Jump to content

Xiaomi Redmi / Hongmi 1s

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά με την εγγύηση του πακέτου τί γίνεται;

Ποιός εγγυάται ότι θα το παραλάβω ασφαλές; Ποιός ευθύνεται για τυχόν θραύση πακέτου;

Κάποια Κινέζικα sites παρέχουν και ασφάλιση αντικειμένου.

Το πιο σωστό είναι να ρωτήσεις τον πωλητή αν σε καλύπτει για την περίπτωση που ρώτησες.

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάποια Κινέζικα sites παρέχουν και ασφάλιση αντικειμένου.

Το πιο σωστό είναι να ρωτήσεις τον πωλητή αν σε καλύπτει για την περίπτωση που ρώτησες.

Με το vickmall και το Minideal τί γίνεται;

Να ρωτήσω το support τους;

Ότι τραβάει η όρεξή σου μπορείς να εγκαταστήσει από recovery αρκεί να γνωρίζεις τον τρόπο και να ξέρεις να γράφεις τα installation scripts. Πιο απλά και με ρουτ που υπάρχει για την συγκεκριμένη συσκευή, μπορείς να προωθήσεις τα αρχεία που χρειάζεσαι, οπουδήποτε. Πιστεύω να βοήθησα εάν κατάλαβα καλά το ζητούμενο σου.

Ευχαριστω για την απάντησή σου αλλά όπως μου λες το drag 'n drop σε όλα τα σρχεία τηε εφαρμογής μοιάζει μονόδρομος μιας και δεν ξέρω να γράφω installation scripts.

καποιος διαχειριστης να αλλαξει το link για την multilanguage ROM στην πρωτη σελιδα σε αυτη: http://xiaomi.eu/community/link-forums/roms.73/ γιατι σε πεταει μονο στην 4.6.6....

Διορθώθηκε.

Έκανα side by side τεστ στο GPS με το HTC. Διαδρομή Κεραμεικός Παγκράτι. Το HTC κλείδωσε στα 30 δευτερόλεπτα περίπου ενώ το XIAOMI κανά λεπτό αργότερα. Πάντα με data κλειστά. Αν και το XIAOMI ενημέρωσε 4, 5 φορές ότι χάθηκε το σήμα, εντούτοις δεν φάνηκε αυτό ποτέ στον πλοηγό. (IGO PRIMO). επανακαθορισμό διαδρομής γρήγορο το XIAOMI, με πολύ μικρή διαφορά πιο αργό από το HTC. Παρακολουθώντας τη θέση του οχήματος στο χάρτη, δεν είναι υπερβολή ότι το XIAOMI αν όχι ακριβέστερο, δεν υστέρησε σίγουρα του HTC σε ακρίβεια. Η διαδρομή ήταν σε ανοικτούς δρόμους.

Δεν ξέρω σε βάθος χρόνου αν η ποιότητα κατασκευής του XIAOMI βγάλει προβλήματα στην επιφάνεια, αν πάντως και εκεί φανεί αντάξιο των πρώτων εντυπώσεων θα επαναλάβω αυτό που είχα πει τις προάλλες. Αν είχα αγοράσει πρώτο το κινέζικο δεν θα αγόραζα το κορεάτικο. Θα ήμουν καλυμμένος με βάση τα κριτήριά μου.

ΥΓ. Ξέχασα να σημειώσω πως το αυτοκίνητο είναι Citroën Xsara, και αν δεν κάνω λάθος τα παρμπρίζ τους, δεν είναι και πολύ φιλικά προς τα GPS.

Edited by babill2004
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

σε ποια εκδοση σου εκανε?

multi 4.6.13 μου εκανε ΟΤΑ.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Καλημέρα, σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος με το κινητό. Λίγο το auto rotation δεν αποκρινεται πάντα και η μπαταρία πέφτει γρήγορα. Βέβαια είμαι στις 3-4 φορτίσεις. Play store έβαλα μέσω MI market και από εκεί TouchPal, hand cent και είμαι κομπλέ με ελληνικά και 160 χαρακτήρες. Μένει μόνο ένας δωρεάν πλοηγος να βρεθεί και είμαι έτοιμος.

Καλημέρα, σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος με το κινητό. Λίγο το auto rotation δεν αποκρινεται πάντα και η μπαταρία πέφτει γρήγορα. Βέβαια είμαι στις 3-4 φορτίσεις. Play store έβαλα μέσω MI market και από εκεί TouchPal, hand cent και είμαι κομπλέ με ελληνικά και 160 χαρακτήρες. Μένει μόνο ένας δωρεάν πλοηγος να βρεθεί και είμαι έτοιμος.

Βαλε το sygic εγω αυτο χρησιμοποιω εδω και χρονια και ειμαι ικανοποιημενος.

Υπάρχει τρόπος να κάνουμε root τη συσκευή χωρίς να χάσουμε το automatic upgrate (ΟΤΑ) από τον updater (π.χ. framaroot;). Γιατί σύμφωνα με τη διαδικασία του post 1 το χάνουμε. Επιπλέον ας πούμε ότι κάνω update στο μέλλον τη συσκευή με το recovery mod. Τι γίνεται με τις εφαρμογές που απαιτούν root (AdAway) μέχρι να την ξανακάνω root;

επαναλαμβάνω την ερώτηση μπας και ξέρει κανένας

Πήγα να βάλω την προστατευτική ζελατίνα που ήρθε μαζί με το κινητό.

Την έβαλα και είδα ότι δίνει μαζί και παιχνίδι.... to bubble boblle... Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια...

Έχω παραγγείλει από έξω μια φαινομενικά καλή, αλλά επειδή μπορεί να κάνει και 50 μέρες, υπάρχει κατάστημα εδώ που έχει ή universal (το πιο πιθανό) ή αντίστοιχη για το δικό μας και να μην έχει παιχνίδι μέσα?

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Τι λες ρε τρελέ; Κανονικά για σωστή εφαρμογή θέλει 3 ζελατίνες μέχρι να πετύχει... Από Ελλάδα θες ένα 10ευρο για μια ζελατινουλα, καλύτερα να μείνει έτσι. Από Αγγλία άμα πάρεις θα κάνει λίγες μέρες

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

μπορειτε να μου πειτε τις διαφορες της ελληνικης απο το miui.gr και της multi απο το miuiandroid?

τα ελληνικα της ρομ απο miui.gr ειναι καλυτερα απο της multi και υπαρχουν συνεχεις αναβαθμισεις για διορθωσεις

τα ελληνικα της ρομ απο miui.gr ειναι καλυτερα απο της multi και υπαρχουν συνεχεις αναβαθμισεις για διορθωσεις

Σωστος....

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Σωστος....

δηλαδη μονο τα ελληνικα? οσων αφορα τις αναβαθμισεις δεν ειναι παντα καλο που εχει τοσες πολλες γιατι αποτι ειδα οταν βγηκε η 11 ειχε θεματα....

δηλαδη μονο τα ελληνικα? οσων αφορα τις αναβαθμισεις δεν ειναι παντα καλο που εχει τοσες πολλες γιατι αποτι ειδα οταν βγηκε η 11 ειχε θεματα....

Η 11 δεν έχει θέματα. Ίσα ίσα που διορθώνει τα της 10 και φυσικά της πολλή buggy rom από την μαμά miui.

Η 11 δεν έχει θέματα. Ίσα ίσα που διορθώνει τα της 10 και φυσικά της πολλή buggy rom από την μαμά miui.

Το παιδι παραπανω λεει οταν βγηκε οχι τωρα και ναι οντως ειχε θεματα.

Επειδη τις εχω βαλει και τις εχω αλλαξει ολες (και εχω βαρεθει θα ξαναλλαξω οταν μαθω οτι καποια διορθωνει μπαταρια και recourses γιατι μεχρι τωρα ολες μου φαινονται ιδιες) διαπιστωσα τα εξης.

η μαμα ειναι μαμα με Αγγλοκινεζικα και δεν τν βαζει κανεις.

Η Multi ειναι η μαμα με multi language και πολυ σταθερη (οσες φορες την εχω βαλει δεν εχει βγαλει ποτε προβλημα).

Η Ελληνικη ειναι η Multi με βελτιωμενα Ελληνικα αλλα τα παιδια προσπαθωντας και σωστα κανουν να αλλαξουν και αλλες παραμετρους για να το κανουν καλυτερο πολλες φορες αργει να γινει stable. ο κυριοτερος λογος τα δημιουργουν μεσω simulators δεν εχουν ολες τις συσκευες μπροστα τους. Αν τις ειχαν θα εκαναν ακομα καλυτερη δουλεια.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

εχω miui version "MIUI-JHCCNBD92.0" και θελω να βαλω την ελληνικη.. μολις μπαινω σε miui recovery και κανω wipe cache κτλ. ,οταν παω να κανω install update.zip μου λεει πως update.zip not found ... στην αρχη ειχα περασει το zip χυμα στην sd , μετα στον εσωτερικο χωρο δοκιμασα δεν γινοταν παλι..εκανα νεο φακελο root το περασα μεσα αλλα παλι not found.το μετονομασα απο update σε update.zip και εκανα ολα τα παραπανω αλλα το ιδιο.. οταν παω settings > about phone και παταω system update με πεταει εξω...εψαξα για την εφαρμογη updater αλλα δεν υπαρχει ... πηγα system > apps και την εψαξα αλλα ουτε και εκει υπηρχε..το τηλεφωνο ειναι rootαρισμενο..
:ninja:

Η Ελληνικη ειναι η Multi με βελτιωμενα Ελληνικα αλλα τα παιδια προσπαθωντας και σωστα κανουν να αλλαξουν και αλλες παραμετρους για να το κανουν καλυτερο πολλες φορες αργει να γινει stable. ο κυριοτερος λογος τα δημιουργουν μεσω simulators δεν εχουν ολες τις συσκευες μπροστα τους. Αν τις ειχαν θα εκαναν ακομα καλυτερη δουλεια.

Δημιουργείτε ομάδα beta tester ώστε να μπορέσουν να βγάλουν μια όσο τον δυνατόν καλή και σταθερή ρομ. Νομίζω σύντομα θα έχουμε καλά νέα...

εχω miui version "MIUI-JHCCNBD92.0" και θελω να βαλω την ελληνικη.. μολις μπαινω σε miui recovery και κανω wipe cache κτλ. ,οταν παω να κανω install update.zip μου λεει πως update.zip not found ... στην αρχη ειχα περασει το zip χυμα στην sd , μετα στον εσωτερικο χωρο δοκιμασα δεν γινοταν παλι..εκανα νεο φακελο root το περασα μεσα αλλα παλι not found.το μετονομασα απο update σε update.zip και εκανα ολα τα παραπανω αλλα το ιδιο.. οταν παω settings > about phone και παταω system update με πεταει εξω...εψαξα για την εφαρμογη updater αλλα δεν υπαρχει ... πηγα system > apps και την εψαξα αλλα ουτε και εκει υπηρχε..το τηλεφωνο ειναι rootαρισμενο..

Χαρη αν διαβαζες το πρωτο post θα σε βοηθουσε αρκετα.

Βαζεις το update.zip στην εσωτερικη μνημη του κινητου ενω το εχεις συνδεδεμενο με τον υπολογιστη.

Το πρωτο πραγμα που θα κανεις στο recovery mode ειναι να κανεις update, και αφου τελειωσει θα κανεις wipe. Εσυ κανεις wipe/reset πριν και σου διαγραφει το αρχειο. Γι'αυτο και δεν το βρισκεις.

Το παιδι παραπανω λεει οταν βγηκε οχι τωρα και ναι οντως ειχε θεματα.

Επειδη τις εχω βαλει και τις εχω αλλαξει ολες (και εχω βαρεθει θα ξαναλλαξω οταν μαθω οτι καποια διορθωνει μπαταρια και recourses γιατι μεχρι τωρα ολες μου φαινονται ιδιες) διαπιστωσα τα εξης.

η μαμα ειναι μαμα με Αγγλοκινεζικα και δεν τν βαζει κανεις.

Η Multi ειναι η μαμα με multi language και πολυ σταθερη (οσες φορες την εχω βαλει δεν εχει βγαλει ποτε προβλημα).

και εχει και ΟΤΑ η multi πολυ σημαντικο για καποιον που δε γνωριζει. οποτε να υποθεσω μεχρι να βγει stable ελληνικη και εσυ multi εχεις ετσι?

και εχει και ΟΤΑ η multi πολυ σημαντικο για καποιον που δε γνωριζει. οποτε να υποθεσω μεχρι να βγει stable ελληνικη και εσυ multi εχεις ετσι?

Multi εχω και δεν την αλλαζω αν δεν βγει μια που να διορθώνει μπαταρία-recources. Μονο τοτε Ακη γιατι βαρεθηκα να αλλαζω rom χωρις να βλεπω καμια ουσιαστικη διαφορα.