Jump to content

Honor 6

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα ΟΤΑ τα περνάει ένα-ένα μέχρι να φτάσει στο τελευταίο.

Αν θες να πας κατευθείαν στην τελευταία έκδοση περνάς την πιο πρόσφατη FULL ROM με local update, HiSuite ή 3κουμπιά.

Δηλαδή εγώ που έχω B118 θα πρέπει να κάνω Ota μια μια τις αναβαθμίσεις και μετά θα μου έρθει η 3.0;

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

64GB TF Flash Class 10 New Memory Card Micro SD Microsdhc των EUR 9.47 και...

Κάρτα 64Gb, κάτω από 10 ευρώ, είναι κατα 99% "fake"...

Δοκίμασε σε ένα PC να την φορτώσεις με 50Gb αρχεία, να δεις τι θα γίνει...

Για επώνυμη 64Gb (Class 10), τιμή κάτω από 25 - αντε 20 ευρώ, δεν έχω δει...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

οχι

η Β120SP03 ειναι η τελευταια.....

και εμενα ακόμα δε μου ήρθε ota

S.E.t100,k500,k700i,satio//sgh-z520,z620//nokia n90//lg optimus 3d//galaxy s2,s4,duos,galaxy3,s3,note2,note4//hwawei honor 6,honor 8

Πριν λίγο το παρέλαβα κι εγώ το εργαλείο. Ενώ εχω κάνει συγχρονισμό στο Google acount, δεν μου τις συγχρονισε τις επαφες. Ξέρετε τι μπορεί να παίζει;;

Κι άλλη μια ερώτηση, μπορούμε να κλειδωσουμε με κωδικό κάποια εφαρμογή από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου;; Αν όχι ποια εφαρμογή προτείνετε γι αυτό;;

Edited by geokostas
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

ετσι γραφει εδω κ μαλιστα με σημερινη ημερομηνια ( καντε κλικ στο μεσαιο )

http://www.emui.com/plugin.php?id=hwdownload&mod=detail&mid=76[

Εμενα απο της 29/10 μου ειχε βγαλει OTA για την 307 και την περασα. Αλλη ειναι αυτη η 307? Πως θα το μαθουμε; και αν ειναι αλλη πως θα την περασω;

Να υποθέσω πως με ΟΤΑ παίρνουμε όλες τις αναβαθμίσεις απλά ετεροχρονισμένα.Σωστά.

Τα ΟΤΑ προηγούνται των Full ROMs και δεν βγαίνουν όλα σε Full.

Εμενα απο της 29/10 μου ειχε βγαλει OTA για την 307 και την περασα. Αλλη ειναι αυτη η 307? Πως θα το μαθουμε; και αν ειναι αλλη πως θα την περασω;

Άμα έχεις την 307 δεν χρειάζεται να ξαναπεράσεις την Full, είναι η ίδια απλά την πήρες με OTA πριν δώσει η Huawei την Full, για τον λόγο που αναφέρω και παραπάνω.

Ρώτησα πιο πριν αν την πήραν τα παιδιά με EMUI2.3 γιατί σήμερα την έδωσε Full ROM σαν "stable" ενώ η 611 που έδινε πριν Full ήταν "developer".

Αυτό εξηγεί και γιατί άλλαξε ξαφνικά η Huawei την ονομασία των updates της EMUI3.0 από B6xx σε B3xx. B3xx θεωρεί τις "stable".

Edited by VirusPlus

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro

WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1)

Ρώτησα πιο πριν αν την πήραν τα παιδιά με EMUI2.3 γιατί σήμερα την έδωσε Full ROM σαν "stable" ενώ η 611 που έδινε πριν Full ήταν "developer".

Αυτό εξηγεί και γιατί άλλαξε ξαφνικά η Huawei την ονομασία των updates της EMUI3.0 από B6xx σε B3xx. B3xx θεωρεί τις "stable".

Έχω μία ερώτηση ρητορική, καθώς θα απαντηθεί στο μέλλον από τις πράξεις της Huawei. Θα υπάρξει beta channel με νέα ενημέρωση κάθε 15 ημέρες όπως μας είχε συνηθίσει στο Honor 3C ή θα μείνει ένα stable μόνο με ~1 ενημέρωση ανά μήνα :confused:

Τελευταία δεν παρακολουθώ καθόλου το κινέζικο φόρουμ έχουμε καμία πληροφορία για L?

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Αυτοι δηλαδη που φτασανε εως την b120sp03 και δεν βγαζει αλλη Ενημέρωση τι γινεται?Δεν θα πρεπει να πανε στην b307?

Πρεπει να περιμενουν?

Αυτοι δηλαδη που φτασανε εως την b120sp03 και δεν βγαζει αλλη Ενημέρωση τι γινεται?Δεν θα πρεπει να πανε στην b307?

Πρεπει να περιμενουν?

Η Huawei είχε ανακοινώσει πως από 2.3 σε 3.0 θα πάνε με OTA στης 31/10.

Δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση ακόμα αλλά όπως φαίνεται έπεσε έξω στο ΕΤΑ της.

Με ότι έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής, περιμένετε.

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro

WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1)

Αγαπητοί φίλοι, γεια σας!

Αγόρασα το τηλέφωνο πριν λίγες μέρες από το vickmall και τώρα είναι καθοδόν!

Εκανα όμως το λάθος και κατά τη παραγγελία επέλεξα "Offical Multi-language ROM" .

Νόμισα ότι αυτή ήταν η Official ROM!:mad:

Ξέρει κανείς τι παίζει με τη ROM αυτή;

Παίρνει ενημερώσεις;

Μήπως να ετοιμάζομαι για ενα hard format μόλις το πάρω;

Φίλε μου και εγω το ίδιο λάθος έκανα γιατι μου ειχαν πει στο τσατ ότι για να έχει Ελληνικα πρεπει να επιλέξεις "Offical Multi-language ROM",με έπιασε αγχος γιατι ακόμα περιμένω το κινητο,επικοινώνησα με το κατάστημα στο τσατ και η Σελινα μου είπε ότι στην ουσια μου έκαναν απλα εγκατάσταση το google play και η Ρομ είναι η επίσημη του εργοστασίου!Λογικά δεν ππρέπει να ανησυχούμε :)

Στο 32GB πρόσθεσα και αυτή 64GB TF Flash Class 10 New Memory Card Micro SD Microsdhc των EUR 9.47 και...

ΤΟΥΜΠΑΝΟ... και μάλιστα χωρίς καθυστέρηση (όχι πολύ φορτωμένη, αλλά κατεβάζω apps και games και θα δείξει)!

To GPS φοβερό και γρήγορο! Το wifi του είναι αργό ή μου φαίνεται....

Φίλε μου από που την πηρες αυτη την κάρτα;

Από εδώ: http://www.ebay.com/itm/301232124089?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

......

Είπε ένας σοβαρός και συμπαθής...

(Η Huawei είχε ανακοινώσει πως από 2.3 σε 3.0 θα πάνε με OTA στης 31/10.

Δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση ακόμα αλλά όπως φαίνεται έπεσε έξω στο ΕΤΑ της.

Με ότι έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής, περιμένετε.)

........

Τι λέτε ρε σεις????

....και εγώ χθες που πήρα μέσω ΟΤΑ την 3.0 που σας έγραψα πιό πίσω, τι ήταν????

Καλά ό,τι θέλετε, γράφετε??

Φαίνεται πως ή πέφτει πολύ κιτρινίλα ή τραγουδάτε το Tranquila????? (πλάκα κάνω)

.......

Πως μπορώ να διώξω το κινέζικο apps και μερικές εφαρμογές που δεν φεύγουν??

Αν δεν ανοίξει κάποιος dev. το τηλ. μας στο XDA...την L δεν πρόκειται να δούμε (έτσι όπως πάει)!!!!

Πιθανόν να την δώσουν και οι κινέζοι, αν θέλουν να γίνουν σοβαροί και να φτάσουν τους άλλους!

Το πληκτρολόγιο swip δεν έχει ελληνικά??

Τα games se pro έκδοση πάνε σφαίρα...

Όλα τα gps που δοκίμασα είναι το ένα καλύτερα από το άλλο! Μονο το Τ@μτ@μ δεν μπόρεσα να εγκαταστήσω! Όλα σούπερ!

Εν αναμονή και των άλλων gadget.......

Υ.Γ. Αν θα το κρατούσα εγώ σίγουρα θα είχα κάνει unlock και ρουτ, αλλά κατέληξε σε ξένα χέρια!

Κανένα νέο για το extreme edision για μένα?? Αν μου πουν ό,τι θα βάλει την L.. έφυγε?? Ξέρει κανείς αν βγήκαν οι τιμές του??

...Το τηλέφωνο έτσι όπως μου ήρθε από Κίνα θέλει πολλή δουλειά για να στρώσει στις ευρωπαικές προδιαγραφές που έχουμε συνηθήσει όλοι μας. Ε ρε τι μας έκανε εδώ μέσα το λεφτά υπάρχουν!!! + 1 όποιος κατάλαβε!!!

Edited by dikemon

Φίλε μου από που την πηρες αυτη την κάρτα;

Στα feedback του πωλητη, μονο στον περασμένο μήνα, υπάρχουν ΠΕΝΤΕ που του άφησαν αρνητικο, διότι οι κάρτες SD δεν είχαν την αναγραφόμενη χωρητικότητα...

Θα παρακαλέσω τον dikemon να "φορτώσει" την κάρτα με 30-40Gb και να ενημερώσει για το αποτέλεσμα...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος την διαδικασία για να παω στην EMUI 3.0??
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Θα παρακαλέσω τον dikemon να "φορτώσει" την κάρτα με 30-40Gb και να ενημερώσει για το αποτέλεσμα...

.....

Το έγραψα 2 φορές... το τηλέφωνο έφυγε από τα χέρια μου....(δώρο σε γυναίκα), αλλά αυτή που είχα αγοράσει εγώ δεν είχε κανένα πρόβλημα....Συγνώμη!

Επίσης έμεινα έκπληκτος και με την χρήση της μπαταρίας σε 3.0 (μισή και + μέρα χθες)!

.....

Το έγραψα 2 φορές... το τηλέφωνο έφυγε από τα χέρια μου....(δώρο σε γυναίκα), αλλά αυτή που είχα αγοράσει εγώ δεν είχε κανένα πρόβλημα....Συγνώμη!

Επίσης έμεινα έκπληκτος και με την χρήση της μπαταρίας σε 3.0 (μισή και + μέρα χθες)!

Θυμάσαι ώρες οθόνης; η αναμονή δεν με πολυ-νοιαζει.

Το άνοιξα το πρωί στις 9.00 και το έδωσα στις 22.00!!!

Έκανα όλες τις εργασίες με 4G, GPS, Apps, Games, EMUI 3.0, WiFi και ό,τι άλλο...και έφυγε με 63%!

(...και δεν είμαι πωλητής του Honor 6!!!!)

Έχοντας χρησιμοποιήσει 2-3 μέρες την emui 3.0 Β307 μπορώ να πω με σιγουριά ότι μιλάμε για 5 ώρες ακριβώς ενεργης οθόνης.

Το κιν έκανε την ηλιοθεραπεια του χωρίς αποτέλεσμα στην κιτρινιλα.. Εν αναμονή της touchplus ταινίας ελπίζω να βρεθεί τρόπος να μειωθεί.

Πριν λίγο το παρέλαβα κι εγώ το εργαλείο. Ενώ εχω κάνει συγχρονισμό στο Google acount, δεν μου τις συγχρονισε τις επαφες. Ξέρετε τι μπορεί να παίζει;;

Κι άλλη μια ερώτηση, μπορούμε να κλειδωσουμε με κωδικό κάποια εφαρμογή από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου;; Αν όχι ποια εφαρμογή προτείνετε γι αυτό;;

Στο πρώτο ποστ έχει οδηγό για την εγκατάσταση του play store, εκεί γράφει και για τον συγχρονισμό επαφών

Θυμάσαι ώρες οθόνης; η αναμονή δεν με πολυ-νοιαζει.

Φίλε εγώ με την 3.0 έχω φτάσει και 7.5 ώρες οθόνη και όχι σε μια μέρα αλλά σε δύο και κανονικής χρήσης.

Using Tapatalk

Φίλε εγώ με την 3.0 έχω φτάσει και 7.5 ώρες οθόνη και όχι σε μια μέρα αλλά σε δύο και κανονικής χρήσης.

Πώς ρε φίλε; 7,5 ωρες; με σκέτο ανοικτό τηλέφωνο;

7,5 ώρες? μήπως το είχες βάλει στην επιλογή ultra εξοικονόμηση?
S.E.t100,k500,k700i,satio//sgh-z520,z620//nokia n90//lg optimus 3d//galaxy s2,s4,duos,galaxy3,s3,note2,note4//hwawei honor 6,honor 8

Να θέσω ακόμα ένα ερώτημα....

Σας βγάζει από το πρωί μέχρι το βράδυ ή όχι;

Εμένα προσωπικά όλη μέρα σε 3G με Data, syncing, λίγο GPS, facebook, viber, κλήσεις, το βράδυ φτάνω σπίτι και έχω 10-30% ακόμη, οπότε βλέπω την ταινιούλα μου και το αφήνω να φορτίσει.

Αν στην παραπάνω ερώτηση η απάντηση είναι ναι γιατί σκάτε για μία ή δύο ώρες παραπάνω, άμα κάνετε τόσο μεγάλη κατανάλωση ενέργειας καλό θα ήταν αν επενδύσετε σε ένα PowerBank που είναι και η σίγουρη λύση και όχι να περιμένετε τον κάθε κατασκευαστή να κάνει κάτι για εσάς. Εννοείτε πως καλό θα ήταν να κρατούσε 10 ώρες με ανοιχτή οθόνη, αλλά δεν... :O

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro