Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. Nikolas14

    Nikolas14

    Members


    • Πόντοι

      5

    • Δημοσιεύσεις

      9.853


  2. csmt

    csmt

    Members


    • Πόντοι

      5

    • Δημοσιεύσεις

      179


  3. andreas545

    andreas545

    Members


    • Πόντοι

      4

    • Δημοσιεύσεις

      73


  4. Chrischal1908

    Chrischal1908

    Members


    • Πόντοι

      3

    • Δημοσιεύσεις

      2.215


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 01/04/2024 Σε όλες τις περιοχές

  1. Στη Πάτρα προς Κυλληνη που κατέβηκα ειδα κάποιες αλλαγές και Ν78 στο Ριο με μέγιστο 700Mbps Download. Καμια σχέση με δυο χρόνια πριν. Κεφαλονιά έκαναν μια γερή αναβάθμιση, άνοιξαν 5G αλλά έκαναν μισές δουλειές. Όταν παίζεις με 2 κεραίες και μια από Ληξούρι σε κάποια σημεία έχεις κάλυψη ραδιόφωνο. Υποψιν μέσα στο Αργοστόλι έχει κεραια η Vodafone αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος αν έκανε διασύνδεση η Nova. Η 1512 βγάζει ενα μεγάλο μερος της πολης λόγω στρατηγικής τοποθεσίας.
    3 points
  2. Βγήκε ενημέρωση για always on display στο galaxy app store που φτιάχνει το θέμα με το ρολόι.
    2 points
  3. Η 1512 βγάζει μέσα στο βουνό( περιοχή Ομαλά και τον Άγιο Γεράσιμο). Τα υπόλοιπα cell πιάνουν όλη την είσοδο προς Αργοστολι, λιμνοθάλασσα Κουταβου, Γέφυρα De Bosset και το 1/3 της πολης. Η Vodafone επειδή έχει σταθμό εντός κάνει δουλειά συν κάτι Micro. Επίσης στη θέση της 665 πιανει από ψηλά το Αργοστόλι και καλύπτει το κέντρο και έχει η Nova δικό της ιστό με άδεια από το 1998. Αυτός πιανει το μισό Αργοστόλι, τον φάρο του Αργοστολίου και φτάνει μέχρι το Αεροδρόμιο.
    2 points
  4. Ενδιαφέρον ερώτημα! Βέβαια μέχρι το καλοκαίρι ίσως υπάρξουν αλλαγές! Βελτιώσεις-Αναβάθμισεις εννοώ.
    1 point
  5. Στη διαδρομή με πλοίο προς Χίο και στο ίδιο το νησί ποια είναι καλύτερη μεταξύ Cosmote και Nova για 4G/5G;
    1 point
  6. Να στο θεσω διαφορετικα ως προς αυτο η Cosmote εχει τρυπες στην πολη μου(Πειραιας)λογω σχετικα χαμηλης ισχυος και μπορω να γραψω αρκετα τετοια σημεια. Ενα παραδειγμα δεν γινεται να ειμαι σε σπιτι για δουλεια ουτε 200 μετρα απο την "τουμπανο" κεραια της Τερψιθεας(100357-200357)και στους δυσκολους χωρους να εχει με το ζορι δυο γραμμες και μολις βγαινω στο παραθυρο να πιανει καμπανα..
    1 point
  7. Όσοι έχετε What's Up (1/4/24) Καλό μήνα!
    1 point
  8. Επιτέλους, μετά από πολλούς μήνες... ενεργοποιήθηκε η δυνατότητα έκδοσης eSim στην εφαρμογή my VODAFONE σε iPhone...
    1 point
  9. 1 point
  10. Την 1512 ειδικά πρέπει να την τουμπανιάσουν! Full Bands + N78 φυσικά και προσθήκη επιπλέον πάνελ και αναβάθμιση backhaul!
    1 point
  11. Φυσικά και θα κάνει επενδύσεις! Απλά δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει με την πώληση και τα πλάνα του νέου μετόχου για τις επενδύσεις.
    1 point
  12. Στο Αργοστόλι αυτά. Εγώ όπου κινούμαι βλέπω συνεχείς αλλαγές.
    1 point
  13. Cosmote δεν μας τα λες καλα... Ο ανταγωνισμός ανοιξε Carrier Aggregation εν ωρα VoLTE κλήσης. Ο ανταγωνισμός άνοιξε Carrier Aggregation απο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ κελιά ΚΑΙ σε 4G Bands ... Ο ανταγωνισμός δεν κλείνει τα Secondary Bands για οικονομία ρεύματος πλέον. Ο ανταγωνισμός κανει Optimize στους δρόμους και τις πλατείες και κοιτάει ΟΛΑ τα KPIs.... Απο ταχύτητες καλά πας ακομη και με MIMO 2 επειδή έχεις .... πολυ φασμα... Για ποσο ακομη ομως στους πελατες με 4G θα παιζεις με παλιες κεραίες και MIMO 2 ? Άλλαξε κεραίες !!! ΧΤΕΣ !!
    1 point
  14. 10 Απριλίου ξεκινάει και για μας το μεγάλο update.για να δούμε θα αν θα μας δώσει και εμάς κάποια από τα AI.
    1 point
  15. Εγώ έχω βάλει τον nova launcher και με διπλό ταμπ κλείνει η οθόνη.
    1 point
  16. Λοιπόν αισθάνομαι πολύ ηλίθιος.. Με προβλημάτισε αυτό που λέτε για τη θήκη, σκέφτηκα κάτι και λέω, λες..; Μαζί με τη θήκη είχα πάρει ένα tempered glass που είχε δώρο και προστατευτικά καμερών. Δεδομένου ότι δεν είχα ξανά τοποθετήσει προστατευτικά φακών, έκανα μια προσπάθεια να τα βάλω, αλλά νόμιζα ότι απέτυχα. Νόμιζα ότι είναι απλά μια μεμβράνη που τοποθετείται πάνω στους φακούς. Μόλις τώρα ανακάλυψα ότι τα προστατευτικά είχαν τοποθετηθεί και είναι σαν μικρά καπάκια που τοποθετούνται πάνω από τις κάμερες, με αποτέλεσμα να μεγαλώνει ο όγκος τους. Ήταν τόσο καλά τοποθετημένα που ήταν αδύνατο να τα δεις με το μάτι. Παρ'όλα αυτά αισθάνομαι τελείως ηλίθιος!!!!! Δεν έφταιγε η θήκη. Εγώ έφταιγα!!!! 😂
    1 point
  17. Ενα ακόμη κελι με κλειστό το 5G εκτάκτως χωρίς EN DC . χωρίς καν 5G flags .
    1 point
  18. Στον Πειραιά η Vodafone ξέμεινε απο Core Network και έκλεισε το 5G σε πολλά κελιά για να μην ρίχνει τα QoS σε conflicting performance. ( κλήσεις και prioritized πελάτες ) Απαράδεκτη !
    1 point
  19. Τα Netmonitor, Netmonster, ΚΑΙ το G-mon Pro χρησιμοποιουν σε αρχειο την βαση δεδομενων των κυψελων καθε δικτυου. Τα πρωτα δυο ειδικα φορτωνουν αυτοματα τη δικια μου βαση σε clf και ntm format αντιστοιχα. Το τριτο παιρνει το clf version 4 format, που μεχρι περισυ δημοσιευα/εστελνα. Εχω επικοινωνησει με τον developer να φτιαξει κι αυτος εναν αυτοματισμο, αλλα δεν απαντησε. Το clf version 4 εχει μεσα παρα πολλα στοιχεια για τους σταθμους που εγω τα ενσωματωνω (οσο μπορω) στη βαση. Στοχευω σε ακριβεια (θεσης) μερικα μετρα, αλλα πολλες φορες αυτο ειναι αδυνατο λογω ελλιπων δημοσιων δεδομενων, ανυπαρξια google streets images, κλπ. Τοτε βαζω ενα ~ στο τελος του ονοματος. Πλεον εχω > 10 συνεργατες/συναγωνιστες που μου στελνουν δεδομενα και ακομα περισσοτερους που ανεβαζουν (share) μετρησεις απο το Netmonster. Το δε καλοκαιρι γινεται χαμος γιατι μπαινουν στο "χομπυ" και τουριστες ραδιοβαρεμενοι. Αντλω στοιχεια και απο τις συζητησεις εδω. Γενικα εχω πολυ backlog απεραστο (στις Vodafone - Nova) γιατι εχω και τη ζωη μου να ζησω!!! Τα στοιχεια που δημοσιευω μιλανε μονα τους για την αξιοπιστια τους, για να απαντησω στην ερωτησή σου. Για το cellmapper εχω πει πολλες φορες τη γνωμη μου. Κατα καιρους κανω ονειρα οτι θα βρεθει καποιος μερακλης ντηβελοπας και θα συνεργαστουμε να βγαλουμε τα στοιχεια με μια php/mysql/python something σε αξιοπρεπη μορφη (οπως το cellmapper π.χ.), με χρηστες, διαχειριστες, αυτοματη ενσωματωση των shares/uploads, και λοιπα διαφορα καλουδια. Αλλα αρκουμαι στο λιτο/μινιμαλιστικο https://www.ham.gr/gsm/ και βεβαια στην ικανοποιηση οτι οσοι φορτωνετε τα δεδομενα στις εφαρμογες εχετε μια αξιοπρεπη τοποθετηση/ονομασια να βλεπετε. Μακαρι να βρισκοταν καποιοι να μοιραστουν τον φορτο (για τις Vodafone - Nova) και να προxωραγε το πραγμα πιο γρηγορα. Ειμουν παντα ανοικτος σε συνεργασιες, και ποτε δεν με ενδιεφερε το "ονορε". Information wants to be free is my moto!
    1 point
  20. Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπηρέτησε τη θητεία του, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους.
    1 point
  21. Α, ναι σωστά. Και εγώ είχα κάνει online ανανέωση τον Ιανουάριο με το data jump, όμως 10 gb πρέπει να γράφει... αυτό ήταν το δώρο της online ανανέωσης. 10 gb τον μήνα. Άρα πρέπει να λέει ότι από μένουν 4,21gb από τα 10...κάτι έχει γίνει και δεν εμφανίζεται σωστά αυτό το δώρο, τσάμπα ανησυχησαμε τελικά
    0 points
  22. Εφαρμόζεται κανονικά ο κόφτης.
    0 points
  23. Οκ είναι μια πατέντα που φυσικά στις περίπου 450 επαφές που έχω δεν μπορώ να το κάνω, ωστόσο είναι μια λύση που θα μπορούσα να βάλω σε ορισμένες συχνές επαφές ! Ευχαριστώ, αν και θα επιμείνω ότι δεν έχεις επαφή μεγάλη με android, εκτός και αν απλά είσαι αντιδραστικός. anyway ευχαριστώ για το τιπ!
    0 points
  24. Η επικοινωνια μου με το support για τα θεματα του scrolling στο launcher και το delay upon switching apps (chrome, youtube etc etc) συνεχιζεται με πληρη αποτυχια. 😂 Δεν ξερουν τι τους γινεται πραγματικα, επικοινωνια για γελια. Μετα απο 10+ μηνυματα, βιντεο και φωτογραφιες για το θεμα μου προτειναν σημερα....να κανω factory reset. 🤣🤣🤣 Για τα πανηγυρια λεμε. Τους εστειλα καμια 20ρια links απο το reddit και το oneplus community να ξεστραβωθουν πως το issue ειναι γενικευμενο και τους ρωτησα αν υπαρχει κανεις σοβαρος ανθρωπος απο το software team να μιλησω μαζι του γιατι κουραστηκα να απαντω στη γραμματειακη υποστηριξη του support που κανει copy paste μηνυματα.
    0 points
  25. Υποψιαζομαι οτι το ενεργοποίησαν σε όλους τους συνδρομητές και έστειλαν ενημερωτικό μήνυμα Στο εταιρικό μου νούμερο που δεν δούλευε, τώρα δουλεύει. Το ίδιο και στον πατέρα μου.
    0 points
  26. Εγώ το ίδιο πρόγραμμα το πήρα 10,96 για τους γονείς και χωρίς σταθερό
    0 points
  27. https://techmaniacs.gr/sovara-provlimata-simatos-se-samsung-galaxy-s2x-meta-tin-enimerosi-aprilioy-kai-to-one-ui-6-1/ Ψεμα στο ψεμα 🤣
    0 points
  28. Το αλλαξαν. Την ωρα που εγραφα το μηνυμα και το ειδα, 927 το ειχε, γι' αυτο εγραψα και το μηνυμα περι απαλλαγης ΦΠΑ. Δεν προσεξα αν ηταν καποιο ειδος εκπτωσης-προσφορας για καποιες ωρες-μερες και τελειωσε.
    0 points
  29. Και στις 2 γίνεται χαμός. Η Vodafone όμως ξεκίνησε τώρα τελευταία. Τα θέματα της Cosmote στην περιοχή είναι χρόνια
    0 points
  30. Η μπαταρία πέφτει λίγο σφαίρα ή μου φαίνεται; Δύο φορτίσεις από αρχή... Το βλέπω σε σχέση με το poco f3.
    0 points
  31. Ναι, αυτό είναι. Διάβασα όμως κάτι κριτικές πως η φούσκα χαλάει εύκολα. Όλα τα άλλα πρέπει καθε μερικές μέρες να τα συγχρονίζεις με κλασικό πιεσόμετρο. Εκτός αυτού και αφού πρόκειται για σοβαρή κατάσταση πρέπει να γνωρίζεις πως οι μετήσεις από τον καρπό δεν είναι τόσο ακριβείς και είναι προτιμότερο πιεσόμετρο του στυλ περιβραχιόνιο και μάρκες εξειδικεύμενες και πιστοποιημένες όπως omron και microlife.
    0 points
  32. Βγήκαν όλα τα μπαρμπα Στάθης
    0 points
  33. Καλημερα φίλε μου. Η huawei έχει ένα πολύ καλό μοντέλο το οποίο βέβαια είναι πολύ χοντρό στο χέρι γιατί φουσκώνει το λουρί από μέσα. Οι μετρήσεις του είναι τόσο ακριβής όσο ένας ιατρικός πύργος. Δεν θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο αλλά θα το δεις δεν έχει πολλά..
    0 points
  34. Παιδιά, εαν τους ενοιαζαν να κανουν σωστό διαγωνισμό, θα έκαναν. Αυτο που κάνουν είναι μια παρωδία...
    0 points
  35. Ότι καλύτερο σε κινητό φτηνό. Το έχω και είμαι σούπερ ευχαριστημένος
    0 points
  36. Σύμφωνα με πληροφορίες η Vodafone θα ξαναβάλει απόθεμα δώρων με μειωμένες τιμές madpoints για να αποζημιώσει τους παίκτες. . . . . . . . . . . Πρωταπριλιά!!
    0 points
  37. THE END... Με 39800 madpoints και πιστες να δινουν μονο 240αρια, καμια ελπιδα
    0 points
  38. Αν είσαι σε Vodafone μάλλον έμπλεξες με την 4G Only κεραία κοντα στον ηλεκτρικό σιδηροδρομο. Οποτε έχεις Handovers απο και προς αυτή την κεραία πολλές φορές κανει Crash μέχρι και τπ SIM TOOLKIT ( Welcome to Vodafone ) απο τα conflicting counters απο παλια γενια υποδομών σε νεα . ( Vodafone Micro Cells ) Αν εισαι σε Cosmote ...εισαι στην καρδιά του δικτύου ( Οδος Κωλλετη μεταγωγικό / Νύμα μεταγωγικό ) τα οποια αναβαθμιστηκαν πριν χρόνια με λαθος 5G Panels... λιγοστα Elements . ...και KPIs που δεν τα διαβαζει ουτε το NOC ουτε οι Network Gurus στο Μαρουσι... Τι να πρωτοδουν και αυτοι...
    0 points
  39. Το Q-star huge με 16,10€ είναι και για δεδομένα και για ομιλία σε ΕΕ. Ενώ τα προσωπικά πακέτα "δωράκια" δεν ισχύουν για περιαγωγή στην ΕΕ όπως πικρά έμαθα στην πράξη και δεν το λέει και πουθενά που ισχύουν! (σου λέει ασ'τον να δοκιμάσει). Το πακέτο κατηγορίας DATA 5gb με δώρο λεπτά 200' ομιλίας είναι μονο τα DATA για ΕΕ και όχι τα λεπτά ομιλίας αλλά δεν το λέει βέβαια στην πράξη το μαθαίνεις. (ο,τι να ναι). Το από κάτω (τώρα βλέπω μονο unlimited, νομίζω είχε και άλλο εκεί) ΔΕΝ ισχύουν σε ΕΕ. Τα Compo ΔΕΝ έχουν περιαγωγή ούτε δεδομένα ούτε ομιλία Υ.Γ. Στην frog από την άλλη έχει πακετάκι DATA με 8.9€ σου δίνει 10gb και 200' που ισχύουν και για ΕΕ και το λέει ξεκάθαρα.. Εκεί θα πάω.. και τον πρώτο χρόνο δίνει και άλλα δωράκια (120' κάθε μηνα κτλ).
    0 points
  40. Εχει καταντησει υπερβολικα γραφικη η συμπεριφορα των κατοικων στον Βολο ας λαβουν σοβαρα αντιμετρα οι εταιριες ειδαλλως οι "αντιδραστικοι" ας πεταξουν τα κινητα τους και των δικων τους ανθρωπων που ειναι ολη τη μερα πανω σε αυτο.
    0 points
  41. 1 φορά/ επίπεδο. Σύνολο 15 ημέρες.
    0 points
  42. Άντε πάλι με τις ανακοινώσεις. Ολοκληρώνει λοιπόν θα 600 και πάει στο νέο του 1 δις. Η Nova απομένει ακόμα 1 δις χωρίς να έχει φτάσει τις αποδόσεις της Vodafone. Συνεπώς τελειώνει σε λίγο και το επενδυτικό πρόγραμμα της Nova και μόνο η Vodafone θα έχει επενδυτικό πρόγραμμα (!!!). Αυτό το κόλλημα σου με τις ανακοινώσεις δεν το έχω καταλάβει ακόμα. Αν πας με τη λογική σου, δεν θα έχει επενδύσεις η Nova μετά το πέρας.
    0 points
  43. Για αυτούς που λένε ότι δεν έχει χρήμα για επενδύσεις η μαύρη! Μέρα με την μέρα θα εντοπίζουμε και νέες αναβαθμίσεις-βελτιώσεις! Εγώ έχω τον καημό του Αμαρουσίου ακόμη!
    0 points
  44. Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος για το πόσους ακριβώς είχα, νομίζω όμως ότι μου έκοψαν περίπου όσους ανέφεραν και οι προλαλήσαντες.
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...