takis6666 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 (edited) Ακυρο παιδια θελει την ιδια δυναμη και στο gad και στο xperia s ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αγορασε κανεις smart launcher pro? Τον εισηγηστε? Α και οταν το καλοσκεφτεις παντου πρεπει να εμφανιζονται νερα μιας και υπαρχει μια Χ αποσταση μεταξυ οθονης.... Edited March 26, 2015 by takis6666 Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 σε ενα galaxy ace παντως δεν βγαζει τιποτα η οθονη... Τι να κανω αυτο ειχα προχειρο να το δοκιμασω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Μάλλον θα παιζει ρολο το πάχος.... Τώρα που ξαναδοκιμασα θέλει μπολικη δύνα!η να φανεί.... Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Παιδια εχει δοκιμασει κανείς να τρεξει το Novago στο κινητο μας?Ενω συνδεομαι κανονικα με το λογαριασμο μου,πεταει μυνημα service unavailable....Καμμια ιδεα?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Παιδια εχει δοκιμασει κανείς να τρεξει το Novago στο κινητο μας?Ενω συνδεομαι κανονικα με το λογαριασμο μου,πεταει μυνημα service unavailable....Καμμια ιδεα?? Κάτι παίζει με την lollipop... Νομίζω δεν είναι συμβατό ακόμα... Κάτι τέτοιο είχε υποθει παλιότερα Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Κάτι παίζει με την lollipop... Νομίζω δεν είναι συμβατό ακόμα... Κάτι τέτοιο είχε υποθει παλιότερα Αν εισαι ροοτ δεν παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Αν εισαι ροοτ δεν παιζει. Α οκ λάθος θυμόμουν! Thanks για την διόρθωση ! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MYianniS Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Για τον φίλο που ρωτάει για το Note 3 πριν πάρω το G3 το είχα αποφασίσει και λίγο πριν το κλικ ένας φίλος μου έφαγε τα αφτιά για αυτό, ψήνοντας με κυρίως με την φοβερή του κάμερα. Στην πορεία ανακάλυψα και την φοβερά ξεκούραση οθόνη του, αλλά και το βολικό του ui. Αν δεν χρειάζεσαι το πενάκι το θεωρώ χειρότερο τηλ και πολύ ποιο ογκώδες, και εμένα δεν με λες μικρόσωμο, 182/85 είμαι. Το Note 4 βέβαια άλλη ιστορία, το καλύτερο android bar none. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Ποστάρω κι εδώ μήπως και ξέρει κάποιος κάτι Ένα άλλο ξενέρωμα που έφαγα με την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, είναι ότι απο το backup στον google account μου, δεν μου επαναφέρει τα δεδομένα των εφαρμογών, και τους κωδικούς wifi. Μ' αρέσει κιόλλας ότι λέει ότι το κάνει, ότι επαναφέρει δλδ τους κωδικούς κλπ. Αυτήν την φορά διάλεξα το αντίγραφο ασφαλείας, και επέλεξα να μου επαναφέρει όλες τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους. Ε λοιπόν δεν επανέφερε τίποτα απο δεδομένα. Ούτε κωδικούς wifi, ούτε δεδομένα εφαρμογών ούτε τίποτα!!! Μόνο τις εφαρμογές κατέβασε. Έλεος, αυτό το έκανα και μόνος μου, τις επέλεγα απο το play store. Γιατί λειτουργεί έτσι, κι εφόσον λειτουργεί έτσι, τι χρησιμότητα έχει; Δηλώνω απογοητευμένος. Έχω ψάξει όπου μπορούσα απο χτές, δεν έχω βρει τίποτα που να περιγράφει το πρόβλημα αυτό. Πως λύνεται; Μπορώ να επικοινωνήσω με την google; Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω γιατί συμβαίνει αυτό, και πως να το λύσω; http://cl.ly/image/141d2z2m0p1y Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Για τον φίλο που ρωτάει για το Note 3 πριν πάρω το G3 το είχα αποφασίσει και λίγο πριν το κλικ ένας φίλος μου έφαγε τα αφτιά για αυτό, ψήνοντας με κυρίως με την φοβερή του κάμερα. Στην πορεία ανακάλυψα και την φοβερά ξεκούραση οθόνη του, αλλά και το βολικό του ui. Αν δεν χρειάζεσαι το πενάκι το θεωρώ χειρότερο τηλ και πολύ ποιο ογκώδες, και εμένα δεν με λες μικρόσωμο, 182/85 είμαι. Το Note 4 βέβαια άλλη ιστορία, το καλύτερο android bar none. ευχαριστω...να εισαι καλα.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Ποστάρω κι εδώ μήπως και ξέρει κάποιος κάτι Ένα άλλο ξενέρωμα που έφαγα με την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, είναι ότι απο το backup στον google account μου, δεν μου επαναφέρει τα δεδομένα των εφαρμογών, και τους κωδικούς wifi. Μ' αρέσει κιόλλας ότι λέει ότι το κάνει, ότι επαναφέρει δλδ τους κωδικούς κλπ. Αυτήν την φορά διάλεξα το αντίγραφο ασφαλείας, και επέλεξα να μου επαναφέρει όλες τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους. Ε λοιπόν δεν επανέφερε τίποτα απο δεδομένα. Ούτε κωδικούς wifi, ούτε δεδομένα εφαρμογών ούτε τίποτα!!! Μόνο τις εφαρμογές κατέβασε. Έλεος, αυτό το έκανα και μόνος μου, τις επέλεγα απο το play store. Γιατί λειτουργεί έτσι, κι εφόσον λειτουργεί έτσι, τι χρησιμότητα έχει; Δηλώνω απογοητευμένος. Έχω ψάξει όπου μπορούσα απο χτές, δεν έχω βρει τίποτα που να περιγράφει το πρόβλημα αυτό. Πως λύνεται; Μπορώ να επικοινωνήσω με την google; Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω γιατί συμβαίνει αυτό, και πως να το λύσω; http://cl.ly/image/141d2z2m0p1y rootαρεις και παιρνεις backup με το titanium backup... Σιγουρα λειτουργει για τις εφαρμογες. Για τους κωδικους δεν το εχω ψαξει καν αν εχει επιλογη να τους επαναφερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Έχει backup για wifi, call log, messages σε xml. Τρία αρχεία για restore και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Αναφέρεστε στο Titanium? Ok, καλό να υπάρχουν και εναλλακτικές, αλλά ο στάνταρ τρόπος δλδ backup με google account, σε εσάς λειτουργεί κανονικά; Εμένα αυτό δεν μου λειτουργεί και δεν μπορώ να βρω λύση, να το διορθώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Αν κάποιος είναι ρουτ και έχει θέμα με το nova go, έχω ένα apk παλαιότερης έκδοσης που δουλεύει σε ρουτ συσκευές. Στείλτε μου inbox γιατί δεν παρακολουθώ το νήμα. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokarbou Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Αναφέρεστε στο Titanium? Ok, καλό να υπάρχουν και εναλλακτικές, αλλά ο στάνταρ τρόπος δλδ backup με google account, σε εσάς λειτουργεί κανονικά; Εμένα αυτό δεν μου λειτουργεί και δεν μπορώ να βρω λύση, να το διορθώσω Εμένα ναί. Με το Google Account σκέψου είχε κρατήσει του wifi κωδικούς από το G2 στο G3 όταν το πήρα και πήγαινα στις ίδιες καφετέριες, δουλειά, σπίτι και τσουπ έμπαινε μόνο του :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Καλημερα.Παιδια μπορει καποιος να μου πει αν εχει φωνητικες εντολες για τις κλησεις και που μπορω να το βρω;εννοω να προφερω το ονομα καποιου απο τις επαφες,αν και πιστευω θα γινεται μονο στην αγγλικη γλωσσα αλλα δεν ξερω πως να το κανω.ευχαριστω Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Καλημερα.Παιδια μπορει καποιος να μου πει αν εχει φωνητικες εντολες για τις κλησεις και που μπορω να το βρω;εννοω να προφερω το ονομα καποιου απο τις επαφες,αν και πιστευω θα γινεται μονο στην αγγλικη γλωσσα αλλα δεν ξερω πως να το κανω.ευχαριστω Αν πατήσεις στο Google search bar μπορείς να το κάνεις αυτό. Μπορείς να ενεργοποιήσεις φαντάζομαι και το ok θα να μην χρειάζεται καν να πατήσεις στο search bar. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Καλημέρα.Εχω το τηλέφωνο stock lollipop 5.0 και θέλω να μου πείτε πως μπορώ όταν με καλούν η καλώ,να φαίνεται η φωτογραφία της επαφής σε όλη την οθόνη.Τωρα μου τη δείχνει σε ένα κύκλο στο κέντρο της οθονης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Καλημέρα.Εχω το τηλέφωνο stock lollipop 5.0 και θέλω να μου πείτε πως μπορώ όταν με καλούν η καλώ,να φαίνεται η φωτογραφία της επαφής σε όλη την οθόνη.Τωρα μου τη δείχνει σε ένα κύκλο στο κέντρο της οθονης Μόνο με ρουτ νομίζω μπορείς να το κάνεις και ανάλογο mod ή με G3 tweakbox(xposed) επίσης πολύ πιθανό. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Οκ φιλε μου ευχαριστώ.Κρίμα γιατι μού άρεσε πολυ αυτο το feature Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiapethera Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Καλησπερα απο μενα. Έστειλα το κινητο μου στο service για αυτο οου λετε οτι φαινεται το αποτύπωμα μετα απο λιγη πιεση στην οθονη. Μου είπαν οτι ειναι φυσιολογικο συμφωνα με τον κατασκευστη. Απλα εχω ενα θεμα μου γαινεται οτι το καπακι το πισω εχει πολλες γρατσουνιες που δεν ειχε. Υπαρχει λετε καποιος τροπος με καποιο serial n να το βρω. Πηρα στην lg αλλα δεν ειχαν καποιο παραπονο απο αλλον για τετοια θεματα. Εγω παντως νλμιζω οτι ειναι αλλαγμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoscyp Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 (edited) Παιδια πηρα απο kaiser το 16αρι αλλα ακομα δε μου ηρθε αναβαθμιση σε lolipop τι πρεπει να κάνω ? περιμένω να ερθει το ΟΤΑ update ή με το phone suite να δοκιμασω να κανω αναβαθμιση? Edited March 27, 2015 by nikoscyp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Παιδια πηρα απο kaiser το 16αρι αλλα ακομα δε μου ηρθε αναβαθμιση σε lolipop τι πρεπει να κάνω ? περιμένω να ερθει το ΟΤΑ update ή με το phone suite να κανω αναβαθμιση? Δηλαδή είσαι με τη kitkat ακόμα;;; Χειροκίνητα προσπάθησες ποτέ ή περιμένεις ειδοποίηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimZe Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Παιδια πηρα απο kaiser το 16αρι αλλα ακομα δε μου ηρθε αναβαθμιση σε lolipop τι πρεπει να κάνω ? περιμένω να ερθει το ΟΤΑ update ή με το phone suite να δοκιμασω να κανω αναβαθμιση? Εμένα μου είχε έρθει μετά από 1μιση - 2 ώρες χρήσης μέσω ΟΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoscyp Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 ελα φίλε ευχαριστω για ενδιαφέρον ειμαι kitkat 4.4.2 όπως το αγορασα (χριστουγεννα Δεκέμβρη 2014) δοκίμασα χειροκίνητα και μου λέει χρησιμοποιώ τελευταία έκδοση λειτουργικού ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα μου είχε έρθει μετά από 1μιση - 2 ώρες χρήσης μέσω ΟΤΑ απο kaiser και εσυ το πήρες?αρχιζω να σκέφτομαι οτι προοριζόταν για αλλη αγορα απο ελλαδα γιαυτο και δε παίρνει ΟΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts