rtifosi Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Εγω θα ηθελα (επιτελους) να μας αφησουν να βαζουμε οποια εφαρμογη θελουμε στο διπλο παραθυρο. Το ξερω οτι ισως να ζοριστει λιγακι το κινητο μας, αλλα πραγματικα ειναι πολλες φορες που πιανω τον εαυτο μου να λεω "τωρα θα ηταν ωραια να εχω το διπλο παραθυρο με τη ταδε εφαρμογη που δεν το υποστηριζει το κινητο". Ισως απο τα λιγα αρνητικα του κινητου (στα ματια μου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas17perister Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Αν έχεις ροοτ μπορεις το κάνεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Αν έχεις ροοτ μπορεις το κάνεις :) Με ποιο τροπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Αν έχεις ροοτ μπορεις το κάνεις :) Ναι το ξερω, αλλα λεω για οσους δεν θελουν να μπαινουν στη διαδικασια του root. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas17perister Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Με ποιο τροπο? Κατέβασε αρχικά την εφαρμογή buildprop editor απο το play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas17perister Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 [ATTACH]60239[/ATTACH] Μετά μέσα στην εφαρμογή ψάξε την εντολή που έχω μέσα σε κύκλο Και πατά πάνω Θα σου εμφανίσει δύο false Γύρνα τις τιμές από false σε true Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Με ποιο τροπο? [ATTACH]60239[/ATTACH] Μετά μέσα στην εφαρμογή ψάξε την εντολή που έχω μέσα σε κύκλο Και πατά πάνω Θα σου εμφανίσει δύο false Γύρνα τις τιμές από false σε true Η απλά κατέβασε αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2707310 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 H βαλε cloudy οπως πολλοι που σε αφηνει ετσι και αλλιως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Καλημερα στα αλανια!!! Απο σημερα και εγς στην παρεα σας με ενα 32αρι απο Τσεχια(τρελο μωρο) χαχα..Το παραγγειλα χθες απο το kaizerstore.gr πριν λιγο ηρθε επαρχια(Αγρινιο Που σπουδαζω) ουτε καν 24ωρο δεν εκλεισε,φορεβοι στο καταστημα.Το κινητο λοιπον πρωτη εντυπωση ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ,οθονη απιστευτη,φοραει ηδη την 5.0,Το μονο θεμα που συναντησα ειναι με το συγχρονισμο της ωρας ρε παιδες..Ενω ειναι στην ζωνη ωρας +2 που ανηκει η Ελλαδα, το κινητο παει μια ωρα πισω αν το εχω ρυθμισμενο απο το ιντερνετ.Μπορει αυτο που γραφω να εχει ηδη αναφερθει σαν λυση,αλλα ειναι ΠΑΡΑ πολλες οι σελιδες και θα κανω πολυ χρονο να βρω την απαντηση.Αν μπορει καποιος να με βοηθησει τον ευχαριστω.. Υ.γ: Επειδη δεν μου γλιτωνει κανενα android μεχρι τωρα σε θεμα root.k to g3 θα ειναι το επομενο που θα μπει στη λιστα μου χαχα, να δοκιμασω το one click root που ειδα στους xda?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas17perister Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Καλημερα στα αλανια!!! Απο σημερα και εγς στην παρεα σας με ενα 32αρι απο Τσεχια(τρελο μωρο) χαχα..Το παραγγειλα χθες απο το kaizerstore.gr πριν λιγο ηρθε επαρχια(Αγρινιο Που σπουδαζω) ουτε καν 24ωρο δεν εκλεισε,φορεβοι στο καταστημα.Το κινητο λοιπον πρωτη εντυπωση ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ,οθονη απιστευτη,φοραει ηδη την 5.0,Το μονο θεμα που συναντησα ειναι με το συγχρονισμο της ωρας ρε παιδες..Ενω ειναι στην ζωνη ωρας +2 που ανηκει η Ελλαδα, το κινητο παει μια ωρα πισω αν το εχω ρυθμισμενο απο το ιντερνετ.Μπορει αυτο που γραφω να εχει ηδη αναφερθει σαν λυση,αλλα ειναι ΠΑΡΑ πολλες οι σελιδες και θα κανω πολυ χρονο να βρω την απαντηση.Αν μπορει καποιος να με βοηθησει τον ευχαριστω.. Υ.γ: Επειδη δεν μου γλιτωνει κανενα android μεχρι τωρα σε θεμα root.k to g3 θα ειναι το επομενο που θα μπει στη λιστα μου χαχα, να δοκιμασω το one click root που ειδα στους xda?? Αρχικά καλορίζικο φίλε μου και Καλημέρα Όπως θα δεις παρακάτω εμένα είναι στο αυτόματο και είναι στο +3 ώρες λόγο θερινής μάλλον Δες το και με αυτά που σου έβαλα στην εικόνα να δεις αν είναι σωστό Τέλος για το ροοτ Ναι από εκεί το έκανα και εγώ που μου είπαν τα παιδιά και όλα είναι μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 [ATTACH]60239[/ATTACH] Μετά μέσα στην εφαρμογή ψάξε την εντολή που έχω μέσα σε κύκλο Και πατά πάνω Θα σου εμφανίσει δύο false Γύρνα τις τιμές από false σε true Το έκανα και εγω και έγινε όπως είπες. Τι άλλα μπορω να επωφεληθούν απο αυτη την εφαρμογή?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas17perister Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Δεν γνωρίζω θέλει λίγο προσοχή όμως γιατί πειραζεις κώδικα Οπότε εγώ δεν έχω κάνει κάτι άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis2004 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Παιδιά χρειάζομαι λίγο βοήθεια.Σήμερα παρέλαβα το κινητό,το 32GB και όλα ωραία και καλά δεν είδα κάτι περίεργο.Όταν πέρασα τις επαφές και τις έβαλα στην συσκευή αν και έβαζα κάποια φωτογραφία δεν την εμφανίζει.Στο G2 mini που είχα δεν είχα αυτό το πρόβλημα.Τι μπορεί να φταίει? :wacko: Παράθεση Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4. Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lcoperfield Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Παιδιά χρειάζομαι λίγο βοήθεια.Σήμερα παρέλαβα το κινητό,το 32GB και όλα ωραία και καλά δεν είδα κάτι περίεργο.Όταν πέρασα τις επαφές και τις έβαλα στην συσκευή αν και έβαζα κάποια φωτογραφία δεν την εμφανίζει.Στο G2 mini που είχα δεν είχα αυτό το πρόβλημα.Τι μπορεί να φταίει? :wacko: Πως τις περασες τις επαφές; Τις έχεις σε Google account η τις πέρασες στη συσκευή με κάποιο app? Παράθεση Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis2004 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Τελικά από ότι φαίνεται ήθελε τον χρόνο του :p Τώρα δέχτηκα ένα τηλέφωνο και εμφανίστηκε κανονικά η εικόνα ;) Παράθεση Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4. Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Παιδια να ρωτησω κατι?Εχω το g3 και το xperia z3 και βαζοντας τα δίπλα δίπλα με φουλ φωτεινοτητα το ασπρο του z3 ειναι καταλευκο ενω του g3 κιτρινιζει πολυ το λευκο σαν μπεζ!Ειναι φυσιολογικο αυτο ή εχει θεμα η οθονη του g3 μου?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Δυστυχώς έτσι είναι η οθόνη της συσκευής μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Δυστυχώς έτσι είναι η οθόνη της συσκευής μας Ουφ!Ησυχασα τωρα...Ευχαριστω φιλε μου Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 μην αγχωνεσαι αυτο με τις οθονες ειναι φυσιολογικο..εχεις το θερμο ασπρο!!το z3 εχει το ψυχρο ασπρο Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 μην αγχωνεσαι αυτο με τις οθονες ειναι φυσιολογικο..εχεις το θερμο ασπρο!!το z3 εχει το ψυχρο ασπρο :lol:ναι ,ναι καταλαβα... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 :lol:ναι ,ναι καταλαβα... Φτιαχνεται ομως... Αν και ώντας συνηθισμένος με το gpad μου φαινεται ψυχρη :-) Παιδια ρωτησα ηδη δυο φορες αλλα να πω την αληθεια ξεχασα τα νουμερα που τεθηκαν ως ενταξει τιμες για μαξ cpu temp.... Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Παιδια να ρωτησω κατι?Εχω το g3 και το xperia z3 και βαζοντας τα δίπλα δίπλα με φουλ φωτεινοτητα το ασπρο του z3 ειναι καταλευκο ενω του g3 κιτρινιζει πολυ το λευκο σαν μπεζ!Ειναι φυσιολογικο αυτο ή εχει θεμα η οθονη του g3 μου?? Αυτό διορθώνεται..μπες στο link και διάβασε το ποστ μου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6048996#post6048996.com Αν θες ψυχρό άσπρο διάβασε μέχρι το 1. Αν θες και καλύτερο μαύρο διάβασε και τα υπόλοιπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Αυτό διορθώνεται..μπες στο link και διάβασε το ποστ μου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6048996#post6048996.com Αν θες ψυχρό άσπρο διάβασε μέχρι το 1. Αν θες και καλύτερο μαύρο διάβασε και τα υπόλοιπα Πολυ τσίλικο κολπακι...Δουλευει!Ευχαριστω πολυ...:D:happy: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Καλημερα στα αλανια!!! Απο σημερα και εγς στην παρεα σας με ενα 32αρι απο Τσεχια(τρελο μωρο) χαχα..Το παραγγειλα χθες απο το kaizerstore.gr πριν λιγο ηρθε επαρχια(Αγρινιο Που σπουδαζω) ουτε καν 24ωρο δεν εκλεισε,φορεβοι στο καταστημα.Το κινητο λοιπον πρωτη εντυπωση ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ,οθονη απιστευτη,φοραει ηδη την 5.0,Το μονο θεμα που συναντησα ειναι με το συγχρονισμο της ωρας ρε παιδες..Ενω ειναι στην ζωνη ωρας +2 που ανηκει η Ελλαδα, το κινητο παει μια ωρα πισω αν το εχω ρυθμισμενο απο το ιντερνετ.Μπορει αυτο που γραφω να εχει ηδη αναφερθει σαν λυση,αλλα ειναι ΠΑΡΑ πολλες οι σελιδες και θα κανω πολυ χρονο να βρω την απαντηση.Αν μπορει καποιος να με βοηθησει τον ευχαριστω.. Υ.γ: Επειδη δεν μου γλιτωνει κανενα android μεχρι τωρα σε θεμα root.k to g3 θα ειναι το επομενο που θα μπει στη λιστα μου χαχα, να δοκιμασω το one click root που ειδα στους xda?? Η Ελλάδα δεν ειναι +2. Ειμαστε στην θερινη ωρα. +3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Για τη ρωγμη στο κατω μικροφωνο ειπαμε παει procardia ετσι...; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts