konstantinoslp Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Δεν πρόκειται να τον καλύψεις και να του αλλάξεις γνώμη καθώς άκουσε οτι το G3 δεν είναι καλό.. Οι περισσότεροι που το κράζουν πάντως δεν το έχουν χρησιμοποιήσει (συμπεραμστικά). Αντίστοιχα φεύγουν πολλοί και πάνε σε άλλες συσκευές και δεν το μετανιώνουν.. Παντού γίνονται αυτά.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Αντίστοιχα φεύγουν πολλοί και πάνε σε άλλες συσκευές και δεν το μετανιώνουν.. Παντού γίνονται αυτά.:) Σαφώς και καλά κάνουν! Αλλά υπάρχει μια διαφορά... οτι το δοκίμασαν και δεν τους έκανε για τον α,β λόγο (πχ προβήματα, δεν τους άρεσε σαν συσκευή κτλ) και την έκαναν με ελαφρά που είναι εύλογο και λογικό! αν δεν σου αρέσει κάτι και δεν σε καλύπτει το αλλάζεις! Είναι ίσως οι μόνοι με σοβαρή δικαιολογία στο κράξιμο καθώς έχουν εμπειρία χρήσης πάνω στην συσκευή και συγκεκριμένη κακή εμπειρία... τώρα αν κάποιος υποθέτει οτι το G3 κάνει το ένα το άλλο το παράλλο και και και ..... και απλά μπαίνει στην διαδικασία να λέει απλά για να πει κάτι αρνητικό χωρίς να το έχει χρησιμοποιήσει έχει καταντήσει κουραστικό. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 (edited) Το τσίμπησα και εγώ το 16άρι στα 280ε από Γερμανό, η Δευτέρα η Τρίτη θα το έχω μου είπαν. :D Του πήρα και μια θήκη (back cover) "LG CCH-320G Slim Guard" 26.90ε!! :cool: (Sent from Moto X 2014) Καλά βρε αθεόφοβε, θα αφησεις το moto x 2014 για το g3 ? :p Αφού με ξέρεις πόσο σταθερός είμαι! :ninja: :lol: Το πήρες και εσύ? Edited April 3, 2015 by akis_k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Αφού με ξέρεις πόσο σταθερός είμαι! :ninja: :lol: Το πήρες και εσύ? Το είχα πριν το oneplus. Αν και δεν είναι σίγουρα πιο σβελτο απο όλα τα τελευταία σου κινητά, είναι σίγουρα το πιο καλά εξοπλισμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Αντίστοιχα φεύγουν πολλοί και πάνε σε άλλες συσκευές και δεν το μετανιώνουν.. Παντού γίνονται αυτά.:) Εννοειται αυτο. Εσυ ποιο χρησιμοποιεις τωρα; Ακη,μαζι τα τσιμπησαμε; Ακομα περιμενω εγω Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Εννοειται αυτο. Εσυ ποιο χρησιμοποιεις τωρα; To G3 χρησιμοποιώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 (edited) Αν και δεν είναι σίγουρα πιο σβελτο απο όλα τα τελευταία σου κινητά, είναι σίγουρα το πιο καλά εξοπλισμένο. Συμφωνώ απόλυτα :rolleyes: Ακη,μαζι τα τσιμπησαμε; Ακομα περιμενω εγω Πολύ καλό τηλ Δημήτρη (το είχα ξανά πάρει) ιδικά σε αυτήν την τιμή(!) περνάμε και την Cyanogen και είναι έτοιμο ;) :cool: (Sent from Moto X 2014) Edited April 3, 2015 by akis_k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Εγώ είχα το g3 6 μήνες αυτό που θα ήθελα να βελτιωθεί ,γιατί πως να το κάνουμε κινητό είναι πρέπει να με ακούνε και να ακούγομαι καλά, είναι η ποιότητα κλήσης και το σήμα του. Κατα τα αλλά είναι το πιο ολοκληρωμένο κινητό Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Εχω λινκ γι αυτο που ζητας αλλα δεν μπορω να σου το στειλω διοτι εχεις απενεργοποιημενα τα μηνυματα H εφαρμογη λεγεται music stopper Σε ευχαριστω πολυ φιλεε μου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Παιζω απο 36.000 ως +42000 οτι να ναι! Ολα εχουν να κανουν με την θερμοκρασία.... Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Παιζω απο 36.000 ως +42000 οτι να ναι! Ολα εχουν να κανουν με την θερμοκρασία.... Μία χαρά είσαι με stock rom. Μη τρελαίνεσαι με το Antutu. Η βαθμολόγηση είναι ενδεικτική. Δε κάνουμε αγώνα για το ποιός θα βγάλει μεγαλύτερη βαθμολογία. Προσπάθησε να χαρείς όσο το δυνατό περισσότερο το κινητό σου και μη το ταλαιπωρείς με ανούσια κατά την άποψη μου δοκιμαστικά επιδόσεων. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Μία χαρά είσαι με stock rom. Μη τρελαίνεσαι με το Antutu. Η βαθμολόγηση είναι ενδεικτική. Δε κάνουμε αγώνα για το ποιός θα βγάλει μεγαλύτερη βαθμολογία. Προσπάθησε να χαρείς όσο το δυνατό περισσότερο το κινητό σου και μη το ταλαιπωρείς με ανούσια κατά την άποψη μου δοκιμαστικά επιδόσεων. Συμφωνώ μην του κάνεις αλλά τεστ. Δεν κάνει συνέχεια θα το σκίσεις το κινητό Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Το απειροελαχιστο gsm buzz μπορει να οφειλεται στον πολυ μικρο δεικτη SAR? Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Παιζω απο 36.000 ως +42000 οτι να ναι! Ολα εχουν να κανουν με την θερμοκρασία.... Δεν έχει νοήμα όλο αυτό. Είναι παντελώς άσκοπο και παραπλανητικό. Και εννοείται ότι παίζει ρόλο η θερμοκρασία. Στο έχω ξαναποστάρει. Πάνω από μία θερμοκρασία ο CPU "κλείνει" και άρα η δύναμη του κινητού. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Χαίρεται και από εμένα!!! Ερχόμενος από MX4, είπα να γυρίσω στο αγαπημένο μέχρι να δούμε πως θα πάνε τα καινούργια flagship!! Το τσιμπισα εχθες 32αρι μαύρο παρτίδα 503... Όλα κυλάνε άψογα. Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Χαίρεται και από εμένα!!! Ερχόμενος από MX4, είπα να γυρίσω στο αγαπημένο μέχρι να δούμε πως θα πάνε τα καινούργια flagship!! Το τσιμπισα εχθες 32αρι μαύρο παρτίδα 503... Όλα κυλάνε άψογα. Εσυ που την εχεις φρέσκια την αλλαγη δηλώνεις ικανοποιημένος? Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Μέχρι στιγμής... Ναι. Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Καλησπερα στη παρεα,απο χθες στη παρεα σας..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Καλησπερα στη παρεα,απο χθες στη παρεα σας..:D Καλησπέρα! Καλώς ήρθες! Καλορίζικο και απροβληματιστο εύχομαι! Πρώτες εντυπώσεις? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Eως τωρα αριστες,ακομα το εξερευνω...(προερχομενως απο nokia 925) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_S Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 καλησπερα παιδες εχω το κινητο απο τον φλεβαρη και δεν μου εχει ερθει το lollipop, εβαλα στο υπολογιστη το κινητο, μου εβγαλε αναβαθμιση λογισμικου αυτη ειναι του lollipop? επισης πριν την κανω τι να προσεξω? να ειναι στο 100% η μπαταρια? να κανω επαναφορα εργ. ρυθμισεων και μετα να την βαλω την lollipop οπως μου παν καποιοι? αυτα ισχυουν? επισης τι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 καλησπερα παιδες εχω το κινητο απο τον φλεβαρη και δεν μου εχει ερθει το lollipop, εβαλα στο υπολογιστη το κινητο, μου εβγαλε αναβαθμιση λογισμικου αυτη ειναι του lollipop? επισης πριν την κανω τι να προσεξω? να ειναι στο 100% η μπαταρια? να κανω επαναφορα εργ. ρυθμισεων και μετα να την βαλω την lollipop οπως μου παν καποιοι? αυτα ισχυουν? επισης τι αλλο? κανε κανονικα τις αναβαθμίσεις απο τον υπολογιστη. Δεν ειναι μια ειναι αρκετες να ξερεις. Δοκιμασε μεχρι να σταματησει να βγαζει updates. Και αφου τις κανεις ολες κανε και μια επαναφορα στο τελος αφου κανεις ολα τα updates και εισαι ενταξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 (edited) Παιδια νομιζω εχω προβλημα με hardware... Βαζω youtube και ο ηχος βγαινει απο μπροστα... Μονο σε εμενα συμβαινει? Ειμαι με cm12 αλλα μου το εκανε και με stock 4.4.2 Edited April 4, 2015 by takis6666 Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Γεια χαρά στην παρέα, κάτοχος από εχθές του 16 GB, προερχόμενος από LG πάλι (Optimus G, παρέλειψα την προηγούμενη γενιά βέβαια, το G2, αλλά στα 280 € ήταν πειρασμός :p). Ρουταρίστηκε πριν από λίγο με το one script tool,κάποια στιγμή μπορεί να βάλω και custom rom. Καλορίζικο στους νέους κατόχους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Παιδια νομιζω εχω προβλημα με hardware... Βαζω youtube και ο ηχος βγαινει απο μπροστα... Μονο σε εμενα συμβαινει? Ειμαι με cm12 αλλα μου το εκανε και με stock 4.4.2 Τάκη φίλε κάποιο θέμα είναι ναι γιατί θυμάμαι το είχες και παλιά. Κάποια ρύθμιση δεν πιστεύω να είναι οπότε σε βλέπω για procordia δυστυχώς Γεια χαρά στην παρέα, κάτοχος από εχθές του 16 GB, προερχόμενος από LG πάλι (Optimus G, παρέλειψα την προηγούμενη γενιά βέβαια, το G2, αλλά στα 280 € ήταν πειρασμός :p). Ρουταρίστηκε πριν από λίγο με το one script tool,κάποια στιγμή μπορεί να βάλω και custom rom. Καλορίζικο στους νέους κατόχους! Καλορίζικο φιλαράκι!!! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts