crond Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Ευχαριστώ φίλος μου αλλά ελληνικό οδηγό δεν έχουμε?? Με τα αγγλικά δεν τα πάω καλά..! αγγλικα αλλα θα καταλαβεις πολλα ;) Παράθεση το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlaxos80 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Παιδιά υπάρχει τρόπος να αλλάξει η σειρά των 3 βασικών πλήκτρων λειτουργιών στην οθόνη κάτω; (Δηλ. το πλήκτρο της επιστροφής να πάει δεξιά και όχι αριστερά που βρίσκεται...) ναι γινεται..πανε ρυθμισεις-->προβολη-->πληκτρα αφης αρχικης οθονης-->συνδυασμος πληκτρων..αν θες μπορεις να αλλαξεις και το χρωμα..εχει 4 επιλογες γι αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 εχω το ασπρο και ειχα ασπρη θηκη γνησια (quick circle) και σημερα πηρα μια μαυρη γιατι ηθελα να αλλαξω χρώμα. Αυτο που παρατήρησα ειναι οτι στην μαυρη θηκη δεν εχει στην πλατη της κατι κυκλωματα οπως η ασπρη και επισης δεν καθεται καλα στο τηλεφωνο. Εχει αρκετο κενο (πατας την πλατη και μπαινει μεσα) και το τηλεφωνο φωλιαζει πιο βαθεια στην θηκη και λιιιιγο κουνιεται μεσα στην θηκη. Ειναι φυσιολογικο; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a8e Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 μάλλον πήρες την θήκη που μπαίνει πάνω από το καπάκι όχι σαν την πρώτη που το αντικαθιστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 μάλλον πήρες την θήκη που μπαίνει πάνω από το καπάκι όχι σαν την πρώτη που το αντικαθιστά Πολύ σωστός. Δεν ηξερα οτι υπαρχει και τετοια θηκη quick circle Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leou Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Πρωτον, με root custom roms κλπ και εγγυηση τι πολιτικη εχει η lg? Και δευτερον, επειδη εχω καταλαβει οτι η συσκευη εχει λιγο lag που οφειλεται στο lg optimus ui και ισως σε συνδιασμο με τη βαρια αναλυση οθονης, μπορει αυτα να λυθουν με καποιο cyanogenmod στο μελλον η θα χασουμε την πολυ καλη καμερα πχ αρα να μην υπολογιζω σε τετοια...? εν μερει αυτο εχει να κανει και με την πρωτη ερωτηση μου αφου αν χανεται η εγγυηση παυει να εχει νοημα για μενα anyway... Δεν έχεις εγγύηση. Βέβαια αν κάνεις απλά ρουτ και δεν αλλάξεις recovery (ο μόνος τρόπος για να αλλάξεις ρομ) υπάρχει εύκολος τρόπος να γυρίσεις σε εργοστασιακό χωρίς κανένα πρόβλημα. Εγώ προσωπικά το ρουτ το βλέπω μονόδρομο ειδικά με τις αλλαγές που κάνανε σε κιτ κατ και δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση οι εφαρμογές στην κάρτα μνήμης. Κάμερα κάπου στο xda υπάρχει εφαρμογή με βελτιωμένη κάμερα σε όλα τα σημεία. Όσο για το lag απλά αλλάζεις launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Ερώτηση στο g2 υπήρχε ένα widget διαχείριση εργασιών στο g3 δεν υπάρχει? Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 εχω ενα μηνα που το εδωσα το g3 μου και σημερα μου έδειξε ενας φιλος το δικο του g3 οτι οταν ανοιγει 2-3+ σελιδες μαζι στο ιντερνετ και παει να αλλαξη μεταξύ αυτον τον σελιδων τις ξαναφορτωνει .δεν τις κραταει ανοιχτες.το δοκιμασαμε με τον μανισιο το browser αλλα και με οπερα - chrome.συμβαινει σε σας αυτο?να πω οτι εχει το 16αρι με τα 2 gb. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 εχω ενα μηνα που το εδωσα το g3 μου και σημερα μου έδειξε ενας φιλος το δικο του g3 οτι οταν ανοιγει 2-3+ σελιδες μαζι στο ιντερνετ και παει να αλλαξη μεταξύ αυτον τον σελιδων τις ξαναφορτωνει .δεν τις κραταει ανοιχτες.το δοκιμασαμε με τον μανισιο το browser αλλα και με οπερα - chrome.συμβαινει σε σας αυτο?να πω οτι εχει το 16αρι με τα 2 gb. οχι :!: κατι φταιει στο κινητο του, μολις ανοιξα σε στοκ πλοηγο 5 διαφορετικες σελιδες μαζι τις αλλαζω κ δεν τις ξαναφορτωνει .... Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 οχι :!: κατι φταιει στο κινητο του, μολις ανοιξα σε στοκ πλοηγο 5 διαφορετικες σελιδες μαζι τις αλλαζω κ δεν τις ξαναφορτωνει .... εχεις το 16αρι ετσι ?εκανες εναλλαγές στις καρτελες και ολες ηταν φορτωμένες?:cool:τη να φταει αραγε .και δεν το εχει φορτωμένο πολυ . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Όποιος θέλει έτοιμη την 5 και root εδώ ... [ROM] AndroidNow HD 3.0 [D855][base V20A Lollipop] Απλά φλασάρετε με full wipe.. παιδια αυτη η ρομ φλασαρετε απο το lg flash tool η μεσο recovery?? και πρεπει να ειμαι ροοτ πρωτα να την φλασαρω? η δεν παιζει ρολο?Τολμώ να ρωτησω ξανά..! (Αλλά για να λέει ο φίλος wipe μάλλον μέσα απο ρεκοβερυ.!! Σωστα??) Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Μέσω recovery μπαίνεις και φλασάρεις . Να περάσεις την καινούρια όμως καλύτερα που βγήκε το βράδυ. ;-) [ROM] AndroidNow HD 3.2 [D855][LRX21M V20A Lollipop] Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Μέσω recovery μπαίνεις και φλασάρεις . Να περάσεις την καινούρια όμως καλύτερα που βγήκε το βράδυ. ;-) [ROM] AndroidNow HD 3.2 [D855][LRX21M V20A Lollipop] ευχαριστω Κωστας.! τι πλεονεκτημα και τι μειονεκτημα εχουμε αν την βαλει καποιος τωρα και δεν περιμενει την επισημη εκδοση? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 εχεις το 16αρι ετσι ?εκανες εναλλαγές στις καρτελες και ολες ηταν φορτωμένες?:cool:τη να φταει αραγε .και δεν το εχει φορτωμένο πολυ . Ναι 16αρι εχω. Ναι χαλαρα άνοιξα 5 διαφορετικές τελείως σελίδες και τις κρατούσε κανονικά όταν έκανα εναλλαγές ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η μπαταρία στο lollipop είναι φοβερή ειμαι18 ώρες σε αναμονή με 4g κοντά 2 ώρες οθόνης στο ιντερνετ στο αυτόματο με 61% και εχω 66% ακόμα χεχεχεχε + έτρεξα και 4 φορές το antutu Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 μολις περασα αυτην την ρομ.! http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/rom-mod-7-rom-mod-1-4-1-g3-d855-t2887669 πολυ σφαιρα το κινητο.. ρουκετα πραγματικα..! αλλα δεν ειναι το απολυτο περιβαλλον της L. δεν ξερω ισως περιμενα εγω κατι αλλο..! http://s1.postimg.org/s1w468scr/image.jpg http://s1.postimg.org/wz9orcubv/lll.jpg Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Παιδες, βγαζω τη θηκη και τι να δω;;; 2 βαρβατες ρογμες μια πανω και μια κατω!! Μπραβο LG!! Τι κανω τωρα;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Ναι 16αρι εχω. Ναι χαλαρα άνοιξα 5 διαφορετικές τελείως σελίδες και τις κρατούσε κανονικά όταν έκανα εναλλαγές ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η μπαταρία στο lollipop είναι φοβερή ειμαι18 ώρες σε αναμονή με 4g κοντά 2 ώρες οθόνης στο ιντερνετ στο αυτόματο με 61% και εχω 66% ακόμα χεχεχεχε + έτρεξα και 4 φορές το antutu Αρα θα κανουμε hard reset να δουμε.ευχαριστω Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a8e Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Παιδες, βγαζω τη θηκη και τι να δω;;; 2 βαρβατες ρογμες μια πανω και μια κατω!! Μπραβο LG!! Τι κανω τωρα;;; στείλτο στο service και θα στο φτιάξουν. Αν μπορείς ανέβασε και φώτο να δούμε που είναι. Να υποθέσω ότι δεν σου έχει πέσει ποτέ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Αρα θα κανουμε hard reset να δουμε.ευχαριστω Ας κάνει πρώτα ενα smart cleaning + restart και αν δεν !!!! Τότε επαναφορά.... Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 στείλτο στο service και θα στο φτιάξουν. Αν μπορείς ανέβασε και φώτο να δούμε που είναι. Να υποθέσω ότι δεν σου έχει πέσει ποτέ ; Τελικα ειναι σε 3 σημεια και στο πλαι πολλες μικρες ρογμες.. Δεν το χω ξαναδει αυτο το πραγμα!! Οχι δεν μου εχει πεσει ουτε μιση φορα! Πρεπει να το κανω ανρουτ τωρα! Δεν εχω ιδεα παιδια.. Βοηθηστε με σας παρακαλω γιατι δεν εχω ιδεα απο software της LG. Φλαστουλ κ λοιπα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 (edited) Τελικα ειναι σε 3 σημεια και στο πλαι πολλες μικρες ρογμες.. Δεν το χω ξαναδει αυτο το πραγμα!! Οχι δεν μου εχει πεσει ουτε μιση φορα! Πρεπει να το κανω ανρουτ τωρα! Δεν εχω ιδεα παιδια.. Βοηθηστε με σας παρακαλω γιατι δεν εχω ιδεα απο software της LG. Φλαστουλ κ λοιπα.. Φίλε μου λυπάμαι, είσαι πολύ άτυχος. Ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα στο service. Για unroot η διαδικασία είναι απλή. Κατέβασε από εδώ την μανίσια ρομ (αν δεν το έχεις κάνει ήδη). Όπου xxx βάζεις το ΙΜΕΙ σου Μετά με το flash tool 2014 την φλασάρεις κανονικά πατώντας το CSE Flash για να τα κάνει όλα wipe. Δεν έχει χρειαστεί να την κάνω τη διαδικασία, αλλά νομίζω ότι έτσι γίνεται εντελώς stock. Edited November 14, 2014 by kost7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 (edited) Φίλε μου λυπάμαι, είσαι πολύ άτυχος. Ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα στο service. Για unroot η διαδικασία είναι απλή. Κατέβασε από εδώ την μανίσια ρομ (αν δεν το έχεις κάνει ήδη). Όπου xxx βάζεις το ΙΜΕΙ σου Μετά με το flash tool 2014 την φλασάρεις κανονικά πατώντας το CSE Flash για να τα κάνει όλα wipe. Δεν έχει χρειαστεί να την κάνω τη διαδικασία, αλλά νομίζω ότι έτσι γίνεται εντελώς stock. Ευχαριστω πολυ φιλαρακι μου. Ξενερωσα πολυ ασχημα. Αν σας βγαλω φωτο θα φριξετε!! Τρεις ρογμες βαρβατες, και γυρω στις 5-6 πολυ μικρες στο πλαι!! Εχω αλλαξει 15 συσκευες ολων των μαρκων, τετοια καταντια πρωτη φορα. Καλα ετσι και μου πουνε μα μου σου του στο σερβις θα δεις τι εχει να γινει!! Θα προσπαθησω να βγαλω φωτο που να φαινεται. Οσον αφορα στο φλαστουλ επειδη προερχομαι απο sony δεν χρειαζεται να βρω μια ρομ ελληνικη να φλασαρω; Το αρχειακι που μου ειπες να κατεβασω δεν μου βγαζει κατι το λινκ.. Edited November 14, 2014 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Ποιο αρχειάκι λες; Την ελληνική ρομ θα την κατεβάσεις από το πρώτο link, αντικαθιστώντας στην address bar τα τελευταία xxxx με το ΙΜΕΙ σου. Θα ου βγάλει μια σειρά με αριθμούς και γράμματα, από όπου θα πάρεις με copy την διεύθυνση από όπου θα κατεβάσεις τη ρομ (είναι από το http και μετά). Κατεβάζεις μετά το flash tool από το άλλο link του xda όπου υπάρχουν και οι - απλές - οδηγίες. Φαντάζομαι ότι αφού είσαι ρουτ, οι drivers της LG είναι ήδη περασμένοι στο PC σου, αλλιώς θα πρέπει να τους εγκαταστήσεις πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 (edited) Ποιο αρχειάκι λες; Την ελληνική ρομ θα την κατεβάσεις από το πρώτο link, αντικαθιστώντας στην address bar τα τελευταία xxxx με το ΙΜΕΙ σου. Θα ου βγάλει μια σειρά με αριθμούς και γράμματα, από όπου θα πάρεις με copy την διεύθυνση από όπου θα κατεβάσεις τη ρομ (είναι από το http και μετά). Κατεβάζεις μετά το flash tool από το άλλο link του xda όπου υπάρχουν και οι - απλές - οδηγίες. Φαντάζομαι ότι αφού είσαι ρουτ, οι drivers της LG είναι ήδη περασμένοι στο PC σου, αλλιώς θα πρέπει να του εγκαταστήσεις πρώτα. Αα ενταξει.. Απλα πατησα πανω στο λινκ απο το κινητο και δεν μου εβγαλε κατι.. Ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες. Αν χρειαστω κατι θα ενοχλησω παλι. Εχω φαει μεγαλη ξενερα. Ισα που σκεφτομαι να το δωσω 200 ευρω για να μην μπλεκω με σερβις. Edited November 14, 2014 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Στο λινκ που μου δινεις μου βγαζει αυτο. Στο λαπτοπ βγαζει κατι διαφορετικο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts