PETTROS Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Αγγλοκινεζικη φίλε, θα περάσεις play store και ένα πληκτρολόγιο και δεν θα έχεις ούτε προβλήματα ούτε θα χρειαστεί να ασχοληθείς ξανά Πειραζει αμα εχω την ελληνικη; Την περναω απο πανω;; Κανα λινκ; Και by the way 1 η οθονη στα 5 δευτερ μαυριζει, κλεινει , δεν ξερω αν ειναι προστασια αλλα ειναι σπαστικο, υπαρχει ρυθμιση; 2 απο σημερα οπου χρειαζομαι πληκτρολογιο , αργει πολυ , αυτο της google εχω Ευχαριστω Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Ρε Πετρο γραφεις τοσο καιρο σε αυτο το νημα και ακομα δεν εχεις μαθει οτι τα link των rom ειναι στην πρωτη σελιδα;;;; Οταν κατι βρισκεται σε εξελιξη ειναι φυσιολογικο να εχει θεματακια (οπως η Ελληνικη) Γνωριζεται όπως στο καθετί, οτι αν δεν θελετε κανενα προβλημα βαζετε την μαμα ΑγγλοΚινεζικη ή την Multi αν και η 29 εχει και αυτη τα δικα της. Μην πειράζεται συνέχεια το κινητο και αλλάζετε rom αν το κινητο σας δουλευει απροβληματιστα. Το πιθανοτερο ειναι να χειροτερέψει. Περιμενετε μεχρι 16 του μηνα να βγει official rom. Αυτα Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leviathan_ Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Υπάρχει κ η αγγλοκινεζικη έκδοση Αγγλοκινεζικη φίλε, θα περάσεις play store και ένα πληκτρολόγιο και δεν θα έχεις ούτε προβλήματα ούτε θα χρειαστεί να ασχοληθείς ξανά ευχαριστω παιδια. original rom και αντε γεια. εχει κανεις αποψη μηπως για αυτη την θηκη?? http://www.aliexpress.com/item/22-Color-High-quality-Toughened-Glass-Back-Cover-And-Aluminum-Frame-For-XIAOMI-Hongmi-Red-Rice/1620263628.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asboof Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 ευχαριστω παιδια. original rom και αντε γεια. εχει κανεις αποψη μηπως για αυτη την θηκη?? http://www.aliexpress.com/item/22-Color-High-quality-Toughened-Glass-Back-Cover-And-Aluminum-Frame-For-XIAOMI-Hongmi-Red-Rice/1620263628.html Απο ομορφιά σκίζει στο πιάσιμο του τηλεφώνου έχει λίγο θέμα γλιστράει. Επίσης θέλει και ενα screen protector οπωσδήποτε. Εγώ δεν κατάφερα να βάλω χωρίς φυσαλίδες 3 απλα που έρχονταν δώρο και τώρα παραγγελία το tempered glass screen protector. Όσο για τις Ρομ έχω την 3.18 και όλα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Καλά ρε παιδιά η κάμερα δεν έχει ρύθμιση για χρονικό;;; Να τραβάει δλδ μόνο του μετά από κάποια secs; Εκτός και αν είναι μπροστά μου και δεν το βλέπω. Αυτό που με χάλασε εκ πρώτης όψεως είναι που γκριζάρει το μαύρο η οθόνη. Είχα καλομάθει στην μαυρίλα της Amoled του Samsung S2 και τώρα αυτό το μαύρο(γκρι) της οθόνης είναι αρκετά σπαστικό. Επίσης όταν είναι σβηστό η οθόνη του είναι τόσο γκρι που νομίζεις ότι είναι ανοιχτή! Τι τεχνολογία είναι αυτή; Γνωρίζει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leviathan_ Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Απο ομορφιά σκίζει στο πιάσιμο του τηλεφώνου έχει λίγο θέμα γλιστράει. Επίσης θέλει και ενα screen protector οπωσδήποτε. Εγώ δεν κατάφερα να βάλω χωρίς φυσαλίδες 3 απλα που έρχονταν δώρο και τώρα παραγγελία το tempered glass screen protector. Όσο για τις Ρομ έχω την 3.18 και όλα καλα ευχαριστω φιλε. προτασεις κανεις για θηκη και screen protector? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugarbird Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 καλά βρε φίλε γιατί tempered glass screen protector! δεν έρχεται με το http://www.aliexpress.com/...620263628.html πρέπει να παραγγείλουμε από αλλού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asboof Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 (edited) Σε εμένα απο εκεί που παραγγειλα ήρθε ενα screen protector αλλά αν αυτό είναι το tempered glass την πατησα γιατι δεν κατάφερα να το βάλω σωστα και δε μου άρεσε και σαν ποιότητα. Όμως η θήκη έκανε γύρω στα 9 δολάρια και σκέτο το protector που παραγγειλα τώρα κανει 7 http://www.aliexpress.com/item/2014-Newest-Tempered-glass-PC-Back-Box-100-luxury-Aluminum-frame-case-for-xiaomi-hongmi-red/1777873949.html http://www.aliexpress.com/item/Ultra-thin-anti-Burst-Tempered-Glass-Screen-Protector-Film-For-Xiaomi-Hongmi-Red-Rice-Redmi-1S/1945568705.html Edited August 3, 2014 by asboof Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Ρε Πετρο γραφεις τοσο καιρο σε αυτο το νημα και ακομα δεν εχεις μαθει οτι τα link των rom ειναι στην πρωτη σελιδα;;;; Οταν κατι βρισκεται σε εξελιξη ειναι φυσιολογικο να εχει θεματακια (οπως η Ελληνικη) Γνωριζεται όπως στο καθετί, οτι αν δεν θελετε κανενα προβλημα βαζετε την μαμα ΑγγλοΚινεζικη ή την Multi αν και η 29 εχει και αυτη τα δικα της. Μην πειράζεται συνέχεια το κινητο και αλλάζετε rom αν το κινητο σας δουλευει απροβληματιστα. Το πιθανοτερο ειναι να χειροτερέψει. Περιμενετε μεχρι 16 του μηνα να βγει official rom. Αυτα Κακως εχεις αυτη την εντυπωση την 9.15.16 .17 και τωρα 18 εχω βαλει Ρομ δεν πειραζω Και εφαρμογες λιγες Απλα γραφω οτι παρατηρω Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 (edited) με γλωσοφαγατε ρε σεις :lol: τεσπα εβαλα το greenify & στον xsposed installer ειχε με κοκκινα γραμματα πως υπαρχει conflict και να κανω αναβαθμιση πηγα στα modules και μολις πατησα εκανε λεει soft reboot απο μονο του! εκτοτε εχει το πορτοκαλι της miui στη μεση και κατω ενα android με κεφαλαια ασπρο και τελος τι κανουμε τωρα?????? καμμια ιδεα? Edit αφου δεν ανοιγε πατησα το συν στη φωνη και το κουμπι ενεργοποιησης ετσι ξαφνικα μπηκα στο mode που φλασαρω τις ρομ εκανα wipe cash data kai ξαναπερασα την 3.18 ολα καλα μονο το θεμα με την οθονη εχω που δεν ξερω μαλλον τη ρυθμιση να μη σβηνει στο πιτς φυτιλι και οτι μολις μπαινω σπιτι ενεργοποειειται αυτοματα το wifi Αυτα και καλημερες Παω για υπνο Edited August 4, 2014 by PETTROS Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Κακως εχεις αυτη την εντυπωση την 9.15.16 .17 και τωρα 18 εχω βαλει Ρομ δεν πειραζω Και εφαρμογες λιγες Απλα γραφω οτι παρατηρω Μονο η πρωτη προταση αναφερεται σε εσενα. Παρακατω ομως γραφεις οτι εχεις αλλαξει ενα σωρο ρομ. Γιατι αλλαξες ας πουμε την 3.12 που απο οτι θυμαμαι ηταν η πιο stable Ελληνικη? Αυτο λεω οτι μας πιανει μια μανια να βαζουμε την πιο νεα χωρις να υπαρχει κανενας λογος εφοσον στο κινητο κανεις ακομα δεν εχει καταφερει να διορθωσει τα 'προβληματα' του. Εχετε υποψιν σας οτι και η multι περιλαμβανει και Ελληνικα . Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 4, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Παρακατω ομως γραφεις οτι εχεις αλλαξει ενα σωρο ρομ. Γιατι αλλαξες ας πουμε την 3.12 που απο οτι θυμαμαι ηταν η πιο stable Ελληνικη? H 3.18 είναι πολύ καλή και προτείνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 H 3.18 είναι πολύ καλή και προτείνεται. Το επιβεβαιώνω και εγώ αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leviathan_ Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 H 3.18 είναι πολύ καλή και προτείνεται. Το επιβεβαιώνω και εγώ αυτό... με την multilanguage ειστε ευχαριστημενοι οσοι την εχετε? εχετε κανενα θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asboof Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 με γλωσοφαγατε ρε σεις :lol: τεσπα εβαλα το greenify & στον xsposed installer ειχε με κοκκινα γραμματα πως υπαρχει conflict και να κανω αναβαθμιση πηγα στα modules και μολις πατησα εκανε λεει soft reboot απο μονο του! εκτοτε εχει το πορτοκαλι της miui στη μεση και κατω ενα android με κεφαλαια ασπρο και τελος τι κανουμε τωρα?????? καμμια ιδεα? Edit αφου δεν ανοιγε πατησα το συν στη φωνη και το κουμπι ενεργοποιησης ετσι ξαφνικα μπηκα στο mode που φλασαρω τις ρομ εκανα wipe cash data kai ξαναπερασα την 3.18 ολα καλα μονο το θεμα με την οθονη εχω που δεν ξερω μαλλον τη ρυθμιση να μη σβηνει στο πιτς φυτιλι και οτι μολις μπαινω σπιτι ενεργοποειειται αυτοματα το wifi Αυτα και καλημερες Παω για υπνο Για την οθόνη-ρυθμίσεις οθονη-σβησιμο οθόνης και επιλεγεις χρόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Προχθες πέρασα την 3.15 μόλις πήρα το κινητό και τώρα μου ζητάει να κάνω OTA προφανώς την 3.18. Τι πρέπει να κάνω και αν το προσπαθήσω θα χάσω τις εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Δεν χάνεις τιποτα .Πέρασε την. Σε 5 λεπτα θα εισαι έτοιμος. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- με την multilanguage ειστε ευχαριστημενοι οσοι την εχετε? εχετε κανενα θεμα? Η 29 έχει μικροθεματα. Έβαλα την 3.18 να δω πως πάνε τα παιδιά τα δικά μας Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leviathan_ Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Δεν χάνεις τιποτα .Πέρασε την. Σε 5 λεπτα θα εισαι έτοιμος. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η 29 έχει μικροθεματα. Έβαλα την 3.18 να δω πως πάνε τα παιδιά τα δικά μας ευχαριστω φιλε. να κανω μια ερωτηση και οποιος θελει/ξερει απανταει. ισχυει αυτο που μου ειπαν κατι κινεζοι οτι δηλαδη στην original rom δεν θα εχω google play? ειπαν πρεπει να κανω root και κατι τετοια και οτι αμα θελω google play να βαλω την multi. ο φιλος πανω εδω λεει η multi 29 εχει θεματα. δεν γινεται δηλαδη να εχει καποιος original rom me google play? μονο με την multi γινεται? και εστω οτι δεν γινεται με την original να εχει google play και την κρατησω, εχει κατι αντιστοιχο το κινητο (νομιζω το mistore), ειναι καλο αυτο σε σχεση με google play? θελω αγγλικα να ειναι το κινητο και εχω μπερδευτει λιγο ειναι η αληθεια, θα ειναι και το πρωτο smartphone! ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Παλικάρια τι ακριβώς κόλπο κάνατε για να στέλνει ελληνικά 160 χαρακτήρες από Sim 2 ; υπάρχει λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
canoni Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 (edited) ευχαριστω φιλε. να κανω μια ερωτηση και οποιος θελει/ξερει απανταει. ισχυει αυτο που μου ειπαν κατι κινεζοι οτι δηλαδη στην original rom δεν θα εχω google play? ειπαν πρεπει να κανω root και κατι τετοια και οτι αμα θελω google play να βαλω την multi. ο φιλος πανω εδω λεει η multi 29 εχει θεματα. δεν γινεται δηλαδη να εχει καποιος original rom me google play? μονο με την multi γινεται? και εστω οτι δεν γινεται με την original να εχει google play και την κρατησω, εχει κατι αντιστοιχο το κινητο (νομιζω το mistore), ειναι καλο αυτο σε σχεση με google play? θελω αγγλικα να ειναι το κινητο και εχω μπερδευτει λιγο ειναι η αληθεια, θα ειναι και το πρωτο smartphone! ευχαριστω Ναι δεν θα εχει το play store προεγκατεστημενο . Δεν χρειαζεται να εχεις root προσβαση για να το βαλεις. Και η αγγλοκινεζικη και η πολυγλωσση ειναι επισημες απο την εταιρεια.Αυτη την στιγμη ειμαστε στην εκδοση 31.0 Το Mi store εχει πολλες εφαρμογες που ειναι στα κινεζικα για το κινεζικο κοινο. Π.χ στο playstore θα την βρεις στα αγγλικα την εφαρμογη και στο Mi στα κινεζικα :) Εφοσον το θες στα αγγλικα , μπορεις να το παρεις ειτε στην αγγλοκινεζικη ειτε στην πολυγλωσση και να επιλεξεις τα αγγλικα. Το playstore μπορεις να το εγκαταστησεις μεσω μιας εφαρμογης στο Mi store την google installer Παλικάρια τι ακριβώς κόλπο κάνατε για να στέλνει ελληνικά 160 χαρακτήρες από Sim 2 ; υπάρχει λύση; Προς το παρον νομιζω πως δεν υπαρχει κατι για αυτο :( Edited August 4, 2014 by canoni Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Ναι δεν θα Προς το παρον νομιζω πως δεν υπαρχει κατι για αυτο :( Είναι θέμα αυτό δυστυχώς.. Δύο θεματακια ακόμα 1. Το κινητό μας δεν βλέπει OTG ;; Έβαλα το καλώδιο αλλά δεν βλέπει τίποτα!! 2. Φλας δεν παιζει ο μαμά broswer; Υπάρχει λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leviathan_ Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Ναι δεν θα εχει το play store προεγκατεστημενο . Δεν χρειαζεται να εχεις root προσβαση για να το βαλεις. Και η αγγλοκινεζικη και η πολυγλωσση ειναι επισημες απο την εταιρεια.Αυτη την στιγμη ειμαστε στην εκδοση 31.0 Το Mi store εχει πολλες εφαρμογες που ειναι στα κινεζικα για το κινεζικο κοινο. Π.χ στο playstore θα την βρεις στα αγγλικα την εφαρμογη και στο Mi στα κινεζικα :) Εφοσον το θες στα αγγλικα , μπορεις να το παρεις ειτε στην αγγλοκινεζικη ειτε στην πολυγλωσση και να επιλεξεις τα αγγλικα. Το playstore μπορεις να το εγκαταστησεις μεσω μιας εφαρμογης στο Mi store την google installer 'canoni' εισαι κανονι :) ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosGeo Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Είναι θέμα αυτό δυστυχώς.. Δύο θεματακια ακόμα 1. Το κινητό μας δεν βλέπει OTG ;; Έβαλα το καλώδιο αλλά δεν βλέπει τίποτα!! 2. Φλας δεν παιζει ο μαμά broswer; Υπάρχει λύση; Καλημέρα! Αν εννοείς τον Flash Player, υπάρχει λύση και είναι εδώ: http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4354&extra=&highlight=flash%2Bplayer&page=1 Παράθεση ΟΣΟΝ ΖΗΣ ΦΑΙΝΟΥ, ΜΗΔΕΝ ΟΛΩΣ ΣΥ ΛΥΠΟΥ. ΠΡΟΣ ΟΛΙΓΟΝ ΕΣΤΙ ΤΟ ΖΗΝ, ΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Καλημέρα! Αν εννοείς τον Flash Player, υπάρχει λύση και είναι εδώ: http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4354&extra=&highlight=flash%2Bplayer&page=1 Ευχαριστώ πολύ! Το κατέβασα κι όλα καλά. Όσον αφορά το OTG έχουμε θέμα ή το δικό μου απλά δεν το βλέπει; Φαραώ τη 3.15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Σημερα δε διαβαζει την σιμ Καθε μερα και ενα νεο συστημα:lol: Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts