Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πακέτο μου των data nights τελειώνει σήμερα,ξέρετε τι ώρα?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Όλα τα πακέτα σε WIND/Q λήγουν 23:59 το βράδυ της ημέρας που λέει ότι λήγει, άρα λογικά και τα Data Nights.

Δεν έχω πάρει ποτέ μωβ δωράκι

Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

+1 Ούτε εγώ έχω πάρει ποτέ, ούτε η σύζυγος.

Η λύση βρίσκεται στις ρυθμίσεις επικοινωνίας μέσα στην εφαρμογή. Αν πατήσετε ΝΑΙ στο "Επικοινωνία από WIND", μαζί με τα (πολλά) διαφημιστικά sms που θα σας έρχονται καθημερινά ( :w00t: ), θα βγαίνουν και τα μωβ δωράκια. :)

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Εγώ πάντως εδώ και μια εβδομάδα που τικαρα το ναι, δεν έχω λάβει ακόμη δωράκι.

Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απ'ότι έχει αναφερθεί πρέπει να περάσουν λιγες μέρες. Υποθέτω οτι παίζει ρόλο και η κατανάλωση. Αν βάζεις 15€ το μήνα δεν έχουν και πολλούς λόγους να κάνουν παιχνίδι...προσωπική άποψη, μπορεί να μην δουλεύει έτσι...

Παιδιά σε νέο κινητό που αγόρασα (Xiaomi mi A2) δεν έχω mobile data. έχω ανοικτό το roaming οπως απαιτείται και πήρα τηλέφωνο και στην εξυπηρέτηση (δεν σκοτώθηκαν να να με βοηθήσουν).

Έχω περάσει τις ρυθμίσεις όπως δείχνει στο site τους και στο παλαιότερο κινητό μου (nexus 6p) παίζει κανονικά. Καμια ιδεά;

Η διαφορά που παρατηρώ είναι ότι το κινητό δεν συνδέεται στο δίκτυο q telcom που έμπαινε το παλιό κινητό αλλά γράφει πάνω WindGR και σε χειροκίνητη επιλογή δεν μου ρο συνδέει

Οι ρυθμίσεις που απαιούνται είναι

α) APN: myq

και β) Ανοικτό το Data Roaming.

Δεν χρειπάζεσαι τίποτα άλλο .

τα έχω κάνει και τα 2.

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

βρήκα τη λύση

o @aris77 λεει

"add apn" και εκεί μέσα name 'Q internet', APN 'myq' και τίποτα άλλο. μετά αποθήκευση, επιλογή αυτής της Apn και έξοδος. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Q θέλει πάντα να έχετε ενεργοποιημένο το roaming,

o @KalosLykos που ειχε προβλημα με τα δεδομενα Q διεγραψε την λεξη internet απο το apn type και παιζει κανονικα .

Αυτό που λέει ο @KalosLykos με βοήθησε. Ευχαριστώ!

Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω το προνομιακό q τι παροχές δίνει; αντίστοιχες του f2go; για πόσες μέρες είναι; 25 η μήνα; ευχαριστώ

Με λιγότερα λεπτά και megabytes άρα και λίγο οικονομικοτερο. Αν και αυτό εφόσον είναι για 30 μέρες μια χαρά μου είναι. Α και κάτι ακόμα τα λεπτά και τα megabytes φαντάζομαι δεν μεταφέρονται

καποια προνομιακα που διαφημιζονται με 2 - 2,5 gb ισχυουν η ειναι παραμυθι?

γενικα ψαχνω το πιο vfm πακετο για data και λεω αν ισχυει το παραπανω.

Με λιγότερα λεπτά και megabytes άρα και λίγο οικονομικοτερο. Αν και αυτό εφόσον είναι για 30 μέρες μια χαρά μου είναι. Α και κάτι ακόμα τα λεπτά και τα megabytes φαντάζομαι δεν μεταφέρονται

400 λεπτά 1GB με 5 ευρώ

καποια προνομιακα που διαφημιζονται με 2 - 2,5 gb ισχυουν η ειναι παραμυθι?

γενικα ψαχνω το πιο vfm πακετο για data και λεω αν ισχυει το παραπανω.

Το Q έχει το προνομιακό που αναφέραμε ήδη που ήταν και η αρχική έκδοση προνομιακου του f2g πριν το κουρεψουν σε διάρκεια. Εκτός αν εννοείς κάτι που να έχει μόνο data οπότε αυτή τη στιγμή παίζει 2GB με 3 ευρώ

Εκτός αν εννοείς κάτι που να έχει μόνο data οπότε αυτή τη στιγμή παίζει 2GB με 3 ευρώ

ναι αυτο εννοω,

πως το βρισκω αυτο? απο αγγελιες?

400 λεπτά και 1 γιγα; Πώς ενεργοποιείτε αυτό; Μήπως είναι μόνο για όσους έλαβαν μνμ;

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

να κανω μια ερωτηση και αν καποιος εχει παντηση εχει καλως,

και σορρυ αν ρωταω ασχετα πραγματα,

Για data 4g συμφερει πιο πολυ Q η wind?

η ισως κατι αλλο?

400 λεπτά και 1 γιγα; Πώς ενεργοποιείτε αυτό; Μήπως είναι μόνο για όσους έλαβαν μνμ;

Σε όσους το έλαβαν στο app

----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

να κανω μια ερωτηση και αν καποιος εχει παντηση εχει καλως,

και σορρυ αν ρωταω ασχετα πραγματα,

Για data 4g συμφερει πιο πολυ Q η wind?

η ισως κατι αλλο?

Ποσα gb/μηνα χρειάζεσαι;

2 gb minimum μεχρι 2.5 ειμαι καλα,

εχω παρει και 1.5 και μερικες φορες με εβγαλε οριακα, ιδιως αν κανω κανα ταξιδι επαρχια

τελειωνουν για πλακα.

Εκτος απο το app και με 47 στο 12410 για οσους το λάβουν.

εχω παρει και 1.5 και μερικες φορες με εβγαλε οριακα, ιδιως αν κανω κανα ταξιδι επαρχια

τελειωνουν για πλακα.

Σου εστειλα προσωπικο μηνυμα

τελειωνουν για πλακα.

1 γιγα παίρνεις (προς το παρόν) με ανανέωση ανω των 10€ online. Μετά, μόνιμα πακέτα έχει

1 γιγα με 4.9€

3 γιγα για ΣΚ με 2€

Βραδινό 10 γιγα με 5€

Υπάρχουν κι αρκετές προσφορές με φτηνά data μέσω countdown offers ή ειδικών προσφορών για κάθε αριθμό αλλά φυσικά είναι έκτακτου χαρακτήρα,δεν μπορείς να βασιστείς εξαρχής σε αυτά.

ευχαριστω ολους για τις απαντησεις,

τεινω να παρω κανα προνομιακο q αφου με 8 ευρω ανανεωση παιρνω και 1000 (η οσα ειναι) λετα ομιλιας.

Χαίρετε,

Έχω ένα q καρτοκινητό με €40 υπόλοιπο μέσα του. Αξίζει να το παρατήσω και να χάσω τα €40 ή να μπω στο τριπάκι να στάζω ένα €10ευρο κάθε 2 μήνες. Δεν είναι ο βασικός αριθμός μου και είμαι σε δίλημμα αν πρέπει να το σκοτώσω τώρα και να περιορίσω την χασούρα μου στα €40 ή αν πρέπει να το κρατήσω ζωντανό γιατί μπορεί να έχει κάποια χρησιμότητα μελλοντικά. Τι λέτε;

Μας ανάψανε φωτιές με την ελάχιστη ανανέωση των €10 ανά 2 μήνες.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

• This topic was unpinned, featured and pinned