ταξιδιωτης22 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Στο ξανά πετάει? Και έλεγα να κάνω και εγώ τωρα... Πες μου αν βρεις άκρη Γιάννη. το ξαναπεταει και το βλεπω στον τοιχο το κινητο.με pc suite γινεται κατι? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 καποιος τροπος να την ξαναπερασω με pc suite.εκανα φορματ αλλα μου πεταει που και που το μηνυμα με τις ρυθμισεις. Κάνε διόρθωση σφαλμάτων μέσω LG pc suite αν είναι μήπως βοηθήσει. Έχω την εντύπωση ότι έτσι στην περνάει από την αρχή. Μια φορά που το είχα κάνει είχε βοηθήσει πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Η λειτουργια επισκεπτη γιατι δεν ειναι διαθεσιμη; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Η λειτουργια επισκεπτη γιατι δεν ειναι διαθεσιμη; Μόλις το δοκίμασα (από το εικονίδιο πάνω δεξιά όταν κατεβάζεις τη status bar) και δούλεψε μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Να ρωτισω ρε παιδιά, με το reset ή factory reset η όπως αλλιως θέλετε πείτε το, χάνονται αρχεία ή και εφαρομες ;; ή μονο ρυθμισεις του συστηματος ;; Και κάτι ακόμα, θα πρέπει να κάνω reset σε κάθε μικρό αναβάθμιση, π.χ. απο android 5 σε 5.0.1 , 5.0.2, 5.1.0 και παει λεγοντας ;; ....... ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 ....... ;;; Όλα χάνονται, ρυθμίσεις, εφαρμογές και αρχεία. Το κινητό γίνεται όπως την πρώτη φορά που το άνοιξες όταν το αγόρασες. Συνήθως στις μεγάλες αναβαθμίσεις χρειάζεται, χωρίς αυτό να είναι κανόνας όμως. Στις μικρές μόνο αν αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα το κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teob1 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 (edited) Νέος κάτοχος lg g 32 gb προέλευσης Ρουμανίας και παρτίδας 411.κατευθείαν lollipop. Το κινητό πετάει. Edited December 15, 2014 by teob1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 (edited) Όλα χάνονται, ρυθμίσεις, εφαρμογές και αρχεία. Το κινητό γίνεται όπως την πρώτη φορά που το άνοιξες όταν το αγόρασες. Συνήθως στις μεγάλες αναβαθμίσεις χρειάζεται, χωρίς αυτό να είναι κανόνας όμως. Στις μικρές μόνο αν αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα το κάνεις. Ευχαριστώ πολλύ για την απάντηση, άρα τώρα που θα το πάρω, καλύτερα να περιμένω να μου βγάλει την αναβάθμιση για το lollipop, βασικά άμα το πάρω όπως υπολογίζω σε λιγότερο απο βδομάδα, μπορεί να μου την βγάλει και με το που το ανοίξω, άρα τότε λογικά θα την κάνω αμέσως, χωρίς reset έτσι δεν είναι ; το reset μετά απο την αναβάθμιση είναι απαραίτητο ;; Edited December 15, 2014 by bep1995 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Αρα αν τελικά δέν μπορώ να φλασάρω κατευθείαν μεσω ota την 20e λόγω custom recovery η σειρά που θα ακολουθήσω ποια θα είναι?Το χω χάσει λίγο....Πρεπει να κάνω unroot πρώτα κ να απεγκαταστήσω τις root εφαρμογές?Πρεπει να φλασάρω με flashtool την 20e με την μιά? Δε χρειαζεται να κανεις unroot. Ετσι κι' αλλιως (λoγω custom recovery) δεν μπορεις να κανεις το ΟΤΑ! Αρα θα αναγκαστεις να περασεις official rom με flash tool (για να κανεις αναβαθμίση). Αυτο στην ουσια θα ειναι το "πληρεις" unroot. Αρα εχεις 2 επιλογες: Ή περνάς παλι την official 10l και μετα αναβαθμιζεις με ΟΤΑ. Ή κανεις απόπειρα να περασεις με το flash tool 2014 κατευθειαν την 20Ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Το απόπειρα το φοβάμαι λίγο κ λόγω ελάχιστων γνώσεων στο lg καλύτερα να το αποφύγω.Λέω να φλασάρω κατευθείαν την 10l κ μετά μέσω ota ας το κάνει μόνο του. Το μόνο kdz που βρίσκω εδώ κ είναι europe είναι το 10a. Εγώ ψάχνω το 10l. Ποιo firmware πρεπει να κατεβάσω που το κινητο μου ειναι eur? Χρήστο ευχαριστώ κ πάλι... Παράθεση Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Το απόπειρα το φοβάμαι λίγο κ λόγω ελάχιστων γνώσεων στο lg καλύτερα να το αποφύγω.Λέω να φλασάρω κατευθείαν την 10l κ μετά μέσω ota ας το κάνει μόνο του. Το μόνο kdz που βρίσκω εδώ κ είναι europe είναι το 10a. Εγώ ψάχνω το 10l. Ποιo firmware πρεπει να κατεβάσω που το κινητο μου ειναι eur? Χρήστο ευχαριστώ κ πάλι... Ξέρεις ποιας χώρας ειναι το κινητο σου; Δες εδω: http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=41 εχει ολα τα firmware των χωρών. Στη χωρα καταγωγης του κινητου σου λογικα εχει την 10l που φορας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 (edited) Το απόπειρα το φοβάμαι λίγο κ λόγω ελάχιστων γνώσεων στο lg καλύτερα να το αποφύγω.Λέω να φλασάρω κατευθείαν την 10l κ μετά μέσω ota ας το κάνει μόνο του. Το μόνο kdz που βρίσκω εδώ κ είναι europe είναι το 10a. Εγώ ψάχνω το 10l. Ποιo firmware πρεπει να κατεβάσω που το κινητο μου ειναι eur? Χρήστο ευχαριστώ κ πάλι... Μα αν φλασάρεις γιατί να είναι προς τα πίσω και όχι προς τα μπρος; Αν με το "φλας" δεν εννοείς τις οδηγίες των links από προηγουμένως OK, αλλιώς δεν βλέπω τη διαφορά. Πάντως για unroot παίζει και η επιδιόρθωση μέσω του pc suite (πάλι xda http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-unroot-ota-using-lg-pc-suite-pc-t2802286) ώστε να πάρεις OTA στη συνέχεια. Edited December 15, 2014 by xsad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Στις πληροφορίες λογισμικού λέει V10L-EUR-XX Αρα κατεβάζω το ελληνικό firmware? Παράθεση Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Δες μήπως κάνεις τη δουλειά σου με τον οδηγό για "Unroot for OTA using LG PC Suite". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Ευχαριστώ πολλύ για την απάντηση, άρα τώρα που θα το πάρω, καλύτερα να περιμένω να μου βγάλει την αναβάθμιση για το lollipop, βασικά άμα το πάρω όπως υπολογίζω σε λιγότερο απο βδομάδα, μπορεί να μου την βγάλει και με το που το ανοίξω, άρα τότε λογικά θα την κάνω αμέσως, χωρίς reset έτσι δεν είναι ; το reset μετά απο την αναβάθμιση είναι απαραίτητο ;; Θα κάνεις όλες τις αναβαθμίσεις που θα σου βγάλει (λογικά θα έρθει με v10h) και στο τέλος, αφού βάλεις και την lollipop κάνε ένα reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Το "προβλημα" παιδια δεν ειναι τοσο το root οσο το custom recovery! Και τελείως να στερηθουν τα δικαιωματα root, οσο υπαρχει το custom recovery ειναι πολυ επικινδυνη (για bootloop) η ΟΤΑ ενημερωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 (edited) Χρήστο λές να φλασάρω με την μια την 20e μεσω flashtool κ ο θεός βοηθός?Η τουλάχιστον να ήξερα σε τι αντιστοιχεί το (eur) ωστε να κατεβαζα το αντίστοιχο 10L kdz κ εφόσον χαθεί κ το custom τότε να προχώραγα μέσω ota για το 20e. Edited December 15, 2014 by paris_rx8 Παράθεση Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Χρήστο λές να φλασάρω με την μια την 20e μεσω flashtool κ ο θεός βοηθός? Δοκιμασε φιλε μου! Διαβασε τις οδηγιες στη σελιδα του flash tool στο xda, και προχωρα! Πιστευω θα πανε ολα καλα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Θα κάνεις όλες τις αναβαθμίσεις που θα σου βγάλει (λογικά θα έρθει με v10h) και στο τέλος, αφού βάλεις και την lollipop κάνε ένα reset. Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να μου βγάλει αμέσως την lollipop και μέσα να έχει και την 20e (ή όποια άλλη θα είναι η πιο καινούργια) ;; Reset να κάνω μόνο στο τέλος, και όχι και πριν τις αναβαθμίσεις ;; Σορρυ για τις πολλές ερωτήσεις με τις οποίες σας βομβαρδίζω αλλά η εμπειρία μου με το android γενικώς, είναι μηδενική σχεδόν... :lost: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Παιδια οσοι περασατε την lollipop τι γινετεται με την καρτα sd και την απαγορευση που ειχε στην kit kat?Mπορεις να μεταφερεις δεδομενα απο το τηλ στην sd και αντιθετα?Μπορεις να δημιουργησεις φακελο ενος προγραμματος στην sd? Σε κάποια applications γίνεται μεταφορά από τηλέφωνο σε κάρτα sd και αντίστροφα κανονικά!!! :) Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greda Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Σε κάποια applications γίνεται μεταφορά από τηλέφωνο σε κάρτα sd και αντίστροφα κανονικά!!! :) Σε κάποια ? όχι σε όλα ? καμιά ιδέα για το foldersync ? Παράθεση Γρηγόρης Δάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να μου βγάλει αμέσως την lollipop και μέσα να έχει και την 20e (ή όποια άλλη θα είναι η πιο καινούργια) ;; Reset να κάνω μόνο στο τέλος, και όχι και πριν τις αναβαθμίσεις ;; Σορρυ για τις πολλές ερωτήσεις με τις οποίες σας βομβαρδίζω αλλά η εμπειρία μου με το android γενικώς, είναι μηδενική σχεδόν... :lost: Να σου έρθει με την 20e δεν υπάρχει περίπτωση αν το πάρεις την άλλη βδομάδα. Στο τέλος θα κάνεις το reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Να σου έρθει με την 20e δεν υπάρχει περίπτωση αν το πάρεις την άλλη βδομάδα. Στο τέλος θα κάνεις το reset. Σορρυ αλλά δεν με κατάλαβες, δεν λέω ότι θα την έχει από το εργοστάσιο, λέω αν μου βγάλει το Android L, θα είναι μαζί και η 20e, δηλάδή μαζί με το lollipop θα είναι πακέτο και αυτή ή θα μου βγάλει πρώτα την 20e και μετά θα μου βγάλει την ενημέρωση για το Android L ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Τελικα δεν αντεξα. Περασα androidnow 7.2 γιατι βαρεθηκα να περιμενω να παρει την 5.0 το γαλλικο και ετσι και αλλιως root για την 5.0 με στοκ ακομα γιοκ... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Και μενα μου ηρθε αλλα Android=root επισης δεν ψηνομαι να γινω beta tester της LG οποτε θα περιμενω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts