Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως μπορώ να κάνω τον opera κύρια εφαρμογή για περιήγηση; Ευχαριστώ...

Οταν θελησεις να ανοιξεις καποιο link, μεσα σε καποια σελιδα, λογικα πρεπει να σε ρωταει με ποιο πλοηγο θες να στο ανοιξει. Αν "τσεκαρεις" να ανοιγει παντα π.χ. με τον opera θα γινει ο προεπιλεγμένος!

Αν δε σε ρωταει, σημαινει οτι εχεις ηδη προεπιλεγμενο καποιον αλλον, αρα πας στις Ρυθμισεις/ εφαρμογες, βρισκεις αυτον τον πλοηγο και πατας "Διαγραφη προεπιλογων". Μετα κανεις τα παραπανω, για να κανεις προεπιλεγμενο τον opera!

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οταν θελησεις να ανοιξεις καποιο link, μεσα σε καποια σελιδα, λογικα πρεπει να σε ρωταει με ποιο πλοηγο θες να στο ανοιξει. Αν "τσεκαρεις" να ανοιγει παντα π.χ. με τον opera θα γινει ο προεπιλεγμένος!

Αν δε σε ρωταει, σημαινει οτι εχεις ηδη προεπιλεγμενο καποιον αλλον, αρα πας στις Ρυθμισεις/ εφαρμογες, βρισκεις αυτον τον πλοηγο και πατας "Διαγραφη προεπιλογων". Μετα κανεις τα παραπανω, για να κανεις προεπιλεγμενο τον opera!

Αυτά που γράφεις δεν γίνονται.... Στην ουσία θέλω από σύνδεσμο του gmail να ανοίγει απ'ευθεiας Ο opera Και όχι ο άλλος....

Αυτά που γράφεις δεν γίνονται.... Στην ουσία θέλω από σύνδεσμο του gmail να ανοίγει απ'ευθεiας Ο opera Και όχι ο άλλος....

Αυτο σου λεω......... πηγαινε Ρυθμισεις/Εφαρμογες και πηγαινε στον browser που σου ανοιγει τωρα, και κανε διαγραφη προεπιλογων! Τι δεν καταλαβαινεις;.........

Ε κάνεις αυτό που σου είπε. Πας στις εφαρμογές. Βρίσκεις τον άλλο και κανείς clear defaults. Έτσι όταν ξανά επιλέξεις κάποιο λινκ θα σου βγάλει με τι θες να το ανοίξεις. Εκεί επιλέξεις opera και τικαρεις το always.

Δοκίμασε άμα θες και το link bubble. Προσωπικά με έχει σώσει αυτή η εφαρμογή. Κερδίζεις πολύ χρόνο και δεν αλλάζεις και παράθυρο. Λειτουργεί σαν το messenger του fb ουσιαστικά.

Από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Μακράν!

Google Pixel 9 Pro XL

Αυτο σου λεω......... πηγαινε Ρυθμισεις/Εφαρμογες και πηγαινε στον browser που σου ανοιγει τωρα, και κανε διαγραφη προεπιλογων! Τι δεν καταλαβαινεις;.........

Μα μου γράφει "Δεν έχουν οριστεί προεπιλογές".... Δεν μπορώ να αποεπιλεξω κάτι....:worry:

Μα μου γράφει "Δεν έχουν οριστεί προεπιλογές".... Δεν μπορώ να αποεπιλεξω κάτι....:worry:

Πιστευω να πηγαινεις στον πλοηγο που σου ανοιγει ΤΩΡΑ ως προεπιλογη...... και οχι στον opera;

Πιστευω να πηγαινεις στον πλοηγο που σου ανοιγει ΤΩΡΑ ως προεπιλογη...... και οχι στον opera;

Και στον πλοηγό Και στον opera και στo gmail δεν μπορώ να επιλέξω ή να αποεπιλεξω κάτι...

Edited by konv

Τελικά έχεις δίκιο, είχε προεπιλογή τον chrome και δεν το είχα ελέγξει...

Ευχαριστώ πάντως...

Να προσθεσω ο,τι φωτεινοτητα θα χρησιμοποιω περιπου 60%. Θα ηθελα την γνωμη των κατοχων της συσκευης γιατι reviews εχω ηδη δει αρκετα αλλα παντα η προσωπικη εμπειρια ειναι πιο κοντα στην πραγματικοτητα.

Ναι σαφώς πρέπει να βγάζεις το διήμερο κρίνοντας από προσωπική εμπειρία που διαφέρει όμως σε απείραχτο 16gb (μόνο το runtime άλλαξα).

Να έχεις υπόψιν σου ότι φορτίζει γρήγορα με το δικό του φορτιστή μεγάλο συν αυτό αν σε βολεύει και από όσο διαβάζουμε με τη καινούργια έκδοση του android Lollipop η κατάσταση καλυτερεύει αισθητά.

Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να έχω σε διπλό παράθυρο ανοιχτά viber & opera? Αν ναι πως γίνεται; Ευχαριστώ.

Μπορείς και μάλιστα χωρίς να κάνεις root το τηλέφωνο σου αν το κατάλαβα σωστά από το παρακάτω βίντεο.

.

Πάντως αν δεν είσαι εξοικειωμένος καλύτερα ας το για αργότερα...

Προσωπικά δεν έχω επιχειρήσει τίποτα από τα παραπάνω στο βίντεο.

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Kαλησπέρα παίδες ξέρει κανεις τι προέλευσης είναι αυτό..410KPRW

Κοιτάζοντας την εικόνα στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=400692&page=8 εκεί που γράφει 6DN προδίδει τη χώρα και όχι τα γράμματα του serial number που αναφέρεις, δίπλα είναι!!!

Παρήγγειλα μια Samsung evo από Amazon που έχει προσφορές αυτές τις μέρες.

http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00J29BR3Y/ref=mp_s_a_1_3?qid=1417119393&sr=8-3&pi=AC_SY200_QL40

Ακόμη δεν έχει έρθει, αλλά δε νομίζω να έχει πρόβλημα. Οι πιο πολλοί έχουν τέτοια κατηγορία ή ακόμη πιο αργές. 4k βίντεο όμως δεν πρόκειται να τραβήξω επομένως δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Ευχαριστώ για την απάντηση αν και καθυστερημένα.

Είμαι λιγάκι αναποφάσιστος στο θέμα της χωρητικότητας ίσως πάω στα 64gb λογικά αν κάνω χρήση βίντεο εκεί θα καταλήξω γιαυτό το σκέφτομαι λείπω συχνά από το σπίτι και με προβληματίζει ο αποθηκευτικός χώρος.

από αυτα τα γράμματα δεν μπορούμε να καταλάβουμε από που είναι βρες έναν κωδικό με 3 χαρακτήρες με ένα 6 μπροστά αν έχεις 16άρι

Παο για αγορά 32gb αυτά μου έδωσε ο πολίτης από madfone δεν έχω κάτι άλλο ευχάριστο για την απάντηση..

και το filo roll.

Edited by ADAN
LG G3 32+64GB

Καλησπέρα παιδιά.

Μια ερώτηση έχω να σας κάνω. Έχετε προσπαθησει να περάσετε ταινία στην sd; Προσπαθω και μου λεει οτι το αρχειο ειναι μεγαλο. Ειναι 6,5gb και η καρτα μου ειναι η 32αρα sandisk extreme class10 u3 με ελευθερο χώρο γύρω στα 25gb. Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτή :)

Ευχαριστω πολύ.

Καλησπέρα παιδιά.

Μια ερώτηση έχω να σας κάνω. Έχετε προσπαθησει να περάσετε ταινία στην sd; Προσπαθω και μου λεει οτι το αρχειο ειναι μεγαλο. Ειναι 6,5gb και η καρτα μου ειναι η 32αρα sandisk extreme class10 u3 με ελευθερο χώρο γύρω στα 25gb. Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτή :)

Ευχαριστω πολύ.

Εεεεε ναι προφανώς δεν μπορείς. Η sd κατά πάσα πιθανότητα είναι φορμαρισμένη σε fat32. Οποιοδήποτε μέσο αποθήκευσης σε fat32 έχει αυτό το θέμα. Δηλαδή μπορείς να του βάλεις αρχεία με μέγιστο μέγεθος 4GB. Αλλιώς θες σύστημα ntfs ή exFAT. Δεν ξέρω αν το G3 διαβάζει exFAT κάρτα SD

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

Σε ευχαριστώ πολυ. Το σκεφτηκσ ειναι η αληθεια αλλα δεν ηξερα τι ακριβως διαβαζει το g3. Της κανω format και θα δοκιμασω παλι.

Παιδια ξερει καποιος που θα βρουμε την official γαλλικη L? Εχω γαλλικο, εβαλα την Πολωνικη μολις βγηκε 20Α, και τωρα θελω να περασω την 20c..

Ευχαριστω!

Καλησπέρα παιδιά.

Ευχαριστω πολύ.

Είναι πολλά τα GB για 32bit λειτουργικό αν το αναλύω σωστά το θέμα όπως στους προσωπικούς υπολογιστές εκτός κι αν παίζει κάτι άλλο που δεν γνωρίζω.

Παιδια μια βοήθεια. Πως μπορω με το κουμπι του handsfree να αλλαζω τους ραδιοφωνικους σταθμους και οχι να μου ανοιγοκλεινει την εφαρμογή της μουσικης;

Ευχαριστώ πολύ!

Συμφωνώ με την απάντηση του ziaba.

Ναι προκαλεί λίγο πανικό να βλέπεις τη μνήμη ram "γεμάτη" αλλά έτσι δουλεύει και όταν χρειαστεί να σηκώσει το google earth περί το 1gb θα καθαρίσει τη μνήμη κατάλληλα. Εδώ το moto G έχει τη μισή μνήμη και παίζει μια χαρά επίσης.

Συμφωνώ με την απάντηση του ziaba.

Ναι προκαλεί λίγο πανικό να βλέπεις τη μνήμη ram "γεμάτη" αλλά έτσι δουλεύει και όταν χρειαστεί να σηκώσει το google earth περί το 1gb θα καθαρίσει τη μνήμη κατάλληλα. Εδώ το moto G έχει τη μισή μνήμη και παίζει μια χαρά επίσης.

έχει όμως ένα σοβαρό αντίκτυπο... όσο ποιο γεμάτη είναι τόσο ποιο πολύ μπαταρία τρώει, εγω παντός με greenify βρήκα την ηγεια μου και την μπαταρία μου

έχει όμως ένα σοβαρό αντίκτυπο... όσο ποιο γεμάτη είναι τόσο ποιο πολύ μπαταρία τρώει, εγω παντός με greenify βρήκα την ηγεια μου και την μπαταρία μου

Αν δεν τρέχουν τα δεδομένα (εφαρμογές στο background) τι κατανάλωση να κάνουν απλά παραμένουν σε μια θέση μνήμης για όταν χρειαστούν στο μέλλον και σβήνονται ανάλογα με τον αλγόριθμο του λειτουργικού . Δεν μπορώ να φανταστώ (γιατί δεν έχω διαβάσει κάτι ανάλογο) δηλαδή περίπτωση να απενεργοποιείτε μέρος της μνήμης όπως συμβαίνει σε μερικούς κυλίνδρους σύγχρονων κινητήρων αυτοκινήτων.

Είναι πολλά τα GB για 32bit λειτουργικό αν το αναλύω σωστά το θέμα όπως στους προσωπικούς υπολογιστές εκτός κι αν παίζει κάτι άλλο που δεν γνωρίζω.

Mαλλον αυτο που δεν γνωρίζεις ειναι αυτό που αναφερει ο djkostas20 λιγο πιο πανω απο εσένα

Σε ευχαριστώ πολυ. Το σκεφτηκσ ειναι η αληθεια αλλα δεν ηξερα τι ακριβως διαβαζει το g3. Της κανω format και θα δοκιμασω παλι.

Τελικά έπαιξε η SD στο κινητό σε NTFS ή eXFAT φίλε pkout ?

Καλημερα σε όλους.

Εκανα format σε exfat και δουλευει κανονικα τώρα. Εγκατέστησα και το vlc για να αποκωδικοποιησει το dts και όλα καλά. Ο stock video player δεν υποστηρίζει dts παρεμπιπτόντως.

Ευχαριστω για τη βοηθεια,

Κώστας