Lorgan21 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Αν δεν δουμε το g3 απο κοντά δεν μπορούμε να δώσουμε ικανοποιητική απάντηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efstratios_1982 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 M8 από μένα. Το G3 έχει τα καλύτερα bezel. Η κάμερα του μου άρεσεόπως και των S5,Z3.Όμως το G3 προσωπικά δεν θα το έπαιρνα για τους παρακάτω λόγους. 1 Με την οθόνη που φορά πάνω θα γονατίζει την κάρτα γραφικών. Ηδη σε review του phone arena που το είδα δεν εντυπωριάστηκα από τα χρώματα της οθόνης ενώ τα παιδιά ανέφεραν ότι η φωτεινότητα μετά από λίγη ώρα μειωνότανε επειδή η κάρτα γραφικών παρουσίαζε υπερθέρμανση χωρίς να δίνει τη δυνατότητα να ανεβάσει τη φωτεινότητα κάποιος στο 100%. 2 Γιατί υπήρξε μια φήμη ότι το μοντέλο με τα 32GB θα διατεθέι πρώτα στην Ασία, μετά Αμερική και τέλος Ευρώπη. Κοινώς για κάποιο διάστημα θα πρέπει να βολευτούμε με το μικρότερο μοντέλο. 3 τα ηχεία είναι τοποθετημένα πίσω πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα είναι τόσο δυνατά όσο του Μ8 που έχω ήδη. 4 Τα πρώτα benchmarks που έτρεξαν (έχει και άρθρο κατά την παρουσίαση του digitallife) δείχνουν ένα κινητό που είναι αργό λόγω ανάλυσης της οθόνης. Επίσης σε όσα reviews έχω δει η οθόνη είναι ένα κλικ πιο αργή από αυτή του M8. Έχω πει ότι πολλές φορές τα benchmarks δεν δείχνουν όλη την αλήθεια αλλά αποτελούν μια ένδειξη του πόσο καλά δένει το software με το hardware. Το μοντέλο που υπήρχε στην παρουσίαση και παρουσιάστηκε ήταν το μοντέλο που κυκλοφόρησε στις 28/5/2014 στην Κορέα και είχε Final Rom. Αν κρίνω δε, ότι το συγκεκριμένο ήταν και η δυνατή έκδοση δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα ούτε από τις επιδόσεις (λειτουργία) όυτε από την οθόνη που έμοιαζε κατώτερη σε χρώματα από του One. 5 Δεν ανέφεραν πουθενά αν το UI του G3 θα το πάρει και το G2... 6 Δεν υπήρξε αναφορά τι γίνεται με την αναβάθμιση του G Pro σε 4.4. (μέχρι τώρα έχουν αναφερθεί μόνο στα G Pro lite,L9II που πήραν αναβάθμιση ενώ ακούγεται για 44 στο G μέσα στο καλοκαίρι χωρίς όμως να υπάρχει πουθενά αναφορά για το G Pro-την ναυαρχίδα τους πέρυσι τέτοιο καιρό-). 7 Νομίζω πως βιάστηκαν να "ανταγωνιστούν" την έταιρη Κορεάτισα βάζοντας πάνω λειτουγίες που "αντικαθιστούν" τις υπηρεσίες της Google και οι οποίες έχουν άμεση πρόσβαση με την τοποθεσία του τηλεφώνου και τις συνήθειες του χρήστη (που προσωπικά τις θεωρώ ώς bloatware παρά ως κάτι χρήσιμο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 πάντως για μένα υπερτερεί το z2...αν δεν είχε αυτά τα προβληματακια θα ήταν τέλειο.....το g3 ακόμα δεν το έχουμε δει από κοντά και το βγάλαμε σούπερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Στο lg κολλαει το οποιος βαζετε σκονταφτει. Η samsung το ξεσκισε το s5 με το bloatware Το z2 μεγαλα bezels και αρκετα προβληματα για την ωρα. Το m8 θα παραμεινει πανακριβο και υπερτιμημενο οπως ολα τα htc. Οποτε η ψηφος δεν παει πουθενα φετος μεχρι στιγμης υπαρχει πληρεις απογοητευση απο οτι εχει παρουσιαστει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Από τα υπάρχοντα κινητά θα έλεγα το htc σαν σύνολο και άπατο φυσικά το S5 Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Htc..το πιο απροβληματιστο απο τις πρωτες παρτιδες ακομα, κομψο και το ταχυτερο και για φετος.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 M8 , ειδικα αν δεν ειχε το σημα thw htc μπροστα και ηταν μικροτερο ... ααα και να ειχε καλη καμερα , θα ηταν τελειο ! εχω το G2 και ειναι τελειο οποτε περιμενω να δω και G3 απο κοντα και μετα να κρινω Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Το lg g3 είναι το καλύτερο από τα τρία κατά τη γνώμη μου. Μετά το sony xperia z2, το htc one m8 και τέλος το samsung galaxy s5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 G3 με κλειστα ματια. Η LG καταφερε να βελτιωσει το G2 σε ολα τα σημεια και να παρουσιασει μια προταση που σε ενα προς ενα στα χαρακτηριστικα ειναι καλυτερο η ισο του ανταγωνισμου. Με επιθετικη τιμη και με QHD που δεν βρισκεις αλλου απλα με κερδισε. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterphone68 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Ισως θα ήταν καλύτερα να περιμένουμε λίγο να κυκλοφορήσει to G3 και μετά να το κρίνουμε.Είναι λίγο ακυρο να θεωρούμε κάποιο το κορυφαίο των κορυφαίων και να μην το έχουμε δεί, να μην το πιάσαμε ακόμα και να μην το δουλέψαμε καθόλου.:lost: Να διευκρινήσω για να μην παρεξηγηθώ η ένστασή μου αφορά την ψηφοφορία και όχι το άρθρο... :rolleyes: Παράθεση sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9 pEtEr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Το τελευταιο κινητο του poll λογικα θα πουλησει αρκετες φορες περισσοτερες απο ολα τα υπολοιπα μαζι. Το one plus one αξιζει περισσοτερο τα λεφτα του απο ολα αυτα,αλλα ειναι προβληματικης διαθεσιμοτητας. Πιστευω το nexus 5 εξακολουθει να ειναι η ισορροπημενη επιλογη του 2014. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 HTC One (M8), γιατί απλά μ' αρέσει, με τραβάει, μου κάνει κλικ. Τα άλλα δεν με συγκινούν καθόλου. Το δε LG G3 που όλοι ψηφίζουν χωρίς να το έχουν ακόμα δει, δεν μου αρέσει εμφανισιακά (γούστα είναι αυτά). Αν το M8 είχε κανονική κάμερα και όχι την UltraPixel θα το είχα αγοράσει ήδη (ίσως και να το δοκιμάσω τελικά αν μπορέσω να δώσω το S4 που πήρα πρόσφατα). Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Ημουν για Μ8 αλλα μετα την παρουσιαση του G3... ολα τα αλλα μου φαινονται ενα σκαλοπατι κατω σαν συνολο! Το Σονυ απο κοντα μου φαινεται σαν 2, χαλια grip κ τεραστιο αλλα αυτη ειναι μονο η δικη μου αποψη. Η lg εκανε βηματα κ πρεπει να αναγνωριστει Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Ισως θα ήταν καλύτερα να περιμένουμε λίγο να κυκλοφορήσει to G3 και μετά να το κρίνουμε.Είναι λίγο ακυρο να θεωρούμε κάποιο το κορυφαίο των κορυφαίων και να μην το έχουμε δεί, να μην το πιάσαμε ακόμα και να μην το δουλέψαμε καθόλου.:lost: Να διευκρινήσω για να μην παρεξηγηθώ η ένστασή μου αφορά την ψηφοφορία και όχι το άρθρο... :rolleyes: Η LG με την προσπάθεια που έκανε με το optimus g και στη συνέχεια με το φοβερό G2 δείχνει να κερδίζει τους ψαγμένους και να έχει το hype. Ήδη ξέρω κόσμο που ενώ πήγαινε τυφλά σε samsung να αρχίζει να αναγνωρίζει το όνομα LG και να αφήνει τη σειρά galaxy. Η Samsung θα αρχίσει να έχει πρόβλημα σύντομα και στο "μέσο" χρήστη και καιρός ήταν. Όσο για την ψηφοφορία ήμουν ανάμεσα σε one και g3. Έδωσα την ψήφο στο G3 μόνο και μόνο γιατί νιώθω ότι τόλμησε πιο πολύ από την HTC. Τα άλλα δύο απλά δε με συγκινούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streetwise_23 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Η καρδιά λέει g3, η λογική λέει κανένα από αυτά. Είναι όλα πολύ μεγάλα. Με βλέπω να κρατάω το s4 μια διετία. Παράθεση LG G4 H815 Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated Kernel: LG stock Recovery: Twrp 3.1.1.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jigg Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Παρα το γεγονός οτι δεν το έχουμε δει από κοντά, βλέπω το G3 να τα σαρώνει στο poll. Προσωπικά ψήφισα το S5, σαν την πιο σίγουρη, γνωστή, αξιόπιστη επιλογή. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 πιστευω πως ειναι νωρις για μια τετοια ψηφοφορια μιας και ακομα δεν εχουμε δει το g3 απο κοντα.....οποτε δεν ξερουμε αμα αξιζει Πολυ σωστα Απορω με την συγκεκριμένη δημοσκόπηση και πιο πολύ με τα ως τωρα αποτελέσματα που φέρνουν με διαφορα το G3 πρωτο. Και φυσικά η απορία μου εχει να κανει με το γεγονός πως κανένας από οσους εχουν ψηφήσει δεν γνωριζουν τιποτα για την συγκεκριμένη συσκευή από προσωπική αποψη . Βλέποντας μονο την παρουσίαση και καποια βιντεακια στο youtube ξαφνικα μαθαμε για μια συσκευή αν είναι καλυτερη η χειροτερη από τις άλλες. Δεν λεω όχι … Ισως να είναι το καλύτερο κινητο αλλα αυτό για να αποδειχθει δεν θα πρεπει να γνωριζουμε πως τρεχει εν τέλει, τι κανει οθονη του , η μπαταρια του , το μεγεθος του πως δένει στο χερι κτλ; Η ευκολια που περνούμε μερος σε μια δημοσκόπηση εκφράζοντας τυφλή αποψη - κατι που δεν συμβαίνει πρωτη φορα αφου γινεται σχεδον σε ολες τις δημοσκοπήσεις - παντα θα με κανει να απορώ. Βεβαια το λάθος ξεκινα και απο το γεγονος ότι στην δημοσκόπηση συμμετέχει μια συσκευή που ακόμα δεν εχει ερθει στην χωρα μας ενώ οι άλλες μετράνε βδομαδες και μηνες. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 εγω πιστευω οτι θα εχουμε κιαλλες ναυαρχιδες μεσα στην χρονια! η ναυαρχιδα του εξαμηνου ειναι σιγουρα το g3! αλλα επειδη ακομα δεν ειναι στην αγορα Z2 για την νικη!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 M8 απο μενα.μετα το περσινο μοντελο το φετινο ειναι μεχρι στιγμης η καλυτερη υλοποιηση σε android.τι κ αν δεν εχει 3gb ram πανω απο 1 σε χρηση απο τα δυο ποτε δεν εχω καταφερει να φτασω,που σημαινει κ λαγγαρισμα που βλεπεις σε z2 κ s5 εστω κ ελαχιστο δεν υπαρχει για δειγμα.τι κ αν φοραει ultrapixel βγαζει αξιοπρεπεστατες φωτογραφιες κ παραπανω κ βραδυ καλυτερο με διαφορα.τι και αν εχει μεγαλα bezel ειναι το μονο που μπορω κ το χειριζομαι ευκολα στο ενα χερι μιας κ ειναι στενομακρο .απο ποιοτητσ κατασκευης;;;σκιζει.απο ηχο ;;τα ιδια...δε θες κατι αλλο νομιζω...το g3 δε το κρινω αν δε το πιασω στα χερια μου κ δε το περασω ενα χερακι οπως τα υπολοιπα.θα ναι αδικο.οσο για τα reviews,ολα καποιον προωθουν.τα κοιτας ολα κ βγαζεις ενα πρωτο συμπερασμα.τα υπολοιπα οταν το πιασεις στα χερια σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Το G3 δεν το έχουμε δει ακόμα. Όπως έχουμε πει υπάρχει περίπτωση να της βγει ξινό το οτι χρησιμοποιησε τον επεξεργαστή που έχουν βάλει οι άλλοι σε οθόνη με μικρότερη ανάλυση. Στα χαρτιά δείχνει μια καλή συσκευή αλλά για μένα αυτή η εταιρεία δεν έχει την προσωπικοτητα που απαιτεί το μέγεθος της. Δεν είμαι έτοιμος ακόμα να αγοράσω δικό της smartphone. H Sony μια από τα ίδια. Η μάλλον βελτίωσε το μόνιμο ζήτημα που είχε με την οθόνη, αλλά συνεχίζει να βγάζει συσκευές με προβλήματα που αναζητούν λύσεις σε updates και στο xda. Ανεπιτρεπτα προβλήματα με θερμοκρασίες, ακουστικό τηλεφώνου και δεν ξέρω το άλλο. Η samsung στα συνηθισμένα. Ένα καλούπι έχει αυτό χρησιμοποιεί :) Dialer, συλλογή, TW όπως πάντα. Η μοναδική συσκευή που προσφέρει ποιότητα, απροβληματιστη λειτουργία και δυναμική εμφάνιση είναι το Μ8 της HTC. Υστερεί σε τομείς όπως η κάμερα και το μέγεθος, όμως άλλο υστέρηση και άλλο προβλήματα. Είναι ένα smartphone που ερωτεύτηκα με το που το έβγαλα από το κουτί του. Είχα να νιώσω έτσι από το 2010 όταν αγόρασα το iphone 4. Δυστυχώς η μεγάλη μάζα χρηστών που μπήκε τα 2 τελευταία χρόνια στα smartphone, δεν γνωρίζει την HTC και φυσικά δεν την εμπιστεύεται. Οπότε και πάλι θα πουλήσει ελάχιστα, ελπίζω τα διπλάσια απ ότι πέρυσι. Είναι κρίμα να χαθεί γιατί δείχνει ότι το κατέχει καλά το πράγμα. Και πως να μην το κατέχει όταν για μια πενταετία κουβαλούσε μόνη της τα WM τα οποία θα είχαν σβήσει από το 2006 χωρίς αυτήν. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Μπορεί να μην έχουμε δει το g3, αλλά από άποψη εμφάνισης σκίζει (γούστα είναι αυτά) Βέβαια το m8έχει καταπληκτικά ηχεία και το z2 πολύ καλή κάμερα εάν εξαιρέσουμε την υπερθέρμανση. Το galaxy s5 παρόλο που είναι πολύ δυνατό κινητό (αν και άσχημο) νιώθω σαν να είναι λίγο κατώτερο :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Z2 - Τρώει άκυρο λόγω των προβλημάτων που εχει(4K, κατασκευαστικά προβλήματα), σχεδίασης και οθόνης. G3- Εκ πρώτης όψεως φαίνεται εντυπωσιακό αλλά τα σιγουράκια(χειρότερη αυτονομία απ τον προκάτοχό του, μειωμένη φωτεινότητα, υπερθέρμανση και Lag που φαίνονται ήδη απ τα πρώτα Hands-on), το ακυρώνουν. M8/S5 ...Αυτοί είναι οι βασιλιάδες για μένα, δίνοντας προσωπικά το προβάδισμα στο S5. Lag λεει που φαινεται απο τα πρωτα hands-on και προτιμαει το...... S5, που εχει lag σε..... ολα τα hands-on!!! Κλαιω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Υπάρχουν πολλά κριτήρια με τα οποία θα μπορούσε να ψηφίσει κανείς. Ίσως και το 1+1 να είναι το καλύτερο, αλλά με τόσο λίγα κομμάτια ποιός ξέρει... Ψηφίζω G3 λοιπόν αφού διόρθωσαν το λάθος τους και έβαλαν SD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 (edited) Να κάνω εγώ την ερώτηση του ηλίθιου; Το G3 δεν θα έπρεπε να συγκρίνεται με το Note (ΙΙΙ ή IV) μιας και στις 5.5" μάλλον παίζει στην κατηγορία Phablets; Με πια λογική μπαίνει το G3 μαζί με τα άλλα αφού είναι στις 5.5" και τα SONY, Samsung και HTC παίζουν από 5-5.2" ; Για να μην αναφέρω ότι στην αγορά δεν παίζει μόνο το android. Νομίζω τελικά ότι το ερώτημα είναι λίγο άκυρο ε; Εντωμεταξύ βλέπω κάτι σχόλια εδώ και μου σηκώνεται η τρίχα. Το S5 σπάει τα ρεκόρ πωλήσεων το ένα μετά το άλλο και κάποιοι εδώ μέσα λένε ότι θα πάει άπατο. Για να λέμε λίγο τα πράγματα με το όνομα τους, την αγορά δεν την καθορίζουμε εμείς οι 1000-2000 "καμένοι" που καθόμαστε και γράφουμε εδώ και σε άλλα φόρουμ, την αγορά την καθορίζουν οι πωλήσεις. Η Samsung έχει κάνει το όνομα, ο κόσμος την ζητάει και αν δεν κάνει καμιά χοντρή πατάτα (με προβληματικές παρτίδες κτλ κτλ (βλέπε NOKIA)) θα παίζει για πολλά χρόνια μπαλίτσα πρώτη. Οκ έχει ο καθένας την γνώμη του και σεβαστή, αλλά μην γίνεστε γραφικοί ρε παιδιά... Edited May 31, 2014 by DeathAngel Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Να κάνω εγώ την ερώτηση του ηλίθιου; Το G3 δεν θα έπρεπε να συγκρίνεται με το Note (ΙΙΙ ή IV) μιας και στις 5.5" μάλλον παίζει στην κατηγορία Phablets; Με πια λογική μπαίνει το G3 μαζί με τα άλλα αφού είναι στις 5.5" και τα SONY, Samsung και HTC παίζουν από 5-5.2" ; Για να μην αναφέρω ότι στην αγορά δεν παίζει μόνο το android. Νομίζω τελικά ότι το ερώτημα είναι λίγο άκυρο ε; Εντωμεταξύ βλέπω κάτι σχόλια εδώ και μου σηκώνεται η τρίχα. Το S5 σπάει τα ρεκόρ πωλήσεων το ένα μετά το άλλο και κάποιοι εδώ μέσα λένε ότι θα πάει άπατο. Για να λέμε λίγο τα πράγματα με το όνομα τους, την αγορά δεν την καθορίζουμε εμείς οι 1000-2000 "καμένοι" που καθόμαστε και γράφουμε εδώ και σε άλλα φόρουμ, την αγορά την καθορίζουν οι πωλήσεις. Η Samsung έχει κάνει το όνομα, ο κόσμος την ζητάει και αν δεν κάνει καμιά χοντρή πατάτα (με προβληματικές παρτίδες κτλ κτλ (βλέπε NOKIA)) θα παίζει για πολλά χρόνια μπαλίτσα πρώτη. Οκ έχει ο καθένας την γνώμη του και σεβαστή, αλλά μην γίνεστε γραφικοί ρε παιδιά... Όχι γιατί συγκρίνουμε το μέγεθος, βάρος του κινητού που είναι αντίστοιχο με M8, S5 & Z2. Σε μερικές περιπτώσεις τα νούμερα αυτά είναι μικρότερα, παρά την μεγαλύτερη οθόνη. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts