Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους , θα ήθελα να ρωτήσω αν η συσκευή LG g3 32gb ,υπάρχει διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά σε λευκό χρώμα . Ρωτάω διότι η επίσημη αντιπροσωπεία ισχυρίζεται ότι υπάρχει ενώ κανένα κατάστημα δεν έχει καμία ιδέα για τον αν θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα. Ευχαριστώ

Λευκό, 32GB ΔΕΝ υπάρχει Ελληνικής αντιπροσωπείας και η ενημέρωση μέχρι τώρα είναι ότι δε θα έρθει.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λευκό, 32GB ΔΕΝ υπάρχει Ελληνικής αντιπροσωπείας και η ενημέρωση μέχρι τώρα είναι ότι δε θα έρθει.

Από την LG μου είπαν ότι υπάρχει κανονικά και μάλιστα τους κάνει εντύπωση που δεν μπορώ να το βρω στα καταστήματα που το διανέμουν . Από την άλλη τα καταστήματα δεν έχουν ούτε καν κωδικό παραγγελίας .

Από την LG μου είπαν ότι υπάρχει κανονικά και μάλιστα τους κάνει εντύπωση που δεν μπορώ να το βρω στα καταστήματα που το διανέμουν . Από την άλλη τα καταστήματα δεν έχουν ούτε καν κωδικό παραγγελίας .

Δε ξέρω με ποια LG μίλησες φίλε μου...εγώ επειδή φέρνω Ελληνικής αντιπροσωπείας και μίλησα σήμερα κι όλας με τους εισαγωγείς μου ανέφεραν το παραπάνω...

Μονο 16αρι σε white.

Follow me on XDA

Δε ξέρω με ποια LG μίλησες φίλε μου...εγώ επειδή φέρνω Ελληνικής αντιπροσωπείας και μίλησα σήμερα κι όλας με τους εισαγωγείς μου ανέφεραν το παραπάνω...

Μονο 16αρι σε white.

Προφανώς από την εξυπηρέτηση πελατών της lg δεν έχουν ιδέα τι υπάρχει διαθέσιμο . Ευχαριστώ πάντως

Σε Σκρουτζ και bestprice πάντως μου εμφανίζει λευκά 32άρια.

My History:

Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8

Now:

Samsung Galaxy S8

Σε Σκρουτζ και bestprice πάντως μου εμφανίζει λευκά 32άρια.

Θα το τονίσω πάλι....ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Αντιπροσωπείας ΔΕΝ είναι...;)

Όχι ότι είναι κακό, απλά επειδή μιλάμε τι φέρνει επίσημα η αντιπροσωπεία και τί καλύπτει.

Follow me on XDA

Κάτι πρέπει να παίζει με τα λευκά 32gb , από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της LG μου είπαν ότι δεν τα έχουν εισάγει τελικά διότι δεν έχει ζήτηση . Μου φαίνεται πολύ αστεία δικαιολογία κάτι τέτοιο . Ίσως να το φέρουν με τον 805 σε λευκό .

Κάτι πρέπει να παίζει με τα λευκά 32gb , από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της LG μου είπαν ότι δεν τα έχουν εισάγει τελικά διότι δεν έχει ζήτηση . Μου φαίνεται πολύ αστεία δικαιολογία κάτι τέτοιο . Ίσως να το φέρουν με τον 805 σε λευκό .

Μα αφού με τον 805 απλώς δεν υπάρχει. Όλα τα G3 εκτός Κορέας είναι με τον 801.

Φιλικά Γιώργος

Καλησπερα.Τελικα δεν το καλυπτει η εγγυηση το θεμα με το ραγισμα που εχω πανω απο το micro usb.

Αυτη ειναι η απαντηση τους:Προς απάντηση του αιτήματός σας και σύμφωνα με το φωτογραφικό υλικό που μας αποστείλατε, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν προκύπτει κάποιο εγγενές-κατασκευαστικό ελάττωμα της συσκευής. Επίσης δεν διαφαίνεται κάποιο ράγισμα στο σασί της συσκευής, αλλά μάλλον πρόκειται για γρατσούνισμα το οποίο δεν μπορεί να καλυφθεί από τους όρους της εγγύησης (καθώς πρόκειται για φθορά του προϊόντος) και το οποίο δεν μπορεί να επηρεάσει την καλή λειτουργία της συσκευής σας.

http://postimg.org/image/rr7wysg9b/

Edited by Rospy7

Καλησπέρα. Η επίσημη θέση της LG ισχύει και σε σημερινή επικοινωνία που είχα μαζί τους:

«Έχει πέσει στην αντίληψή μας ότι ορισμένες συσκευές LG G3 έχουν αναπτύξει ρωγμή στη θύρα των ακουστικών στο κάτω μέρος της συσκευής. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται με το σχεδιασμό του προϊόντος ή με την ποιότητά του ενώ επηρεάζει μόνο μια περιορισμένη παρτίδα συσκευών. Θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τους πελάτες της LG ότι το ζήτημα έχει επιλυθεί και ζητάμε από τους πελάτες με τις συσκευές που έχουν παρουσιάσει τη ρωγμή να επικοινωνήσουν αμέσως με το κέντρο εξυπηρέτησης της LG Electronics της χώρας στην οποία πραγματοποιήθηκε η αγορά. Η LG θα ήθελε να ευχαριστήσει τους πελάτες της για την κατανόησή τους και να ζητήσει συγγνώμη για την όποια αναστάτωση μπορεί να έχει προκληθεί».

Διάβασαν τα όσα έχουν γραφτεί και απάντησαν. Θεωρώ οτι πρέπει να επικοινωνήσετε πιεστικά και να τους αναφέρετε την επίσημη θέση της εταιρίας. Δε νομίζω οτι θα έχετε πρόβλημα, αλλά και πάλι εδώ είμαστε να μας ενημερώσετε.

Edited by Mythozz

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

... να επικοινωνήσουν αμέσως με το κέντρο εξυπηρέτησης της LG Electronics της χώρας στην οποία πραγματοποιήθηκε η αγορά..

Τι σημαίνει χώρα αγοράς. Αν το έχω αγοράσει από amazon.de, fnac.fr κλπ που θα το πάω. Κάτι δεν μας λένε καλά.:confused:

Φιλικά Γιώργος

Μα αφού με τον 805 απλώς δεν υπάρχει. Όλα τα G3 εκτός Κορέας είναι με τον 801.

Δεν θα βγει καθόλου δηλαδή εκτός Κορέας? Γιατί το G3 με τα 32gb είναι η ουσιαστική αναβάθμιση του G3... Δεν είχαν πει κάτι τέτοιο νομίζω στην παρουσίαση...

Καλησπέρα. Η επίσημη θέση της LG ισχύει και σε σημερινή επικοινωνία που είχα μαζί τους:

«Έχει πέσει στην αντίληψή μας ότι ορισμένες συσκευές LG G3 έχουν αναπτύξει ρωγμή στη θύρα των ακουστικών στο κάτω μέρος της συσκευής. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται με το σχεδιασμό του προϊόντος ή με την ποιότητά του ενώ επηρεάζει μόνο μια περιορισμένη παρτίδα συσκευών. Θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τους πελάτες της LG ότι το ζήτημα έχει επιλυθεί και ζητάμε από τους πελάτες με τις συσκευές που έχουν παρουσιάσει τη ρωγμή να επικοινωνήσουν αμέσως με το κέντρο εξυπηρέτησης της LG Electronics της χώρας στην οποία πραγματοποιήθηκε η αγορά. Η LG θα ήθελε να ευχαριστήσει τους πελάτες της για την κατανόησή τους και να ζητήσει συγγνώμη για την όποια αναστάτωση μπορεί να έχει προκληθεί».

Διάβασαν τα όσα έχουν γραφτεί και απάντησαν. Θεωρώ οτι πρέπει να επικοινωνήσετε πιεστικά και να τους αναφέρετε την επίσημη θέση της εταιρίας. Δε νομίζω οτι θα έχετε πρόβλημα, αλλά και πάλι εδώ είμαστε να μας ενημερώσετε.

Πολύ χρήσιμο... Άρα τσεκάρετε προσεκτικά και στείλτε όλοι φώτο στην LG να λειτουργήσει ως μέσο πίεσης...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Μήπως πρέπει να φτιαχτει ξεχωριστός χωρος για το g3 γιατί έχουν αρχίσει και γίνονται όλα μαζί και χάνονται μέσα σε ένα θέμα.?
~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

Δεν θα βγει καθόλου δηλαδή εκτός Κορέας? Γιατί το G3 με τα 32gb είναι η ουσιαστική αναβάθμιση του G3... Δεν είχαν πει κάτι τέτοιο νομίζω στην παρουσίαση...

Όχι και το 32GB ήταν εξαρχής με τον 801.:)

Φιλικά Γιώργος

Παιδια επιμεινετε με το θεμα της εγγυησης γιατι μονο με πιεση θα βγαλετε ακρη.Δεν ειναι κοροιδα , ξερετε ποσους θα εχουν αποφυγει με αυτο το τροπο?Εταιρεια ειναι και τα κερδη κοιταει.Εφοσων εχετε δικιο επιμονη χωρις υπομονη...

Live now , stop thinking yesterday and tomorow...

Μία πόλη, μία ομάδα, μία rom :p

Ακόμη stock αφού ο bootloader παραμένει μέχρι νεωτέρας κλειδωμένος.

Όχι ότι ο καθένας μας δεν προσπαθεί να του βγάλουμε τα μάτια (root, art, xposed) αλλά μέχρι εκεί και τα περισσότερα πειραματικά.

Ποια είναι η πιο πρόσφατη έκδοση του G3; έχουν λυθεί τα θέματα του λαγκ;

Ποια είναι η πιο πρόσφατη έκδοση του G3; έχουν λυθεί τα θέματα του λαγκ;

10Η και αν εννοείς το μικροstutter που είχε όταν πάταγες το Home για να γυρίσεις στη home screen, έχει μειωθεί αρκετά. Από την άλλη η μικρή καθυστέρηση (4-5msec ?) που έχει όταν ανοίγεις τον dialer παραμένει (μήπως όμως έχει να κάνει με εικόνες επαφών, αριθμό επαφών κλπ ?)

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Παιδιά 2 ερωτήσεις προς τους κατόχους:

1. Έχει βιντεοκλήση στο dialer (από το δίκτυο εννοώ και όχι μέσω προγράμματος τύπου skype ή g+...). Ξέρω ότι το android δεν υποστηρίζει και ότι μέχρι τώρα το έχει μονο η Samsung....

2. To wifi direct (smart share νομίζω το ονομάζει η LG) δουλεύει και με άλλες μάρκες κινητών ή μόνο με Lg?

κανείς;;;; :whistle::whistle:

κανείς;;;; :whistle::whistle:

1) Όχι.

2) Εγώ από G2 σε G3 που προσπάθησα δεν τα κατάφερα αλλά ας σου απαντήσει κάποιος άλλος καλύτερα σε αυτό.

Μία πόλη, μία ομάδα, μία rom :p

Ακόμη stock αφού ο bootloader παραμένει μέχρι νεωτέρας κλειδωμένος.

Όχι ότι ο καθένας μας δεν προσπαθεί να του βγάλουμε τα μάτια (root, art, xposed) αλλά μέχρι εκεί και τα περισσότερα πειραματικά.

α μαλιστα,παιζει τετοιο θεμα?ξενερωμα σκετο,γι αυτο και η πληρης απουσια ρομ απο το χδα

τουλαχιστον το ρουτ ειναι ευκολη υποθεση?

Vamos Aris

2. To wifi direct (smart share νομίζω το ονομάζει η LG) δουλεύει και με άλλες μάρκες κινητών ή μόνο με Lg?

Ουσιαστικά είναι dlna - miracast το όλο σύστημα οπότε (στην θεωρία πάντα) όποιο κινητό τα υποστηρίζει θα πρέπει συνδεθεί κανονικά.