ilka71 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Θα το κοιτάξω και θα σου πω, γιατί εγώ είχα λογαριασμό από πιο παλιά δεν έκανα τώρα. Δοκίμασε να κάνεις λογαριασμό από το κινητό. Από κινητό βγάζει ότι δεν γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 [ATTACH]60452[/ATTACH] εντάξει το άλλαξα σε email! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 μπα και με vpn μου βγάζει ότι δεν λειτουργεί στην περιοχή σας η υπηρεσία. account έκανα μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Ενεργοποίηση/Πρόσβαση στο Huawei Cloud/Themes 1. Κάνουμε account εδώ. 2. Κατεβάζουμε το Vpn One Click. 3. Επιλέγουμε "Connecting to Hong Kong". 4. Δουλεύουν όλα τώρα. Και τι ακριβως κανουμε εκτος απο themes? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 μπα και με vpn μου βγάζει ότι δεν λειτουργεί στην περιοχή σας η υπηρεσία. account έκανα μια χαρά Δοκίμασε σε airplane mod με ανοιχτό WiFi όμως και VPN. Για τα themes μου δούλεψε μια χαρά και χωρίς airplane. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 εχω το εξης θεμα,βαζω στις προστατευμενες εφαρμογες το youtube αλλα οταν κλεινει η οθονη σταματαει να παιζει αυτο.πως γινεται να παιζει συνεχεια? επισης δεν μπορει να παιζει οταν ανοιγεις μια αλλα εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Η εφαρμογή του youtube δεν παίζει ούτε σε background ούτε με κλειστή οθόνη. Δοκίμασε το OG Youtube. Προσφέρει και τα 2 που θες, καθως και download και pop out παράθυρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 σε ευχαριστω πολυ,αυτο μαλιστα!!.ειχα και το viral αλλα και αυτο τα ιδια χαλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Ενεργοποίηση/Πρόσβαση στο Huawei Cloud/Themes 1. Κάνουμε account εδώ. 2. Κατεβάζουμε το Vpn One Click. 3. Επιλέγουμε "Connecting to Hong Kong". 4. Δουλεύουν όλα τώρα. Επιβεβαιώνω και εγώ, δουλεύει μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 (edited) Κι εμένα δουλεύει...Μόνο με airplane mode Κ wifi..Και ποια η χρησιμότητα;;Πρέπει να έχουμε ανοιχτό vpn1 συνέχεια ανοιχτό ή μόνο όταν θέλουμε να κάνουμε χρήση του id?Πάντως,απεγκατεστησα το vpn1,βγήκα από flight mode κι ακόμα είμαι μέσα(Id) και το cloud κάνει backup..Μήπως,ακούγομαι άσχετος;; Edited May 7, 2015 by rapsodos1979_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggoldend Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Η εφαρμογή του youtube δεν παίζει ούτε σε background ούτε με κλειστή οθόνη. Δοκίμασε το OG Youtube. Προσφέρει και τα 2 που θες, καθως και download και pop out παράθυρο Που είναι αυτό το OG youtube,μπορείς να δώσεις link, γιατί δεν το βρίσκω στο playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Που είναι αυτό το OG youtube,μπορείς να δώσεις link, γιατί δεν το βρίσκω στο playstore. Αν δεν έχεις xposed αλλά δε δουλεύει το sign in. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Καλημερα.. Οσοι το εχετε θα ηθελα να μου πειτε αν ειστε γενικα ευχαριστημενοι.. Η gpu ειναι καλη αν και παλια? Σε απαιτητικα παιχνιδια εχει lag? Ο επεξεργαστής πως τα παει? Ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_pAnOs_ Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Καλημερα παιδια, Εχω το Honor6 εδω και λιγο καιρο,και ειναι πραγματικα πολυ δυνατη συσκευη, αλλά δυστυχως δεν την χαιρομαι..Διαβασα ολες τις ενεργειες που πρεπει να γινουν στην πρωτη σελιδα του thread ,αλλα μαλλον χαθηκα λιγο στην μεταφραση και στην τεχνολογια..Το μονο που καταφερα ηταν να σβησω μερικες (οχι ολες) κινεζικες εφαρμογες,και να εγκαταστησω στο pc το προγραμματακι μεταφορας αρχειων Hisuite .. Περα απο αυτο ,εκανα κατα λαθος και μια ρυθμιση στην εφαρμογη της καμερας κ μολις μπαινεις μεσα ολα τα tools και οι επιλογες/ρυθμισεις εμφανιζονται κινεζικα! μετα απο αυτο απογοητευτηκα τελειως! Ειναι το 1ο μου Android κινητο και δυστυχως εχω δυσκολια στο να το στησω.. Υπαρχει καποιος εμπειρος που μπορει να αναλαβει να ασχοληθει σοβαρά με το στησιμο του τηλεφωνου,οτι χρειαστει δηλ. απο εφαρμογες ,λογισμικο,ρυθμισεις κτλ ? με αναλογη αμοιβη φυσικα... Ειμαι Αθηνα , επικοινωνηστε μαζι μου μεσω pm. Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 (edited) Καλημερα.. Οσοι το εχετε θα ηθελα να μου πειτε αν ειστε γενικα ευχαριστημενοι.. Η gpu ειναι καλη αν και παλια? Σε απαιτητικα παιχνιδια εχει lag? Ο επεξεργαστής πως τα παει? Ευχαριστω.. Κανεις? Αποψεις? Και κάτι τελευταίο.. Μαυρο ή λευκο? Edited May 8, 2015 by elias87_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Στην εφαρμογή μουσικής και συγκεκριμένα στην αναζήτηση ,μου βγάζει συνέχεια "Δίκτυο απασχολημένο,δοκιμάστε ξανά"..Συμβαίνει κάτι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stvgrr Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 με τις επαφες και το συγχρονισμο τους απο το gmail εχει βρει καποιος κατι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 με τις επαφες και το συγχρονισμο τους απο το gmail εχει βρει καποιος κατι??? Μακριά η πρώτη σελίδα; :blink: Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Καλημερα.. Οσοι το εχετε θα ηθελα να μου πειτε αν ειστε γενικα ευχαριστημενοι.. Η gpu ειναι καλη αν και παλια? Σε απαιτητικα παιχνιδια εχει lag? Ο επεξεργαστής πως τα παει? Ευχαριστω.. Εξαιρετικο κινητο με τρομερη αυτονομια. Σε κανενα παιχνιδι δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα. παιζουν ολα μια χαρα. Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Κανεις? Αποψεις? Και κάτι τελευταίο.. Μαυρο ή λευκο? Τρομερό κινητό, τρομερή αυτονομία. Ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις αν θες δίκαρτο. Στην εφαρμογή μουσικής και συγκεκριμένα στην αναζήτηση ,μου βγάζει συνέχεια "Δίκτυο απασχολημένο,δοκιμάστε ξανά"..Συμβαίνει κάτι;;; Στη μεσαία καρτέλα είναι η online μουσική που δε λειτουργεί εκτός κίνας. Μήπως είσαι εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Αγορασε το με κλειστα ματια και πιστεψε με θα μεινεις αφωνος.Σε μαυρο ειναι πιο στυλατο αλλα φαινονται οι δαχτυλιες,εσυ αποφασιζεις. ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κανεις? Αποψεις? Και κάτι τελευταίο.. Μαυρο ή λευκο? Αγορασε το με κλειστα ματια και πιστεψε με θα μεινεις αφωνος.Σε μαυρο ειναι πιο στυλατο αλλα φαινονται οι δαχτυλιες,εσυ αποφασιζεις. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Ναι...Στη μεσαία και στη τρίτη καρτέλα..Πριν λίγο καιρό λειτουργούσε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Και ενα τελευταιο.. Απο συχνοτητες δεν εχει καποιο προβλημα ετσι? Τις υποστηριζει ολες? Πειτε και αλλοι παρακαλω για το χρωμα που προτιματε.. Σας ευχαριστω για το χρονο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Ναι και παρτο από vickmall Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stvgrr Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Μακριά η πρώτη σελίδα; :blink: φυσικα και το εχω δει , το εχω δοκιμασει κιολας αλλα πλεον δεν λειτουργει γιααυτο ρωταω μηπως υπαρχει καποιος αλλος τροπος:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts