spirospatra Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Απλά να ενημερώσω χωρίς να πω ονόματα καταστημάτων ότι το κινητό-τα 16gb-υπάρχουν και σε καταστήματα εδώ στην Ελλάδα με λίγο πιο τσιμπημένη τιμή αλλά με εγγύηση! Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω ονόματα, οπότε δεν λέω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Εγώ μάλλον αύριο θα το παραγγείλω από εδώ που δίνεις αδερφέ. Μήπως ξέρεις με πια έκδοση έρχεται το 64 αρι??? Με την color , αλλά πριν από λίγο που επικοινώνησα μαζί τους μου είπαν οτι δεν έχουν παραλάβει την έκδοση των 64 gb οπότε αναμένουμε για λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabisuke Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Απλά να ενημερώσω χωρίς να πω ονόματα καταστημάτων ότι το κινητό-τα 16gb-υπάρχουν και σε καταστήματα εδώ στην Ελλάδα με λίγο πιο τσιμπημένη τιμή αλλά με εγγύηση! Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω ονόματα, οπότε δεν λέω! εγώ θα προτιμούσα τους κινέζους στη θέση σου.. έχουν στάνταρ τρόπο σκέψης και διαδικασίες εξυπηρέτησης οι δικοί μας εδώ είναι ανάλογα πόσο τυχερός είσαι και σε τι μέρα θα τον πετύχεις τον άλλο.. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Απλά να ενημερώσω χωρίς να πω ονόματα καταστημάτων ότι το κινητό-τα 16gb-υπάρχουν και σε καταστήματα εδώ στην Ελλάδα με λίγο πιο τσιμπημένη τιμή αλλά με εγγύηση! Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω ονόματα, οπότε δεν λέω! Σπύρο πιστεύω δεν είναι κακό να ξέρουμε που θα το βρούμε... Αν παρόλα αυτά δεν μπορείς να το γράψεις στείλε μου ένα μήνυμα σε παρακαλώ Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Μόλις μίλησα μαζί τους και το έμαθα και εγώ. Ζητώ συγνώμη για τη λάθος πληροφορία που έδωσα! Δεν ήταν δική μου ευθύνη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Ναι εκεί ήμουν πριν λίγο και το είδα από κοντά... Έχει ένα μοναδικό εκθεσιακό κομμάτι... Καλές εντυπώσεις? Είναι πολύ θηρίο? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 25, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Οι off topic συζητήσεις έφυγαν. Δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε τις προθέσεις του οποιουδήποτε. Ο καθένας διαβάζει, κρίνει και κρατάει τα συμπεράσματα για τον εαυτό του. Στο παρόν θέμα συζητάμε αποκλειστικά για ότι έχει να κάνει με τη συσκευή του τίτλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Έχει παραλάβει κανείς? Το παρέλαβα και το wifi του δε συνδέεται με κανένα router, τρέχει Color OS 1.2 (Κατά τ άλλα θηρίο, κι η κάμερά του καλύτερη από Galaxy S4 άνετα) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Έχει παραλάβει κανείς? Το παρέλαβα και το wifi του δε συνδέεται με κανένα router, τρέχει Color OS 1.2 (Κατά τ άλλα θηρίο, κι η κάμερά του καλύτερη από Galaxy S4 άνετα) τι καναλι ειναι το ρουτερ σου?να φανταστω δε το πηρες απο oneplus?δωσε ινφο αν παιζει το 4g Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Στο xda δεν υπάρχει image? Δες και στο σαιτ της cyanogen. Αν τσεκάρεις το 4G με ενδιαφέρει Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 κι εδω δεν ειναι η ρομ? https://cyngn.com/products/oneplusone/ Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Κάτι παίζει με τα αρχεία που έχει στο system για το WiFi, ίσως και με το build.prop Προσπάθησε να βρειςπρόγραμμα να αλλάξεις το region code του WiFi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Σταύρο δώσε οπότε μπορέσεις details περί lte και τι χρώμα επέλεξες Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 http://s27.postimg.org/lhqilxvb3/Screenshot_2014_06_26_10_23_31.jpg Αυτό πήρα σήμερα. Δεν είναι ενδεικτικό βαριάς χρήσης. Απλά, ενημερωτικά. Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 (edited) http://s27.postimg.org/lhqilxvb3/Screenshot_2014_06_26_10_23_31.jpg Αυτό πήρα σήμερα. Δεν είναι ενδεικτικό βαριάς χρήσης. Απλά, ενημερωτικά. Δώσε οθόνη καθώς και κλήσεις για να δούμε αδερφέ...Επίσης η χρήση που κάνεις είναι με wifi ή 3g??? Επίσης αν δεν σου κανει κόπος δωσε καιμια διαχειρηση μνημης Edited June 26, 2014 by galanakop Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Σταυρο, να φανταστω εχει την κινεζικη Color? Για δες αν υπαρχει Ευρωπαικη για το κινητο, γιατι με την κινεζικη ειχα τετοιο (και αλλα διαφορα...) θεματα στο Find5 :) Color OS or CM11 OS Color :D Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Μόλις είδα ένα hands on review και του 16 gb αλλά και του 64 gb.. Ήταν στο 13% η μπαταρία, δεν ανέφερε φωτεινότητα και το on screen time ήταν περίπου 3h έως 3:30...είπε ότι θα του έβγαζε περίπου 4 ώρες... Να πω την αλήθεια περίμενα καλύτερα...στο g2 ήμουν σταθερά πάνω από 4...δεν είπε βέβαια περισσότερες λεπτομέρειες για τη χρήση.. Άσχετο..Πίσω καλύμματα θα κυκλοφορήσουν?Θέλω το μαύρο αλλά όχι το 64άρι, λόγω της οικονομικής διαφοράς που έχουν... Το badget μου είναι συγκεκριμένο..Επίσης αν κάποιος έχει το μαύρο και θέλει το άσπρο το συζητάμε κάποια στιγμή. Μεγειά και καλοδούλευτο σε όσους το πήραν!! Δώσε οθόνη καθώς και κλήσεις για να δούμε αδερφέ...Επίσης η χρήση που κάνεις είναι με wifi ή 3g??? Επίσης αν δεν σου κανει κόπος δωσε καιμια διαχειρηση μνημης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristos99 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Έχει παραλάβει κανείς? Το παρέλαβα και το wifi του δε συνδέεται με κανένα router, τρέχει Color OS 1.2 (Κατά τ άλλα θηρίο, κι η κάμερά του καλύτερη από Galaxy S4 άνετα) Ρύθμισεις/wi-fi συνθετα /κωδικοςπεριοχης και επέλεξε ευρωπη Παράθεση One plus one Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanelk Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Βλεπω στα περισσοτερα sites οτι εχουν την κινεζικη εκδοση του τηλεφωνου. Και μαλιστα αναφερουν οτι ΔΕΝ γραφει την λεξη cyanogen πισω στο καπακι. Ομως σχεδον ολα προσφερουν την cyanogenmod rom. Το ερωτημα μου ειναι κατα ποσο αυτο θα μας επηρεασει στο wifi και στο 3g που εχουμε εδω στην Ελλαδα. Και υπαρχει πιθανοτητα να μας πουλησουν κλωνους της συσκευης? Πως μπορουμε να κανουμε verify? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Μόλις είδα ένα hands on review και του 16 gb αλλά και του 64 gb.. Ήταν στο 13% η μπαταρία, δεν ανέφερε φωτεινότητα και το on screen time ήταν περίπου 3h έως 3:30...είπε ότι θα του έβγαζε περίπου 4 ώρες... Να πω την αλήθεια περίμενα καλύτερα...στο g2 ήμουν σταθερά πάνω από 4...δεν είπε βέβαια περισσότερες λεπτομέρειες για τη χρήση.. Άσχετο..Πίσω καλύμματα θα κυκλοφορήσουν?Θέλω το μαύρο αλλά όχι το 64άρι, λόγω της οικονομικής διαφοράς που έχουν... Το badget μου είναι συγκεκριμένο..Επίσης αν κάποιος έχει το μαύρο και θέλει το άσπρο το συζητάμε κάποια στιγμή. Μεγειά και καλοδούλευτο σε όσους το πήραν!! Αν ειναι πάνω απο τις 4 ωρες ειναι μια χαρά.Ξεχασε τους χρονους του g2... Θα δουμε λίγες μέρες πιστευω οτι μεινανε για να το παρουμε και εμείς Βλεπω στα περισσοτερα sites οτι εχουν την κινεζικη εκδοση του τηλεφωνου. Και μαλιστα αναφερουν οτι ΔΕΝ γραφει την λεξη cyanogen πισω στο καπακι. Ομως σχεδον ολα προσφερουν την cyanogenmod rom. Το ερωτημα μου ειναι κατα ποσο αυτο θα μας επηρεασει στο wifi και στο 3g που εχουμε εδω στην Ελλαδα. Και υπαρχει πιθανοτητα να μας πουλησουν κλωνους της συσκευης? Πως μπορουμε να κανουμε verify? Σωστή παρατήρηση φίλε μου.Νομίζω πως η επιλογή μαγαζιού αγοράς θα παίξει καθοριστικό ρολό για να μην πέσει κάποιος σε κλώνο Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 κι εδω δεν ειναι η ρομ? https://cyngn.com/products/oneplusone/ Δεν το χα δει αυτό, θα το κοιτάξω σήμερα, να βρω πώς γίνεται η εγκατάσταση http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/orig-development δοκιμασε και αλλες ρομ Δε νομίζω να βρω χρόνο γιατί η συσκευή είναι του μαγαζιού, θα αφήσω κάτι σταθερό και πλήρως λειτουργικό Σταύρο δώσε οπότε μπορέσεις details περί lte και τι χρώμα επέλεξες Δεν έχω κάρτα LTE, όποιος προσφέρεται από Αθήνα ή Πειραιά να ρθει με πακέτο ίντερνετ και LTE και να το δει από κοντά, οκ :p Σταυρο, να φανταστω εχει την κινεζικη Color? Για δες αν υπαρχει Ευρωπαικη για το κινητο, γιατι με την κινεζικη ειχα τετοιο (και αλλα διαφορα...) θεματα στο Find5 :) Color :DΝαι Πέτρο, και λατρεύω τη Color κι εγώ:happy: Η ευρωπαϊκή είναι η CM11s Ρύθμισεις/wi-fi συνθετα /κωδικοςπεριοχης και επέλεξε ευρωπη Δεν υπάρχει στο Color os αυτό αλλά η συχνότητα ειναι φυσικά στο 2.4GHz (αλλιως δε βλέπει τίποτα) Βλεπω στα περισσοτερα sites οτι εχουν την κινεζικη εκδοση του τηλεφωνου. Και μαλιστα αναφερουν οτι ΔΕΝ γραφει την λεξη cyanogen πισω στο καπακι. Ομως σχεδον ολα προσφερουν την cyanogenmod rom. Το ερωτημα μου ειναι κατα ποσο αυτο θα μας επηρεασει στο wifi και στο 3g που εχουμε εδω στην Ελλαδα. Και υπαρχει πιθανοτητα να μας πουλησουν κλωνους της συσκευης? Πως μπορουμε να κανουμε verify? Δεν επηρεάζει σε τίποτα. Η κινέζικη έκδοση δεν υποστηρίζει κάποιες συχνότητες LTE και WCDMA που χρησιμοποιούνται μόνο στην αμερική Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristos99 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Στα χαρακτηριστικά αναφέρει 5GHz δεν ξέρω αν αυτό παιζει κάποιο ρολο η επικοινώνησε μαζί τους Παράθεση One plus one Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Στο xda από ότι είδα έχουν αρχίσει και ασχολούνται με το τερατακι... Φαντάζομαι ότι σε λίγες μέρες θα γεμίσει με πολλούς σεφ .... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 (edited) Αν ειναι πάνω απο τις 4 ωρες ειναι μια χαρά.Ξεχασε τους χρονους του g2... Θα δουμε λίγες μέρες πιστευω οτι μεινανε για να το παρουμε και εμείς Σωστή παρατήρηση φίλε μου.Νομίζω πως η επιλογή μαγαζιού αγοράς θα παίξει καθοριστικό ρολό για να μην πέσει κάποιος σε κλώνο γιατι να ξεχασει τους χρονους του G2?3100 ειναι η μπαταρια...εκτος αν παιχτηκε..κινεζια! ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν το χα δει αυτό, θα το κοιτάξω σήμερα, να βρω πώς γίνεται η εγκατάσταση Δε νομίζω να βρω χρόνο γιατί η συσκευή είναι του μαγαζιού, θα αφήσω κάτι σταθερό και πλήρως λειτουργικό Δεν έχω κάρτα LTE, όποιος προσφέρεται από Αθήνα ή Πειραιά να ρθει με πακέτο ίντερνετ και LTE και να το δει από κοντά, οκ :p Ναι Πέτρο, και λατρεύω τη Color κι εγώ:happy: Η ευρωπαϊκή είναι η CM11s Δεν υπάρχει στο Color os αυτό αλλά η συχνότητα ειναι φυσικά στο 2.4GHz (αλλιως δε βλέπει τίποτα) Δεν επηρεάζει σε τίποτα. Η κινέζικη έκδοση δεν υποστηρίζει κάποιες συχνότητες LTE και WCDMA που χρησιμοποιούνται μόνο στην αμερική ολοι στο σπιτι του σταυρου με μια βοντα :lol: Edited June 26, 2014 by blade_ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Στα χαρακτηριστικά αναφέρει 5GHz δεν ξέρω αν αυτό παιζει κάποιο ρολο η επικοινώνησε μαζί τους Και τις 2 συχνότητες υποστηρίζει στο ColorOS. Δεν έχει σημασία αυτό, καθώς τα δίκτυα στα 2.4GHz τα βλέπει κανονικά. Τελικά μου συνδέθηκε μετά από factory reset, όλα καλά, αλλά θέλω να δοκιμάσω και την CM11 μιας και δεν θα το κρατήσω για μένα που μ αρέσει η ColorOS γιατι να ξεχασει τους χρονους του G2?3100 ειναι η μπαταρια...εκτος αν παιχτηκε..κινεζια! Έχει πιο ενεργοβόρο επεξεργαστή, και μεγαλύτερη οθόνη, πάντως προς το παρόν το βλέπω πολύ καλό σε αυτονομία, δεν το χω φορτίσει καθόλου απ' όταν βγήκε απ το κουτί με 60% μπαταρία πριν 2 μέρες, κι έχω κάνει διάφορες δοκιμές κι επανακινήσεις ολοι στο σπιτι του σταυρου με μια βοντα :lol: Περιμέντε πρώτα να δω ποια εταιρία καλύπτει LTE εδώ :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts