akis71 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Το είδα και εγώ στο πλαίσιο σήμερα και το επεξεργάστηκα. Οι εντυπώσεις μου είναι μάλλον αρνητικές για τα γούστα μου. Σαν τηλέφωνο μπορεί να έχει τη μεγαλύτερη οθόνη σε ίδιο μέγεθος με τα υπόλοιπα του ανταγωνισμού αλλά δεν παύει να είναι μεγάλο για τα δεδομένα μου (κάτοχος G2) Θεωρώ ότι το μέγεθος του G2 είναι το όριο μου και σε τελική ανάλυση εάν ήθελε να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό θα είχε μοντέλο στις ίδιες ίντσες αλλά μικρότερο που επίσης θα έδειχνε μια υπεροχή. Η αύξηση της οθόνης έγινε για να κάνουν καινοτομία και να βάλουν 2Κ οθόνη. Νομίζω ότι δεν είναι τόσο ορατή η διαφορά και ότι θα μπορούσαν να κάνουν την καινοτομία στο phablet που παρουσίασαν το χειμώνα. Lag το τηλέφωνο είχε και σε σημαντικά μεγαλύτερο βαθμό από το G2. Ίσως με κάποιο update διορθωθεί και χωρίς να είναι ενοχλητικό δεν παύει να μην φαίνεται ωραίο σε κάποιον που έχει την προηγούμενη συσκευή. Στα συν της συσκευής η αποσπώμενη μπαταρία η κάρτα μνήμης η σημαντική βελτώση της κάμερας η όλη εμφάνιση του τηλεφώνου αλλά και το πιο όμορφο UI. Θεωρώ όμως ότι η LG έχασε σημαντική ευκαιρία στο να κερδίσει άνετα τον ανταγωνισμό. Με οθόνη και διαστάσεις G2, με design του G3 και το UI και τις όποιες βελτιστοποιήσεις στο software μπορούσε να κάνει σε σχέση με τον προκάτοχο, με κάρτα μνήμης, με βασική έκδοση 3/32 και με μία μεγαλύτερη ακόμη μπαταρία από του G2 (με 30-50% περισσότερη αυτονομία από τον προκάτοχο) και με την καλύτερη τιμή που έτσι και αλλιώς έχει σε σχέση με τον ανταγωνισμό θα κέρδιζε άνετα τη φετινή μάχη. Δυστυχώς είχαν άλλες προτεραιότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Όλα είναι θέμα του τι ζητάει κάποιος. Στο Μ8 απλά δε θα έχεις την κάμερα του 3, την απεικόνιση της οθόνης του,θα έχεις μεγάλα bezel και μικρή οθόνη και ένα μακρόστενο τηλέφωνο. Αν σε ικανοποιοεί έτσι ,τότε Μ8. Ακριβώς για αυτούς τους λόγους έδωσα το Μ8... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Μερικά πραγματάκια μια που από χθες το μεσημέρι είναι στα χέρια μου η έκδοση 3/32 - με "προσαρμοσμένη" προφύλαξη οθόνης από τους ανθρώπους στο extreme-mobile μέχρι να έρθουν δικά του screen protection και qc case. Η αίσθηση του κινητού στο χέρι είναι απίστευτη για 5,5" αλλά συνεχίζω να το φοβάμαι δίχως θήκη. Ελπίζω ό,τι έρθει να μην χαλά τις διαστάσεις του. Δεν ξέρω... Θερμαίνεται και το νιώθεις όπως και η φωτεινότητα δεν είναι amoled. Με καμμένα δάχτυλα και χωρίς μάτια, λοιπόν, συνεχίζω :vava: Lag ακόμη δεν έχω παρατηρήσει κάτι - για ώρες βάζω εφαρμογές και κάνω sync και download. Για τη μπαταρία είναι ακόμη πολύ νωρίς αλλά συνεχίζω να το βλέπω αισιόδοξα. Αν πάει όπως το βλέπω - πολύ πρώιμα - θα πέσει γέλιο. Αν όχι δεν θα πέσει και κλάμα. Στην internal SD τα ελεύθερα GB είναι 24. Στην external SD στα 32 αφήνει τα 29. Όταν σύνδεσα κινητό με υπολογιστή πετάχτηκε ειδοποίηση να γίνει γρηγορότερη χρήση σε USB 3, άλλαξα και συνεχίζω ακόμη να περνάω 20GB. Η voda έστειλε αυτομάτως ρυθμίσεις για MMS και internet - στο κατάστημα που πήρα micro sim είπαν να πάρω στο 1285 για 4G. Το WiFi του πάντως είναι πολύ καλό. Knock on & Gesture shot απλώς δεν υπάρχουν... είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ την έκφραση ever. Ανησυχούσα για το ηχείο. Δεν ανησυχώ για το ηχείο. Δεν θα πρέπει να βλέπω video στο κινητό γιατί θα πρέπει να αλλάξω τηλεόραση. Φαίνεται πως έχουμε δωρεάν 50GB από το Box αλλά έχω βολευτεί με GD & SS οπότε μάλλον θα προσπεράσω. Μεταφορά call log & sms από SMS Backup & Restore όλα OK. Το stock messaging μάλλον επιφυλάσσει λιγότερους χαρακτήρες από 160 οπότε συνεχίζω με GO SMS. Bloat έχω δει λίγα πράγματα και ελπίζω να μην κάνω λάθος. Παράξενο μου φαίνεται που υπάρχει το McAfee αλλά δεν έχω ασχοληθεί με το sport. Δεν έχω χρόνο να αναρωτηθώ ακόμη για towelroot και παραμετροποιήσεις. Τα developer options είναι πάντως εκεί. Αυτά προς το παρόν και να είστε καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Εδώ ενα πολυ αναλυτικό και κατατοπιστικό review απο το AnandTech. http://www.anandtech.com/show/8169/the-lg-g3-review Πέρα απο τα μειονεκτήματα σε οθόνη και αυτονομία εδώ δεν υπάρχει η τεχνολογία του Quick charging της Qualcomm όπως στο g2. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Μην χάσεις την προσφορά των 50GB, θα σου χρειαστούν κάποτε :) Επίσης δες ρυθμίσεις για τους 160 χαρακτήρες Αν δε κάνω λάθος έχει γρήγορη φόρτιση σαν το Find 7... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Μην χάσεις την προσφορά των 50GB, θα σου χρειαστούν κάποτε :) Επίσης δες ρυθμίσεις για τους 160 χαρακτήρες Αν δε κάνω λάθος έχει γρήγορη φόρτιση σαν το Find 7... Χρειάζεται 19 λεπτα παραπάνω απο το G2 In this test, the LG G3 trails behind both the One (M8) and Galaxy S5 in charge time, although it's quite close to the One (M8). This is strange, especially because the LG G2 has the same battery size. However, this can be explained by the change to charging protocol, as it seems that the G3 doesn't support Qualcomm's Quick Charge technology. Instead, signalling is done over BC 1.2. As we'll see later in the article, this is due to the charger chip used. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_k7 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Ενα τεστ πηγε πολυ καλα [ATTACH]46997[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Αστέρι. Ποια έκδοση είναι;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_k7 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Αυτη ειναι φιλε μου[ATTACH]46998[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Εννοώ αν είναι με τα 2 ή τα 3 gb ram... Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις δεν είναι πιο smooth;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_k7 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Το 32 ειναι το πηρα απο κορεα ξεκλείδωτο και μεχρι τωρα εχει κανει 2 update ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχει στρωσει κανονικα με αυτο που ειδα στο πλαισιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Αληθεύει η μεγαλύτερη κατανάλωση λόγω μη συμβατότητας των δικτύων; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Όντως αστέρι.εμένα με το ζόρι 32.000 Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_k7 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Οχι. ειναι στις κανονικες παντες με εδω μεχρι lte εχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Μολις εκανα και εγω unboxing το χρυσο 32αρι μου. :D Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Με γεια σου φίλε να το χαίρεσαι... Το χρυσό καλύπτεται τελικά κανονικά από την εγγύηση;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Μολις εκανα και εγω unboxing το χρυσο 32αρι μου. :D Καλημέρα.Αν επιτρέπεται απο που το πηρες;Σαν χρώμα κάνει το μπαμ στο μάτι όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Με γεια σου φίλε να το χαίρεσαι... Το χρυσό καλύπτεται τελικά κανονικά από την εγγύηση;; Για την εγγυηση δεν γνωριζω να σου απαντησω αλλα η αποδειξη που εχω ειναι ελληνικη και αναγραφει το ιμει. Καλημέρα.Αν επιτρέπεται απο που το πηρες;Σαν χρώμα κάνει το μπαμ στο μάτι όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες; Το πηρα απο ενα κυριο ο οποιος εχει καταστημα στο πορτο ραφτι. Επισης βαζει και αγγελιες σε γνωστο forum. Tωρα για το χρωμα θα σου πω επειδη εχω και το galaxy s5 σε χρυσο οτι ειναι ενα τονο πιο χαμηλο σε αποχρωση απο το s5 το χρυσο. Εμενα μου αρεσει παρα πολυ και απο την πρωτη φορα που το ειδα το ηθελα σε χρυσο. Ηδη εχουν περαστει τα απαραιτητα προγραμματα και εχει μπει για την πρωτη φορτιση. Στα μεσα της εβδομαδας θα καταθεσω και εγω αναλυτικα την αποψη μου με ολα τα συν και πλην της συσκευης. Σε πρωτη φαση εχει το γνωστο λαγκ που λενε και οι αλλοι κατοχοι αλλα δεν το βλεπω τοσο ενοχλητικο μιας και ακομα δεν εχω ξεκινησει να κανω δοκιμες και τεστ,θελω μια εβδομαδα να το λειτουργήσω οπως δουλευω το s5 για να πω. Δεν νομιζω οτι ειναι λιγοτερο απο την 16αρα εκδοση το λαγκ. Εχει smooth στον chrome explorer και σε διαφορα υπομενου. Ειναι καθαρα θεμα software για να μην πω ισως κακου kernel. Οποιος εχει απορίες ας ρωτησει. :) Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 (edited) Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.Θα περιμενω να δω τι εντυπωσεις σου αφησε,θελω να το παρω στην 32 αρα εκδοση σε Gold (εχω και το G2 σε 32αρι) αλλα με αυτα που διαβαζω μου εχει κοπει η φορα ειδικα για αυτο που διαβασα για την εγγυηση,Οτι η LG δεν το καλυπτει μονο σε ασπρο και μολυβι στην 32αρα εκδοση Edited July 5, 2014 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 (edited) Για την εγγυηση δεν γνωριζω να σου απαντησω αλλα η αποδειξη που εχω ειναι ελληνικη και αναγραφει το ιμει. Το πηρα απο ενα κυριο ο οποιος εχει καταστημα στο πορτο ραφτι. Επισης βαζει και αγγελιες σε γνωστο forum. Tωρα για το χρωμα θα σου πω επειδη εχω και το galaxy s5 σε χρυσο οτι ειναι ενα τονο πιο χαμηλο σε αποχρωση απο το s5 το χρυσο. Εμενα μου αρεσει παρα πολυ και απο την πρωτη φορα που το ειδα το ηθελα σε χρυσο. Ηδη εχουν περαστει τα απαραιτητα προγραμματα και εχει μπει για την πρωτη φορτιση. Στα μεσα της εβδομαδας θα καταθεσω και εγω αναλυτικα την αποψη μου με ολα τα συν και πλην της συσκευης. Σε πρωτη φαση εχει το γνωστο λαγκ που λενε και οι αλλοι κατοχοι αλλα δεν το βλεπω τοσο ενοχλητικο μιας και ακομα δεν εχω ξεκινησει να κανω δοκιμες και τεστ,θελω μια εβδομαδα να το λειτουργήσω οπως δουλευω το s5 για να πω. Δεν νομιζω οτι ειναι λιγοτερο απο την 16αρα εκδοση το λαγκ. Εχει smooth στον chrome explorer και σε διαφορα υπομενου. Ειναι καθαρα θεμα software για να μην πω ισως κακου kernel. Οποιος εχει απορίες ας ρωτησει. :) Μπορείς να ανεβάσεις κάποιες φωτογραφίες να δω το χρώμα; Edited July 6, 2014 by al3x1k0 Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Μπορείς να ανεβάσεις κάποιες φωτογραφίες να δω τα χρώμα; Πολυ ευχαριστως :) http://i62.tinypic.com/331itmo.jpg Aυτη ειναι με flash τραβηγμενη .Δεν ειναι ετσι ομως... http://i62.tinypic.com/vunft.jpg Aυτη χωρις flash και ειναι πιο κοντα στην πραγματικότητα. Θα ελεγα το χρωμα σαμπανιζε. Ενα αλλο που παρατηρησα. Ειναι μεγαλη διαφορα στο feeling που δινει το lg οταν το κρατας στο χερι σε σχεση με το s5. Στο s5 κρατας αγαρμπο πλαστικο ,στο g3 λες και κρατας κοσμημα,αυτο παει για αυτους που τα δουλεουν τα κινητα χωρις θηκες. Το κακο ειναι οτι δεν μου επιτρέπω να κανω χρηση χωρις θηκες και προτεκτορ,οποτε κανω υπομονη μεχρι να το ντυσω για να συνεχισω την χρήση. Επισης θεωρώ απίστευτο πως καταφεραν και χώρεσαν τετοια οθονη σε τοσο μικρο σώμα. Η οθόνη επίσης εχει πολύ καλή φωτεινότητα και πολυ ωραιο λευκο ,αυτο το λεω γιατι με αυτα που διαβαζα ειχα φοβηθει. Τα 2 βιντεακια qhd που εχει μεσα η συσκευη ειναι εντυπωσιακά με την λεπτομέρεια που αποδίδουν. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Είμαι Γερμανία, γνωρίζει κάποιος που θα μπορέσω να βρω το 32ρι??? Μαγαζί εννοώ... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Είμαι Γερμανία, γνωρίζει κάποιος που θα μπορέσω να βρω το 32ρι??? Μαγαζί εννοώ... Εδώ κοίταξε. http://skinflint.co.uk/eu/?fs=Lg+g3+32gb&in= Αρκετα μαγαζιά το έχουν διαθέσιμο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Είμαι Γερμανία, γνωρίζει κάποιος που θα μπορέσω να βρω το 32ρι??? Μαγαζί εννοώ... Μπορείς να κοιτάξεις εδώ. Όλο και κάποιο από αυτά θα είναι φυσικό μαγαζί. http://www.idealo.de/preisvergleich/MainSearchProductCategory.html?q=lg+g3 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Κοιτάξτε τι κάνουν πολοι στο xda για να βελτιώσουν αρκετά την μπαταρία http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/amazing-battery-life-tweaks-t2806078 Χρησιμοποιουν μια εφαρμογή nomore για να ρίξουν την ανάλυση σε 1920χ1080. Στο μάτι διαφορά οπως γραφω εδω και καιρο. ΔΕΝ βλεπεις, γιατί απλούστατα αυτη η ανάλυση σε τέτοιο μέγεθος είναι πρακτικά μειονέκτημα. Φευγουν λαγκαρισματα, καλυτερες επιδοσεις, καλυτερη μπαταρία, αφου πρακτικά έχεις ενα g2 με μεγαλύτερη οθονη.. Αυτη η εφαρμογή θα μας χρειαστεί πολυ απο εδω και πέρα μιας και μια μια σχεδον ολοι αναμένεται να χρησιμοποιησουν αυτη την ανάλυση (με καλυτερους επεξεργαστές). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts