Jump to content

juvesalonika

Members
  • Δημοσιεύσεις

    68
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About juvesalonika

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

juvesalonika's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. "Η Inventor δίνει 10 ετή εγγύηση σε όλο το κλιματιστικό (όλα τα μέρη εργασία και ανταλλακτικά) και χωρίς όρους συντήρησης" Όντως αυτό ισχύει, το τσεκαρα στο site της inventor οπου αναφερει απλως να καθαριζονται οι μοναδες καθε χρονο , ενω παλαιοτερα απαραιτητη προυποθεση ηταν η ετησια συντηρηση απο εξουσιοδοτημενο συνεργειο. Οποτε μαλλον η επιλογη θα ειναι inventor passion .
  2. Μια χαρα εισαστε ολοι οπως διαβαζω. Μεχρι 90 μερουλες. Εγω μετραω 104 ημερες (απο 28 αυγουστου) μια μπαταρια mi drone απο gearbest η οποια μπηκε ελλαδα στις 16 σεπτεμβριου και απο τοτε αγνοειτε.
  3. Το συγκεκριμενο δεν το ειχα προσεξει. Εβλεπα αλλα επωνυμα (mitsubishi hitatchi toshiba) , τα οποια ή πολυ ακριβα ηταν ή στα χαρακτηριστικα δεν με καλυπταν (π.χ. ελλειψη ιονιστη). Μαλλον σε αυτο θα καταληξω.
  4. Παίδες γι αυτό ποιά είναι η γνώμη σας? http://www.skroutz.gr/s/8968112/Mitsubishi-SRK-63-ZR-S-SRC-63-ZR-S.html#specs Δεν έχει μεγάλη διαφορά από inventor passion - aria και είναι επώνυμο με εξαιρετικά χαρακτηριστικά.
  5. Καλησπερα. Ποια ειναι η γνωμη σας γαι το συγκεκριμενο μηχανημα? https://www.skroutz.gr/s/2614482/Toshiba-RAS-B22N3KV2-E-RAS-22N3AV2-E-Suzumi-Plus.html#specs Για 22000-24000 που ψαχνω θα το προτιμουσα γιατι ειναι στους top κατασκευαστες αλλα με προβληματιζει η ελλειψη ιονιστη και καποιων φιλτρων που αλλα διαθετουν στην κατηγορια του. Αλλιως θα στραφω στην επιλογη toyotomi izuru , inventor passion pro. Ευχαριστω για τον χρονο σας.
  6. Ευχαριστω για τις συμβουλες σου. Θα τσεκαρω και αυτα.
  7. Για καλυτερο τι προτεινεις? Το κλιματιστικο θα χρησιμοποιηθει για καθημερινη χρηση (ψυξη-θερμανση). Οσον αφορα τις εγγυησεις που δινουν οι εταιριες (μεχρι 10 χρονια) , εχω τις αμφιβολιες μου σχετικα με τις χρεωσεις του service , αφου για να ισχυει η εγγυηση θα πρεπει να κανεις ετησιο servcice σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο.
  8. Καλησπερα , Για αγορα κλιματιστικου 24000btu εχω καταληξει σε: Toyotomi Izuru TRN TRG 571ZR http://www.skroutz.gr/s/6339971/Toyotomi-Izuru-Eco-TRN-TRG-571ZR.html#reviews Aquathermal AQAD I 24 http://www.skroutz.gr/s/7106908/Aquathermal-AQAD-I-24.html#specs Σχεδον ιδια χαρακτηριστικα, αλλα 220 ευρω φθηνοτερη η aquathermal με 5 χρονια εγγυηση και οπως εμαθα τα κατασκευαζει και αυτα η gree. Εχει καποιος εμπειρια απο αυτα τα μοντελα? Εχω δει επισης inventor - gree , αλλα απο τις επωνυμες προτιμησα toyotomi λογω κοστους, συν οτι διαθετει ιονιστη αφυγρανση σε αυτην τη τιμη.
  9. Το ίδιο και το δικο μου. Δηλαδή Ethernet μονο με lollipop?
  10. Παιδια καλησπερα. Εχω ηδη ενα samsung εγχρωμο laser, αλλα λογω ακριβων τονερ ψαχνω εναν ασπρομαυρο laser με προσιτα τονερ ανακατασκευης με αυτονομια αρκετες χιλ. σελιδες. Εχω δει αρκετα τονερ ανακατασκευης με τιμες απο 10 εως 40 ευρω και σελιδες εκτυπωσης απο 5000 εως 15000 αλλα ειναι συμβατα με ξεπερασμενα μοντελα που δεν υπαρχουν σε στοκ. Εχετε να προτεινετε καποιον εκτυπωτη?
  11. juvesalonika

    Honor 6

    Το εκανε και σε εμενα οταν πηγα να δοκιμασω update με ληψη απο το κινητο. Αφου για 2-3 λεπτα δεν μπορουσα να κανω κατι, συνδεσα το κινητο με το pc (δεν ξερω αν επαιξε ρολο) και με πατημενο το power για 15 δευτ. το κινητο εκλεισε σταματωντας τις επαννεκινησεις.
  12. juvesalonika

    Honor 6

    Δοκιμασε να κατεβασεις την rom (περιπου 1gb) απο xda. Μονο ετσι εχω κανει αναβαθμισεις. Με την αυτοματη μεθοδο που κατεβαζεις απο το κινητο το update, δεν τα καταφερα ποτε. Το root θα χρειαστει να το ξαναπερασεις
×
×
  • Create New...