Jump to content

Honor 6

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

O MX player γίνεται να έχει ήχο ac3. Απλά θέλει κάποια codec με τίτιλο "aio.1.7.32". βέβαια πρόκειτε για μετατροπή σε στερεο νομίζω του ήχου αλλά παρακολουθείς τις ταινίες κανονικά από το κινητό...

Eυχαριστω φιλε μου.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δοκίμασες να παίξει η ταινία με vlc ή MX player;

χρησιμοποιω vlc και το κανει αυτο. Ο ΜΧ player δεν παιζει τον ηχο ac3. Θα δοκιμασω με το BS που λεει ο φιλος παρακατω. Ευχαριστω.

----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οκ θα το δοκιμασω και θα σου πω , ευχαριστω.

Απ οτι βλεπω δεν εχει και μεγαλη διαφορα με το vlc, ειναι παντως λιγο καλυτερα.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μια μικρη βοηθεια αν ξερει καποιος . οταν κανω μια κληση και συνδεομαι μου κανει μια μικρη δονηση οταν συνδεθω υπαρχει τροπος απενεργοποιησης?

ρε παιδια μπορουμε να επιλεξουμε στην δευτερη sim 3g/ 4g αντι για την πρωτη φυσικα ? και αν ναι πως γινεται ?

νομιζω πως οχι ,εκτος και αν αλλαξεις την θεση

Έχει ειπωθεί ξανά, πριν από μερικές σελίδες έχω ξαναγράψει πως γίνεται. Απλά προσθέτεις 2 γραμμές στο local.prop . Backup το αρχικό πάντα.

Έχει ειπωθεί ξανά, πριν από μερικές σελίδες έχω ξαναγράψει πως γίνεται. Απλά προσθέτεις 2 γραμμές στο local.prop . Backup το αρχικό πάντα.

λες να γίνεται και στο honor 3c μου; Που δεν έχει βέβαια 4g.όποιος είχε πριν το 6 το 3c ας μας πει

λες να γίνεται και στο honor 3c μου; Που δεν έχει βέβαια 4g.όποιος είχε πριν το 6 το 3c ας μας πει

Το εχω πει αρκετες φορες στο νημα του 3c οτι το εχω δοκιμασει και δεν δουλευει.

The day is my enemy, the night my friend

παιδια σκεφτομαι να παραγγειλω το κινητο αλλα εχω μπερδευτει με τις τιμες sar.

καπου αναφερετε οτι το H60-L02 εχει 0,422 αλλα εδω αλλα λεει.

http://www.handystrahlung.ch/sar.php?Marke=Huawei&Suche=&Sort=Mdl&SAR=

τελικα πως το μετρανε το sar?

εαν δουλευεις μια καρτα ειναι μικροτερη η ακτινοβολια?

αν δεν κανω λαθος παιρνουμε το H60-L02,αν εχει δει καποιος ποσο γραφει το κουτι του ας μας πει.

siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

Παιδια καλησπερα.:

1. Οταν εχω εισερχομενη κληση στην γραμμη 1 δεν μπορω παραλληλα να συνδεθω στο ιντερνετ με τα δεδομενα κινητης τηλ. , ενω με εξερχομενη κληση εχω ιντερνετ.

2.Σε καποια site οπως το mobile.de δεν ανοιγουν οι φωτογραφιες και εμφανιζει ενα εικονιδιο σαν φακελο και εναν κυκλο που προσπαθει να ανοιξει η φωτο.

Υπαρχει λυση? Ευχαριστω

Παιδια καλησπερα.:

1. Οταν εχω εισερχομενη κληση στην γραμμη 1 δεν μπορω παραλληλα να συνδεθω στο ιντερνετ με τα δεδομενα κινητης τηλ. , ενω με εξερχομενη κληση εχω ιντερνετ.

Υπαρχει λυση? Ευχαριστω

το ιδιο προβλημα εχω κ εγω, απλα δεν εχω προσεξει αν ειναι μπνο στις εισερχομενες κλησεις

Δοκίμασες να παίξει η ταινία με vlc ή MX player;

Ο MX παίζει AC3 απλά θέλει αν το gogolareis το θέμα...

Edited by Romanos

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Παιδια καλησπερα.:

2.Σε καποια site οπως το mobile.de δεν ανοιγουν οι φωτογραφιες και εμφανιζει ενα εικονιδιο σαν φακελο και εναν κυκλο που προσπαθει να ανοιξει η φωτο.

Υπαρχει λυση? Ευχαριστω

Είμαι κατά 99 % σίγουρος ότι σε κλήση ομιλίας (είτε εισερχόμενη είτε εξερχομενη) δεν είναι δυνατή η παράλληλη σύνδεση δεδομένων.

Είμαι κατά 99 % σίγουρος ότι σε κλήση ομιλίας (είτε εισερχόμενη είτε εξερχομενη) δεν είναι δυνατή η παράλληλη σύνδεση δεδομένων.

Σε 3g σύνδεση εννοείται ότι είναι δυνατή η χρήση δεδομένων παράλληλα με ομιλία.Σε 2g οχι

Σε 3g σύνδεση εννοείται ότι είναι δυνατή η χρήση δεδομένων παράλληλα με ομιλία.Σε 2g οχι

Ναι, μαλλον ετσι ειναι. Οποτε η αλλη λυση ειναι να γινει δυνατη η αλλαγη της 2ης καρτας σε 3g/4g. Δοκιμασα με το αρχειο local.prop που περιγραφεται στο xda, αλλα δε δουλεψε. Τι αλλο μπορω να κανω?

Παιδιά εδω και 2-3 εβδομάδες μου έχει κατεβάσει το καινούριο update αλλα δεν το εχω κανει install ακομα. Το θεμα ειναι πως ειμαι root κλπ και δεν ξέρω αν θα εχω προβλημα μετα. Ειμαι στο στρατό και δεν εχω ευκολη προσβαση σε υπολογιστή ίντερνετ κλπ. Υπάρχει περίπτωση να χασω το ροοτ ή να υπάρξει καποιο προβλημα και να μεινω χωρις κινητο στο τέλος? Επισης υπάρχει καποιος τρόπος να μη μου πεταει καθε λιγο υπενθύμιση για το update (δεν με αφηνει να ξετικαρω το σχετικό κουτακι με τις ειδοποιήσεις)

ο μόνος τρόπος να απενεργοποιήσεις την ειδοποίηση είναι να παγώσεις την εφαρμογή ενημέρωσης. Αλλά αν κάνεις ενημέρωση είμαι κατά 99% σίγουρος ότι χάνεις root.

Μετά απο την αναβάθμιση σε 5.6.1 δεν ανάβει το led λαμπάκι όταν έχω αναπάντητες κλήσεις , sms κτλ.

γνωρίζει κανείς πώς διορθώνεται:::

Από που μπορώ να το παραγγείλω;

Ελλάδα δεν υπάρχει;

εγω το παρηγγειλα απο εδω http://www.vickmall.com/ και περιμενω να ερθει ,απο ελλαδα δυσκολα και αν το βρεις θα εχει 100 ευρω πανω

Σχετικα με την αλλαγη καρτας για 4g/3g δοκιμασα με την προσθηκη 2 γραμμων στο local.prop χωρις επιτυχια. Περασα με φλασαριμα το cust.img χωρις επιτυχια. Χρειαζεται και καποιο αλλο αρχεια φλασαρισμα για να δουλεψει?

μια ερωτηση παιδια, 64 bit επεξεργαστη εχει το κινητο η 32?

Γιατί θα καταλάβεις την διαφορά;

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

32bit έχει αλλά διάφορα δεν θα δεις.

ok ,thanks, ακομη μια απορια, οταν πατας να κανεις μια κληση σου βγαζει επιλογη sim1 sim2 η παίρνει απο αυτην που ειχες ορισμενη την προηγουμενη φορα? αν θελεις βαλε ενα screen να δω