ταξιδιωτης22 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Εγώ δεν θα το έπαιρνα ξανά,προσωπικά το μετάνιωσα... Μετά τον πρώτο ενθουσιασμό παρατήρησα τα απαρατήρητα.... Lag,όχι και τόσο εύστροφο όπως άλλα κινητά πού παίζουν σε αυτή την τιμή. Τα specs του είναι πίσω... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stifra Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Καλημέρα το έχω δυο μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος . Έχει πολύ καλή μπαταρία πολύ καλή συνδεσιμότητα . Δεν είναι το πιο γρήγορο κινητό αλλά γενικά δεν κουράζει. Πιστεύω πως είναι πολύ τίμιο αναλογικά με την τιμή του . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili7 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 το κινητό είναι πολύ τίμιο, το έχω εδώ και 3 μήνες μπορεί 4. Έχει πολυ΄καλή μπαταρία πολύ καλή κάμερα, πολύ καλή συνδεσιμότητα όπως λέει και ένας φίλος. επίσης, έχει τη δυνατότητα smart, ultra saver και κανονική. αν έισαι στη smart μπορεί να δεις κάποια κολλήματα (ουτε καν αλλά ας τα πούμε έτσι). στην κανονική normal λειτουργία δε βλέπω κάτι. τώρα, όπως έχει αναφέρει και ο moviehunter ανάλογα και τη ρομ υπάρχουν και σκαμπανεβάσματα στην απόδοση. αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Στην τιμή αυτή τίμιο δεν το λες ακριβώς,είναι πολύ πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Στην τιμή αυτή τίμιο δεν το λες ακριβώς,είναι πολύ πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό. όχι και πολύ πίσω... στα 280 ευρώ έχει πάρα πολύ καλή ποιότητα κατασκευής (άψογη θα έλεγα), πολύ καλή οθόνη, καλή μπαταρία, πολύ καλό ηχειο και camera κλπ κλπ στο μόνο που χάνει είναι το cpu το οποίο είναι στα επίπεδα galaxy s4... τώρα αν για σένα μετράει μόνο cpu και ποιότητα και όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα (βλέπε σάπια πλαστικά s4-g2) τότε ναι είναι πίσω για τα λεφτά του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Μακάρι ο επεξεργαστής του να ήταν επίπεδου snapdragon 600 έστω αλλά δε.... Και τέλος,υπάρχουν κι αλλά ποιοτικά κινητά σε αυτή την τιμή η έστω λίγο πιο ακριβά. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1989 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 ρε παιδια 2 ερωτησεις , 1)ποσο αξιοπιστα ειναι τα huawei γενικα σαν κινητα , 2) δεν εχω βρει πουθενα καποιο review για το p7 mini ,αν εχει καποιος αυτο το κινητο ,ή αν εχει καποια αποψη ας γραψει κατι ,ευχαριστω εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Για αυτούς που θέλουν να το αγοράσουν καλύτερα θα ήταν, αυτοί που είναι ευχαριστημένοι με το τηλέφωνο, να τους γράφουν και ποια έκδοση έχουν καθώς και ποια ρομ φοράει... εγώ πάντως θα πήγαινα τώρα σε Honor 6...και ποιο οικονομικό και ποιο γρήγορο... και ποιο πλαστικούρα βέβαια..:O Από εμφάνιση το 7αρι σκίζει... εγω έχω την L00 με την τελευταία Emui 3.....τώρα μπορώ να πω ότι δεν βλέπω το τρομερό lag που είχε με τις πρώτες ρομ... Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili7 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Για αυτούς που θέλουν να το αγοράσουν καλύτερα θα ήταν, αυτοί που είναι ευχαριστημένοι με το τηλέφωνο, να τους γράφουν και ποια έκδοση έχουν καθώς και ποια ρομ φοράει... εγώ πάντως θα πήγαινα τώρα σε Honor 6...και ποιο οικονομικό και ποιο γρήγορο... και ποιο πλαστικούρα βέβαια..:O Από εμφάνιση το 7αρι σκίζει... εγω έχω την L00 με την τελευταία Emui 3.....τώρα μπορώ να πω ότι δεν βλέπω το τρομερό lag που είχε με τις πρώτες ρομ... θα συμφωνησω μαζι σου (σε ποιο θα πεις? σε ολα μαλλον movie). εγω εχω την l00 το πηρα με μια custom rom και ετσι δεν ειδα ποτε αυτο το λαγκ, απευθυνομαι στο παιδι που ρωταει οχι στον moviehunter (τωρα). οταν ειπα οτι ειναι τιμιο μιλαω για ενα δικαρτο κινητο και βεβαια πραγματα που δεν φαινεται να λαμβανεις υποψιν σου όπως ποιοτητα υλικου καμερα μπαταρια. η cpu ειναι πισω αλλα πραγματικα ε και? το εμουι ειναι πανεμορφο σαν προσωπικη αποψη. εχω αντιληφθει οτι οι ευρωπαικες εκδοσεις με nfc κλπ ειχανε πολλα προβληματα με λαγκ. αυτο είναι κάτι το οποίο έχω διαπιστώσει σαν προσωπική άποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 ρε παιδια 2 ερωτησεις , 1)ποσο αξιοπιστα ειναι τα huawei γενικα σαν κινητα , 2) δεν εχω βρει πουθενα καποιο review για το p7 mini ,αν εχει καποιος αυτο το κινητο ,ή αν εχει καποια αποψη ας γραψει κατι ,ευχαριστω εκ των προτέρων 1 φορά είχα αντιμετωπίσει θέμα κι έγινε χαμός με την wind. Τι να το κανείς το mini...είδες ανάλυσή οθόνης????στο 2011 ήμαστε? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1989 Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 να σου πω την αληθεια δε με ενδιαφερει και τοσο πολυ αυτο, πιο πολυ θελω ενα κινητο γυρω στα 200 ευρω να μου βγαλει κανα 2 χρονακια χωρις να κολλαει, και να μπορω να του βαλω και καμια εφαρμογη λιγο πιο απαιτητικη και να τρεχει γρηγορα στο ιντερνετ ,γιατι ειχα μπλεξει με ενα παλιο xperia sole και μου χει βγαλει τη πιστη. αλλα απο οτι διαβαζα το p7 εχει βγαλει σε πολους προβληματα bags ,οποτε κοιταζω galaxy s4 mini κ lumia 925 τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 να σου πω την αληθεια δε με ενδιαφερει και τοσο πολυ αυτο, πιο πολυ θελω ενα κινητο γυρω στα 200 ευρω να μου βγαλει κανα 2 χρονακια χωρις να κολλαει, και να μπορω να του βαλω και καμια εφαρμογη λιγο πιο απαιτητικη και να τρεχει γρηγορα στο ιντερνετ ,γιατι ειχα μπλεξει με ενα παλιο xperia sole και μου χει βγαλει τη πιστη. αλλα απο οτι διαβαζα το p7 εχει βγαλει σε πολους προβληματα bags ,οποτε κοιταζω galaxy s4 mini κ lumia 925 τωρα από όσα λες (απαιτήσεις σου) θέλεις ένα σύγχρονο κινητό με 2gb ram τουλάχιστον... Ελλάδα στα χρήματα που δίνεις νομίζω δεν υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Παιδες,το p7 ειναι η χαρα του λαγκ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stifra Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 P7 L10 sp01 δεν παρουσιάζει lag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stifra Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Καλησπέρα έχετε βρει καμία αξιόλογη θηκη Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouzangas Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Παιδια καλησπέρα, έχω βρεί το συγκεκριμένο τηλ για την κοπέλα μου, αλλά με προβληματίζουν τα όσα διαβάζω σχετικά με lag της συσκευής.. βρήκα το τηλέφωνο σε σχετικά καλή τιμή αλλά έχω κάποια ερωτήματα που θέλω να θέσω. 1. Σε προηγούμενα ποστ είδα πως πολλοί το αναφέρουν ως dualsim, το βρήκα single sim..τι συμβαίνει πρόκειται για ευρωπαική έκδοση ή απλά κάποια μούφα? 2. δεν γνωρίζω σχετικά με ρουτ κλπ πολλά πράγματα,επομένως το τηλέφωνο θα μείνει ως έχει.. όντως κολλάει πολύ? ακόμα κ στα καθημερινά πράγματα όπως το τσεκάρισμα του λογαριασμού μου στο fb, instagram, mail κλπ? 3. Δεν γνωρίζω εάν επιτρέπεται να ποστάρω link ώστε να τσεκάρετε κ εσείς οι ίδιοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vyntra Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 καλησπέρα, το κινητο το εχω απο το καλοκαιρι, εκδοση L10 EMUI 2.3. δεν εχω κανει root - οπως ηταν κ με τα update που ηρθαν οταν ηρθαν. προσωπικα κολλημα κ lag δεν θεωρω οτι εχω. το θεωρω το βαζω γιατι πχ δεν εχω παιξει (ασχοληθει πανω απο μια ωρα) κ με πολλα super κινητα (G2-3 , s4-5 ) για να κρινω. ναι αμα το ζορισεις με απαιτητικο παιχνιδι ζεσταινεται πισω , αλλα προσωπικα δεν παιζω τετοια οποτε δεν με ενοχλει. θεωρω για ενα "μεσο" χρηστη ειναι παρα πολυ καλη επιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolis_1987 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Huawei Ascend P7 ή Xiaomi Mi4 τι να επιλέξω από τα δύο;; Μήπως υπάρχει και καμία άλλη πρόταση;; Παράθεση Tolis:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 ναι η κάμερα είναι πάρα πολύ καλή...όσες έχω βγάλει είναι άψογες... Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SurvivaL Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Και εγώ εδώ & λίγες μέρες το έχω & πρέπει να σας πω πως είμαι κατά πολύ (εάν όχι τελείως) ευχαριστημένος με το κινητό αυτό! Μάλιστα του έχω περάσει μία custom rom από εδώ η οπόια είναι στην έκδοση B138SP01 & το κινητό πάει σφαίρα...Κάποια lag τα έχει αλλά είναι ελάχιστα & στα χαρακτηριστικά που έχει & προσφέρει είναι πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό & πολύ καλύτερη τιμή, που τώρα είναι στα 260ε!!! Πραγματικά αξίζει η αγορά του με τέτοια σχέση τιμής, αποδόσης & χαρακτηριστικών που έχει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Οποιος θελει παιδια μου εχει περισσεψει ενα σφραγισμενο tempered glass.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Έπεσε χθές στα χέρια μουν ένα σφραγισμένο, ευρωπαϊκό Ρ7 και επειδή μου προσφέρθηκε σε ελκυστικώτατη τιμή το έκανα δικό μου. :p Πριν κάν το δουλέψω πέρασα την Β136 και μετά το έστησα. Τα περί λαγκαρίσματος που διαβάζαμε μάλλον αφορούσαν σε άλλες εκδόσεις λογισμικού. Η 136 είναι εξαιρετική, χωρίς ατέλειες και με πολύ καλή διάρεκεια μπαταρίας απ' ότι φαίνεται. Τα περί τελειότητας υλικών και συναρμολόγησης δε χρειάζεται να τα επαναλάβω. Στο Antutu πλησιάζει τις 30000 και ικανοποιεί τους πάντες πλην των σκορ-ολάγνων. Η κάμερα φαίνεται πολύ καλή και επισυνάπτω δείγμα. Το κινητό χαίρεσαι να το κουβαλάς μαζί σου γιατί είναι σίγουρα το κομψώτερο Android και αποτελεί αντικείμενο σχολιασμών. http://s22.postimg.org/70i4ryr9t/IMG_20141121_145611.jpg screen capture windows Από που την κατέβασες;; Γιατί στο επίσημο site δεν έχουν καμία που να αφορά το L10. Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Tις επίσημες ROM τις κατεβάζουμε από τον ναό των Huawei, το http://www.huaweiblog.de. Η Β136 είναι: http://www.huaweiblog.de/huawei/huawei-ascend-p7-firmware-b136-leak/ Ευχαριστώ. Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoilia Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Είμαι σε μεγάλο δίλημα...Στα 260€ περίπου που έχει το κινητό σήμερα,κάποιος που δεν μπορεί να αλλάζει κινητό κάθε 2 χρόνια να το προτιμήσει έναντι άλλων κινητών που παίζουν στην ίδια τιμή (πχ lg g2); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoilia Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Θεωρώ, σαν κάτοχος και των δύο, ότι το LG G2 υπερέχει μόνο στην επεξεργαστική ισχύ (κατά αρκετά). Στα υπόλοιπα είτε είναι ισοδύναμα, είτε το Ρ7 υπερτερεί σε τομείς όπως την εμφάνιση, τα υλικά κατασκευής, την απίστευτη μπροστινή κάμερα των 8 ΜΡ, την υποδοχή κάρτας μνήμης και την "μοναδικότητα" της συσκευής καθότι χαίρεσαι να την επιδεικνύεις και δεν την έχει κανείς άλλος τριγύρω σου! ;):p Εσύ τι είσαι...αγοράκι ή κοριτσάκι;;; Ειδικά αν είσαι κοριτσάκι η επιλογή του Ρ7 είναι αδιαμφισβήτητα μονόδρομος με δεδομένο ότι μάλλον δεν θα σε ενδιαφέρει η περίσσια της ισχύος του G2. Αγοράκι δεν με λες (στα 45 πια...).Οκ καλή η μοναδικότητα που λες αλλά σε βάθος χρόνου πιο θα αντέξει περισσότερο;Και όσο για την επεξεργαστική ισχύ που λες,ότι και να πάρω τώρα θα είναι σαν super pc μπροστά στο κινητό που έχω τώρα... Σε ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts