cocous Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Όσοι έχουν xposed install CPU temp statusbar και πείτε μου τι βγάζει παρακαλώ... τι ακριβως θελεις να δεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Να συγκρινω θερμοκρασιες Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos_t Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Βασικα μια ερωτηση. Αυτο ειναι στην λιλιποπ διοτι τωρα εχω κιτκατ στο τηλεφωνο για κατι δοκιμες που κανω και δεν το βρισκω Ναι, εγω σε lollipop το βλεπω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 (edited) Να συγκρινω θερμοκρασιες Λοιπον εμενα οταν το αφηνω παιζει περιπου 30 βαθμους. Σε χρηση ιντερνετ βιντεο και γενικα οταν το σκαλιζω φτανει εως και 55 και αν τρεξω κανενα antutu φτανει εως και 75-80 ειδικα εαν ειναι στους 40 με 45 βαθμους οταν το ξεκιναω. Εαν το ξεκινησω στους 30 θα παει εως 70 περιπου. Παντως ειναι σιγουρο οτι το G3 δουλευει ψηλα αλλα μην ανησυχεις διοτι ριχνει συχνοτητες και επανερχεται. Γενικα η 800 σειρα snapdragon ειναι καυτη. Ας ελπισουμε ο snapdragon 820 που λεγεται και kryo να ειναι πιο ενταξει στις θερμοκρασιες αφου αποδεικτηκε οτι και ο 810 ειναι καυτος. Ναι, εγω σε lollipop το βλεπω . ΟΚ σ ευχαριστω διοτι το εψαχνα και δεν το εβρισκα σε κιτκατ που ειμαι. Αυριο τελειωνω τις δοκιμες και επανερχομαι σε λολιποπ παλι οπου και θα το δοκιμασω διοτι ειναι καλη φαση να ειναι μονο στο σπιτι ξεκλειδωτο. Edited March 12, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 (edited) Με κανονική χρηση και εγώ τα ίδια.. Προχτες ηταν 60-65 με πολύ browsing +YouTube +recent apps Edited March 12, 2015 by takis6666 Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimZe Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Παιδιά μια αρχάρια ερώτηση... το κινητό το αγόρασα πριν μερικές μέρες με την kitkat και μέσα σε λίγη ώρα μου έβγαλε το update για την L. Έπρεπε πριν το Update να κάνω ένα factory reset ώστε να κάτσει καλύτερα η L; Ή απο εδώ και πέρα καθότι έχω φορτώσει το κινητό σε κάθε νέο update Πρέπει πρώτα να κάνω reset Και μετά το Update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Με κανονική χρηση και εγώ τα ίδια.. Προχτες ηταν 60-65 με πολύ browsing +YouTube +recent apps Ναι ρε συ μια χαρα εισαι. Ειναι φυσιολογικο. Επισης θερμοι επεξεργαστες ειναι και οι Exynos. Και τα Galaxy που εχουνε αυτον τον τυπο εχουνε υψηλες θερμοκρασιες. Παιδιά μια αρχάρια ερώτηση... το κινητό το αγόρασα πριν μερικές μέρες με την kitkat και μέσα σε λίγη ώρα μου έβγαλε το update για την L. Έπρεπε πριν το Update να κάνω ένα factory reset ώστε να κάτσει καλύτερα η L; Ή απο εδώ και πέρα καθότι έχω φορτώσει το κινητό σε κάθε νέο update Πρέπει πρώτα να κάνω reset Και μετά το Update; Για μενα καλο ειναι και πριν και μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cronut Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Βασικα μια ερωτηση. Αυτο ειναι στην λιλιποπ διοτι τωρα εχω κιτκατ στο τηλεφωνο για κατι δοκιμες που κανω και δεν το βρισκω Αν και απάντησαν ήδη ναι, σε L. Εχεις δοκιμασει αν δουλευει το Trusted face? Εγω το εχω ενεργοποιημενο αλλα δεν βλεπω καμια διαφορα. το κινητο κλειδωνει κανονικα και μου ζηταει pin για να ξεκλειδωσει. Δεν βολεύει. Δουλεύει, αλλά για να δουλέψει πρέπει να το φέρεις στο ύψος που το είχες όταν το ρύθμισες κι έτσι ξεκλειδώνει. Δεν ξέρω μήπως γίνεται κι από διαφορετική προοπτική να ξεκλειδώνει. τι να το κανς το bluetooth και το NFS... Δεν θα ταν καλυτερο στα devices να εχει και συγκεκριμενα wifi? πχ να ξεκλειδωνει οταν ειμαι συνδεδεμενος στο wifi του σπιτιου μου.. Κι εγώ το είχα σκεφτεί αυτό με τις devices. Θα βόλευε να είχε επιλογή για router. Αλλά εντάξει και το trusted places εγώ το βρήκα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Ναι έχω τον nova. Εν τω μεταξύ ο nova ήταν η πρώτη δουλειά σε κάθε galaxy. Εδώ δεν χρειάζεται να αλλάξουμε laouncher? Διπλό tap στην πάνω μπάρα και κλειδώνει. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stad Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Καλησπέρα, διαβάζοντας το site του kaizer, διαπιστώνω πως ο όρος DOA υφίσταται. Τ ο απόσπασμα είναι το κάτωθι: "Σε τυχόν παραλαβή από τον αγοραστή ελαττωματικού προϊόντος ισχύουν οι παρακάτω όροι: Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί από τον πελάτη στο κατάστημα (3ής Σεπτεμβρίου 35) εντός 7 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του, με την πλήρη συνοδευτική συσκευασία του και το παραστατικό αγοράς. Η αδυναμία λειτουργίας του προϊόντος πρέπει να οφείλεται σε ελάττωμα του κατασκευαστή και όχι σε βλάβη που προκλήθηκε από κακή χρήση του προϊόντος, όπως για παράδειγμα και όχι αποκλειστικά από πτώση, λειτουργία εκτός προδιαγραφών κατασκευαστή, επέμβαση στο εσωτερικό του από μη εξουσιοδοτημένους τεχνικούς κτλ. Για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί αλλαγή του προϊόντος πρέπει πρώτα να ελεγχθεί από την επίσημη αντιπροσωπεία ή εξουσιοδοτημένο service, καθώς το κατάστημα δεν διαθέτει τεχνικό τμήμα ώστε να πιστοποιηθεί η αδυναμία λειτουργίας του προϊόντος. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει επαρκές απόθεμα για την αντικατάσταση του προϊόντος DOA, το http://www.kaizer.gr μπορεί να αντικαταστήσει το προϊόν με άλλο ιδίων ή ανώτερων τεχνικών προδιαγραφών ή αναγραφόμενης τιμής ή να προχωρήσει σε επιστροφή των χρημάτων στην αρχική τιμή αγοράς στον πελάτη." Βάση του παραπάνω μπορείς να πάς στο κατάστημα και να απαιτήσεις να σταλεί το κινητό για έλεγχο στη Procordia και εάν διαπιστωθεί πρόβλημα, να απαιτήσεις την αντικατάσταση του ή μπορείς να το πάς ο ίδιος στη Procordia για τεχνικό έλεγχο και να ζητήσεις εγγράφως τα αποτελέσματα του ελέγχου και κατόπιν να μεταβείς στο Kaizer με το έγγραφο. Ο νόμος ο οποίος προστατεύει τον καταναλωτή είναι ο Nόμος 2251/94 περί προστασίας του καταναλωτή. http://www.efpolis.gr/el/library2.html?func=startdown&id=8 Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες... Λοιπον, το πηγα στην procordia και το τηλ το εφτιαξαν. Δηλαδη, του αλλαξαν μητρικη !!! αρα ειχαμε σοβαρο προβλημα, που φαινεται οτι με ενα απλο sw update δεν θα γινοταν τιποτα. Παντως, ευτυχως που το εφτιαξαν, γιατι θα επρεπε να παμε πισω στον kaizer και δεν μπορω να πω οτι θα ημουν ενθουσιασμενος. Βεβαια η LG ειχε πει οτι δεν δινουν εγγραφως τα αποτελεσματα του ελεγχου. Τελικα ο καθενας κανει οτι θελει στην Ελλαδα. Ευχαριστω ολους για την βοηθεια. stad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες... Λοιπον, το πηγα στην procordia και το τηλ το εφτιαξαν. Δηλαδη, του αλλαξαν μητρικη !!! αρα ειχαμε σοβαρο προβλημα, που φαινεται οτι με ενα απλο sw update δεν θα γινοταν τιποτα. Παντως, ευτυχως που το εφτιαξαν, γιατι θα επρεπε να παμε πισω στον kaizer και δεν μπορω να πω οτι θα ημουν ενθουσιασμενος. Βεβαια η LG ειχε πει οτι δεν δινουν εγγραφως τα αποτελεσματα του ελεγχου. Τελικα ο καθενας κανει οτι θελει στην Ελλαδα. Ευχαριστω ολους για την βοηθεια. stad Μια χαρά! Welcome Back και χωρίς προβλήματα εύχομαι από δω και στο εξής! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimZe Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Προσπαθώ πόση ώρα να τραβήξω ένα screen shot κατέβασα και πόσα apps αλλά τίποτα... Πατάω το power + volume down, τραβάει την φώτο αλλά δεν την εμφανίζει γιατί λει οτι είναι κατεστραμμένη!! Και άλλο bug στην Lollipop; Μπορείτε εσείς να τραβήξετε screen shot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifros Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Εγω κανονικά, με τον τροπο που ανέφερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Προσπαθώ πόση ώρα να τραβήξω ένα screen shot κατέβασα και πόσα apps αλλά τίποτα... Πατάω το power + volume down, τραβάει την φώτο αλλά δεν την εμφανίζει γιατί λει οτι είναι κατεστραμμένη!! Και άλλο bug στην Lollipop; Μπορείτε εσείς να τραβήξετε screen shot; Δοκίμασες με το Quick memo; Μπορείς και μ' αυτό να πάρεις screenshot! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Προσπαθώ πόση ώρα να τραβήξω ένα screen shot κατέβασα και πόσα apps αλλά τίποτα... Πατάω το power + volume down, τραβάει την φώτο αλλά δεν την εμφανίζει γιατί λει οτι είναι κατεστραμμένη!! Και άλλο bug στην Lollipop; Μπορείτε εσείς να τραβήξετε screen shot; Έχεις κάρτα μνήμης και το έχεις βάλει να αποθηκεύεται εκεί? Και εγώ μπορώ κανονικά Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimZe Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Με το quick memo έγινε η δουλειά, ευχαριστώ. Τελικά ύστερα από restart τώρα λειτουργεί το ss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Με το quick memo έγινε η δουλειά, ευχαριστώ. Τελικά ύστερα από restart τώρα λειτουργεί το ss Αβυσσος η ψυχή της lollipop... Αντε μπας και πάρουμε 5.1 και φτιάξουν μερικά πράγματα...! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Αβυσσος η ψυχή της lollipop... Αντε μπας και πάρουμε 5.1 και φτιάξουν μερικά πράγματα...! Eίναι buggy έκδοση από τη μάνα της. Εγώ ήμουν υποψιασμένος από τότε που διάβαζα για τα μηνύματα τερματισμού των ρυθμίσεων. Μένω στην Κ.Κ. μέχρι να βγει μία πλήρως απροβλημάτιστη έκδοση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADAN Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 (edited) επισης απο δω και περα πως πρεπει να το φορτιζω? αυτα τα 3 ερωτηματα παρακαλω απαντηστε τι να το κανς το bluetooth και το NFS... Δεν θα ταν καλυτερο στα devices να εχει και συγκεκριμενα wifi? πχ να ξεκλειδωνει οταν ειμαι συνδεδεμενος στο wifi του σπιτιου μου.. Το πρόγραμματακι που ξεκλειδώνει χωρίς cnock code με wifi λέγεται smart unlock και οχι smart lock και είναι ΕΔΩ https://play.google.com/store/apps/details?id=net.loadinghome.smartunlock πολύ ελαφρύ και λειτουργεί απροβληματιστα. Edited March 12, 2015 by ADAN Παράθεση LG G3 32+64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Λοιπον εμενα οταν το αφηνω παιζει περιπου 30 βαθμους. Σε χρηση ιντερνετ βιντεο και γενικα οταν το σκαλιζω φτανει εως και 55 και αν τρεξω κανενα antutu φτανει εως και 75-80 ειδικα εαν ειναι στους 40 με 45 βαθμους οταν το ξεκιναω. Εαν το ξεκινησω στους 30 θα παει εως 70 περιπου. Παντως ειναι σιγουρο οτι το G3 δουλευει ψηλα αλλα μην ανησυχεις διοτι ριχνει συχνοτητες και επανερχεται. Γενικα η 800 σειρα snapdragon ειναι καυτη. Ας ελπισουμε ο snapdragon 820 που λεγεται και kryo να ειναι πιο ενταξει στις θερμοκρασιες αφου αποδεικτηκε οτι και ο 810 ειναι καυτος. ΟΚ σ ευχαριστω διοτι το εψαχνα και δεν το εβρισκα σε κιτκατ που ειμαι. Αυριο τελειωνω τις δοκιμες και επανερχομαι σε λολιποπ παλι οπου και θα το δοκιμασω διοτι ειναι καλη φαση να ειναι μονο στο σπιτι ξεκλειδωτο. Συγνώμη αυτό εσύ το λες Νορμάλ? 70 βαθμούς ? με γάντια το πιανεις?και εμένα ανέβαζε θερμοκρασία αλλά όχι τόσο πολύ 70 με 80 νομιζω οτι βραζεις και νερό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Για πείτε μου λίγο γιατί κάτι δεν μου πάει καλά. Πόση ώρα σας παίρνει περίπου μια φόρτιση από το 30% έως το 100% ? Γιατί το έβαλα για φόρτιση και είχε 39% και μου έβγαλε χρόνο φορτίσματος 2ώρες και 52 λεπτά :blink: Δεν θυμάμαι να έκανε τόσο πολύ παλιά. Τώρα είναι στο 63 και μου 1 ώρα και 30 λεπτά. Πολύ δεν είναι? Δοκίμασα και με άλλους φορτιστές , αλλά πάλι ίδιο χρόνο μου δίνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Πολυ ειναι.. Περιπου 2 ωρες και φορτιζει απο το 10% αλλα κλειστο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis_koll Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Καλησπέρα στην παρέα,πριν κάνα μήνα πήρα και εγώ το εν λόγω κινητό(lg g3 32gb) από σκρουτζ και έως ώρας δεν μου έχει έρθει καμία αναβάθμιση,φοράει ακόμα ΚΚ(4.4.2). Πρέπει να κάνω κάτι έξτρα? Είναι το d855. Aπο μπαταρία πάντως έως τώρα μια χαρά τα πάει,1,5 μέρα με αρκετή χρίση και δεν πολύ ζεσταίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Πολυ ειναι.. Περιπου 2 ωρες και φορτιζει απο το 10% αλλα κλειστο.. Και πάλι ρε Κωνσταντίνε δεν εξηγείται. Δεν έχω κάτι να συγχρονίζεται που να αυξάνει τόσο πολύ τον χρόνο της φόρτισης. Λές να τα έχει παίξει η μπαταρία? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Καλησπέρα στην παρέα,πριν κάνα μήνα πήρα και εγώ το εν λόγω κινητό(lg g3 32gb) από σκρουτζ και έως ώρας δεν μου έχει έρθει καμία αναβάθμιση,φοράει ακόμα ΚΚ(4.4.2). Πρέπει να κάνω κάτι έξτρα? Είναι το d855. Aπο μπαταρία πάντως έως τώρα μια χαρά τα πάει,1,5 μέρα με αρκετή χρίση και δεν πολύ ζεσταίνεται Κατέβασε στο pc το LG pc suite και συνδεσε το τηλέφωνο. Έχει και τώρα ένα κουμπί που λέει έλεγχο για διαθέσιμες αναβαθμίσεις. Πάτησε το και λογικά θα σου βγάλει όλα τα update από το pc. Τι χωρας ειναι??? Καλορίζικο!!! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts