Jump to content

Xiaomi Redmi / Hongmi 1s

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρόσθεσα στο άλμπουμ φωτογραφιών και ένα side by side video από το H1s & HTC ONE M7 στα 720p. Δεν γράφω ποιο είναι ποιο έτσι για quiz. Αλλά μπορείτε να τα δείτε και μεμονωμένα για να βγάλετε τα όποια συμπεράσματα.

HONGMI REDMi 1S

Χαχαχα, ωραίος! Να χαίρεσαι και τον μικρό!

;)

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χαχαχα, ωραίος! Να χαίρεσαι και τον μικρό!

;)

Να'σαι καλά... Αυτό που παρατήρησα είναι ότι καταγράφει και το "μπιπ" στο κλείσιμο. Το άκουσα και σε άλλα video. Το έχετε και σεις αυτό ή είναι κάτι που μπορώ να το αφαιρέσω? (από τις ρυθμίσεις)

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

• Administrators
Σταύρο, διαβάζω στο λινκ ότι αυτός ο τρόπος περιλαμβάνει εγκατάσταση xposed και ο φίλος μας εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5445319#post5445319

μας λέει ότι πρoκύπτει soft brick μετά από εγκατάσταση xpοsed:worry:

Τι κάνουμε ?

Αν δεν ήταν ήδη δοκιμασμένο... δεν θα το πρότεινα καν.

Modpic.gif

Σημερα ηρθε και το hongmi 1s,μαζι με το mi3 μου,που παριγγειλα για το πατερα(και τα δυο απο vickmall).

Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλο,μου αρεσε αρκετα σε ολους τους τομοις.

Περισσοτερα θα αναφερω τις επομενες μερες που θα το επεξεργαστω.

επανερχομαι

προσπαθησα να βαλω εναν launcher να το κανω ελκυστικο το κινητο για τη γυναικα μου

αλλα ειμαι και σκραπας!

πρεπει να βγαλω τον mi?

και αν ναι πως απενεργοποιειται?

φφφφφφφφφφφ

χαμος

ειδα και μερικα screenshot σε αλλο τοπικ και ζηλεψα

μεχρι την κυριακη παραδιδω

καμμια βοηθεια?

κουκουρουκου

Ρύθμισεις-εφαρμογες-προεπιλεγμενες εφαρμογές (είναι το γρανάζι στο κάτω μέρος της οθόνης) - επιφάνεια εργασίας, και από εκεί θα ορίσεις ποιόν launcher θέλεις ως προεπιλογή.

• Administrators
Ρύθμισεις-εφαρμογες-προεπιλεγμενες εφαρμογές (είναι το γρανάζι στο κάτω μέρος της οθόνης) - επιφάνεια εργασίας, και από εκεί θα ορίσεις ποιόν launcher θέλεις ως προεπιλογή.

...ή ακόμα πιο γρηγορα:

Ρυθμίσεις / Οθόνη / Προεπιλεγμένος Launcher

Modpic.gif

Να'σαι καλά... Αυτό που παρατήρησα είναι ότι καταγράφει και το "μπιπ" στο κλείσιμο. Το άκουσα και σε άλλα video. Το έχετε και σεις αυτό ή είναι κάτι που μπορώ να το αφαιρέσω? (από τις ρυθμίσεις)

Όταν είσαι σε mode video πήγαινε ρυθμίσεις και απενεργοποίησε τους ήχους.

Όταν είσαι σε mode video πήγαινε ρυθμίσεις και απενεργοποίησε τους ήχους.

Τόσο απλό που δεν του είχα δώσει καν σημασία. Thanks. :)

Πάντως δεν θα έπρεπε να καταγράφεται ο ήχος ούτως ή άλλως.

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

εχω στα χερια μου ενα hongmi 1s και προωριζεται για την αδελφη μου. ποια ρομ να βαλω? απλη χρηση , ελληνικα και να εχει ΟΤΑ

μια βοηθεια??

Τόσο απλό που δεν του είχα δώσει καν σημασία. Thanks. :)

Πάντως δεν θα έπρεπε να καταγράφεται ο ήχος ούτως ή άλλως.

δεν θα έχουν κάνει καλό timing με τον ήχο.. αφού διορθώνεται δεν υπάρχει πρόβλημα.

μια βοηθεια??

από το πρώτο πόστ κατέβασε την ελληνική beta που λέει.. OTA απ΄ότι λένε τα παιδιά δεν υπάρχει ακόμα.. δεν υπάρχει όμως θέμα με την 3.10 άστο έτσι και όταν βγεί κάποια που να αξίζει της το παίρνεις για μισή ώρα και περνάς την αναβάθμιση

Edited by Xander

οκ θα της βαλω την ελληνικη. εσεις ολοι την ελληνικη εχετε?

Κοιταξε. Η original αγγλο-κινεζικη απο en.miui.com εχει αρκετα Bugs. Οι ανθρωποι στο xiaomi-miui.gr εχουν κανει πολλη καλη δουλεια και εχουν εξαλειψει καποια απο αυτα. Εαν δεν εχουν ολοι την ελληνικη(ασχετως φυσικα της γλωσσας), τοτε θα προτεινα να την περασουνε.

Κοιταξε. Η original αγγλο-κινεζικη απο en.miui.com εχει αρκετα Bugs. Οι ανθρωποι στο xiaomi-miui.gr εχουν κανει πολλη καλη δουλεια και εχουν εξαλειψει καποια απο αυτα. Εαν δεν εχουν ολοι την ελληνικη(ασχετως φυσικα της γλωσσας), τοτε θα προτεινα να την περασουνε.

ναι ομως υπαρχει και η multilanguage απο miuiandroid. εκτος του οτι στο miui.gr αφαιρεσαν τις αλλες γλωσσες ποια η διαφορα τους? και εχει και ΟΤΑ updates

ναι ομως υπαρχει και η multilanguage απο miuiandroid. εκτος του οτι στο miui.gr αφαιρεσαν τις αλλες γλωσσες ποια η διαφορα τους? και εχει και ΟΤΑ updates

Ουτε η Multi εχει ΟΤΑ ουτε η ελληνικη.

Αν εχεις 3.10 αστην αν θες να βαλεις την Multi βαλτην ειναι και αυτη stable 4.6.13 απο εδω

http://xiaomi.eu/community/threads/4-6-13.24597/

Μην βιαζεστε να κανετε αναβαθμισεις αν δεν εχει καμια σοβαρη αλλαγη. Τα σοβαρα μπαταρια και resources δεν λύνονται με τις παραπάνω πάντως.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Ουτε η Multi εχει ΟΤΑ ουτε η ελληνικη.

Αν εχεις 3.10 αστην αν θες να βαλεις την Multi βαλτην ειναι και αυτη stable 4.6.13 απο εδω

http://xiaomi.eu/community/threads/4-6-13.24597/

Μην βιαζεστε να κανετε αναβαθμισεις αν δεν εχει καμια σοβαρη αλλαγη. Τα σοβαρα μπαταρια και resources δεν λύνονται με τις παραπάνω πάντως.

δεν εχει ΟΤΑ? γιατι στο site απο κατω λεει Installation:

Xiaomi devices:

Install via OTA or Updater app

δεν εχει ΟΤΑ? γιατι στο site απο κατω λεει Installation:

Xiaomi devices:

Install via OTA or Updater app

εχει μολις μου εκανε. δικο μου λαθος

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

καποιος διαχειριστης να αλλαξει το link για την multilanguage ROM στην πρωτη σελιδα σε αυτη: http://xiaomi.eu/community/link-forums/roms.73/ γιατι σε πεταει μονο στην 4.6.6....

Μια ερώτηση...

Η οθόνη αφής πώς συμπεριφέρετε στα ιδρωμένα-βρεγμένα χέρια;

Επίσης, μια ερώτηση που με παραξένεψε...

Αν το πακέτο έρθει πχ κατεστραμμένο, ποιος ευθύνεται γιαυτό;

Τί γίνετε με τα χρήματα και το πακέτο;

Edited by giorgos3924

Έχω παραγγείλει αυτό το τηλ για την γυναίκα μου και έχω μια απορία μιας και δεν έχω ξαναδουλέψει με το συγκεκριμένο OS.

Υπάρχει η δυνατότητα να φλασάρεις εφαρμογές από recovery? Θέλω να περάσω κάπιες εφαρμογές που εγκαθίστονται μόνο από recovery και θέλω να ξέρω αν μπορώ να το κάνω από recovery ή ίσως να βάλω τα αρχεία που έχει η εφαρμογή στο σύστημα μόνος μου ένα - ένα.

Έχω παραγγείλει αυτό το τηλ για την γυναίκα μου και έχω μια απορία μιας και δεν έχω ξαναδουλέψει με το συγκεκριμένο OS.

Υπάρχει η δυνατότητα να φλασάρεις εφαρμογές από recovery? Θέλω να περάσω κάπιες εφαρμογές που εγκαθίστονται μόνο από recovery και θέλω να ξέρω αν μπορώ να το κάνω από recovery ή ίσως να βάλω τα αρχεία που έχει η εφαρμογή στο σύστημα μόνος μου ένα - ένα.

Ότι τραβάει η όρεξή σου μπορείς να εγκαταστήσει από recovery αρκεί να γνωρίζεις τον τρόπο και να ξέρεις να γράφεις τα installation scripts. Πιο απλά και με ρουτ που υπάρχει για την συγκεκριμένη συσκευή, μπορείς να προωθήσεις τα αρχεία που χρειάζεσαι, οπουδήποτε. Πιστεύω να βοήθησα εάν κατάλαβα καλά το ζητούμενο σου.

Παιδιά με την εγγύηση του πακέτου τί γίνεται;

Ποιός εγγυάται ότι θα το παραλάβω ασφαλές; Ποιός ευθύνεται για τυχόν θραύση πακέτου;