konstantinoslp Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Άμα το ήξερες δεν θα τους το άφηνες Μέχρι να φέρουν τα καπακια Ακριβώς!! Όταν τους το άφησα μου έδωσε να καταλάβω ότι είναι συχνό φαινόμενο άρα και θα χουν ανταλλακτικά. Μάλιστα, όταν την ρώτησα πόσο θα κάνει να επισκευαστεί μου είπε 3-4 μέρες. Ας μου έλεγε δεν έχω να μην το αφήσω...:/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studio24 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Πραγματικά...... αν ήταν περισσότεροι θα έπρεπε να κλείσει το mobile τμήμα και να παραμείνει στα κλιματιστικά... Και μιας και λέμε για προβλήματα... Πήγα πριν μία εβδομάδα το λευκό G3 με το γνωστό θέμα με τις ρωγμές και εδώ και 7 ημέρες περιμένουν ανταλλακτικά καπάκια!! Φυσικά η κοπέλα στο service δεν έχει ιδέα γιατί αργεί και μου λέει "μάλλον έχουν έλλειψη από το εργοστάσιο"... Πιο γενική απάντηση πεθαίνεις. Θα αφήσω άλλη μία εβδομάδα για να δω αν θα αποδειχθεί η Procordia... Arvato και μετά θα κινήσω όλες τις διαδικασίες και φυσικά θα αποχαιρετήσω για πάντα αυτήν την εταιρία. έχεις απόλυτο δίκιο να είσαι απογοητευμένος με την νίλα που έπαθες και απόλυτα θεμιτό να έχεις αρνητική άποψη για το κινητό αυτό. είναι ώμος και απόλυτα λογικό και εμείς όσοι πήραμε το συγκεκριμένο κινητό, και είμαστε ικανοποιημένοι, να το αναφέρουμε ... όπως εγώ που το έχω ένα μήνα και έχω (πάθει) πάντα με σεβασμό στην ταλαιπωρία σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 (edited) http://dl-1.va.us.xda-developers.com/3/0/3/3/7/1/4/1416932508241.jpg?key=2_WKJRZy6q2i4n0gzjF8rQ&ts=1416934596 το δικο μου σκορ με την 10L Edited November 25, 2014 by ziaba Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 έχεις απόλυτο δίκιο να είσαι απογοητευμένος με την νίλα που έπαθες και απόλυτα θεμιτό να έχεις αρνητική άποψη για το κινητό αυτό. είναι ώμος και απόλυτα λογικό και εμείς όσοι πήραμε το συγκεκριμένο κινητό, και είμαστε ικανοποιημένοι, να το αναφέρουμε ... όπως εγώ που το έχω ένα μήνα και έχω (πάθει) πάντα με σεβασμό στην ταλαιπωρία σου. Εννοειται αυτο αγαπητε μου. Σκεψου οτι αν εξαιρεσεις τις ρωγμες δεν ειχα θεμα με restarts ή ακουστικο και overall ημουν πολυ ικανοποιημενος απο την επιλογη μου.:) Απλα δεν συμφωνω τοσο στο οτι ολες οι συσκευες βγαζουν προβληματα και μονο οι δυσαρεστημενοι γραφουν. Μπορει ολες οι συσκευες να βγαζουν αλλα οσα εχω διαβασει για το G3 ειναι αληθεια και ειναι παρα πολλα και διαφορετικα τα κρουσματα. Δεν θα συγκρινω με αλλες συσκευες κατασκευατσων που δεν διαβαζουμε τοσα προβληματα αλλα θα σας παω πισω εναν χρονο να δειτε το G2 πως εκθειαζοταν.. Εκει δεν υπηρχαν παραπονεμενοι χρηστες? (Για μια συσκευη που πουλησε εκατομμυρια) και ομως τα παραπονα ηταν ελαχιστα. Δεν επαψαν ξαφνικα να γραφουν οι δυσαρεστημενοι απλα ηταν πολλοι λιγοτεροι απο αυτους του G3. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 ετσι... +1.000 συμφωνώ με τον Κωνσταντίνο Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkout Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Καλησπέρα στην παρέα και από μένα! Γράφω από σπάνια έως καθόλου αλλά σας παρακολουθώ καθημερινά και με έχετε βοηθήσει τόσο σε επιλογές συσκευών όσο και στην καθημερινή τους χρήση. Κάτοχος του G3 εδώ και δύο εβδομάδες αγορασμένο από ελληνική αλυσίδα καταστημάτων λόγω υπερεπιδότησης για το συγκεκριμένο μοντέλο από τον πάροχό μου (αν και ακόμα και αν δεν υπήρχε αυτή, στο ίδιο θα κατέληγα αλλά από κάποιο σκρουτζομάγαζο ίσως). Έρχομαι στο G3 από το Optimus 2x με CM10.1 άρα έχω πάθει ένα σχετικό πολιτισμικό σοκ! :p Έχω το 16αρι σε μαύρο παρτίδα 406 branded cosmote, αν και θα προτιμούσα το 32αρι αλλά δεν ήταν διαθέσιμο. Δε θεωρώ τον εαυτό μου power user ούτε έχω εξειδικευμένες γνώσεις πάνω σε θέματα καμερών και διαφόρων άλλων λειτουργιών του τηλεφώνου, αλλά μπορώ να καταλάβω αν μία συσκευή λειτουργεί σχετικά απροβλημάτιστα τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα. Το κινητό παραμένει όπως ακριβώς το πήρα με μόνη διαφορά την αλλαγή σε art από dalvik. Προς το παρόν θέλω να το χρησιμοποιήσω έτσι τουλάχιστον μέχρι να πάρουμε lollipop. Ξεκινάω από τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί από διαφόρους συμφορουμίτες και έχουν να κάνουν με υπερθέρμανση, random restarts, προβλήματα στην κατασκευή όπως ρωγμές στην περιοχή του μικροφώνου ή παράσιτα κατά τις κλήσεις. Από όλα αυτά το μόνο που έχω αντιμετωπίσει είναι σποραδικά παράσιτα κατά τις κλήσεις αλλά όχι τόσο ενοχλητικό ώστε να αποφασίσω να το επιστρέψω. Τα υπόλοιπα όλα δεν τα έχω αντιμετωπίσει αν και το τηλέφωνό μου πρέπει να είναι από τις πρώτες παρτίδες κατασκευής. Σε επιμέρους χαρακτηριστικά τώρα - Μπαταρία: Η αλήθεια είναι ότι το φοβόμουν αρκετά αλλά τελικά τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα απ'ότι περίμενα. Με μέτρια προς αρκετή χρήση μου βγάζει μέχρι τώρα 2 μέρες με 5+ ώρες οθόνη, αρκετό internet μέσω wifi κυρίως, λίγο gps, μερικές κλήσεις, μηνύματα, whatsapp και αρκετό χάζεμα :) - Κάμερα: Όπως είπα και παραπάνω δεν έχω εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις αλλά θεωρώ το αποτέλεσμα πάρα πολύ καλό τόσο στο θέμα της φωτογραφίας όσο και στο θέμα του βίντεο. Οι νυχτερινές ίσως θα μπορούσε να είναι λίγο πιο φωτεινές αλλά φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ένταση του φλας. - GPS: Σχεδόν άμεσο λοκάρισμα που δε ξεπερνάει τα 2-3 δευτερόλεπτα. - Το UI της LG είναι αρκετά καλό για τα δικά μου γούστα με όλα όσα πιθανόν να χρειάζομαι από το τηλέφωνο. Έχει ταχύτατη απόκριση και αρκετά ομαλή εναλλαγή μεταξύ των οθονών του μενού. Ίσως θα μπορούσε να είναι κάπως πιο smooth σε κάποια σημεία αλλά δεν είναι κάτι τραγικό. - Οθόνη: Η οθόνη είναι καταπληκτική απλά. Δε ξέρω πόσο περισσότερη μπαταρία καίει (που καίει πολύ) αλλά εγώ χαίρομαι να παρακολουθώ μέχρι και τα promo βίντεο που είχε μέσα το τηλέφωνο! Τα ακουστικά που είχε μέσα η συσκευασία είναι τα quadbeat 2 και στέκονται τέλεια στα δικά μου αυτιά! :p Το αν θα το ρουτάρω και αν θα περάσω κάποια custom rom έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο από την υλοποίηση του νέου android από την LG. Εν αναμονή της παραλαβής μιας microsd για να μπορέσω να δω και την ταχύτατη ανάγνωσης της εξωτερικής μνήμης. Γενικά το τηλέφωνο είναι ταχύτατο. Έχω παρατηρήσει μόνο ένα redraw (το οποίο ήταν πάρα πολύ γρήγορο) σε αυτές τις 2 εβδομάδες όταν το είχα φορτώσει αρκετά κάποια στιγμή. Επιπλέον, το έχω "ντύσει" με την quick circle την οποία βρίσκω πολύ βολική στη χρήση του. Μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το τηλέφωνο. Σόρρυ για το μακροσκελές του κειμένου αλλά συγχωρέστε με επειδή δε γράφω συχνά! Φιλικά, Κώστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafos123 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 παιδια εχετε καποια σελιδα που να ειναι φτηνω η 330 ειναι καλα; εσεις που το εχετε απο μπαταρια ποσες ωρες σας παει αμα παιζετε περιπου ολοι μερα παιχνιδια η ειστε fb youtube? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Ενώ μέχρι τώρα η συσκευή δεν μου είχε παρουσιάσει κάποιο ιδιαίτερο θέμα, σήμερα μου έκανε κάτι κουλό.Ενώ έπαιζα ένα παιχνίδι ξαφνικά έκλεισε το τηλ. ακαριαία.Αφού δεν άνοιγε ούτε από το κουμπί ενεργοποίησης θεώρησα ότι είναι κάποιο bug και έβγαλα την μπαταρία αλλά τίποτα.Μόνο όταν έβαλα το κινητό στην φόρτιση μπόρεσα να το ανοίξω( είχα 41% μπαταρία όταν έκλεισε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Για γραφτό και εδώ και ψήφισε κιόλας. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=395789 LG G3 - ξαφνικό κλείσιμο συσκευης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 εχω αποφασισει να παρω το G3 32αρι μαλλον, και παρακολουθω τις τιμες να πεφτουν αργα-αργα εχοντας υπομονη μεχρι 15-20 δεκεμβριου το πολυ, για να το παρω σε πιο προσιτη τιμη. Σημερα πηρε το ματι μου ενα μαγαζι ψιλο-αγνωστο (στα δικα μου αυτια), το sellphone που εριξε το 32αρι στα 389ε και μαλλιστα παρεχει και τα πιο περιεργα χρωματα (μωβ και κοκκινο). Επειδη το σκεφτομαι σοβαρα να το χτυπησω αφου δε ξερω αν θα βρεθει φτηνοτερα στο επομενο 20ημερο που διαθετω, ηθελα να σας ρωτησω αν υπαρχουν καθολου εμπειριες απο το μαγαζι αυτο , καθως και αν ξερετε αν αυτα τα πιο καινουρια/περιεργα χρωματα εισαγονται στην Ευρωπη. Το λεω γιατι με ενδιαφερει το κοκκινο, αλλα φυσικα αν ειανι να μην εχει ευρωπαϊκη εγγυηση δεν εχει νοημα... Θα ρωτησω και αυτους βεβαια, απλα αν καποιος ξερει οτι ειναι μονο για αγορα Ασιας πχ να ξερω οτι θα ακουσω "πιπες" αν μου πουν οτι εχει κανονικα εγγυηση....γι'αυτο ρωταω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 να κανω μια χαζη ερωτηση,απο download mode πως βγαινουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 να κανω μια χαζη ερωτηση,απο download mode πως βγαινουμε??? Αυτό το download mode κάνε το λιανά να το καταλάβουμε από ποια εφαρμογή φιλαράκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 εχω αποφασισει να παρω το G3 32αρι μαλλον, και παρακολουθω τις τιμες να πεφτουν αργα-αργα εχοντας υπομονη μεχρι 15-20 δεκεμβριου το πολυ, για να το παρω σε πιο προσιτη τιμη. Σημερα πηρε το ματι μου ενα μαγαζι ψιλο-αγνωστο (στα δικα μου αυτια), το sellphone που εριξε το 32αρι στα 389ε και μαλλιστα παρεχει και τα πιο περιεργα χρωματα (μωβ και κοκκινο). Επειδη το σκεφτομαι σοβαρα να το χτυπησω αφου δε ξερω αν θα βρεθει φτηνοτερα στο επομενο 20ημερο που διαθετω, ηθελα να σας ρωτησω αν υπαρχουν καθολου εμπειριες απο το μαγαζι αυτο , καθως και αν ξερετε αν αυτα τα πιο καινουρια/περιεργα χρωματα εισαγονται στην Ευρωπη. Το λεω γιατι με ενδιαφερει το κοκκινο, αλλα φυσικα αν ειανι να μην εχει ευρωπαϊκη εγγυηση δεν εχει νοημα... Θα ρωτησω και αυτους βεβαια, απλα αν καποιος ξερει οτι ειναι μονο για αγορα Ασιας πχ να ξερω οτι θα ακουσω "πιπες" αν μου πουν οτι εχει κανονικα εγγυηση....γι'αυτο ρωταω! Μη το βασανίζεις αν είναι Ευρωπαϊκό. Λογικά το πιθανότερο να φύγουν οι τιμές πάνω, γιορτές έρχονται. Δεν έχω γνώμη για το κατάστημα αλλά τους ρωτάς μαθαίνεις, αντικαταβολή και καλορίζικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 να κανω μια χαζη ερωτηση,απο download mode πως βγαινουμε??? κλεισε την συσκευή - συνδέσε το γνήσιο καλώδιο usb σκέτο χωρίς να ναι στον υπολογιστή ή φορτίστη ή κάπου αλλού - πατά το κουμπί αύξησης έντασης συνεχόμενα κ έχε το έτσι πάτημενο - συνδέσε την άλλη άκρη του καλωδίου usb με το pc - άσε το κουμπί αύξησης έντασης μετά από λίγο όταν εμφανίστη στην οθόνη εικονίδιο του download mode- τέλος. Ελπίζω να βοήθησα Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 κλεισε την συσκευή - συνδέσε το γνήσιο καλώδιο usb σκέτο χωρίς να ναι στον υπολογιστή ή φορτίστη ή κάπου αλλού - πατά το κουμπί αύξησης έντασης συνεχόμενα κ έχε το έτσι πάτημενο - συνδέσε την άλλη άκρη του καλωδίου usb με το pc - άσε το κουμπί αύξησης έντασης μετά από λίγο όταν εμφανίστη στην οθόνη εικονίδιο του download mode- τέλος. Ελπίζω να βοήθησα Σε ευχαριστω πολυ,να σαι καλα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis00 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Μπορεί κάποιος που έχει βάλει lollipop να μας πει σε γενικές γραμμές αν όλα δουεύουν καλά και αν ναι, ποια rom έβαλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Στην επίσημη 20Α που εχω ποσταρει κάτι σελίδες πριν δουλεύουν τα πάντα όλα σαν να ναι από το εργοστάσιο έτσι Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Εγω εχω κατεβασει αυτη http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/kdz-lollipop-5-0-v20a-final-kdz-beta-t2935610 και δεν μπορω να την φλασαρω για να την περασω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Διαβασα οτι η επισημη που θα βγει σε λιγες ημερες θα ειναι 5.0c και οχι a καθως φτιαξανε bugs απο την πολωνικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Εγω εχω κατεβασει αυτη http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/kdz-lollipop-5-0-v20a-final-kdz-beta-t2935610 και δεν μπορω να την φλασαρω για να την περασω... την φλασαρεις με το lgflash tool..!! και πρεπει να εχεις στον ιδιο φακελο το αρχειο .kdz που εχεις το tool για να την φλασαρει.! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Ήρθε το τρίτο LG G3 από Amazon παρτίδα 409 και δεν έχει το πρόβλημα με τα παράσιτα! Επιτέλους! Είναι άψογο αυτή τη φορά σε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Ήρθε το τρίτο LG G3 από Amazon παρτίδα 409 και δεν έχει το πρόβλημα με τα παράσιτα! Επιτέλους! Είναι άψογο αυτή τη φορά σε όλα. Καλομιλητο φιλαρακι μου! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Καλομιλητο φιλαρακι μου! :) Ευχαριστώ! Μας έβγαλε την πίστη η LG... Να ναι καλά το Amazon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutou Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Ήρθε το τρίτο LG G3 από Amazon παρτίδα 409 και δεν έχει το πρόβλημα με τα παράσιτα! Επιτέλους! Είναι άψογο αυτή τη φορά σε όλα. Ξέρεις μετά απο πόσες μέρες δικαιούσαι αλλαγη? Το έχω αλλάξει ήδη μια φορα στην αρχή επειδή είχε σημάδια στην πλάτη. Απο amazon.de Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 (edited) Ξέρεις μετά απο πόσες μέρες δικαιούσαι αλλαγη? Το έχω αλλάξει ήδη μια φορα στην αρχή επειδή είχε σημάδια στην πλάτη. Απο amazon.de Ευχαριστώ. 30 μέρες είναι (από τότε που έγινε η παραγγελία για το δεύτερο), εκτός αν ψώνισες μετά την 1η Νοεμβρίου όπου τότε σου δίνει τη δυνατότητα μέχρι τις 31/1/15. Δεν χάνεις τίποτα όμως να τους το πεις, μπορεί να στο αλλάξουν και πάλι. Πες πχ ότι νόμιζες ότι ήταν software πρόβλημα, αλλά τελικά σε άλλους δεν παρουσιάζεται το πρόβλημα. Edited November 26, 2014 by karx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts