Jump to content

SurvivaL

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About SurvivaL

  • Ημ. Γέννησης Οκτώβριος 12

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

SurvivaL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Για δες & εδώ... ;)
  2. http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xp7+sim+card+holder..TRS0&_nkw=p7+sim+card+holder.&_sacat=0
  3. Δες εδώ...& καλό διάβασμα!!! :)
  4. Έαν είναι το ευρωπαικό μοντέλο P7-L10 είναι ακριβώς το ίδιο...Δεν νομίζω ακόμα & τα "σκρουτζομάγαζα" να φέρνουν κάτι άλλο μιας & τα περισσότερα είναι παραεισαγωγή από Γερμανία, άρα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα...:)
  5. Μωρέ ναι αλλά άμα ξέρεις ρώσικα κάνε καμμιά μετάφραση τι διαφορετικό υπάρχει εκεί σε σχέση με το xda, εδώ γιατί με το google translator δεν βγάζεις άκρη!!! :lol:
  6. Στο xda θα βρείτε πραγματικά τα πάντα για το κινητό μας & σίγουρα τις πιο πολλές απαντήσεις στα ερωτηματά σας παιδιά, με λίγο διάβασμα βέβαια... ;) Τώρα για όποιον ενδιαφέρεται να περάσει custom ROM έχω δοκιμάσει τις εξής 2 με τις όποιες δεν είχα το παραμικρό lag...!!! 1) H πρώτη με emui 2.3, πολύ καλή αλλά έχει σταματήσει ο developer να την εξελίσει πια... 2) Η δεύτερη με emui 3.0 την οποία φοράω τώρα & είμαι καταευχαριστημένως! :)
  7. Καλησπέρα! Εάν το έχεις ακόμα (για το tempered glass εννοώ) θα με ενδιέφερε! Ευχαριστώ!
  8. Και εγώ εδώ & λίγες μέρες το έχω & πρέπει να σας πω πως είμαι κατά πολύ (εάν όχι τελείως) ευχαριστημένος με το κινητό αυτό! Μάλιστα του έχω περάσει μία custom rom από εδώ η οπόια είναι στην έκδοση B138SP01 & το κινητό πάει σφαίρα...Κάποια lag τα έχει αλλά είναι ελάχιστα & στα χαρακτηριστικά που έχει & προσφέρει είναι πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό & πολύ καλύτερη τιμή, που τώρα είναι στα 260ε!!! Πραγματικά αξίζει η αγορά του με τέτοια σχέση τιμής, αποδόσης & χαρακτηριστικών που έχει!!!
  9. Προσωπικά πήρα τλκ αυτό & έχω μείνη αρκετά ευχαριστημένος...!!!
  10. Παιδιά καλησπέρα! Έχει κανείς τίποτα υπόψην για αυτό το μηχανάκι από το geekbying: FVIEW U2 TV BOXl Μόνο & μόνο που έχει ενσωματωμένη κάμερα & μικρόφωνο το κάνει πολύ βολικό για sκype κλήσεις... Ευχαριστώ!!!
  11. Εφαρμογή όχι δεν ξέρω αλλά ούτε θολούρα έχω αντιμετωπίσει & μάλιστα οι φωτό που έχω βγάλει μέχρι στιγμής είναι μια χαρά, τέλειες μπορώ να πω για ένα κινητό με 5mp κάμερα!!! Μήπως έχει κάτι ο δικός σου φακός, έχει βρωμιά, χαραχτεί εξωτερικά κτλ; Όσο για το άλλο bug που λέτε που κόβει τις φωτό είναι σίγουρα θέμα λογισμικού αλλά δεν έχω κάτσει να ασχολήθώ ιδιαίτερα...:rolleyes:
  12. Λοιπόν καταρχής θα πρέπει να έχεται το 4G μοντέλο του One SV (το γράφει πίσω στο πλάστικό καπάκι του κινητού) εάν όχι τότε λυπάμαι έχετε το απλό μοντέλο & προφανώς την πατήσατε όπως αρκετοί μιας & HTC δεν αναγράφει ΠΟΥΘΕΝΑ ότι το ONE SV βγαίνει (στην Ευρώπη τουλάχιστον) σε 2 version, non-LTE & LTE. Για περισσότερες λεπτομέρεις δείτε το πόστ μου & θα καταλάβεται... Δεύτερον θα πρέπει να έχεται πάει στις Ρυθμίσεις>Δεδομένα κινητής τηλεφωνίας>Λειτουργεία δικτύου & έχει να έχετε επιλέξει την επιλογή "GSM/WCDMA/LTE αυτ.". Τρίτον να έχεται στείλει μνμ ενεργοποίησης στην εταιρεία που είστε. Μέσα στην Αθήνα κέντρο αλλά & προάστια έχει LTE 8 στις 10 περιπτώσεις που το έχω τεστάρει, ενώ έχω δεί κέντρο Θεσσαλονίκης & Πάτρας. :)
  13. Και από που θες να το ξέρω μάστορα να μυρίσω τα νυχάκια μου; :p Δεν ξέρω για τσιμπημένες τιμές, αλλά στα 250 ευρώπουλα που έχει τώρα η συσκευή αποτελεί το πιο φθηνό & αξιόπιστο 4G κινητό της αγοράς...όλα τα άλλα είναι παραμύθια!!! :D
×
×
  • Create New...