Jump to content

Doogee DG800

Manux_oS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα στο φόρουμ.

Το Valencia το έχω αρκετό καιρό με την πρώτη αρχική ρομ αλλά το χρησιμοποίησα ελάχιστα.

Και γιατί είμαι παλιομοδίτης, αλλά κυρίως γιατί το screen flickering και η υπερβολικά μικρή μπαταρία του,

ήταν αποτρεπτικά για νορμάλ κι ευχάριστη χρήση.

Συν του οτι το wifi του με το ζόρι πιάνει σε διπλανό δωμάτιο.

Το GPS ούτε καν το δοκίμασα με αυτά που διαβάζω και αυτά που βλέπω στο κινητό μου.

Σίγουρα πιστεύω χρειάζεται τη νέα επίσημη ρομ που λένε από την Doogee οτι διορθώνει το flickering και το gps.

Πέρασα framaroot και supersu χωρίς να εγκατασταθούν φυσιολογικά και κατόπιν το ρούταρα με kingo root.

Τώρα είναι ρουταρισμένο και θέλω να ρωτήσω αν πρέπει να ακολουθήσω την διαδικασία του CWM,

ή απλά να φορμάρω τη νέα επίσημη ρομ απευθείας με sp-tools?

Κατά την διάρκεια του sp-tools, η μπαταρία είναι από πριν πάνω, ή την βάζω αφού δώσω την εντολή για firmware upgrade?

Thx in adv...

• Απαντήσεις 748
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οταν το συνδεω με τον υπολογιστη μου λεει οτι δεν υπαρχουν drivers για το yunos acb interface και ετσι δεν αναγνωριζεται, παρολο που εχω βαλει τους drivers απο το site της doogee. καμια ιδεα?

Ένα μικρό "προβληματάκι" με τη νέα ρομ του Νοεμβρίου που έχω είναι όταν βγάζω την μπαταρία, μετά στο άνοιγμα εμφανίζει την default ώρα και ημερομηνία (3.00μμ, 1/6/2014) και ύστερα από μερικά δευτερόλεπτα επανέρχεται στην κανονική ώρα και ημερομηνία.

Τα προβλήματα που βγάζει σε μένα με τη νέα ρομ του Νοεμβρίου:

1) Όταν βγάζω την μπαταρία και την ξαναβάζω, χάνει τις ρυθμίσεις της ώρας και ημερομηνίας για μερικά δευτερόλεπτα και μετά επανέρχεται στα σωστά.

Σε 2 περιπτώσεις κράτησε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις μόνιμα και έπρεπε να ξανασετάρω ώρα και ημερομηνία.

2) Bluetooth δεν πιάνει καθόλου, ούτε στο ένα εκατοστό!

3) Στο wifi δεν είδα καμία διαφορά, 1-2 γραμμές με το ζόρι σε διπλανό δωμάτιο αν και συμπεριφέρεται νορμάλ σαν να έχει σχεδόν φουλ σήμα.

4) Η μπαταρία το ίδιο, τελειώνει πάρα πολύ γρήγορα, μου φαίνεται πως τώρα τελειώνει γρηγορότερα από πριν!

5) Δορυφόρους-GPS δεν δοκίμασα ακόμα.

Το μόνο θετικό που βλέπω είναι οτι επιτέλους δεν τρεμοπαίζει η οθόνη και νομίζω πως τώρα η απόκριση της στο άγγιγμα είναι πολύ γρηγορότερη.

P.S.: Κάποιος καλός media player που να διαβάζει ελληνικούς τίτλους στα mp3?

Ο default που έχει τα διαβάζει κινέζικα.

Edited by LarryAn

Τα προβλήματα που βγάζει σε μένα με τη νέα ρομ του Νοεμβρίου:

1) Όταν βγάζω την μπαταρία και την ξαναβάζω, χάνει τις ρυθμίσεις της ώρας και ημερομηνίας για μερικά δευτερόλεπτα και μετά επανέρχεται στα σωστά.

Σε 2 περιπτώσεις κράτησε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις μόνιμα και έπρεπε να ξανασετάρω ώρα και ημερομηνία.

2) Bluetooth δεν πιάνει καθόλου, ούτε στο ένα εκατοστό!

3) Στο wifi δεν είδα καμία διαφορά, 1-2 γραμμές με το ζόρι σε διπλανό δωμάτιο αν και συμπεριφέρεται νορμάλ σαν να έχει σχεδόν φουλ σήμα.

4) Η μπαταρία το ίδιο, τελειώνει πάρα πολύ γρήγορα, μου φαίνεται πως τώρα τελειώνει γρηγορότερα από πριν!

5) Δορυφόρους-GPS δεν δοκίμασα ακόμα.

Το μόνο θετικό που βλέπω είναι οτι επιτέλους δεν τρεμοπαίζει η οθόνη και νομίζω πως τώρα η απόκριση της στο άγγιγμα είναι πολύ γρηγορότερη.

P.S.: Κάποιος καλός media player που να διαβάζει ελληνικούς τίτλους στα mp3?

Ο default που έχει τα διαβάζει κινέζικα.

vlc φιλε, και στο pc και στο android σταθερη αξια

εμενα μπορει καποιος να μου πει γιατι η συσκευη δεν αναγνωριζεται απο το pc? εχω προσπαθησει με το helium (πρωην carbon της cwm για να κανεις back up τα app data) και με το kingo root αλλα δεν αναγνωριζουν την συσκευη ενω εχω εγκαταστησει τους drivers.

EDIT: Ελυσα το θεμα με τους drivers, προσπαθω ομως να βαλω το cwm recovery αλλα παιρνω παντα αυτο το error

http://i.imgur.com/ghbtzBH.png

Edited by greg10

vlc φιλε, και στο pc και στο android σταθερη αξια

THX, δεν ήξερα οτι το vlc υπήρχε και για android!

Πάντως το πρόβλημα δεν λύθηκε, οι τίτλοι των ελληνικών τραγουδιών φαίνονται και πάλι στα κινέζικα.

Ρυθμίσεις στα ελληνικά το vlc έχει μόνο για υπότιτλους σε ταινίες.

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

προσπαθω ομως να βαλω το cwm recovery αλλα παιρνω παντα αυτο το error

http://i.imgur.com/ghbtzBH.png

Και μένα μου το έβγαλε αυτό σε μια από τις πολλές συνδυαστικές περιπτώσεις που δοκίμασα.

Δοκίμασε με μπαταρία πάνω και το USB στο PC, μετά άνοιξε και τρέξε το sp_tools και πάτησε το "download".

Αν δεις οτι δεν κάνει τίποτα, βγάλε απλά την μπαταρία και ξαναβάλτην χωρίς να κλείσεις το πρόγραμμα ή να βγάλεις το usb.

THX, δεν ήξερα οτι το vlc υπήρχε και για android!

Πάντως το πρόβλημα δεν λύθηκε, οι τίτλοι των ελληνικών τραγουδιών φαίνονται και πάλι στα κινέζικα.

Ρυθμίσεις στα ελληνικά το vlc έχει μόνο για υπότιτλους σε ταινίες.

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και μένα μου το έβγαλε αυτό σε μια από τις πολλές συνδυαστικές περιπτώσεις που δοκίμασα.

Δοκίμασε με μπαταρία πάνω και το USB στο PC, μετά άνοιξε και τρέξε το sp_tools και πάτησε το "download".

Αν δεις οτι δεν κάνει τίποτα, βγάλε απλά την μπαταρία και ξαναβάλτην χωρίς να κλείσεις το πρόγραμμα ή να βγάλεις το usb.

απο τοτε που πατας download μετα απο ποση ωρα σου βγαζει το green circle που λενε; δοκιμασα με ολους τους τροπους και παλι τιποτα...

για το vlc πηγαινε στις ρυθμισεις βρες τους υποτιτλους και αλλαξε τη γλωσσα σε greek (εχει δυο επιλογες windows και iso δοκιμασε και τις δυο)

EDIT: Μετα απο απειρες προσπαθειες με sp tools καταφερα να το κανω root (μου εβαλε και το supersu) με kingo root. το ειχα δοκιμασει και χθες που ειχα τη default rom και δεν δουλεψε καλα (μου εγραψε root failed) οποτε δουλευει μονο με rom νοεμβριου. καλη συνεχεια!

Edited by greg10

απο τοτε που πατας download μετα απο ποση ωρα σου βγαζει το green circle που λενε; δοκιμασα με ολους τους τροπους και παλι τιποτα...

για το vlc πηγαινε στις ρυθμισεις βρες τους υποτιτλους και αλλαξε τη γλωσσα σε greek (εχει δυο επιλογες windows και iso δοκιμασε και τις δυο)

EDIT: Μετα απο απειρες προσπαθειες με sp tools καταφερα να το κανω root (μου εβαλε και το supersu) με kingo root. το ειχα δοκιμασει και χθες που ειχα τη default rom και δεν δουλεψε καλα (μου εγραψε root failed) οποτε δουλευει μονο με rom νοεμβριου. καλη συνεχεια!

Όταν πατάς "download" γεμίζει η μπάρα από κάτω και μετά από 10 λεπτά περίπου σου βγάζει το green circle.

Αν δεν τρέξει καθόλου η μπαρα, τότε άλλαξε την "συνδεσιμότητα", δλδ την σειρά που θα πατήσεις το "download".

Δλδ, πρώτα βάλε την μπαταρία πάνω, μετά σύνδεσε το usb στο pc και μετά τρέξε το sp_tools.

Άλλη δοκιμή είναι να τρέξεις πρώτα το sp_tools και μετά να κουμπώσεις το usb με την μπαταρία πάνω.

Άλλες δοκιμές είναι τα παραπάνω 2 χωρίς την μπαταρία πάνω, την βάζεις αφού πατήσεις το download.

Δοκίμασε ολους τους πιθανούς συνδυασμούς, πρέπει να είναι πάνω από 10.

Εμένα μου κάθισε ο εξής: χωρίς μπαταρία-->usb-->τρέχω το sp_tools-->download-->και μετά έβαλα την μπαταρία.

Δοκίμασα iso και windows και utf αλλά τπτ, αυτά είναι για υπότιλους σε ταινίες.

Εγώ θέλω τα ελληνικά που έχουν οι τίτλοι των mp3 να διαβάζονται στα ελληνικά.

Αν τα αλλάξω σε greeklish, εννοείται πως τα διαβάζει κανονικά.

EDIT: εμένα δούλεψε άνετα με την παλιά ρομ το kingoroot απευθείας,

με την καινούρια ζορίστικα, δοκίμασα με root genius, κόλλησε αλλά μετά που έκανα αναβάθμιση στο supersu,

ρουταρίστηκε κανονικα!

Edited by LarryAn

Η ποιο αξιόπιστη ΡΟΜ ποια είναι για να ξαναπεράσω ? Αν έχετε και το λινκ ακόμα καλύτερα , ευχαριστώ πολύ !

Οκ έγινε εγκατάσταση και Ρουτ , όλα καλά !

Edited by st@m@tis
Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8

και εγω ειχα τεραστιο θεμα με την μπαταρια, μου τελειωνε ακομα και οταν δεν εκανα τιποτα. σημερα κατεβασα την φωτεινοτητα στις αυτοματες ρυθμισεις (οχι πολυ φωτεινο αλλα θα το συνηθισω) και εχω δει μια διαφορα μεχρι στιγμης. φιλε SW4LGT ποια ρομ εβαλες?

επισης ξερει κανεις ποτε θα παρει το android 5?

Έχω τώρα αυτή http://www.needrom.com/download/dg800-hive-ui-custom-rom/ έβαλα και ένα άλλο launcher από το Google Play και τώρα τουλάχιστον σε αδράνεια δεν κατεβαίνει μόνη της η μπαταρία... Όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν οκ...

Έχω τώρα αυτή http://www.needrom.com/download/dg800-hive-ui-custom-rom/ έβαλα και ένα άλλο launcher από το Google Play και τώρα τουλάχιστον σε αδράνεια δεν κατεβαίνει μόνη της η μπαταρία... Όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν οκ...

ποιον launcher εβαλες να τον δοκιμασω και εγω?

ποιον launcher εβαλες να τον δοκιμασω και εγω?

Δοκίμασα πολλούς τώρα έχω τον Nova μου αρέσει βασικά βαρέθηκα να αλλάζω Ρομ απ ότι κατάλαβα όμως όλη την δουλειά στην μπαταρία την κάνει η εφαρμογή πού τρέχει Για την μπαταρία σε αυτή την Ρομ όταν είναι ενεργή τότε οκ η μπαταρία πέφτει μόνο κατά την χρήση χθες όμως την απενεργοποίησα και έπεφτε πάλι η μπαταρία μόνη τής δοκίμασα την εφαρμογή στην official rom αλλά δεν είναι συμβατη.. Αρα γύρισα πάλι στην Hive ui και είμαι οκ...

Σήμερα το παρέλαβα και μου ήρθε με την Ρομ του Αυγούστου. Όλη μέρα που το χρησιμοποιώ πάει παρα πολύ καλά. Η μπαταρία έπεσε φυσιολογικά όπως θα έκανε οποιοδήποτε android τηλέφωνο. Όσοι έχετε θέμα με την μπαταρία χρησιμοποιηστε το battery life repair....πραγματικά αυξάνει 30% την μπαταρία σας.Το gps δε το δοκιμασα καν μιας και προορίζεται για δώρο στην μητέρα μου αλλά φαντάζομαι θα είναι το ανακριβές κλασσικό κινέζικο σήμα. Σαν υλικό κατασκευής έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Η οθόνη αν και χαμηλή σε ανάλυση αποδίδει τέλεια τα χρώματα και την ευκρίνεια. Παρα πολύ δυνατό ηχείο. Πολλά gestures που προσωπικά τα αφαίρεσαν μιας και τα θεωρώ ψιλοσκόπιμα.Το double tap θα μου άρεσε για wake up και sleep screen αλλά δυστυχώς δε το βαλανε.Το wifi παει σφαιρα σε ολο το σπιτι.Το σημα κινητης πολυ καλο επισης.Για τα λεφτά του το κινητό είναι παρα πολύ καλό και θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα.

Αντιμετοπίζω ένα θέμα...Έχω rootάρει το κινητό και έβαλα και cwm recovery.Κατέβασα το titanium backup και απεγκατέστησα όποιες εφαρμογές δεν ήθελα.Όμως δε με αφήνει να πάρω backup κάποια εφαρμογή...λέει πως είναι ανεπαρκής ο χώρος ενώ το κινητό είναι άδειο!!! Προσπάθησα να βάλω και sd card αλλά πάλι τα ίδια.Μήπως έχει κανείς κάποια ιδέα?

Και το βασικότερο.....Μου βρίσκει μόνο 3gb σαν αποθηκευτικό χώρο!!!! Που είναι τα άλλα 5gb? Κάτι παίζει...flash άλλη rom επειγόντως...

Edited by soulfunkdjx

Καλησπερα,συνδεω το κινητο μου με το pc και δεν μ εμφανιζει το εικονιδιο για να κανω μεταφορα αρχειων.Τι μπορω να κανω?

Όταν συνδέσεις το υsb πανω στο κινητό άνοιξε το notification bar και διάλεξε την τελευταία επιλογή. Μετά απο εκεί πατάς στο ενεργοποίηση για να σου ανοίξει στο pc και να το δεις.

δεν μου βγαζει καθολου ειδοποιηση!

??? Περίεργο....για δοκίμασε με άλλο καλώδιο.

Εγώ για να συνδέσω το όποιο κινητό με android έχω με το pc, χρησιμοποιώ το MyPhoneExplorer στον υπολογιστή και το MyPhoneExplorer Client στο κινητό. Το μόνο που χρειάζεται είναι το pc και το κινητό να είναι στο ίδιο δίκτυο wifi, να ανοίξουμε το πρόγραμμα και στο pc και στο κινητό και να κάνουμε την σύνδεση μεταξύ τους. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα, μπορούμε να διαχειριστούμε τις επαφές μας, τα μηνύματά μας, το ημερολόγιό μας, τα αρχεία μας στην κάρτα αλλά και στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου. Μπορούμε να εγκαταστήσουμε apk απ΄ευθείας από το pc στο κινητό και γενικά έχουμε πολλές δυνατότητες. Το καλύτερο όλων είναι ότι δεν χρειάζεται καλώδια για την σύνδεση. Ακόμη και να μην έχουμε wifi, μπορούμε να συνδεθούμε και μέσω bluetooth με την ανάλογη βέβαια πτώση στην ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων. Νομίζω ότι αξίζει μία δοκιμή.

Εγώ για να συνδέσω το όποιο κινητό με android έχω με το pc, χρησιμοποιώ το MyPhoneExplorer στον υπολογιστή και το MyPhoneExplorer Client στο κινητό. Το μόνο που χρειάζεται είναι το pc και το κινητό να είναι στο ίδιο δίκτυο wifi, να ανοίξουμε το πρόγραμμα και στο pc και στο κινητό και να κάνουμε την σύνδεση μεταξύ τους. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα, μπορούμε να διαχειριστούμε τις επαφές μας, τα μηνύματά μας, το ημερολόγιό μας, τα αρχεία μας στην κάρτα αλλά και στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου. Μπορούμε να εγκαταστήσουμε apk απ΄ευθείας από το pc στο κινητό και γενικά έχουμε πολλές δυνατότητες. Το καλύτερο όλων είναι ότι δεν χρειάζεται καλώδια για την σύνδεση. Ακόμη και να μην έχουμε wifi, μπορούμε να συνδεθούμε και μέσω bluetooth με την ανάλογη βέβαια πτώση στην ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων. Νομίζω ότι αξίζει μία δοκιμή.

airdroid μακραν το καλυτερο σε αυτο το ειδος.

επισης εχουμε καλα νεα: το dg700 πηρε android 5 οποτε αναμενουμε και για το 800 συντομα

Τί θα γίνει με την μπαταρία ρε παιδιά?

Χθες έκανα ένα σκληρό τεστ, έβαλα να κατεβάζει ένα αρχείο των 2γίγα,

έπαιζε ένα 8ωρο βίντεο από YT και παράλληλα σέρφαρα και έπαιζα με το κινητό.

Η μπαταρία άντεξε 5 ώρες μέχρι να κλείσει το κινητό!

Δεν βγάλανε καμιά συμβατή με περισσότερα mah στην αγορά?

Τί θα γίνει με την μπαταρία ρε παιδιά?

Χθες έκανα ένα σκληρό τεστ, έβαλα να κατεβάζει ένα αρχείο των 2γίγα,

έπαιζε ένα 8ωρο βίντεο από YT και παράλληλα σέρφαρα και έπαιζα με το κινητό.

Η μπαταρία άντεξε 5 ώρες μέχρι να κλείσει το κινητό!

Δεν βγάλανε καμιά συμβατή με περισσότερα mah στην αγορά?

ειναι οντως ΜΕΓΑΛΟ θεμα αλλα δε νομιζω οτι μπορει να γινει κατι..γενικα οσι εχουν smartphone τετοιων specs η μπαταρια ειναι μεγαλο θεμα...