panos_27 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 ειναι γενικο προβλημα σε samsung και nexus με την kitkat απο οτι εχω διαβασει αλλα για lollipop δεν ηξερα Τι να σε πω ρε φίλε εγώ με Sony που είχα πριν και Samsung που έχω τώρα, δεν έχει παρουσιαστεί τέτοιο θέμα. Ζεσταίνεται πολύ όταν δουλεύει η κάμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 δε το βγαζει συνεχεια αυτο. οταν το βγαζει ζεστενεται το κινητο και η καμερα δε λειτουργει.με επανεκινηση ολα καλα απλα ρωταω αν ξερει κανεισ τι το κολλαει.αν εινα καποια γνωστη εφαρμογη. με λιγα λογια το mm-qcamera-daemon ειναι bug Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 δε το βγαζει συνεχεια αυτο. οταν το βγαζει ζεστενεται το κινητο και η καμερα δε λειτουργει.με επανεκινηση ολα καλα απλα ρωταω αν ξερει κανεισ τι το κολλαει.αν εινα καποια γνωστη εφαρμογη. με λιγα λογια το mm-qcamera-daemon ειναι bug μάλλον εφαρμογές που έχουν πρόσβαση στην κάμερα ίσως κανένα viber η whatsapp, skype. ελπίζω να μην το ξανακάνει αν το ξανακάνει θα αρχίσω να ξηλώνω εφαρμογές να βρω ποια φταίει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagal Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 μάλλον εφαρμογές που έχουν πρόσβαση στην κάμερα ίσως κανένα viber η whatsapp, skype. ελπίζω να μην το ξανακάνει αν το ξανακάνει θα αρχίσω να ξηλώνω εφαρμογές να βρω ποια φταίει Συνήθως φταιει το instsgram ή το viber... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Το viber; πολύ χρήσιμη εφαρμογή. Χμμμ δηλ πρέπει να το διαγραψουμε; είναι θέμα viber η android; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 υπαρχει λυση για το mm-qcamera-daemon για τη lollipop???? γιατι θα παει φωτια το κινητο μου καμια μερα μόλις μου το κανε και μένα ζεστάθηκε πάρα πολύ το κινητό, έφαγε μπαταρία και η κάμερα έδειχνε μαύρο Μπορειτε να μου πείτε ποσες φωτογραφιες εχετε στον φακελο της κάμερας που ειναι μεσα στο dcim? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Μπορειτε να μου πείτε ποσες φωτογραφιες εχετε στον φακελο της κάμερας που ειναι μεσα στο dcim? 5 φωτογραφίες έχω 2η μέρα το χω το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Μπορειτε να μου πείτε ποσες φωτογραφιες εχετε στον φακελο της κάμερας που ειναι μεσα στο dcim? Εχει 2 DCIM ενα στην εσωτερικη μνημη και ενα στην sd...αν και δεν εχω κανα θεμα προς τι η ερωτηση? Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Galaxy S5 (Snapdragon) SM-G900F BTU G900FXXU1BOC7 Android 5.0 16.03.2015 4469118 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Για να μην ψάχνετε άδικα το viber είναι το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Συνήθως φταιει το instsgram ή το viber... Το instagram σιγουρα οχι γιατι το χρησιμοποιω κατα κόρον και τέτοιο θέμα δεν ειχα, ουτε και εχω. 5 φωτογραφίες έχω 2η μέρα το χω το κινητό Καποια στιγμη γράφτηκε οτι μπορει να φταίει ο μεγαλος αριθμος φωτογραφιών οταν ειναι χύμα μεσα στον φακελο της κάμερας. Για να μην ψάχνετε άδικα το viber είναι το πρόβλημα. Εφόσον το εχεις διαπιστώσει δεν εχω κανένα λογο να αμφιβάλω. Προσωπικά δεν το δουλεύω και ειναι απο τις πρώτες εφαρμογές που κανω disable οταν σεταρω το κινητο. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Φλασαρα λοιπόν κι εγώ προχθές την αγγλική ρομ. Πιστεύω είναι καλά τα νούμερα ειδικά αν σκεφτείς ότι επαιζα και πολύ το nfs. Πως σας φαίνονται εσάς; [ATTACH]58511[/ATTACH][ATTACH]58512[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Τρίτη φόρτιση και αναμονή 4 μέρες,οθονη 2ωρες και 20%υπολοιπο.ολα μαμά αλλα με λιγο 4g/wifi.καλη ανάσταση. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Στην αναμονή, πραγματικά "δεν καίει τιποτα"! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Χωρίς να κλείσω καθόλου το WiFi,με διαφορά παιχνίδια, σερφαρισμα στο ίντερνετ,πιστεύω καλά κράτησε... http://prntscr.com/6tau1g http://prntscr.com/6tatqo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoldMikE Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Για να μην ψάχνετε άδικα το viber είναι το πρόβλημα. Λαθος! Εγω που δεν εχω δηλαδη πως γινετε? Αστο πολυ ψαξιμο, εγω πλεον το συνηθισα, εχει περασει σιγουρα κανα 7μηνο απο τοτε που πρωτοπαιδευομουν.. Στην αρχη εκανα απεγκαταστασεις, μετα Hard Reset, οτι θες.. Τιποτα, οταν θελει θα βγαινει. Οι λυσεις ειναι 2 Ή οταν νιωθεις να ζεστενετε κανεις Restart και ολα καλα Ή το καλυτερο, κανε εγκατασταση εφαρμογη απο το market με ονομα "Camera Block - Anti***" και τελος.. Απλα θα σε ξενερωνει οποτε πας να βγαλεις καμια γρηγορη φωτογραφια θα πρεπει να μπαινεις να απελευθερωνεις την Camera. Κατα τα αλλα η αγ@πημενη Σαμμυ φροντιζει 7-8-9 μηνες τωρα για τη διορθωση του Bug... @@ρια :X Εγω θελω να αρχισουν και τα 6αρια να καιγοντε :ninja: Παράθεση Υπογράφω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Λαθος! Εγω που δεν εχω δηλαδη πως γινετε? Χρησιμοποιείς κάποια εφαρμογή άλλη που ανοίγει την κάμερα? (φακός κτλ). Δεν φταίει μόνο το viber , απλά το viber το χρησιμοποιούν σχεδόν όλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Μια απορία.οταν θα πάω να κατεβάσω μια εφαρμογή απο το store και στα δικαιώματα αναφέρεται η καμερα θα τρέμω μην βγει το daemon; Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoldMikE Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Χρησιμοποιείς κάποια εφαρμογή άλλη που ανοίγει την κάμερα? (φακός κτλ). Δεν φταίει μόνο το viber , απλά το viber το χρησιμοποιούν σχεδόν όλοι. Φακο.. αρκετα συχνα Παράθεση Υπογράφω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Φακο.. αρκετα συχνα Kατεβασμένη εφαρμογή ή το widget? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoldMikE Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Kατεβασμένη εφαρμογή ή το widget? Το widget, οχι αλλο app Γιατι λες να παιζει ρολο ο φακος? Θα το τσεκαρω 2-3 μερες αν ειναι, ειδικα το σ/κ ειναι ευκαιρια Παράθεση Υπογράφω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Ακόμη και ο φακός; Τι να πω .... Τελικά το daemon αφορά την lollipop η την kitkat και κάποιες συγκεκριμένες συσκευές; Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoldMikE Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Ακόμη και ο φακός; Τι να πω .... Τελικά το daemon αφορά την lollipop η την kitkat και κάποιες συγκεκριμένες συσκευές; Εμενα μου ξεκινησε απο το πουθενα με kitkat, με το που ηρθε η lolipop ειπα οτι θα το φτιαξανε, αλλα που!! Το περιεργο ειναι οτι τοοσους μηνες ουτε ανακοινωση δεν εχουν βγαλει (νομιζω) Με το Camera Block κρατιεμαι ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πριν λιγο εκανα ενα Restart για κανα μισαωρο ηρεμα τα πραγματα, ανοιξα μονο το παιχνιδι Sniper 3D για 2 πιστες και μετα παλι το ενιωσα να καιγεται! Τι να πω, δε το βρισκω πουθενα Παράθεση Υπογράφω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Έκανα εγκατάσταση viber έκδοση 5.0.0 και μέχρι στιγμής όλα καλά. Δοκιμάστε το. Μου βγάζει φυσικά οτι εχω παλιά έκδοση το Play store. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 ολα αυτα τα viber skype το στραγγιζουν το κινητο!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts