georgio777 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Είδες που αγχωνοσουν;;; είδα-είδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iordanikos Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Παιδια και εγω ομως απο minideal τα ιδια προβληματα ειχα με την μπαταρια... Τελικα εβαλα την ευρωπαικη και ειμαστε καλα. Απο που την κατεβασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Αγορα προχθες ενα Lenovo και μου κανει κολληματα με τη φορτιση της μπαταριας στη πρωτη φορτιση αλλα και στη δευτερη φορτιζει κανονικα και μολις παει στο 99% κολλαει εκει για καμια ωρα και παραπανω και μετα παει στο 100%.Αυτο που μπορει να οφειλετε?παιζει να χει θεμα η μπαταρια ?το αλλαξα σε doa και το 2ο κανει το ιδιο...μπορει να ειναι bug του λογισμικου ?οπου και αν ρωτησα κανεις δε ξερει τι παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Απο που την κατεβασες; http://www.needrom.com/download/lenovo-s850-row/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos88 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Καλησπερα, λεπτομερειες για το πρωτο φορτισμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Καλησπερα, λεπτομερειες για το πρωτο φορτισμα; οπως με ολα τα κινητα.δεν υπαρχει κατι ιδιαιτερο ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.needrom.com/download/lenovo-s850-row/ με τις οδηγιες που εχει απο κατω? Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 οπως με ολα τα κινητα.δεν υπαρχει κατι ιδιαιτερο ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- με τις οδηγιες που εχει απο κατω? Δες αναλυτικοτερα το post#66 : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5674325 Καλο θα ηταν να μπει και στην πρωτη Σελιδα για να μην ψαχνομαστε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 21, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Δες αναλυτικοτερα το post#66 : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5674325 Καλο θα ηταν να μπει και στην πρωτη Σελιδα για να μην ψαχνομαστε ... Μπήκε... ;) Για ότι άλλο χρήσιμο θεωρείτε ότι μπορεί να μπει εκεί με ενημερώνετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kjtzemis Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Καλησπερα.Θελω να μου πειτε λιγο την γνωμη σας για το κινητο το βρηκα στα 130Ε μεταχειρισμενο απο ενα παλικαρι, με εχει ψησει αρκετα και σκοπευω να το κλεισω. Θελω να μου πειτε υποστιριζει 3G δυκτια ή θα παω να μπω απο mb και δεν θα μπαινει?Τρεχει καλα η συσκευη ή εχει κολληματα κλπ και οτι αλλο θεωρειτε σημαντικο να μου αναφερετε για την συγκεκριμενη συσκευη καλοδεχουμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Καλησπερα.Θελω να μου πειτε λιγο την γνωμη σας για το κινητο το βρηκα στα 130Ε μεταχειρισμενο απο ενα παλικαρι, με εχει ψησει αρκετα και σκοπευω να το κλεισω. Θελω να μου πειτε υποστιριζει 3G δυκτια ή θα παω να μπω απο mb και δεν θα μπαινει?Τρεχει καλα η συσκευη ή εχει κολληματα κλπ και οτι αλλο θεωρειτε σημαντικο να μου αναφερετε για την συγκεκριμενη συσκευη καλοδεχουμενο. Το τηλ για τα λεφτά του είναι αρκετά καλό με το μεγάλο ατού του η ποιότητα κατασκευής (γυάλινο περίβλημα) και λεπτό και ελαφρύ. Τα 130 είναι για μοντέλο από Ελλάδα? Γιατί από κίνα το παίρνεις καινούργιο γύρω στα 140 € και κατι αλλά μάλλον θα χρειαστεί να του περάσεις ευρωπαϊκή ρομ για καλύτερη εμπειρία χρήσης. Το μειονέκτημα του είναι η μέτρια μπαταρία που θα σου κρατήσει μια μέρα μέσης λειτουργίας. Αν θες καλύτερες επιδόσεις για παιχνίδια και βαριές εφαρμογές σε αυτά τα λεφτά και με καλύτερη μπαταρία, οχταπυρηνο με 2 γιγα μνημη προτείνω το coolpad f1 από κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sermac Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Καλησπερα.Θελω να μου πειτε λιγο την γνωμη σας για το κινητο το βρηκα στα 130Ε μεταχειρισμενο απο ενα παλικαρι, με εχει ψησει αρκετα και σκοπευω να το κλεισω. Θελω να μου πειτε υποστιριζει 3G δυκτια ή θα παω να μπω απο mb και δεν θα μπαινει?Τρεχει καλα η συσκευη ή εχει κολληματα κλπ και οτι αλλο θεωρειτε σημαντικο να μου αναφερετε για την συγκεκριμενη συσκευη καλοδεχουμενο. Αν δεν σε ενδιαφέρει το Dual Sim, δες το Lenovo A806 στα 140€ που είναι 8-πύρινο, με 2GB RAM, αποσπώμενη μπαταρία και υποδοχή SD card. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kjtzemis Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Καλησπερα το εκλεισα τελικα το τηλεφωνο στα 110Ε προς το παρον το περιμενω για να δω τι εχει απο εφαρμογες κλπ μεσα μιας και ζητησα απτο παλικαρι που μου το πουλησε να το επαναφερει σε εργοστασιακες ρυθμισεις, οποτε και περιμενω αυριο μεθαυριο να μου ερθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Καλησπερα το εκλεισα τελικα το τηλεφωνο στα 110Ε προς το παρον το περιμενω για να δω τι εχει απο εφαρμογες κλπ μεσα μιας και ζητησα απτο παλικαρι που μου το πουλησε να το επαναφερει σε εργοστασιακες ρυθμισεις, οποτε και περιμενω αυριο μεθαυριο να μου ερθει. Καλορίζικο.. Μονο πρόσεξε να είναι το γνήσιο Lenovo s850. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Καλησπερα το εκλεισα τελικα το τηλεφωνο στα 110Ε προς το παρον το περιμενω για να δω τι εχει απο εφαρμογες κλπ μεσα μιας και ζητησα απτο παλικαρι που μου το πουλησε να το επαναφερει σε εργοστασιακες ρυθμισεις, οποτε και περιμενω αυριο μεθαυριο να μου ερθει. απο που η αγορα? Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kjtzemis Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 απο που η αγορα? Αγγελια απο insomnia απο ενα παλικαρι απο Αθηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Αγγελια απο insomnia απο ενα παλικαρι απο Αθηνα. Είναι γνήσιο Lenovo s850; Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kjtzemis Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Είναι γνήσιο Lenovo s850; Ναι τουλαχιστον ετσι πιστευω, δεν νομιζω να με κοροϊδεψε το παλικαρι που το αγορασα ηταν και πατριωτης του εκανα και μια εξυπηρετηση και γι'αυτο η πτωση τιμης, τωρα το περιμενω αυριο απτα ΕΛΤΑ, απο που θα καταλαυω αν ειναι το γνησιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Ναι τουλαχιστον ετσι πιστευω, δεν νομιζω να με κοροϊδεψε το παλικαρι που το αγορασα ηταν και πατριωτης του εκανα και μια εξυπηρετηση και γι'αυτο η πτωση τιμης, τωρα το περιμενω αυριο απτα ΕΛΤΑ, απο που θα καταλαυω αν ειναι το γνησιο? Ξεκίνα από την εμφάνιση http://www.maniacstore.com/images/D/36440_d_12.jpg Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kjtzemis Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Ναι γυαλινη επιφανεια ειχε απο πισω και κανονικα το λογοτυπο της lenovo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Ναι γυαλινη επιφανεια ειχε απο πισω και κανονικα το λογοτυπο της lenovo. Νομίζω δεν είναι γυάλινηη επιφάνεια πίσω.θυμίζει γυαλι αλλά είναι πλαστικό.πολυ καλής ποιότητας βέβαια.αναμενω και γω ένα αυτές τις μέρες Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kjtzemis Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Εχω την εντυπωση πως ειναι γυαλινη δεν ειμαι ομως χιλια τα εκατο σιγουρος θα δειξει αυριο που το περιμενω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Εχω την εντυπωση πως ειναι γυαλινη δεν ειμαι ομως χιλια τα εκατο σιγουρος θα δειξει αυριο που το περιμενω. Δεν είναι δικό μου. Νομίζω τελικά είναι γυάλινη http://cs3-1.4pda.to/5344792/IMG_6184534274042.jpeg?002d79e5c2b0712754782a12000000005f3ca677f6d08bb079385afddc107725 Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kjtzemis Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Δεν μου ηρθε τελικα ακομα οποτε Δευτερα λογικα, ετσι θελω να πιστευω τουλαχιστον γιατι τα ΕΛΤΑ ειναι περα βρεχει, το παλικαρι εχει απο την Τριτη που μου το εστειλε και Τριτη απογευμα αποτι ειδα με το trucking number εγραφε αυτο εδω "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ. ΔΕΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ" οποτε αν εχω καταλαβει σωστα εχει φυγει απο Αθηνα ή ακομα εκει βρισκετε?γνωριζει καποιος να με κατατοπισει?Και απο την Τριτη δεν εχουν αλλαξει κατασταση ακομα, ρωτησα και στο ταχυδρομιο σημερα μπας και ειχε ερθει αλλα τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an_k Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 (edited) καλημερα παιδια....ειμαι καινουρια στο σαιτ κ δεν ξερω γνκ πολλα σχετικα μ αυτα οποτε ζητω τη βοηθεια σας... σκεφτομαι να αγορασω το lenovo S850 απο καποια κινεζικη σελιδα.... αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι η μπαταρια ειναι ενσωματωμενη. υπαρχει καποιο θεμα με αυτο γτ δεν ξανα ειχα κντ με ενσ. μπαταρια κ γενικα σε ολες τις σελιδες υπαρχει αυτο ή μπορω να το βρω κ με κανονικη μπαταρια? οποιος ξερει κ θελει ας με βοηθησει...! Edited December 1, 2014 by an_k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 (edited) καλημερα παιδια....ειμαι καινουρια στο σαιτ κ δεν ξερω γνκ πολλα σχετικα μ αυτα οποτε ζητω τη βοηθεια σας... σκεφτομαι να αγορασω το lenovo S850 απο καποια κινεζικη σελιδα.... αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι η μπαταρια ειναι ενσωματωμενη. υπαρχει καποιο θεμα με αυτο γτ δεν ξανα ειχα κντ με ενσ. μπαταρια κ γενικα σε ολες τις σελιδες υπαρχει αυτο ή μπορω να το βρω κ με κανονικη μπαταρια? οποιος ξερει κ θελει ας με βοηθησει...! Το κινητό αυτό βγαίνει μονο με ενσωματωμένη μπαταρία δε θα το βρεις αλλιώς...Γενικά δε χρειάζεται να σε προβληματιζει αυτό το θέμα. Το εχουν φτιάξει έτσι για να είναι ελαφρύ και λεπτο. Αν το αποφασίσεις να το αγοράσεις καλύτερα να προτιμήσεις το κινεζομαγαζο vickmall που θεωρείται αξιόπιστο. Edited December 1, 2014 by vabiris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts