alex_gate_7 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Δεν χρειάζεται να γράφεται πάντα τη διεύθυνση γιατί πολλές φορές ειδικά στην Ελλάδα δεν τη βρίσκει αν μιλάμε για μικρές... Απλά πηγαίνετε στο HERE+, πατήστε παρατεταμένα πάνω στο σημείο που θέλετε να πάτε και στη συνέχεια πατήστε το βελάκι για να σας οδηγήσει μέσω του Drive εκεί... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Η χρήση των εφαρμογών πλοήγησης είναι κυρίως για να βάζεις διευθύνσεις που δεν γνωρίζεις που βρίσκονται. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται το internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Η χρήση των εφαρμογών πλοήγησης είναι κυρίως για να βάζεις διευθύνσεις που δεν γνωρίζεις που βρίσκονται. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται το internet. Α οκ... Σε αυτό ναι... Εγώ μιλούσα για την Οδήγηση επειδή το έψαχνα κάποτε και εγώ... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Η χρήση των εφαρμογών πλοήγησης είναι κυρίως για να βάζεις διευθύνσεις που δεν γνωρίζεις που βρίσκονται. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται το internet. Ποτέ δεν χρειάστηκα internet για να μου βρει διεύθυνση! Βέβαια δεν ήταν κάποια παράξενη η δύσκολη και δεν ξέρω αν χρειαστεί σ' αυτη τη περίπτωση. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Ναι δεν λέω για όλες τις διευθύνσεις. Οι περισσότερες υπάρχουν κανονικά αλλά υπαρχουν αρκετές που θέλουν internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 περίεργο , βγήκε update για τους χάρτες και όποτε πάω να μπώ μεσα κρασάρει και κάνει reboot :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 περίεργο , βγήκε update για τους χάρτες και όποτε πάω να μπώ μεσα κρασάρει και κάνει reboot :blink: Κάνε απεγκατάσταση και ξαναπέρασέ τους! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 (edited) Κάνε απεγκατάσταση και ξαναπέρασέ τους! χρμφ... :mad: οκ will do εν τω μεταξύ και το drive+ κρασάρει και απ ότι είδα και στο store δεν είμαι ο μοναδικος με αυτό το πρόβλήμα edit : nope ξαναεγκατέστησα αλλά πάλι κρασάρει , κάτι έγινε από την μεριά της nokia -_- edit 2 : ξαναέκανα τη διαδικασία και λύθηκε το θέμα Edited May 19, 2014 by ignus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Εγώ που είχα τους χάρτες στην κάρτα μνήμης και είχα αυτό το πρόβλημα μετά την ενημέρωση, διεγραψα τους χάρτες μέσω card reader όλο τον φάκελο, τους κατέβασα ξανά και ήταν εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Για gps ποιο προγραμμα δουλευουμε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 HERE+ και για πλοήγηση HERE Drive... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike71 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 HERE+ και για πλοήγηση HERE Drive... The Best !!!! Δεν θες κατι αλλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Οκκ...για να το δουλεψω χωρις ιντερνετ πρεπει να κατεβασω τους χαρτες;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Ούτως ή άλλως πρέπει να καταβάσεις τους χάρτες για τις χώρες που σε ενδιαφέρουν... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 με την 8.1 σας δουλευει κομπλε?εμενα δειχνει και διαφορετικη ταχυτητα (συνηθως πιο χαμηλη) και lagαρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Μια χαρά λειτουργεί σε εμένα, το δοκίμασα σήμερα. Και με σβηστή οθόνη συνεχίζει να τρέχει και να σου λέει την διαδρομή, ακόμα και αν βγεις από την εφαρμογή πατώντας το πλήκτρο των windows. Η ταχύτητα ήταν σχεδόν ίδια με αυτή που έβλεπα στο κοντέρ. Μία απόκλιση 1-2 χλμ πάνω κάτω μπορεί να υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Από τότε που έβαλα το 8.1 και μετά έκανα το τελευταίο update και τέλος διάλεξα να βάλω αγγλικά για να δουλεύει η Cortana, χάθηκε το here maps. Πατάω να φορτώσει και δεν φορτώνει καθόλου. Τι να παίζει; Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Από τότε που έβαλα το 8.1 και μετά έκανα το τελευταίο update και τέλος διάλεξα να βάλω αγγλικά για να δουλεύει η Cortana, χάθηκε το here maps. Πατάω να φορτώσει και δεν φορτώνει καθόλου. Τι να παίζει; Καμιά ιδέα; Κάν'το μια επαγκατάσταση και ξαναπέρασέ το και θα λυθεί το πρόβλημα. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Φαντάζομαι εννοείς επανεγκατάσταση του here maps. Το έκανα, αλλά το ίδιο αποτέλεσμα έχω. Μήπως εννοείς επανεγκατάσταση των 8.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Φαντάζομαι εννοείς επανεγκατάσταση του here maps. Το έκανα, αλλά το ίδιο αποτέλεσμα έχω. Μήπως εννοείς επανεγκατάσταση των 8.1; Του here maps. Περίεργο γιατί και σε εμένα που κράσαρε και δεν άνοιγε αλλά και σε άλλους συμφορουμίτες που είχαν θέμα με μια επανεγκατάσταση έφτιαξε. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Τίποτα δεν έγινε, κι ας το γύρισα και σε Ελληνικές ρυθμίσεις. Ούτε here maps ούτε here drive δουλεύει. Το έναμε πετάει στην οθόνη έναρξης, το άλλο κάνει reboot. Τι να κάνω ρε παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Doκίμασε να σβήσεις και να ξαναπεράσεις τους χάρτες από τις ρυθμίσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Ποιες ρυθμίσεις; Αφού λέω ότι δεν ανοίγουν καν οι εφαρμογές για να μπω στις ρυθμίσεις. Τις εφαρμογές ήδη τις έσβησα και τις ξαναεγκατέστησα κάπου 4-5 φορές. Μέχρι στιγμής τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Ποιες ρυθμίσεις; Αφού λέω ότι δεν ανοίγουν καν οι εφαρμογές για να μπω στις ρυθμίσεις. Τις εφαρμογές ήδη τις έσβησα και τις ξαναεγκατέστησα κάπου 4-5 φορές. Μέχρι στιγμής τίποτα. Θα πας ρυθμίσεις ===> εφαρμογές ====> χάρτες Αν δε γίνει κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σαν έσχατη λύση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Θα πας ρυθμίσεις ===> εφαρμογές ====> χάρτες Αν δε γίνει κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σαν έσχατη λύση.. δυστυχώς ούτε από εκεί ανοίγουν. Με πετάει στο προηγούμενο μενου. Δεν γλυτώνω την επαναφορά μου φαίνεται...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts