takaros31 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Θες να ανταλλάξουμε;; (το Νοτε 3) :p Χεχεχχε... Έχεις δει διχρονο να γυαλιζει το μάτι του? Κάνε να της το πάρεις τουλάχιστον όταν βλέπει γιατί γενικά δεν καίγεται όλη την μέρα καμία ώρα περίπου ... Σε πληροφορώ της έφεραν ένα tablet παιδικό από mediamarkt το οποίο είναι ο ορισμός του lag και δεν θέλει να το πιάνει στα χέρια της... Καταλαβαίνει ότι κολλάει και αρχίζει φωνάζει "μπαμπά κόλλησε αυτο" του ρίχνει και κάνα δυο... Τουλάχιστον παίρνει σωστές βάσεις και ασχολείται μόνο με Android!:p off topic αλλά νομίζω θα μας συγχωρεσουν... :D Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeAl92 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Αυτο δεν εχει να κανει να κανει με το λειτουργικο. Ειναι θεμα οθονης και καθαρα hardware οποτε πας σιγουρα για αντικατασταση οθονης και εννοειται θα το αναγνωρισουν. Φιλε μου μπορεις να μας πεις και τι παρτιδα ειναι αν ειναι ευκολο? Ειναι 408 ελβετικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Χεχεχχε... Έχεις δει διχρονο να γυαλιζει το μάτι του? Κάνε να της το πάρεις τουλάχιστον όταν βλέπει γιατί γενικά δεν καίγεται όλη την μέρα καμία ώρα περίπου ... Σε πληροφορώ της έφεραν ένα tablet παιδικό από mediamarkt το οποίο είναι ο ορισμός του lag και δεν θέλει να το πιάνει στα χέρια της... Καταλαβαίνει ότι κολλάει και αρχίζει φωνάζει "μπαμπά κόλλησε αυτο" του ρίχνει και κάνα δυο... Τουλάχιστον παίρνει σωστές βάσεις και ασχολείται μόνο με Android!:p off topic αλλά νομίζω θα μας συγχωρεσουν... :D Φιλε τακη εσυ που εκανες παλαιοτερα την αναφορα σε lightbleed.. Εχω ακριβως την ιδια οθονη με την φωτο π ανεβασες πριν καμια 60 ποστ. ειναι προβληματικη η φυσιολογικη? Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Φιλε τακη εσυ που εκανες παλαιοτερα την αναφορα σε lightbleed.. Εχω ακριβως την ιδια οθονη με την φωτο π ανεβασες πριν καμια 60 ποστ. ειναι προβληματικη η φυσιολογικη? Είναι φυσιολογικό όπως μου εξήγησαν γιατί έχει διαφορετική λειτουργία στο μαύρο από τις amoled που είχα στο μυαλό μου και έχω δουλέψει πιο πολύ. Εγώ το έχω βγάλει από το μυαλό μου η οθόνη είναι μια χαρά! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 (edited) Και εμενα ακριβως οπως εσενα ειναι. Ολες οι lcd του σπιτιου το ιδιο πραμα. Αντε μια χαρα οθοναρα ειναι.. =) Edited February 5, 2015 by takis6666 Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 έχω βρε ένα lg g3 16 από vodafone. Θα έχω κανά θέμα επειδή είναι μέσω vodafone? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MYianniS Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 έχω βρε ένα lg g3 16 από vodafone. Θα έχω κανά θέμα επειδή είναι μέσω vodafone? Αν δεν είναι κλειδωμένο στην vodafone γιατί να έχεις θέμα; αυτό να ψάξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Αν δεν είναι κλειδωμένο στην vodafone γιατί να έχεις θέμα; αυτό να ψάξεις ΤΙ εννοείς να είναι κλειδωμένο? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 (edited) Μόλις βγήκαν 15 ενημερώσεις λειτουργικού για την έκδοση v20h για 15 ευρωπαϊκές χώρες άρα όσοι από εσάς ψάχνετε αυτή την αναβάθμιση θα πρέπει πλέον να είναι διαθέσιμη μέσω ota Edited February 6, 2015 by big Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Παιδια μια ερώτηση. Υο ξυπνητήρι σε εσάς δουλευει καλά? Απλα ρωταω διοτι εγω απο την πρωτη στιγμη έβαλα custom και τωρα ας πουμε που το χρειαστηκα το εβαλα αλλα χτυπησε μονο για ενα λεπτο και μετα μπηκε σε αναβολη. Αν μπορει καποιος ας τσεκαρει να μου πει. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisprotos Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Μόλις εφτασε ενημέρωση σε γαλλικό 16! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Technologypro Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 μόλις ήρθε.......καμιά διάφορα εκτός απο τα εικονίδια κάτω των κουμπιών? Παράθεση https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 μόλις ήρθε.......καμιά διάφορα εκτός απο τα εικονίδια κάτω των κουμπιών? έχει διορθώσεις σε bugs και υπάρχει μια γενική βελτίωση στο κινητό.. θα το καταλάβεις κατά την χρήση... κάτι άλλο εμφανές όχι απο εικονίδια και τέτοια Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MYianniS Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 ΤΙ εννοείς να είναι κλειδωμένο? Να δέχεται μόνο κάρτα vodafone και να μην δουλεύει με άλλο πάροχο Ελβετικό δεν ήρθε ακόμα τίποτα μόλις το κοίταξα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Ηρθε και για το γερμανικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiimmygian Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Ήρθε και για ρουμανικο. Δεν είχα θέματα με την απόδοση πριν αλλά παρατήρησα αμέσως μετά την αναβάθμιση σαφή βελτίωση. Καλύτερα και ομαλοτερα transitions. Πολύ μικρές διάφορες που κάνουν όμως πιο ευχάριστη την εμπειρία χρήσης. Για μπαταρία δεν μπορώ να πω ακόμα κάτι. Πολύ καλή υποστήριξη από την LG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Μουρθε και μενα στο ρουμανικο πολύ πιο σβελτο είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Της κοπέλας μου φοράει ακόμα kit kat και θέλω να της περάσω την lollipop.Να το κάνω μέσω ΟΤΑ ή LG suite?Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Της κοπέλας μου φοράει ακόμα kit kat και θέλω να της περάσω την lollipop.Να το κάνω μέσω ΟΤΑ ή LG suite?Ευχαριστώ... αν έχει έρθει ΟΤΑ δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις απο pc suite... απλά μετά factory reset για να αποφύγεις τυχόν προβλήματα. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Αν κάνω factory reset μετά από αναβάθμιση, πρέπει να το ξαναστήσω από την αρχή, ή μπορώ να πάρω backup (με το lg backup) πριν το reset και να κάνω restore μετά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Εκανα και εγω την αναβαθμιση χθες το βραδυ, οντως ζωντανεψε το τηλεφωνο αλλα νομιζω οτι εχει ζωντανεψει, ακομα περισσοτερο, και η οθονη του κινητου. Ισως να μου φαινεται δεν ξερω αλλα τα χρωματα της σαν να ζωηρεψαν. Οχι βεβαια οτι πριν υπηρχε καποιο θεμα με την οθονη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Αν κάνω factory reset μετά από αναβάθμιση, πρέπει να το ξαναστήσω από την αρχή, ή μπορώ να πάρω backup (με το lg backup) πριν το reset και να κάνω restore μετά ? Το lg backup το μονο που κανει ειναι να σου παιρνει τις ρυθμισεις απο τον launcher και τα προγραμματα που εχεις εγκαταστημενα. Τις ρυθμισεις που εχεις ξεχωριστά για κάθε πρόγραμμα ξεχασε τες. Αλλα ειναι και αυτο μια λυση προκειμενου να τα βαλεις ολα ενα ενα. Στο backup παντως θα σου βγαλει επιλογες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 σε εμενα παντως κρατηθηκαν και οι ρυθμισεις στα προγραμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 όταν επαναφέρεις τις εφαρμογές σου με το titanium ή το LG backup, δεν επαναφέρεις και όποια πιθανα προβλήματα; δηλαδή τζάμπα το format..? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με την αλλαγή εικονιδίων στο Nova??? Μου έχει σπάσει τα νεύρα, προσπαθώ να αλλάξω τα εικονίδια to dock και παίρνω μήνυμα ''δυστυχώς η εφαρμογή Nova έκλεισε... Αναφορά προβλήματος+ OK'' Έκανα εκκαθάρισή, έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση, σβήσιμο προσωρινών αρχείων και ότι άλλο μπορούσα να φανταστώ και πάλι τα ίδια.... Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει να αλλάξει κάποιο εικονίδιο για να σιγουρευτώ ότι δεν είναι δικό μου μόνο πρόβλημα? Είμαι με lollipop και v20h Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts