bunnyman Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Pandawill.com August 20 at 8:42am · ON SALE NOW: $22 OFF XIAOMI Hongmi 1S! Only 30 available, limit one per person. Coupon code: MIPANDA (log in first before using it) Grab one before it’s too late: http://goo.gl/0Zp2Qx http://www.pandawill.com/xiaomi-hongmi-1s-smartphone-snapdragon-400-quad-core-47-inch-otg-black-p89256.html οποιος προλαβει :D:D Παράθεση PAOK_against_all Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Να ενημερωσω την παρέα πως 3η μέρα με την 3,18 ούτε ένα fc ούτε ένα bug. Με τις αλλες που είχα γινόταν χαμός. Φτυστε με!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Να ενημερωσω την παρέα πως 3η μέρα με την 3,18 ούτε ένα fc ούτε ένα bug. Με τις αλλες που είχα γινόταν χαμός. Φτυστε με!! φτου σου :p να σου κάνω μια ερώτηση γιατί θα την περάσω και εγώ τώρα στην κοπέλα μου.. όταν μιλάς με κάποιον και απομακρύνεις το κινητό από το αυτί σου η οθόνη ανάβει αυτόματα ή παραμένει μαύρη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 22, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 όταν μιλάς με κάποιον και απομακρύνεις το κινητό από το αυτί σου η οθόνη ανάβει αυτόματα ή παραμένει μαύρη ? Ναι, σε όλες δουλεύει (και στην 3.20). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Ναι, σε όλες δουλεύει (και στην 3.20). ωραία... ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 όταν μιλάς με κάποιον και απομακρύνεις το κινητό από το αυτί σου η οθόνη ανάβει αυτόματα ή παραμένει μαύρη ? Η αλήθεια είναι οτι ο αισθητήρας του 1S είναι λίγο ...αργός.Δηλαδή απομακρύνεις τη συσκευή από το αυτί σου και θέλει ίσως και περισσότερο από 1 sec για να ανάψει η οθόνη.Το συνηθίζεις με τον καιρό. Για να δεις τη διαφορά κάνε κλήση μέσω Viber. Θα δεις οτι η οθόνη ανάβει ακαριαία σε αντίθεση με το stock dialer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Η αλήθεια είναι οτι ο αισθητήρας του 1S είναι λίγο ...αργός.Δηλαδή απομακρύνεις τη συσκευή από το αυτί σου και θέλει ίσως και περισσότερο από 1 sec για να ανάψει η οθόνη.Το συνηθίζεις με τον καιρό. Για να δεις τη διαφορά κάνε κλήση μέσω Viber. Θα δεις οτι η οθόνη ανάβει ακαριαία σε αντίθεση με το stock dialer. καλά αυτό δεν με πειράζει.. στην έκδοση 3.10 που είχα περάσει στο κινητό δεν άναβε καθόλου η οθόνη.. έπρεπε να στο κλείσει ο άλλος για να ανάψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 22, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 καλά αυτό δεν με πειράζει.. στην έκδοση 3.10 που είχα περάσει στο κινητό δεν άναβε καθόλου η οθόνη.. έπρεπε να στο κλείσει ο άλλος για να ανάψει Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα στις τελευταίες εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα στις τελευταίες εκδόσεις. πέρασα την 3.18 και όντως όλα μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 (edited) Εγω εβγαλα ολα τα γιατροσοφια περι μπαταριων Εμαθα λιγο να δουλευω το greenify Εκανα πληρες καθαρισμα απο την εφαρμογη του τηλ (εργοστασιακες ρυθμισεις) Μετα στο ρικαβερι μοντ wipe cache & wipe data Περασα τη 3.18 Ξανακανα wipe cache Εκτοτε (9 μερες) ολα καλα Μια δυο κομπλες οπου εκανα επανεκκινηση Και ναι τωρα ολα ειναι καλυτερα Φυσαει Και καθε φορα μου δειχνει διαθεσιμα απο 180-235 mb Εχω μεσα 49 εφαρμογες Edited August 22, 2014 by PETTROS Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharias99 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Εγω εβγαλα ολα τα γιατροσοφια περι μπαταριων Εμαθα λιγο να δουλευω το greenify Εκανα πληρες καθαρισμα απο την εφαρμογη του τηλ (εργοστασιακες ρυθμισεις) Μετα στο ρικαβερι μοντ wipe cache & wipe data Περασα τη 3.18 Ξανακανα wipe cache Εκτοτε (9 μερες) ολα καλα Μια δυο κομπλες οπου εκανα επανεκκινηση Και ναι τωρα ολα ειναι καλυτερα Φυσαει Και καθε φορα μου δειχνει διαθεσιμα απο 180-235 mb Εχω μεσα 49 εφαρμογες Και εγώ από την πρώτη μέρα το έχω με την 3.18 ύστερα από clean install... Έχω το greenify Και ένα σορό εφαρμογές... Ειλικρινά πιστεύω ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα απλά περνάνε όοοοτι βρουν από πάνω, δημιουργούν conflicts στο λογισμικό και μετά έρχονται εδώ μέσα και γκρινιάζουν! Αν δεν το κάνεις σωστά, το κινητό δε θα δουλέψει σωστά! Αν βαριέσαι να κάνεις clean install για να μην χάσεις οτιδήποτε, πάλι δε θα δουλέψει και μακροπρόθεσμα θα είναι πολύ χειρότερα! Το μόνο αρνητικό για μένα είναι ότι η MIUI δεσμέυει αρκετή RAM... Αν δεν είχα πάρει invite για το One plus one δε πρόκειται να το πουλούσα για κανένα λόγο! Παράθεση Nokia 5110 ---> Nokia 7110 ---> SonyEricsson T68i ---> Nokia 7650 ---> Motorola v300 ---> Nokia 6260 ---> Nokia n70 ---> nokia 5030 ---> Samsung s8300 ---> Samsung Galaxy Ace ---> Lenovo a660 ---> Xiaomi mi2s ---> LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Και εγώ από την πρώτη μέρα το έχω με την 3.18 ύστερα από clean install... Έχω το greenify Και ένα σορό εφαρμογές... Ειλικρινά πιστεύω ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα απλά περνάνε όοοοτι βρουν από πάνω, δημιουργούν conflicts στο λογισμικό και μετά έρχονται εδώ μέσα και γκρινιάζουν! Αν δεν το κάνεις σωστά, το κινητό δε θα δουλέψει σωστά! Αν βαριέσαι να κάνεις clean install για να μην χάσεις οτιδήποτε, πάλι δε θα δουλέψει και μακροπρόθεσμα θα είναι πολύ χειρότερα! Το μόνο αρνητικό για μένα είναι ότι η MIUI δεσμέυει αρκετή RAM... Αν δεν είχα πάρει invite για το One plus one δε πρόκειται να το πουλούσα για κανένα λόγο! Έχω περάσει εγώ Ρομ με clean install και τα προβλήματα έπεφταν βροχή. Δε ξέρω εν τέλει τι φταίει. Ίσως είναι πως κάτσει. Αν σου κάτσει που λένε την αφήνεις έτσι. Όσον αφορά το greenify αυτή τη φορά δεν το πέρασα και δεν βλέπω αλλαγή στη μπαταρία... Με 3+ ώρες ήμουν με 3+ ώρες είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 παρολα αυτα και για να τα λεμε ολα τετοια τηλεφωνα παρα τα σπεκς δεν ειναι για τον μεσο χρηστη και ΟΚ στα 115 ευρω που κανει η συσκευη να το δεχτω παραπανω και να εισαι μεσα στα φορουμ συνεχως και ετσι ειναι βιτσιο Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
canoni Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 (edited) παρολα αυτα και για να τα λεμε ολα τετοια τηλεφωνα παρα τα σπεκς δεν ειναι για τον μεσο χρηστη και ΟΚ στα 115 ευρω που κανει η συσκευη να το δεχτω παραπανω και να εισαι μεσα στα φορουμ συνεχως και ετσι ειναι βιτσιο Πρεπει να εχω διαβασει ολο το νημα για το τηλεφωνο αυτο και εισαι ο μοναδικος που το τηλεφωνο δεν χωνευει και τον παιδευει . Για να τα λεμε ολα το τηλεφωνο ειναι μια χαρα , με μοναδικο μειονεκτημα την αυτονομια . Με μετρια χρηση σε βγαζει το πολυ μια μερα. Με αρκετη χρηση του κινητου (αν το κανεις ταμπλετα) θα χρειαστεις τουλαχιστον μια ενδιαμεση φορτιση μεσα στην μερα. Ας ελπισουμε η kitkat που θα μας ερθει κοντα στις γιορτες και αν μας δωσουν την L να βελτιωσουν αυτο το μοναδικο ψεγαδι. Ελπιζω ο φιλος που υποχρονισε τον επεξεργαστη να μας πει αν ειδε διαφορα στην μπαταρια ωστε να δωσουμε μια προσωρινη λυση σε αυτο το θεμα. Edited August 22, 2014 by canoni Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 22, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 παρολα αυτα και για να τα λεμε ολα τετοια τηλεφωνα παρα τα σπεκς δεν ειναι για τον μεσο χρηστη και ΟΚ στα 115 ευρω που κανει η συσκευη να το δεχτω παραπανω και να εισαι μεσα στα φορουμ συνεχως και ετσι ειναι βιτσιο Διαφωνώ, είναι από τις πιο αξιόπιστες και απροβλημάτιστες κινέζικες συσκευές σε αυτή την κατηγορία τιμής. Προφανώς δεν έχεις δει τι κυκλοφορεί στην αγορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Διαφωνώ, είναι από τις πιο αξιόπιστες και απροβλημάτιστες κινέζικες συσκευές σε αυτή την κατηγορία τιμής. Προφανώς δεν έχεις δει τι κυκλοφορεί στην αγορά... Αλλιως το εθεσα Για 115 ευρω οκ Αλλα βλεπω και νηματα στα 350 ευρω και ψαχνονται Ε Το θεωρω βιτσιο Δεν μπορει να εχω δωσει τρια κατοσταρικα και να ειμαι καταπανω σε φορουμ για ενα τηλ Ελεος δλδ Ο μεσος χρηστης δεν πρεπει να ασχολειται με ραμ ρομ ρουτ κλπ για μην πω recovery mods , swipe kai koukouroukou Αυτο λεω Me Με ενα κατοσταρικο παραπανω μαλλον ξενοιαζεις με ολα αυτα τα περιεργα Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Αλλιως το εθεσα Για 115 ευρω οκ Αλλα βλεπω και νηματα στα 350 ευρω και ψαχνονται Ε Το θεωρω βιτσιο Δεν μπορει να εχω δωσει τρια κατοσταρικα και να ειμαι καταπανω σε φορουμ για ενα τηλ Ελεος δλδ Ο μεσος χρηστης δεν πρεπει να ασχολειται με ραμ ρομ ρουτ κλπ για μην πω recovery mods , swipe kai koukouroukou Αυτο λεω Me Με ενα κατοσταρικο παραπανω μαλλον ξενοιαζεις με ολα αυτα τα περιεργα καταλαβαινεις οτι φασκεις και αντιφασκεις ετσι? η εγω δε διαβάζω σωστά οπότε συνχωρεσε με :ninja: λες για 115 ευρώ οκ αλλά βλεπεις με 350 ευρώ και πάλι ψαχνωντε αλλά με 100 ευρω παραπάνω ξενοιαζεις? δλδ αντι 115---> 215 ευρώ ? αφου οι άλλοι με 350 ευρω παλι ψαχνοντε λες , άρα 450 ευρω? ξερεις ποσες συσκευες του 500 και έχουν θεματακια? μπορει να μην εχει στη μπαταρία αλλα αλλού! βεβαια και 120 ευρω με 450 ευρω έχει και χάσμα χρηματικό.. (καλά δε θα σχολιασω οτι τα 450 ευρώ παιζει να ειναι και ο μισθός ενός μηνα πλέον.. το 7,1 % του ετησίου εισοδήματος του με μια κίνηση!) ο μέσος χρήστης δε πρέπει να ασχολειτε με όλα τα παραπάνω που λες μα..... ο μέσος χρήστης μια χαρά θα βολευτεί να κάνει ένα τηλέφωνο και να στείλει 10 σμσ ούτως η άλλος χωρίς ροοτ και χωρίς κάποιο Mod και θα εχει μπαταρία για 1 μέρα στο νερό.. οταν θες κατι παραπάνω μπλεκεις με αυτα.. anyway μια χαρά είναι η συσκευή δε μπορώ να ξέρω τι χρήση κάνει ο καθένας πάντως με τη δικιά μου χρηση οπού είναι κυρίως τηλεφώνα και sms έγραψε 1d 20h 44s με υπολειπόμενοι 25% μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Αλλιως το εθεσα Για 115 ευρω οκ Αλλα βλεπω και νηματα στα 350 ευρω και ψαχνονται Ε Το θεωρω βιτσιο Δεν μπορει να εχω δωσει τρια κατοσταρικα και να ειμαι καταπανω σε φορουμ για ενα τηλ Ελεος δλδ Ο μεσος χρηστης δεν πρεπει να ασχολειται με ραμ ρομ ρουτ κλπ για μην πω recovery mods , swipe kai koukouroukou Αυτο λεω Me Με ενα κατοσταρικο παραπανω μαλλον ξενοιαζεις με ολα αυτα τα περιεργα 2 τινά υπάρχουν. ή κάτι δεν κάνεις σωστά ή έχεις τρελές απαιτήσεις, που και πάλι η συσκευή κάνει τα πάντα ταχύτατα. >Πραγματικά θέλω να μου απαριθμήσεις τα προβλήματα της συσκευής, πέραν της αυτονομίας που θα διορθωθεί. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα ένα "κολπάκι" που βρήκα χτες και αφορά την εφαρμογή με τα θέματα. Τα επι πληρωμή θέματα έχουν τη δυνατότητα δοκιμής για 6 λεπτά, βάζω λοιπόν κανονικά ένα που μου άρεσε και πάνω πάνω στις ειδοποιήσεις βγάζει ότι βρίσκετε σε δοκιμή, πατάω παρατεταμένα πάνω στην ειδοποίηση αυτή, πληροφορίες εφαρμογής κάτω κάτω "τέλος" που κλείνει την εφαρμογή, και μετά με μια εφαρμογή για freeze εφαρμογών πχ εγώ χρησιμοποιώ το rom toolbox, έκανα freeze της εφαρμογή θέματα (themes.apk) και όλα καλά :) . Έχω κάνει πόσα restart και το θέμα κανονικά υπάρχει. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Έχω νέα. Δυσάρεστα. Με την 3.18 Δούλευα απροβληματιστα για 5 μέρες μέχρι που πέρασα 2-3 βαριά παιχνιδακια και μου τα έκανε fc. (Clan of clans και rise of berk). Απο κείνη την ώρα μου έκανε για πρώτη φορά fc και η εφαρμογή feedly που είχα πολλά fcs σε άλλες εκδόσεις. Περίεργα πράγματα. Σύμπτωση το πέρασμα των παιχνιδιών; τα απεγκατεστησα να δω πως θα πάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Πετρο 2 τινά υπάρχουν. ή κάτι δεν κάνεις σωστά ή έχεις τρελές απαιτήσεις, που και πάλι η συσκευή κάνει τα πάντα ταχύτατα. >Πραγματικά θέλω να μου απαριθμήσεις τα προβλήματα της συσκευής, πέραν της αυτονομίας που θα διορθωθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slester Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Πετρο 2 τινά υπάρχουν. ή κάτι δεν κάνεις σωστά ή έχεις τρελές απαιτήσεις, που και πάλι η συσκευή κάνει τα πάντα ταχύτατα. >Πραγματικά θέλω να μου απαριθμήσεις τα προβλήματα της συσκευής, πέραν της αυτονομίας που θα διορθωθει. Tα fcs δεν αποτελούν πρόβλημα? Σου σπάνε τα νεύρα ώρες ώρες. Και η αυτονομία είναι τραγικά μικρή και κρατάω μικρό καλάθι για το αν θα διορθωθεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clawfang Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Για τα force close: Settings -> display -> launcher -> system launcher -> keep in memory το απενεργοποιουμε Έχω την τελευταια multi, δεν γνωρίζω στα ελληνικά τα αντίστοιχα settings. Κλείνει τον launcher όταν μένει απο μνήμη οποτε δεν μένει απο μνήμη. Απλως αργεί μετα λιγο να φορτώσει τον launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Στο τελος θα με βγαλετε τρολ Ειπα πως μεχρι τη 3.16 ειχα θεματα Ειχα βαλει βεβαια και ενα σωρο μπατερι ντοκτορς Αφου τους πεταξα ολους και εβαλα την 3.18 Ειμαστε καλυτερα Παρολα αυτα Μου βαζει οποτε θελει μπροστα τα δεδομενα Συνεχως μου παει την οθονη να σβηνει στα 30' ενω εγω τη θελω στα 2 λεπτα Το feedly μια δουλευει μια οχι Το flipboard ποτε (το ξεκανα) Τα κινεζικα θεματα πως τα βγαζω που δε θελω ουτε να τα βλεπω; Και ξαναλεω πως δεν εχω παραπονο , απλα ειναι σπαστικο να βλεπεις καθε τοσο να πειραζονται θεματα απο μονα τους Θα κατσω στην 3.18 Και θα ξανασχοληθω οταν δω απο την πλειοψηφια να συμφωνει σε μια ρομ Και για να τελειωσω εδω, το εχω προτεινει οπου μπορω Δεν ειχα καμμια αλλη εμπειρια βεβαια με δυνατο κινητο Αλλα πχ το λουμια 610 της γυναικας μου Το ρυθμισαμε 1 φορα πριν 2 χρονια και δεν εχει αλλαξει τπτ Εδω μεχρι την 3.18 ολα μανταρα Αν μου πει και καποιος ποιο σκριν σοτ θελει για να δει την μπαταρια Να το στειλω Λιγα τηλεφωνα κανω Και βασικα παιζω με τα κουτακια τον launcher Στοιχημα και αυτα Δλδ δεν κανω χρηση ταμπλετ οπως με ρωτησε ενας συμφρουμιτης Αυτα + καλημερες Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrtc7 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Χαιρετώ όλον τον κόσμο. Μελλοντικός χρήστης του παραπάνω τηλεφώνου. Όπως καταλάβατε έχω παραγγείλει αυτό το υπέροχο τηλέφωνο. Εδώ όμως έρχεται και ο προβληματισμός μου. Με ημερομηνία παραγγελίας 21/8 και ενώ από την δεύτερη μέρα έχω tracking number δεν μπορώ να εντοπίσω το πακέτο μου. Έχω δοκιμάσει αρκετά site εντοπισμού αλλά τίποτα. Να αρχίσω να ανησυχω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Χαιρετώ όλον τον κόσμο. Μελλοντικός χρήστης του παραπάνω τηλεφώνου. Όπως καταλάβατε έχω παραγγείλει αυτό το υπέροχο τηλέφωνο. Εδώ όμως έρχεται και ο προβληματισμός μου. Με ημερομηνία παραγγελίας 21/8 και ενώ από την δεύτερη μέρα έχω tracking number δεν μπορώ να εντοπίσω το πακέτο μου. Έχω δοκιμάσει αρκετά site εντοπισμού αλλά τίποτα. Να αρχίσω να ανησυχω; Απο που απο ποιο μαγαζι; Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts