Jump to content

SurvivaL

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by SurvivaL

  1. Για δες & εδώ... ;)
  2. http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xp7+sim+card+holder..TRS0&_nkw=p7+sim+card+holder.&_sacat=0
  3. Δες εδώ...& καλό διάβασμα!!! :)
  4. Έαν είναι το ευρωπαικό μοντέλο P7-L10 είναι ακριβώς το ίδιο...Δεν νομίζω ακόμα & τα "σκρουτζομάγαζα" να φέρνουν κάτι άλλο μιας & τα περισσότερα είναι παραεισαγωγή από Γερμανία, άρα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα...:)
  5. Μωρέ ναι αλλά άμα ξέρεις ρώσικα κάνε καμμιά μετάφραση τι διαφορετικό υπάρχει εκεί σε σχέση με το xda, εδώ γιατί με το google translator δεν βγάζεις άκρη!!! :lol:
  6. Στο xda θα βρείτε πραγματικά τα πάντα για το κινητό μας & σίγουρα τις πιο πολλές απαντήσεις στα ερωτηματά σας παιδιά, με λίγο διάβασμα βέβαια... ;) Τώρα για όποιον ενδιαφέρεται να περάσει custom ROM έχω δοκιμάσει τις εξής 2 με τις όποιες δεν είχα το παραμικρό lag...!!! 1) H πρώτη με emui 2.3, πολύ καλή αλλά έχει σταματήσει ο developer να την εξελίσει πια... 2) Η δεύτερη με emui 3.0 την οποία φοράω τώρα & είμαι καταευχαριστημένως! :)
  7. Καλησπέρα! Εάν το έχεις ακόμα (για το tempered glass εννοώ) θα με ενδιέφερε! Ευχαριστώ!
  8. Και εγώ εδώ & λίγες μέρες το έχω & πρέπει να σας πω πως είμαι κατά πολύ (εάν όχι τελείως) ευχαριστημένος με το κινητό αυτό! Μάλιστα του έχω περάσει μία custom rom από εδώ η οπόια είναι στην έκδοση B138SP01 & το κινητό πάει σφαίρα...Κάποια lag τα έχει αλλά είναι ελάχιστα & στα χαρακτηριστικά που έχει & προσφέρει είναι πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό & πολύ καλύτερη τιμή, που τώρα είναι στα 260ε!!! Πραγματικά αξίζει η αγορά του με τέτοια σχέση τιμής, αποδόσης & χαρακτηριστικών που έχει!!!
  9. Προσωπικά πήρα τλκ αυτό & έχω μείνη αρκετά ευχαριστημένος...!!!
  10. Παιδιά καλησπέρα! Έχει κανείς τίποτα υπόψην για αυτό το μηχανάκι από το geekbying: FVIEW U2 TV BOXl Μόνο & μόνο που έχει ενσωματωμένη κάμερα & μικρόφωνο το κάνει πολύ βολικό για sκype κλήσεις... Ευχαριστώ!!!
  11. Εφαρμογή όχι δεν ξέρω αλλά ούτε θολούρα έχω αντιμετωπίσει & μάλιστα οι φωτό που έχω βγάλει μέχρι στιγμής είναι μια χαρά, τέλειες μπορώ να πω για ένα κινητό με 5mp κάμερα!!! Μήπως έχει κάτι ο δικός σου φακός, έχει βρωμιά, χαραχτεί εξωτερικά κτλ; Όσο για το άλλο bug που λέτε που κόβει τις φωτό είναι σίγουρα θέμα λογισμικού αλλά δεν έχω κάτσει να ασχολήθώ ιδιαίτερα...:rolleyes:
  12. Λοιπόν καταρχής θα πρέπει να έχεται το 4G μοντέλο του One SV (το γράφει πίσω στο πλάστικό καπάκι του κινητού) εάν όχι τότε λυπάμαι έχετε το απλό μοντέλο & προφανώς την πατήσατε όπως αρκετοί μιας & HTC δεν αναγράφει ΠΟΥΘΕΝΑ ότι το ONE SV βγαίνει (στην Ευρώπη τουλάχιστον) σε 2 version, non-LTE & LTE. Για περισσότερες λεπτομέρεις δείτε το πόστ μου & θα καταλάβεται... Δεύτερον θα πρέπει να έχεται πάει στις Ρυθμίσεις>Δεδομένα κινητής τηλεφωνίας>Λειτουργεία δικτύου & έχει να έχετε επιλέξει την επιλογή "GSM/WCDMA/LTE αυτ.". Τρίτον να έχεται στείλει μνμ ενεργοποίησης στην εταιρεία που είστε. Μέσα στην Αθήνα κέντρο αλλά & προάστια έχει LTE 8 στις 10 περιπτώσεις που το έχω τεστάρει, ενώ έχω δεί κέντρο Θεσσαλονίκης & Πάτρας. :)
  13. Και από που θες να το ξέρω μάστορα να μυρίσω τα νυχάκια μου; :p Δεν ξέρω για τσιμπημένες τιμές, αλλά στα 250 ευρώπουλα που έχει τώρα η συσκευή αποτελεί το πιο φθηνό & αξιόπιστο 4G κινητό της αγοράς...όλα τα άλλα είναι παραμύθια!!! :D
  14. Γιατί δεν μπορώ να δω τον σύνδεσμο στο παραπάνω post;
  15. Για όποιον ενδιαφέρεται, έχω περάσει εδώ & 3 εβδομάδες την custom rom που θα βρείτε εδώ η οποία είναι πολύ πιο ελάφριά από την μαμά & τρέχει μέχρι στιγμής χωρίς κανένα πρόβλημα!!! Δεν χρειάζεται να κάνεται το κινητό root, s-off s-on απλά να έχεται ξεκληδώσει τον bootloader από το htc dev...Η εν λόγω rom είναι rooted. :rolleyes:
  16. Για όσους δεν το ξέρουν & για να μην την πατήσει κάποιος, σαν ένα φίλο μου, το HTC One SV βγαίνει σε 2 μοντέλα!!! Έχουμε & λέμε.... Ένα το μοντέλο: C520e χωρίς LTE αλλά με HSDPA+ ,π@@τσες μπλε δλδ μιας & καμμιά εταιρεία στην Ελλάδα δεν υποστηριίζει αυτή την τεχνολογιά παρά μόνο Αμερική... http://www.youtube.com/watch?v=VuEWaGVrb9k Και το δεύτερο μοντέλο το: C525u ME LTE!!! Στην συσκευασία βέβαια αναγράφεται κανονικά όταν πρόκειται για το LTE μοντέλο & για το απλό απλά δεν γράφει ότι υποστηρίζει LTE. Όμως για ηλεκτρονικές αγορές μέσω Ινετ μπορέι κάλλιστα να την πατήσει κάποιος, όπως ο φίλος μου, πολύ απλά γιατί η γ@μ@μ@ν@ η HTC στο επίσημο site της (http://www.htc.com/gr/smartphones/htc-one-sv/#specs) ΔΕΝ αναγράφει πουθενά ότι είναι 2 τα μοντέλα & κυρίως ότι ένα υποστηρίζει LTE ενώ το άλλο όχι!!! Έτσι η μεταπωλητές με το δίκιο τους & αυτοί μπερδεύονται αφού πέρνουν τα χαρακτηριστικά της κάθε συσκευής από το επίσημο site της εν λόγω εταιρείας!!! :confused: Ακόμα & τηλέφωνο που έκανα στην επίσημη HTC Hellas, επέμεναν ότι πρόκειται για ένα μοντέλο που κυκλοφορεί σε όλη την ευρώπη & πως απλά το πρώτο μοντέλο (χωρις LTE) βγήκε σε πολύ λίγα κομμάτια που προορίζονταν καθαρά ΜΟΝΟ για εκθεσιακά!!! ;) Ότι να'ναι δλδ η κοροιδία της HTC σε όλο της το μεγαλείο δυστηχώς!!! Τέλος & τα 2 μοντέλα είναι στην ίδια τιμή!!! :mad: :mad::mad:
  17. Ακριβώς αυτό έκανα φίλε μου & έπαιξε μια χαρά. Ευχαριστώ. :D Για του λόγου το αληθές & στην υποστήριξη της HTC (2111980955) που πήρα & ρώτησα, αυτό ακριβώς προτείνουν για όσες συσκεύες είναι ευρωπαικές & δεν έχουν ελληνικό menu!!! Τώρα το άλλο με την sim δεν πρέπει να ισχύει & δεν το έχω δει ποτέ να παίζει αυτόματα αλλαγή γλώσσας...:worry:
  18. Μήπως ξέρει κάποιος έαν θα υπάρξει κάποια στιγμή ελληνικό menu για την εν λόγω συσκευή; Η μήπως υπάρχει κάποια custom rom με ελληνικό menυ; Ξέρω θέλω πολλά για μια συσκευή που δεν έχει πολλούς μήνες που έχει βγεί...:cry:
  19. Εάν φύγεις & εσύ πάει...να δω μετά ποιος θα ασχοληθεί!!! :(
  20. Αυτό πως το έκανες ακριβώς, με το Root uninstaller πχ;
  21. Οκ αγαπητέ nokisas πες ότι το κάνουμε αυτό... Πως θα απεγκαταστήσουμε τις εφαρμογές αυτές που λέει ο highpriest είναι το ζητούμενο!!! Και εγώ σε αυτό το στάδιο είμαι & δεν βρίσκω άκρη με την μπακατέλα μας αυτή! Εάν ξέρεις τον τρόπο σε παρακαλώ βοήθα αδερφέ!!!
  22. Σε ευχαριστώ! Εάν δεν κάνω λάθος όμως του roddie δεν έχει Ελληνικά; Μα αλοίμονο δεν του την λέω του ανθρώπου & ούτε είχα ποτέ τέτοιο σκοπό!!!:happy: Και από εμένα ακόμα ένα ευχαριστώ για το ενδιαφέρον & τον χρόνο που διαθέτεις nokisas! :D Στο δια ταύτα όμως, δυστηχώς & το update.zip που πέρασα σύμφωνα με το βήμα2 σου αγαπητέ nokisas δεν έδειξε να βοηθάει. Ακόμα & μετά αυτό δεν μπορώ να απεγκαταστήσω διάφορες εφαρμογές που ήρθαν μαζί με το κινητό, οπως το tetris & της vodafone! :cry:
  23. Μυστήριος δεν είμαι & δεν καταλαβαίνω τι εννοείς που λές ότι ζητάω βοήθεια με τέτοιο τρόπο...! Εάν σε ενόχλησα σόρρυ απλά έχω απελπιστεί με την όλη φάση αυτού του κινητού & λύση δεν βρίσκω! Όσο & έαν κοίταξα πιο πίσω δεν κατάλαβα πως γίνεται. Επίσης κάπου αναφέρεις ότι θα πρέπει να κάνεις format & στην sd card; :confused: Αυτά τα ολίγα από εμένα να είσαι καλα! :)
×
×
  • Create New...