Jump to content

pkout

Members
  • Δημοσιεύσεις

    59
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pkout

  1. Καλημέρα σε όλους, Μια πολύ γρήγορη ερώτηση και ζητάω συγγνώμη προκαταβολικά αν έχει απαντηθεί και δε το θυμάμαι! Είμαι συνδρομητής cosmote και με το shizuku έχω τα πάντα πλην του 5g όπως γνωρίζουμε. Επειδή η προσφορά ανανέωσης συμβολαίου είναι επιεικώς αστεία, σε περίπτωση που μετακινηθώ στη nova είναι διαθέσιμες οι ίδιες λειτουργίες μέσω shizuku? Το wifi calling και το volte θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην όποια απόφαση μου. Ευχαριστώ πολύ, Κώστας
  2. Καλησπέρα σε όλους, Μόλις παρέλαβα και το ρολόι από Γερμανία. Είναι κανονικά η έκδοση LTE. Δεν έχω προλάβει να το στήσω παρά μόνο να περάσω φιλμ και "bumper". Είναι όντως μικρό και live μοιάζει μικρότερο από τις promo φωτογραφίες. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ όμορφο. Το πρόβλημα είναι ότι για να δουλέψεις το LTE χρειάζεται μια διαδικασία, όχι δύσκολη αλλά με μεγάλο κόστος για να έχεις esim με τον ίδιο αριθμό από cosmote. Φιλικά, Κώστας
  3. Καλημέρα σε όλους! Μόλις εχθές ενεργοποίησα το VPN και θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με το αν αξίζει να το έχω ενεργό και το τι προσφέρει πέραν αυτών που διαφημίζει η Google. Το ρολόι το έχει παραλάβει συγγενής μου στη Γερμανία και είναι καθ' οδόν. Thanks, Κώστας
  4. Καλησπέρα σε όλους, Για κάποιο λόγο δε μπορώ να αναπαράγω το πρόβλημα που αναφέρετε με την οθόνη. Αν συμβαίνει απλά δε το καταλαβαίνω. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο η μεμβράνη που έχω βάλει. Από την άλλη αυτό που παρατηρώ και δε το περίμενα είναι κάποια έως αρκετά hiccups στο scrolling.
  5. Η αλήθεια είναι ότι και εμένα μου αφήνει μια περίεργη αίσθηση η οθόνη. Σα να μην εφάπτεται ακριβώς πάνω στο τηλέφωνο. Σα να υπάρχει ένα απειροελάχιστο κενό από κάτω αν το εξηγώ σωστά.
  6. Καλησπέρα σε όλους, Αρχικά να σας πω ότι δεν είμαι power user αλλά περισσότερο ένας λίγο πιο ψαγμενος καθημερινός χρήστης. Προχώρησα στην επιλογή του pixel έχοντας πλήρη επίγνωση των θετικών σημείων αλλά και των αδυναμιών του, οπότε δε πρόκειται να αρχίσω να γκρινιάζω για τις ελλείψεις αυτές που άλλωστε είναι γνωστές σε όλους. Θα ήθελα πολύ να έχει wifi calling πχ γιατί στο σπίτι δεν έχω και το καλύτερο σήμα αλλά το διάλεξα ίσως με κάποιο ρίσκο. Να μεταφέρω λοιπόν και τη δική μου εμπειρία από τις 4 μέρες που το έχω στην κατοχή μου. Η αγορά έγινε από γερμανικό αμαζον και στις 1/11 ανοίγει και η πλατφόρμα για το pixel watch. Ερχόμενος από oneplus 9 pro μπορώ να πω ότι είναι πιο μεγάλη συσκευή τόσο σε όγκο όσο και σε βάρος την οποία σε γενικές γραμμές έχω συνηθίσει. Η οθόνη είναι αρκετά καλή αν και την έχω σχετικά χαμηλά για εξοικονόμηση ενέργειας. Μπαταρία. Η μπαταρία σίγουρα είναι καλύτερη από του 1+ και αντιλαμβάνομαι ότι ακόμα είναι σε διαδικασία....στρωσιματος! Η τελευταία, ουσιαστικά η δεύτερη, φόρτιση μου κράτησε 36 ώρες με 6,5 ώρες οθόνη. Η κάμερα δείχνει άψογη αν και ακόμα δεν την έχω δοκιμάσει διεξοδικά. Εντύπωση μου κάνει ότι δεν υπάρχει αυτόματη χρήση φλας και το έχεις ή ενεργό η ανενεργό. Οι σκοτεινές indoor είναι πολύ καλές πάντως και χωρίς το φλας το οποίο βέβαια θα προτιμούσα να έχει επιλογή να μπαίνει αυτόματα. Αν υπάρχει κάποια επιλογή που δεν έχω εντοπίσει παρακαλώ αν ξέρει κάποιος ας ενημερώσει. Και τέλος σχετικά με τη βασική λειτουργία ενός τηλεφώνου που είναι οι κλήσεις. Με κάρτα cosmote δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Δεν έχω χάσει κάποια κλήση και η ποιότητα είναι καλύτερη από αυτή που περίμενα. Δεν είναι στα επίπεδα του volte ή του vowifi αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είχα πρόβλημα ως τώρα. Η συνδεσιμότητα του κινητού είναι άψογη σε Bluetooth, WiFi και nfc που χρησιμοποιώ συχνά. Θα επανέλθω με update τις επόμενες ημέρες. Ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι ότι παρήγγειλα από το γερμανικό google store θήκες μέσω mygermany αλλά η παραγγελία ακυρώθηκε εκ των υστέρων από τη google λόγω μη συμβατότητας με τους όρους και τις προϋποθέσεις πώλησης.Ελπίζω με το watch να μην αντιμετωπίσω το ίδιο πρόβλημα. Κώστας
  7. pkout

    OnePlus 5

    Δε θα διαφωνήσω φίλε μου ότι τα λεφτά είναι αρκετα, αλλά εγώ το συγκεκριμένο πρόβλημα το κατάλαβα μόνο και μόνο λόγω του θορύβου που έχει δημιουργηθεί και μετά από ψαξιμο που έφτανε στα όρια της ψυχασθενειας. Ακόμα και τώρα δε το αντιλαμβάνομαι στη χρήση του τηλεφώνου. Άρα για μένα ουσιαστικά δεν υφίσταται. Ελπίζω να μη προκύψει τίποτα αλλο βέβαια.
  8. pkout

    OnePlus 5

    Μετά από πολύ κόπο κατάφερα να το δω κι εγώ αμυδρά σε μια πολύ συγκεκριμένη περίπτωση. Το ότι δε το αντιλαμβάνομαι στην καθημερινή χρήση με αποτρέπει από το να γυρίσω πίσω. Ίσως να είναι και λάθος που δε το κάνω αλλά δε μπορώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία τώρα. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από το τηλέφωνο αν εξαιρέσεις κάπως την ποιότητα της κάμερας που την περίμενα καλυτερη ίσως λόγω και του θορύβου που είχε κάνει η OP.
  9. pkout

    OnePlus 5

    Καλησπέρα σε όλους. Το πάνελ που φοράει το δικό μου τελειώνει σε 5. Παρόλα αυτά δεν εμφανίζει κάποιο πρόβλημα.
  10. pkout

    OnePlus 5

    Ούτε εγώ μπορώ να διακρίνω το πρόβλημα. Έχω δοκιμάσει με διαφόρους τρόπους αλλά δε μπορώ να το αναπαραγω.
  11. Ναι, η sandstone εφαρμόζει κανονικά καθώς δεν έρχεται σε επαφή με το tempered glass. Με φορεμένα και τα 2, η θήκη βγαίνει στο ίδιο ύψος με την οθόνη.
  12. Παρέλαβα σήμερα τις θήκες και το τζαμάκι! Οι θήκες, τόσο η sandstone όσο και η flip, εφαρμόζουν ιδανικά στο κινητό και είναι αρκετά καλοφτιαγμένες. Το τζαμάκι με ταλαιπώρησε κάπως αλλά τα κατάφερα τελικά. Εφαρμόζει πολύ καλά και η απόκριση της οθόνης παραμένει η ίδια όπως όταν ήταν με το εργοστασιακό. Ίσως να υπάρχει μια απειροελάχιστη διαφορά αλλά κατά τη χρήση δε το καταλαβαίνεις. Για οποιον τον ενδιαφέρει, το protector glass δε συνοδεύεται από τα μικρά τζαμάκια προστασίας των φακών της κάμερας, όπως των τρίτων εταιρειών.
  13. pkout

    OnePlus 5

    Κυρίως browsing μέσω wifi (το οποίο παρεμπιπτόντως μου καταναλώνει αρκετή μπαταρία όπως έχω ξαναγράψει) και viber. Ακόμη 4-5 κλήσεις, μερικές φωτογραφίες δοκιμαστικές και σετάρισμα φακέλων στο poweramp. Aαα, και αρκετό candy crush :O
  14. pkout

    OnePlus 5

    Και ένα screenshot για τον φίλο που το ζήτησε.
  15. pkout

    OnePlus 5

    Θα ανεβάσω φίλε μου την επόμενη φορά γιατί τώρα το έχω να φορτίζει.
  16. pkout

    OnePlus 5

    Όντως η απόκριση της οθόνης είναι απίστευτη. Σου δίνει την αίσθηση ότι η εντολή δίνεται πριν καν την πατήσεις! Ελπίζω να διορθωθεί και το θέμα της μπαταρίας γιατί είναι κρίμα να χάνεις από κάτι τέτοιο, από τη στιγμή ειδικά που είμαι στο 20% με ήδη 8 ώρες sot.
  17. pkout

    OnePlus 5

    Καλημέρα σε όλους! Μήπως μπορεί κάποιος να ελέγξει τα στατιστικά της μπαταρίας? Έχω την αίσθηση ότι αρκετή μπαταρία καταναλώνει το WiFi όπως επίσης και όταν το τηλέφωνο είναι αδρανές.
  18. pkout

    OnePlus 5

    Οι θήκες και το τζαμάκι ξεκίνησαν να έρχονται προς τα μέρη μας. Το πρόβλημα είναι ότι δε μπορώ να δω το status της αποστολής καθώς το tracking number που συμπλήρωσαν στην παραγγελία μου είναι το ίδιο με αυτό που είχαν βάλει προχθές για το τηλέφωνο! Ως εκ τούτου δείχνει ότι η παραγγελία μου έχει παραδωθεί από εχθές το πρωί! Άνοιξα ticket γιατί δε μου έχει τύχει ποτέ κάτι παρόμοιο και δε θέλω να μου πουν κάποια στιγμή ότι παρέλαβα χωρίς να το έχω κάνει. Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει στο τηλέφωνο είναι ο fingerprint sensor! Είναι τόσο άμεση η απόκρισή του που σε κάνει να νομίζεις ότι θα ξεκλείδωνε από οποιοδήποτε δάχτυλο ακόμα και ποδιού! Το ηχείο επίσης είναι αρκετά δυνατό και η ποιότητά του είναι ικανοποιητική για τα γούστα μου. Θα επανέλθω!
  19. pkout

    OnePlus 5

    Πράγματι το κινητό γλυστράει αρκετά και είναι πολύ επίφοβο!
  20. pkout

    OnePlus 5

    Πήρα το bundle sanstone + flip και το 3d glass. Η αλήθεια είναι ότι τα αξεσουάρ είναι αρκετά ακριβά αναλογικά με το τηλέφωνο!
  21. pkout

    OnePlus 5

    Όπως είδα στο site της OnePlus τα αξεσουάρ είναι διαθέσιμα. Έφυγε παραγγελία για 2 θήκες και το τζαμάκι.
  22. pkout

    OnePlus 5

    Καλώς τα δέχτηκα κι εγώ! Είμαι στη διαδικασία του στησίματος του τηλεφώνου στα γούστα μου οπότε δεν το έχω δουλέψει ακόμα καλά καλά. Με μια πρώτη εντύπωση το κινητό πάει σφαίρα σε όσα του έχω βάλει ως τώρα. Η κάμερα σε εσωτερικό χώρο δείχνει να δίνει αρκετά καλά αποτελέσματα χωρίς όμως να είμαι ο ιδανικός κριτής. Δοκίμασα και σε απόλυτο σκοτάδι σχεδόν και οι φωτογραφίες είναι φυσικά σκοτεινές αλλά με αρκετή λεπτομέρεια δεδομένων των συνθηκών. Το gps του λόκαρε εντυπωσιακά γρήγορα ακόμα και σε εσωτερικό χώρο ισογείου διαμερίσματος. Η εγκατάσταση εφαρμογών από το play store γίνεται ταχύτατα. Η μπαταρία που είναι μία από τις βασικές μου ανάγκες, αυτή τη στιγμή είναι στο 80% με 1 ώρα και 45 λεπτά sot. Όταν το παρέλαβα ήταν στο 53% και φόρτισε περίπου ως το 100% σε 1:15. Θα επανέλθω με νεότερα.
  23. pkout

    OnePlus 5

    Και το δικό μου έχει ξεκινήσει με UPS και ημερομηνία παράδοσης αύριο!
  24. pkout

    OnePlus 5

    https://oneplus.net/gr/invite#54WP0N6Y5FYA8UO Και το δικο μου link για οποιον το χρειαστει.
  25. pkout

    OnePlus 5

    Καλησπέρα κι από μενα, μετά από 3 χρόνια συμβίωσης με το LG G3 και όντας ευχαριστημένος μέχρι τώρα που η οθόνη του παρέδωσε πνέυμα, προχώρησα και εγώ στην παραγγελία του 8/128. Ελπίζω να μείνω ικανοποιημένος από την επιλογή μου καθώς όλο αυτό το διάστημα ταλαντευόμουν ανάμεσα σε αυτό και το Huawei Mate 9 και αποφάσισα να πάω στο OnePlus. Νεότερα με την παραλαβή του! Το status παραμένει pending και δεν έχω λάβει ακόμα mail με τα στοιχεία της παραγγελίας μου.
×
×
  • Create New...