Jump to content

ioannisss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ioannisss

  1. ioannisss

    Honor 6

    Καλησπέρα σε ολους. Εκανα προσφατα factory reset και ολες τις διαδικασίες για ρουτ κλπ. Ολα καλα απλά φλασαρα και το zip file που λεει ενας φιλος για να φυγουν κινέζικα απο επαφες και dialer.Το αποτέλεσμα ηταν να χασω εντελως τον στοκ dialer, contacts και messaging. Χρησιμοποιώ άλλες εφαρμογές για αυτα αλλα οταν το βαζω στο ultra battery mode δεν εχει τις επιλογες τηλεφωνου μηνυματος και επαφων και εχει μονο το exit. Εν τω μεταξύ ο βλακας εχω απεγκαταστησει και το μαρκετ της Huawei μηπως τα εβρισκα απο κει.Βρηκα καπου ενα apk hispace για το μαρκετ αλλα δεν γινοταν το installation. Εχει καποιος αυτα τα απκς? Η υπαρχει καποιος τροπος να βαλω στο ultra battery mode τις δικες μ εφαρμογές?
  2. ioannisss

    Honor 6

    Παιδιά εδω και 2-3 εβδομάδες μου έχει κατεβάσει το καινούριο update αλλα δεν το εχω κανει install ακομα. Το θεμα ειναι πως ειμαι root κλπ και δεν ξέρω αν θα εχω προβλημα μετα. Ειμαι στο στρατό και δεν εχω ευκολη προσβαση σε υπολογιστή ίντερνετ κλπ. Υπάρχει περίπτωση να χασω το ροοτ ή να υπάρξει καποιο προβλημα και να μεινω χωρις κινητο στο τέλος? Επισης υπάρχει καποιος τρόπος να μη μου πεταει καθε λιγο υπενθύμιση για το update (δεν με αφηνει να ξετικαρω το σχετικό κουτακι με τις ειδοποιήσεις)
  3. ioannisss

    Honor 6

    Παρήγγειλα κι εγώ απο vickmall πριν 3 μερες και εχω αρχίσει το διάβασμα.. Βέβαια εχω καιρο να ασχοληθω και μου είναι λιγο δύσκολο να ακολουθήσω. Αρχικά θέλω να ρωτήσω τι ακριβώς ειναι το cwm και το bootloader και ποια η χρησιμότητα τους και αν είναι αναγκαία αυτα τα δυο για να γινει root. Επίσης υπαρχουν πουθενα κάποια tutorial που να δειχνουν βημα-βημα τη διαδικασία για τα παραπανω? Ελπίζω να μη κουράζω δεν είμαι τοσο προχωρημενος απλα
  4. ioannisss

    Honor 6

    Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση αλλά το βασικό μου θεμα ειναι να μη κολλήσει η συσκευή σε κανα τελωνειο και τρεχω.. Ειχε κανενας τέτοιο πρόβλημα? Επίσης έχει σημασια ποια μεταφορικη θα επιλεξω (αν έχει επιλογή γτ δεν ξέρω) παιδιά σορρυ για το off topic αλλα δεν ξέρω που να απευθυνθώ. Ευχαριστώ
  5. ioannisss

    Honor 6

    Είμαι έτοιμος να παραγγείλω από vickmall. Η έκδοση h60-l02 ειναι οκ για Ελλάδα έτσι? Είναι η πρώτη φορα που παραγγελνω απο σαιτ και το χω ενα αγχος. Θα πρέπει να πληρώσω τελωνείο? Υπάρχει κάποιος τρόπος η κάτι που πρέπει να τσεκάρω για να το αποφύγω? Επίσης τι μεταφορικη να διαλέξω? Αυτα τα λιγα, αν κατι δεν μπορεί να αναφερθεί στο σαιτ στειλτε μου pm πραγματικά θα με βοηθησετε πολυ
  6. ioannisss

    Honor 6

    Καλησπέρα παιδιά και απο μένα ενδιαφεομαι για το honor 6 αλλα δυστυχώς δεν έχω παρακολουθησει το θεμα στο forum και λόγω χρονου δεν προλαβαίνω να διαβάσω και πολλά (297 σελιδες ειναι αυτες) οπότε θα κανω καποιες ερωτήσεις και ελπιζω να μην επαναλαμβάνω πράγματα που έχουν ειπωθεί. Λοιπόν καταρχην ποια εκδοση ειναι για Ελλάδα (2σιμ+4g)? Υπάρχουν κάποια site που θεωρείτε αξιόπιστα? Το τηλ έρχεται ροοταρισμενο multilanguage η θα πρέπει να ψάχνομαι? Επίσης θα έρθει με κινεζικα (apps και γραματα) τα οποια θα παλεύω να εξαφανισω? Αυτα για αρχη ελπίζω να μη κούρασα!
  7. Παιδιά πως σας φαίνεται το update?Βλέπετε κάποια σημαντική διαφορά? Σταματησαν τα προβληματακια (reboot, screenshots etc.)? Ας μας πουν οσοι το χουν στα χέρια τους.
  8. Απο που το παρήγγειλες εσύ κιμωνα αν επιτρέπετα? (ξέρω off topic αλλα ολοι προσπαθούμε να μη μας πιάσουν κωτσο δυσκολες εποχες για να πετας λεφτά τσαμπα)
  9. Ρε παιδιά το χω δει κι εγώ τις τελευταίες μέρες το τηλεφωνο και πραγματικά για τη τιμη του απο αποψη χαρακτηριστικων ειναι τερας. Ομως βλεπω πολλες αναφορές για κατι reboot, screenshots την ωρα που παίρνεις τηλεφωνο, γρατσουνιές στις καρτες σιμ και διαφορα αλλα. Εσεις τι λέτε για ολα αυτα? Μπορεί να μας διαφωτίσει καποιος που το χει στα χερια του? 2 good 2 be true μου φαίνεται.
×
×
  • Create New...