DIMITRISHNDSM Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Και εγώ την έβγαλα αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siou_atha Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Παιδιά το κινητό της γυναίκας μου είναι 2 μηνών με ενα άσπρο κ ενα μωβ καπάκι 2 μπαταρίες με το κουτί του κτλ αγρατζουνιστο με την τελευταία ρομ κ ρουτ.λέω να το δώσω στα 50 ευρώ όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει μνμ.το δίνω γιατί θέλει μεγαλύτερο από το 4,5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg10 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 (edited) Το παρελαβα τεταρτη απο την οεβε στην τιμη των 130. ειναι καλο κινητο, αλλα η μπαταρια τελειωνει υπερβολικα γρηγορα. ειχε και μερικα θεματακια που για να τα λυσω απλα εκανα restart το κινητο. η καμερα του εξαιρετικη, το ιδιο και ο επεξεργαστης, παιζω παιχνιδια χωρις κανενα κολλημα. αν μπορει να διορθωθει και το θεμα με την μπαταρια θα ειναι οκ. Επισης, μπορει καποιος να μου πει τροπο για root ?(που να εχει δοκιμαστει) Edited January 25, 2015 by greg10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Καλησπέρα Από χθες ξαφνικά το τηλέφωνο δεν ανταποκρίνεται καθόλου ή ελάχιστα στα touch μετά από 5 μήνες και χωρίς να έχει υποστεί το παραμικρό πέσιμο ή φθορά. Το αγόρασα πριν από 5 μήνες από το to2c. Ανοίγει κανονικά με το κουμπί και το μόνο και ουσιαστικό πρόβλημα είναι η οθόνη στο touch αλλά και τα κουμπιά που βρίσκονται κάτω... Ξέρει κανείς Ποια είναι η διαδικασία και αν αξίζει τον κόπο το πήγαινε έλα στην Κίνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cker Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 παιδια εχει τυχει να μην συνδεεστε στο ιντερνετ και με τις 2 καρτες σιμ που βαζουμε.Εχω κανει τις ρυθμισεις που πρεπει απο τις ρυθμισεις -διαχειριση καρτας σιμ -συνδεση δεδομενων με την καρτα που θελω αλλα ιντερνετ εχω μονο σαν wi fi και οταν βγαζω το wifi den εχω ιντερνετ.Το τηλεφωνο το πηρα σημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasmix Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 (edited) Καλησπέρα Από χθες ξαφνικά το τηλέφωνο δεν ανταποκρίνεται καθόλου ή ελάχιστα στα touch μετά από 5 μήνες και χωρίς να έχει υποστεί το παραμικρό πέσιμο ή φθορά. Το αγόρασα πριν από 5 μήνες από το to2c. Ανοίγει κανονικά με το κουμπί και το μόνο και ουσιαστικό πρόβλημα είναι η οθόνη στο touch αλλά και τα κουμπιά που βρίσκονται κάτω... Ξέρει κανείς Ποια είναι η διαδικασία και αν αξίζει τον κόπο το πήγαινε έλα στην Κίνα? Ειχα παρομοιο προβλημα Κοιτά εδω Edited January 29, 2015 by pappasmix Παράθεση Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Ειχα παρομοιο προβλημα Κοιτά εδω 4.5 - 6 ευρώ συστημένο από ποια εταιρεία το έστειλες? Εγώ πριν 1 έτος που έστειλα άλλο τηλέφωνο συστημένο μου πήραν από τα ΕΛΤΑ 9 €! Το κόστος επισκευής και γενικότερα όλο το πακέτο πόσο σου πήγε? Το τηλέφωνο το αγόρασα 75 €... Αν είναι όμως να δώσω 30-40 € για να φτιάξω ένα ελλατωματικό τηλέφωνο καλύτερα να πάρω άλλο... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg10 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 καλησπερα παιδια. θελω να κανω root το τηλεφωνο για να αποκτησω λειτουργιες superuser, και οχι για custom recovery. προγραμματα οπως το shuame, το kingo root και το iroot θα δουλεψουν η να μην προσπαθησω; αν εχετε εναν αλλο τροπο για root πειτε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Όσοι ειχατε φουσκωμέμη μπαταρία, από που παραγγείλατε καινούρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonkanaris Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Όσοι ειχατε φουσκωμέμη μπαταρία, από που παραγγείλατε καινούρια? Μία από Banggood και μία σε εγγύηση από Geekbuing.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 1, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 καλησπερα παιδια. θελω να κανω root το τηλεφωνο για να αποκτησω λειτουργιες superuser, και οχι για custom recovery. προγραμματα οπως το shuame, το kingo root και το iroot θα δουλεψουν η να μην προσπαθησω; αν εχετε εναν αλλο τροπο για root πειτε μου To θέμα είναι ότι για να κάνεις root τη συγκεκριμένη συσκευή, προς το παρόν φαίνεται να δουλεύει μόνο η λύση μέσω cwm recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Μία από Banggood και μία σε εγγύηση από Geekbuing.:) εγώ το ειχα παρει Ιουνιο, επικοινωνησα μαζι τους δεκεμβριο και με εγραψαν κανονικα...ηθελαν λεει 7 δολλαρια για να τη στειλουν και τους φοβηθηκα μην παν χαμενα τα λεφτα...πηγα πηρα 1 απο dx.com και σημερα ηρθε..λεω να παρω και μια δευτερη απο aliexpress που την εχει πανφθηνη ps: τωρα η ματαρία να φανταστώ θελει στρώσιμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonkanaris Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 εγώ το ειχα παρει Ιουνιο, επικοινωνησα μαζι τους δεκεμβριο και με εγραψαν κανονικα...ηθελαν λεει 7 δολλαρια για να τη στειλουν και τους φοβηθηκα μην παν χαμενα τα λεφτα...πηγα πηρα 1 απο dx.com και σημερα ηρθε..λεω να παρω και μια δευτερη απο aliexpress που την εχει πανφθηνη ps: τωρα η ματαρία να φανταστώ θελει στρώσιμο? Εγώ το πήρα Ιούλιο και μετά από λίγο ζόρισμα μου την έστειλαν τέλη Δεκεμβρίου δωρεάν .:) Τώρα για στρώσιμο δεν νομίζω να θέλει η μπαταρία λιθίου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg10 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 (edited) To θέμα είναι ότι για να κάνεις root τη συγκεκριμένη συσκευή, προς το παρόν φαίνεται να δουλεύει μόνο η λύση μέσω cwm recovery. ειδα τη διαδικασια για cwm recovery. η ρομ του κινητου μου ειναι η ρομ αυγουστου? δεν την εχω αλλαξει ποτε απο τοτε που το πηρα. πρεπει να αλλαξω ρομ για να το κανω? Edited February 3, 2015 by greg10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 4, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Δεν χρειάζεται να αλλάξεις rom για να βάλεις custom recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg10 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Δεν χρειάζεται να αλλάξεις rom για να βάλεις custom recovery. http://www.needrom.com/download/cwm-recovery-for-dg800-valencia/ εδω λεει οτι εχει δυο εκδοσεις της cwm, μια για ρομ αυγουστου και μια για ρομ νοεμβριου. απ οτι ειδα το κινητου μου εχει τη default rom, ιουλιου 2014. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg10 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Γεια σας παιδια εγω πηρα απο το site http://www.teranous.com και εμεινα ευχαριστημενος πρεπει να το εχουν και Ελληνες η να δουλευουν και Ελληνες πολυ καλη εξυπηρετηση φιλε εκει το εχουν 135 και εγω το πηρα 130 απο ελληνικο καταστημα με 2 χρονια εγγυηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasmix Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 4.5 - 6 ευρώ συστημένο από ποια εταιρεία το έστειλες? Εγώ πριν 1 έτος που έστειλα άλλο τηλέφωνο συστημένο μου πήραν από τα ΕΛΤΑ 9 €! Το κόστος επισκευής και γενικότερα όλο το πακέτο πόσο σου πήγε? Το τηλέφωνο το αγόρασα 75 €... Αν είναι όμως να δώσω 30-40 € για να φτιάξω ένα ελλατωματικό τηλέφωνο καλύτερα να πάρω άλλο... :lol: Με ΕΛΤΑ το έστειλα χωρίς μπαταρία....δεν πλήρωσαν τπτ για την επισκευη Παράθεση Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 5, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 http://www.needrom.com/download/cwm-recovery-for-dg800-valencia/ εδω λεει οτι εχει δυο εκδοσεις της cwm, μια για ρομ αυγουστου και μια για ρομ νοεμβριου. απ οτι ειδα το κινητου μου εχει τη default rom, ιουλιου 2014. Δε νομίζω ότι έχει ιδιαίτερη σημασία αλλά οκ, βάλε την παλαιότερη έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 φιλε εκει το εχουν 135 και εγω το πηρα 130 απο ελληνικο καταστημα με 2 χρονια εγγυηση Δηλαδή εγώ που το βρήκα από Ελλάδα στα 135 με δώρο μια δερμάτινη θήκη + σφραγισμένη ζελατίνα οθόνης και 2 χρόνια εγγύηση να το τσιμπήσω από εδώ; Δεν παίζει να το βρω φθηνότερα έξω ε; Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg10 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 (edited) Δηλαδή εγώ που το βρήκα από Ελλάδα στα 135 με δώρο μια δερμάτινη θήκη + σφραγισμένη ζελατίνα οθόνης και 2 χρόνια εγγύηση να το τσιμπήσω από εδώ; Δεν παίζει να το βρω φθηνότερα έξω ε; φιλε εξω θα το βρεις 90-100 αλλα θα κανει 1-2 μηνες να σου ερθει και αν χαλασει ξαφνικα δε θα μπορεις να κανεις τιποτα. εγω προσωπικα γι αυτο προτιμησα την 2ετη εγγυηση και τα 130ευρω. οποτε τσιμπα το αμεσως. Edited February 5, 2015 by greg10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bairamari Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Ξερει καποιος πως ενεργοποιουμε τα widget στην οθονη κλειδωματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athas62 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 φιλε εξω θα το βρεις 90-100 αλλα θα κανει 1-2 μηνες να σου ερθει και αν χαλασει ξαφνικα δε θα μπορεις να κανεις τιποτα. εγω προσωπικα γι αυτο προτιμησα την 2ετη εγγυηση και τα 130ευρω. οποτε τσιμπα το αμεσως. Αγορασα το τηλ.περιπου πριν 2 μηνες απο γνωστο Κινεζομαγαζο .Το ελαβα μετα 3 εβδομαδες (μαλλον λογο γιορτων). Εφτασε συστημενο στο ταχυδρομειο ,σε αψογη κατασταση μαζι με 2 δωρα,μια ωραια θηκη και μια διαφανεια. Η συσκευασια ηταν εξερετικη.Μου κοστισε 87€. Λειτουργει αψογα σε ολες του τις παραμετρους. Αυτα τα γραφω διοτι συχαινομαι την μαυρη διαφημιση. Οι Κινεζοι (δυστυχως για μας) ειναι πολυ καλοι και γινονται μερα με τη μερα καλυτεροι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SW4LGT Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 (edited) Όλα καλά με αυτό το κινητό αλλά η μπαταρία του χάλια....βάζω μία ρομ άλλη από το needrom φτιάχνει η μπαταρία αλλά χάνει την μπροστινή κάμερα... Εδώ όλες οι ρομhttp://www.needrom.com/category/doogee/dg800/ Edited February 16, 2015 by SW4LGT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg10 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 και εγω ειχα τεραστιο θεμα με την μπαταρια, μου τελειωνε ακομα και οταν δεν εκανα τιποτα. σημερα κατεβασα την φωτεινοτητα στις αυτοματες ρυθμισεις (οχι πολυ φωτεινο αλλα θα το συνηθισω) και εχω δει μια διαφορα μεχρι στιγμης. φιλε SW4LGT ποια ρομ εβαλες? επισης ξερει κανεις ποτε θα παρει το android 5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts