rapsodos1979_ Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Πήρα,αλλά δεν ήξερε αν είναι 4g και μου είπε να πάω από κατάστημα..Τζάμπα πήγε το 5ευρώ πριν ένα μήνα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Και βέβαια δεν θα ξέρει, πρέπει να σε συνδέσει με τμήμα νέον τεχνολογιών Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lurpack Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Αν το αγοράσω από το ιταλικό άμαζον που το έχει 297 ευρω θα καλύπτεται από την ελληνική αντιπροσωπεία λέτε? ουσιαστικά θα έχω την "ευρωπαική" έκδοση , την L04 ... το μονο που με χαλάει είανι η μία sim αλλά αν κατάλαβα καλά οποιαδήποτε άλλη έκδοση (εκτός της L04) δεν υποστηρίζει όλες τις 4g Μπάντες της ελλαδας. H L02 αν ειδα καλά δεν υποστηρίζει τα 800Μhz για 4g... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Στην Ελλάδα δεν υποστηρίζεται κανένα μοντέλο από την ελληνική αντιπροσωπεία. Δώσε λινκ από το ιταλικό να δούμε ποιος είναι ο πωλητής. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaliakman Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Αν το αγοράσω από το ιταλικό άμαζον που το έχει 297 ευρω θα καλύπτεται από την ελληνική αντιπροσωπεία λέτε? ουσιαστικά θα έχω την "ευρωπαική" έκδοση , την L04 ... το μονο που με χαλάει είανι η μία sim αλλά αν κατάλαβα καλά οποιαδήποτε άλλη έκδοση (εκτός της L04) δεν υποστηρίζει όλες τις 4g Μπάντες της ελλαδας. H L02 αν ειδα καλά δεν υποστηρίζει τα 800Μhz για 4g... Όπως έχουν πει τα παιδία δεν πιάνει 4G μόνο με την Wind που χρησιμοποιεί αυτήν την μπάντα ενώ με άλλες εταιρείες πιάνουν από ότι έχω καταλάβει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Πως κατεβάζω την rom με τον free download manager γιατι κόλλησα; Κάνεις εδω; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Κάνεις εδω; Από το site της huawei για τις rom(βλέπε 1ο post),κάνεις δεξί κλίκ στο μπλέ κουτάκι λήψης και επιλέγεις ¨αντιγραφή διεύθυνσης συνδέσμου¨. Μετά κάνεις επικόλληση στον download manager και περιμένεις να κατέβει..;) Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blueaegean Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Από το site της huawei για τις rom(βλέπε 1ο post),κάνεις δεξί κλίκ στο μπλέ κουτάκι λήψης και επιλέγεις ¨αντιγραφή διεύθυνσης συνδέσμου¨. Μετά κάνεις επικόλληση στον download manager και περιμένεις να κατέβει..;) ο Virus τις έχει όλες εδώ: chrome://mega/content/secure.html#F!TZNVFC5T!jYFAg-CRwUZglf2Apd68Tw κατεβαίνουν με πολύ καλύτερη ταχύτητα Παράθεση Samsung I9100 Galaxy S II, Samsung I9505 Galaxy S4, Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5100, Huawei Honor 6 [H60-L02] Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount30112015 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Το τηλέφωνο L12 που αγόρασα τον Οκτώβριο μέχρι σήμερα δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα....που στην ευχή τα βρίσκουν ορισμένοι... Η Β13 που έλαβα 1ος εδώ μέσα πριν ένα μήνα έχει διορθώσει προβληματάκια και όλα εξακολουθούν να δουλεύουν τέλεια! Το 4g+ vodafone θα κάνω δοκιμή σήμερα..... Δεν έχω πειράξει τίποτα προς το παρόν εκτός από το ξεκλείδωμα και τέλος! Δεν χρειαζεται κάτι άλλο φορτώστε όλα τα προγράμματα που θέλετε και είστε οκ! Πέταξα και την μπροστινή πλαστική ζελατίνα για τα κουμπιά του και τα πάντα ΟΚ! Μην το σκαλίζετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianna Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 (edited) Με την τελευταία αναβάθμιση που έκανα σε B313 μου σταματάνε πολλές εφαρμογές χωρίς να κάνω κάτι, η κάμερα, κάποιες άλλες που έχω κατεβάσει. Δεν ξέρω αν συμβαίνει σε άλλον αυτό. Επίσης η B313 είχα διαβάσει καπου ότι είναι με 4.4.4 ή κάνω λάθος; γιατί έχω 4.4.2 ακόμα. Edit. Τώρα είδα που προτείνατε να καθαρίσω την cache, αν κ μ έτυχε κ σε μια εφαρμογή που κατέβασα κ άνοιξα για πρώτη φορά. Edited March 8, 2015 by ilianna Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyrell Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Επίσης η B313 είχα διαβάσει καπου ότι είναι με 4.4.4 ή κάνω λάθος; γιατί έχω 4.4.2 ακόμα. Λαθος 4.4.2 ειναι. Αν δεις οτι σου κρασαρουν συνεχεια σε ενοχλητικο βαθμο τοτε, backup - factory reset - restore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaliakman Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Από τις 12 το μεσημέρι πετάει απο Σιγκαπούρη:lol: Για να είμαι λίγο προετοιμασμένος.. Υπάρχουν δύο εκδόσεις. Stable και Developer. Αξίζει η developer και αν ναι ποιες οι διαφορές? Είδα στο xda πχ οτί η τελευταία που μπήκε πρόσθετε αρκετά πραγματάκια και διόρθωνε άλλα τόσα ενώ η stable τα μισά.. Κατανοώ την διαφορά beta και stable απλά ρωτάω αν αξίζει η developer... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Πέταξα και την μπροστινή πλαστική ζελατίνα για τα κουμπιά του και τα πάντα ΟΚ! Μην το σκαλίζετε... Σε ποια ζελατίνα αναφέρεσαι; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaliakman Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Λογικά την touchplus.Προκαλούσε πρόβληματα στην εμφάνιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Χμμ... Τωρα θυμήθηκα. Κατι ειχα διαβασει στο παρελθον για αυτο... Τι προβλημα δημιουργούσε τελικα; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Μια "χαζή" ίσως ερώτηση: υπέρυθρες έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Μια "χαζή" ίσως ερώτηση: υπέρυθρες έχει? Έχει ναι, και πολύ αποτελεσματική εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thor21 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Βρε παιδιά έχει αντιμετωπισει κανεις θέμα με την μπαταρία μετα απο αναβάθμιση σε β313?Δεν το έχω εγώ στην κατοχή μου αλλά η σύζυγος και μου παραπονιέται οτι με την β310 είχε 4.30 ώρες οθόνη και 2 μέρες χρηση ενω τώρα έχει πεσει αρκετά.Υπόψην οτι έγινε ΟΤΑ η αναβάθμιση και δεν έχει παρατηρήσει κάτι άλλο εκτός της μπαταρίας και φυσικά του καιρού που βγάζει οτι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη.Το έχει και άλλος αυτό με τη μπαταρία η μπορεί να έτυχε μονο σε μας? Αφού δεν με αφήνει να το ξεψαχνισω λιγάκι καλά να πάθει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Βρε παιδιά έχει αντιμετωπισει κανεις θέμα με την μπαταρία μετα απο αναβάθμιση σε β313?Δεν το έχω εγώ στην κατοχή μου αλλά η σύζυγος και μου παραπονιέται οτι με την β310 είχε 4.30 ώρες οθόνη και 2 μέρες χρηση ενω τώρα έχει πεσει αρκετά.Υπόψην οτι έγινε ΟΤΑ η αναβάθμιση και δεν έχει παρατηρήσει κάτι άλλο εκτός της μπαταρίας και φυσικά του καιρού που βγάζει οτι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη.Το έχει και άλλος αυτό με τη μπαταρία η μπορεί να έτυχε μονο σε μας? Αφού δεν με αφήνει να το ξεψαχνισω λιγάκι καλά να πάθει :lol: Φίλε μου και εγώ το ίδιο παρατήρησα. Εγώ έκανα local update(για σιγουριά) και έχω και γω την αίσθηση ότι η μπαταρία έχει ¨πέσει¨ λίγο. Να το δουλέψω κάποιες μέρες ακόμη πριν βγάλω τελικό συμπέρασμα. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Μια "χαζή" ίσως ερώτηση: υπέρυθρες έχει? Έχω "ενεργοποιήσει-σβήσει" όλες τις ασύρματες ηλεκτρικές συσκευές γνωστών μου.:p ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βρε παιδιά έχει αντιμετωπισει κανεις θέμα με την μπαταρία μετα απο αναβάθμιση σε β313?Δεν το έχω εγώ στην κατοχή μου αλλά η σύζυγος και μου παραπονιέται οτι με την β310 είχε 4.30 ώρες οθόνη και 2 μέρες χρηση ενω τώρα έχει πεσει αρκετά.Υπόψην οτι έγινε ΟΤΑ η αναβάθμιση και δεν έχει παρατηρήσει κάτι άλλο εκτός της μπαταρίας και φυσικά του καιρού που βγάζει οτι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη.Το έχει και άλλος αυτό με τη μπαταρία η μπορεί να έτυχε μονο σε μας? Αφού δεν με αφήνει να το ξεψαχνισω λιγάκι καλά να πάθει :lol: Δυστυχώς θα επιβεβαιώσω και γω το θέμα με την μπαταρία με την Β313.Απο 6 ώρες με προστασία οθόνης έπεσα στις 4,5 ώρες. Γι αυτό λοιπόν ξαναγύρισα στη Β310 κι ας με λένε "υποβαθμισμένο"..:D Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Έχω "ενεργοποιήσει-σβήσει" όλες τις ασύρματες ηλεκτρικές συσκευές γνωστών μου.:p ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δυστυχώς θα επιβεβαιώσω και γω το θέμα με την μπαταρία με την Β313.Απο 6 ώρες με προστασία οθόνης έπεσα στις 4,5 ώρες. Γι αυτό λοιπόν ξαναγύρισα στη Β310 κι ας με λένε "υποβαθμισμένο"..:D Για να ξαναγυρίσουμε στη Β310, την κατεβάζουμε από το site και την περνάμε με local; Σωστά; Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thor21 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Μαλλον και γω αυτο θα κανω αν συνεχιζει να παραπονιεται για τη μπαταρια, νομιζω οτι ετσι γινεται κατεβαζουμε και την περναμε με local update.Δεν εχω ασχοληθει καθολου με το κινητο αλλα νομιζω οτι τα παιδια εδω βοηθουν και με το παραπανω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Η αργοπορία να οφείλεται στο γλειφιτζούρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Για να ξαναγυρίσουμε στη Β310, την κατεβάζουμε από το site και την περνάμε με local; Σωστά; Ναι. Προσωπικά την πέρασα με 3Κ και δεν χρησιμοποίησα αντίγραφα-επαναφορά για να μη μεταφέρω τίποτα απο τη Β313....και να χω να περνώ την ώρα μου με το μακράν καλύτερο κινητό που είχα ποτέ μου.:D ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η αργοπορία να οφείλεται στο γλειφιτζούρι; Μακάρι,βέβαια κάτι μου λέει πώς θα γίνει στον επόμενο μήνα.Κάπου είδα για Β608:X Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Η αργοπορία να οφείλεται στο γλειφιτζούρι; Το εύχομαι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts