Jump to content

OnePlus One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Α και από ram, ενώ το χρησιμοποιώ σαν iPhone, δηλαδή δεν βγαίνω από τους εφαρμογές με back button, αλλά με home, η free δεν πέφτει με τίποτα κάτω από 1,4 GB. Υπ' όψη τα θέματα κρατούν αρκετή μνήμη, έχω και 4-5 εφαρμογές για το Pebble.

Όταν σου έλεγα προχθές ότι έχει φάση να διαβάζει κανείς την άποψη κάποιου χρήστη iPhone αυτό εννοούσα. Κανείς σοβαρός χρήστης android συσκευών και δη nexus και pure android δε βγαίνει με back button. Ειδικά αυτό το "το δουλεύω σαν iPhone" με αποτέλειωσε. Φιλικά έτσι δε το λέω trollαροντας.

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μόλις μου ήρθε και εμένα απο κινα και μια απο τα ίδια . Το 64 είναι και ειναι με 12 gig μνήμη .

Κατα τα αλλά το κινητό φανταστικό , θα προσπαθήσω το βράδυ να το φτιαξω αλλά όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ είμαι λίγο άσχετος .

Ελπίζω να μην το brickαρω :)

Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο.

Μέγας Αλέξανδρος

Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας.

Όταν σου έλεγα προχθές ότι έχει φάση να διαβάζει κανείς την άποψη κάποιου χρήστη iPhone αυτό εννοούσα. Κανείς σοβαρός χρήστης android συσκευών και δη nexus και pure android δε βγαίνει με back button. Ειδικά αυτό το "το δουλεύω σαν iPhone" με αποτέλειωσε. Φιλικά έτσι δε το λέω trollαροντας.

Δηλαδή οι σοβαροί χρήστες εχουν μόνο nexus;

Αυτοί οι σοβαροί χρήστες ακόμα και με 3gb ram, 3000+mAh μπαταρία εχουν το σύνδρομο του android και γεμίζουν την συσκευή τους με άχρηστα για να σταματούν εφαρμογες κλπ

Φίλε μου δεν με ξέρεις, δεν έχουμε βρεθεί σε κάποιο απο τα επίσημα φόρουμ συσκευών. Το ότι έχω iPhone δεν σημαίνει τίποτα. Εχουν περάσει απο τα χέρια όλες οι πραγματικά καλές android συσκευές απο το καλοκαίρι του 2010 που άφησα το HD2 που έτρεχε ήδη 2.2 για να πάω σε original android.

Το 80% των χρηστών που αναφερεσαι ,βγαίνει με back button, εχουν widgets για να βλέπουν μην τυχόν τους ξέφυγε καμία εφαρμογή και έμεινε ανοιχτή.

Δεν εχει περάσει πολύς καιρός που ήταν κανόνας. Μόλις με το note 2 απέκτησε το android αυτή την άνεση.

Σας θυμάμαι να παλευετε στο φόρουμ του Nexus S με βότανα και ματζουνια την ώρα που το δικό μου μόνο με root και CM δεν είχε κανένα πρόβλημα. Έκανε ότι του επέτρεπε το λειτουργικό & το hardware του με άνεση.

Το smartphone δεν το έχουμε για να δοκιμάζουμε όλη μέρα mods μπας και ανοίξει ενα δευτερόλεπτο πιο γρήγορα ενα μενού.

Το έχουμε για χρήση, πραγματική χρήση. Εκτός απο ομαλότητα χρειάζονται κι αλλά πράγματα, οθόνη, κάμερα, αξιοπρεπής ήχος, αυτονομία κλπ.

Εκθειάζω το OPO όχι γιατί το αγόρασα, αλλά γιατί ειναι η δεύτερη συσκευή που μ εντυπωσιάζει μετα το Μ8 και ειναι πραγματικά πλήρες.

Στο φόρουμ του i5s γράφω μόνο για να γκρινιαξω και το έχω πληρώσει τα διπλά.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

@Mythozz

Δεν ξέρω αν βρήκες όλα τα κόλπα στον nova, μπορείς όμως να τον κάνεις να δείχνει ακριβώς όπως o δικός του launcher.

Ναι φιλαράκι, το έκανα ολοιδιο, στη λεπτομέρεια κιόλας. Έχω και τις ειδοποιήσεις στα Mail που είναι σημαντικές για την δουλειά.

Όσο για τα περί Nexus, iPhone κλπ ο καθένας έχει μια χ εμπειρία. Σαν φανατικός της Apple, το One Plus με κάνει να μην σκέφτομαι καθόλου το iOS αυτή την στιγμή. Έχει ανώτερο Bluetooth, 4G δεκτη από το Nexus, να τα λέμε και αυτά. Και εγώ το έχω όλη μέρα συνδεδεμένο με το Pebble, αλλά και με το Plantronics Edge κάποιες ώρες. Η αυτονομία είναι μοναδική, δεν ξέρω πως θα πάω στο IPhone 6 έτσι. Θα κακομαθω και με οποία άλλη συσκευή θα μου φαίνεται χαλια η αυτονομία. :p

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Πάντως δεν έχει και τόσο δυνατό wifi. Στο ίδιο σημείο που έχω 1-2 γραμμές απο ενα κοντινό δίκτυο και παίζω άνετα με το galaxy S3, με το 1+ το βλέπω, συνδέεται αλλά όταν πάω να παίξω ξεσυνδεεται που σημαίνει καραοριακό.

Περίμενα να εχει πιο δυνατό wifi απο τα επωνυμσ .

Ναι φιλαράκι, το έκανα ολοιδιο, στη λεπτομέρεια κιόλας. Έχω και τις ειδοποιήσεις στα Mail που είναι σημαντικές για την δουλειά.

Όσο για τα περί Nexus, iPhone κλπ ο καθένας έχει μια χ εμπειρία. Σαν φανατικός της Apple, το One Plus με κάνει να μην σκέφτομαι καθόλου το iOS αυτή την στιγμή. Έχει ανώτερο Bluetooth, 4G δεκτη από το Nexus, να τα λέμε και αυτά. Και εγώ το έχω όλη μέρα συνδεδεμένο με το Pebble, αλλά και με το Plantronics Edge κάποιες ώρες. Η αυτονομία είναι μοναδική, δεν ξέρω πως θα πάω στο IPhone 6 έτσι. Θα κακομαθω και με οποία άλλη συσκευή θα μου φαίνεται χαλια η αυτονομία. :p

Απλά δεν θα πας Νίκο loool!

Λογικά αύριο θα παραλάβω κι εγω παιδιά.

Σήμερα παρέλαβαν ολοι αυτοί που είχαν παραγγελία από αρχές Αυγούστου, και μέχρι 11 του μήνα. Εγώ παράγγειλα στις 12, οπότε λογικά αύριο είναι η μεγάλη μέρα!

Μήπως μπορεί κάποιος να δώσει το link για το πως γίνεται η αλλαγή της μνήμης , το είχαν δώσει σε προηγούμενα post αλλά δεν θυμάμαι σε ποια σελιδα .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων . :)

Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο.

Μέγας Αλέξανδρος

Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας.

Απλά δεν θα πας Νίκο loool!

Λογικά αύριο θα παραλάβω κι εγω παιδιά.

Σήμερα παρέλαβαν ολοι αυτοί που είχαν παραγγελία από αρχές Αυγούστου, και μέχρι 11 του μήνα. Εγώ παράγγειλα στις 12, οπότε λογικά αύριο είναι η μεγάλη μέρα!

Δεν υπάρχει λόγος να πας στο i6. Μόνο από συνήθεια.

Δουλεύω εκ περιτροπής opo & i5s. Το χέρι μου πάει από μόνο του στο 1+.

Χωρίς θήκη έχει τρομερή αίσθηση στο κράτημα. Δεν μου κάνει καρδιά να βάλω το back cover.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μήπως μπορεί κάποιος να δώσει το link για το πως γίνεται η αλλαγή της μνήμης , το είχαν δώσει σε προηγούμενα post αλλά δεν θυμάμαι σε ποια σελιδα .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων . :)

Πάρε για να μην ψάχνεις μια που είσαι ομοιοπαθής...!!! :p

To fix 12gb* storage in 64gb model oneplus one, you have to install rom from scratch (Warning, you can brick your phone)

*12gb μάλλον το αναφέρει έτσι γιατί το 16άρι εμφανίζει διαθέσιμα 12gb όταν το ανοίγεις για πρώτη φορά και δεν έχεισ εγκαταστήσει τίποτα άλλο.

Download Nexus Root Toolkit v1.8.5 from

http://www.wugfresh.com/nrt/

We'll not use this program so close it after install.

Also download rom file (461 mb)

http://dist01.slc.cyngn.co...d-fastboot.zip...

Put your oneplus in fastboot mode. To do this:

Connect phone to Laptop with microUSB cable.

Turn on the phone. When display is open and you can navigate apps, settings etc, hold power button for 10 seconds until phone is turned off.

Keep holding power button after you hear device-discconect sound and hold volume up button for 3 seconds until you see FastBoot logo.

Remember, hold power button 10 secs until device is turned off and when you hear sound from your computer, hold volume up button along with power button.

After you see FastBoot logo, extract contents of rom file to this folder:

cm-11.0-XNPH25R-bacon-signed-fastboot.zip extract to here:

C:\Program Files (x86)\WugFresh Development\data

Make sure boot.img and other files is in this folder, not somewhere else.

Then run console (cmd.exe) in windows (Start -> Run -> Cmd.exe (enter))

type this:

cd "C:\Program Files (x86)\WugFresh Development\data"

type this:

fastboot

if you see some text, then you're in correct folder.

type: dir *.img

You need to see some files like boot.img cache.img recovery.img userdata_64G.img etc

If not, you haven't extracted rom files to this folder.

If everything is ready, you will erase rom files in this phone. From this step you can brick phone so be extra careful.

Type these commands one by one. You can copy paste to console (right click -> paste)

fastboot erase boot

fastboot erase cache

fastboot erase recovery

fastboot erase system

fastboot erase userdata

fastboot flash boot boot.img

fastboot flash userdata userdata_64G.img

fastboot flash system system.img

fastboot flash recovery recovery.img

fastboot flash cache cache.img

fastboot flash modem NON-HLOS.bin

fastboot flash sbl1 sbl1.mbn

fastboot flash dbi sdi.mbn

fastboot flash aboot emmc_appsboot.mbn

fastboot flash rpm rpm.mbn

fastboot flash tz tz.mbn

fastboot flash LOGO logo.bin

If all commands above did not give any ERROR, type this final command to restart phone. First boot will take about 2-3 minutes so don't worry.

fastboot reboot

To fix 12gb* storage in 64gb model oneplus one, you have to install rom from scratch (Warning, you can brick your phone)

*12gb μάλλον το αναφέρει έτσι γιατί το 16άρι εμφανίζει διαθέσιμα 12gb όταν το ανοίγεις για πρώτη φορά και δεν έχεισ εγκαταστήσει τίποτα άλλο.

Download Nexus Root Toolkit v1.8.5 from

http://www.wugfresh.com/nrt/

We'll not use this program so close it after install.

Also download rom file (461 mb)

http://dist01.slc.cyngn.co...d-fastboot.zip...

Put your oneplus in fastboot mode. To do this:

Connect phone to Laptop with microUSB cable.

Turn on the phone. When display is open and you can navigate apps, settings etc, hold power button for 10 seconds until phone is turned off.

Keep holding power button after you hear device-discconect sound and hold volume up button for 3 seconds until you see FastBoot logo.

Remember, hold power button 10 secs until device is turned off and when you hear sound from your computer, hold volume up button along with power button.

After you see FastBoot logo, extract contents of rom file to this folder:

cm-11.0-XNPH25R-bacon-signed-fastboot.zip extract to here:

C:\Program Files (x86)\WugFresh Development\data

Make sure boot.img and other files is in this folder, not somewhere else.

Then run console (cmd.exe) in windows (Start -> Run -> Cmd.exe (enter))

type this:

cd "C:\Program Files (x86)\WugFresh Development\data"

type this:

fastboot

if you see some text, then you're in correct folder.

type: dir *.img

You need to see some files like boot.img cache.img recovery.img userdata_64G.img etc

If not, you haven't extracted rom files to this folder.

If everything is ready, you will erase rom files in this phone. From this step you can brick phone so be extra careful.

Type these commands one by one. You can copy paste to console (right click -> paste)

fastboot erase boot

fastboot erase cache

fastboot erase recovery

fastboot erase system

fastboot erase userdata

fastboot flash boot boot.img

fastboot flash userdata userdata_64G.img

fastboot flash system system.img

fastboot flash recovery recovery.img

fastboot flash cache cache.img

fastboot flash modem NON-HLOS.bin

fastboot flash sbl1 sbl1.mbn

fastboot flash dbi sdi.mbn

fastboot flash aboot emmc_appsboot.mbn

fastboot flash rpm rpm.mbn

fastboot flash tz tz.mbn

fastboot flash LOGO logo.bin

If all commands above did not give any ERROR, type this final command to restart phone. First boot will take about 2-3 minutes so don't worry.

fastboot reboot

Γιατί δεν το βάζουν ενα οδηγό να μην ψάχνει το κάθε παιδί;

Φίλε εσύ πήρες το update;

παιδια επιστροφη πισω 4.4.2 ακουγονται πολλα παραπονα για την τελευταια αναβαθμιση

Λοιπον αντιμετωπισα προβλημα με την μπαταρια δεν ξερω αν καποιοι ειναι ασχετοι σε αλλα forum οπως προαναφερθηκε αλλα οταν αντιμετωπιζω κατι εγω (προβλημα) θα κοιταξω αν και καποιος αλλος το εχει ωστε να βγαλω ενα συμπερασμα αν εκανα κατι λαθος εγω η ειναι η ιδεα μου

Γιατί δεν το βάζουν ενα οδηγό να μην ψάχνει το κάθε παιδί;

Φίλε εσύ πήρες το update;

Το πέρασα μόνος μου, δεν άντεχα να περιμένω ΟΤΑ. Αλλά όλα οκ. Μετά πήρε τη μικρή ενημέρωση μόνο του.

Το πέρασα μόνος μου, δεν άντεχα να περιμένω ΟΤΑ. Αλλά όλα οκ. Μετά πήρε τη μικρή ενημέρωση μόνο του.

Άνοιξε μας τα μάτια πώς να το περάσω και εγώ; είμαι φουλ στοκ

Λοιπον αντιμετωπισα προβλημα με την μπαταρια δεν ξερω αν καποιοι ειναι ασχετοι σε αλλα forum οπως προαναφερθηκε αλλα οταν αντιμετωπιζω κατι εγω (προβλημα) θα κοιταξω αν και καποιος αλλος το εχει ωστε να βγαλω ενα συμπερασμα αν εκανα κατι λαθος εγω η ειναι η ιδεα μου

Δεν είπαμε ότι είναι γενικά άσχετοι. Αντιθέτως εκεί έχουν υπάρξει όλοι οι μεγάλοι του χώρου.

Παλιά για να ανοίξουμε νέο θέμα στο xda έπρεπε να περάσει πολύς καιρός να εξοικειωθούμε και να ξέρουμε τι λέμε.

Σήμερα έβλεπα κάποιον πρώτο ποστ καινούργιο θέμα και ξερολιές.

Αν έχεις πρόβλημα στην αυτονομία υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να κάνεις.

Δεν είναι κάτι που γενικεύεται. Μπορεί να υπάρχουν 50 με το ίδιο πρόβλημα αλλά με διαφορετική αιτία καθένας τους.

Πρώτα απ'όλα παίρνεις nand backup με custom recovery και τα data των εφαρμογών σου με titanium. Τα μεταφέρεις στο pc ή σε ένα usb αν έχεις καλώδιο otg.

Κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Επαναφέρεις μόνο το mail σου και με όλα ανοιχτά το αφήνεις 2-3 ώρες σε sleep mode. Αν τα πάει καλά επαναφέρεις τις γνωστές δοκιμασμένες εφαρμογές και τσεκάρεις πάλι σε sleep mode.

Εφόσον συνεχίζει καλά, το δουλεύεις μια μέρα και αφού σιγουρευτείς, περνάς τις υπόλοιπες αφήνοντας τις ύποπτες για το τέλος ώστε να καταλάβεις ποιά είναι το πρόβλημα.

Αν παρόλα αυτά συνεχίζεται το buttery brain, , ξαναφλασαρεις την Rom γιατί μάλλον και πήγε στραβά με την εγκατάσταση του update.

Που ακούγονται; Αν εννοείς στο xda το έχω ξαναπεί: τα τελευταία 3 χρόνια με την ραγδαία εξάπλωση του android το 80% των μελών ειναι άσχετοι.

Βρίσκουν το xda με την πρώτη αναζήτησή, ενθουσιαζονται λόγο απειρίας με όσα διαβάζουν και πλακωνονται στα mods χωρίς να ξέρουν τι κάνουν.

Να γυρίσω στην 4.4.2 γιατί; Ποια ειναι τα σοβαρά προβλήματα που δεν έχω συναντήσει 3 μέρες τώρα;

Κάνω την ίδια ακριβώς χρήση. Μοναδική διαφοροποίηση ότι χρησιμοποιώ nova και L android theme.

Δεν παρατηρώ τίποτα περίεργο.

Οι περισσότεροι πέρασαν ανορθόδοξα το update. Ποιος μας βεβαιώνει ότι κάτι δεν έκαναν λάθος;

ακουστηκα σαν να σας το προτεινω να επιστρεψετε στην 4.4.2 οχι εννουσα για μενα ειχα μεγαλο θεμα με την μπαταρια με την καινουργια αναβαθμιση και μαλλον ωφειλετε απο λαθος εγκατασταση του update

Πως πέρασες το update

Ακολούθησα τα παρακάτω βήματα του συμφορουμίτη Te_salat....

Κατέβασε από εδώ το αρχείο και πέρασε το στην συσκευή σου.

https://forums.oneplus.net/threads/official-ota-cm-11s-30o-flashable-zip.83968/

Υποτίθεται ότι έχεις TWRP recovery.

Μπες σε recovery , πήγαινε στην δεύτερη επιλογή Mount και βεβαιώσου οτι ΔΕΝ είναι τικαρισμενο το System.

Μετά πηγαίνεις στο Install και το φλασαρεις σαν οποιοδήποτε zip.

Προσοχή δεν πρέπει να υπάρχει κανένα τροποποιημενο αρχείο συστήματος. Εγώ παιδευτηκα γιατί είχα τροποιοιημενο το paths για την αύξηση έντασης του ήχου. Μόλις πέρασα το αυθεντικό, έγινε κανονικά το φλασάρισμα.

Κανείς τα wipe σου σε Dalvik & cache και επιλέγεις reboot system.

Εκεί θα σου πει ότι δεν έχεις SU και θα σε ρωτήσει αν θέλεις να το εγκαταστήσει. Θα επιλέξεις Ναι.

Sorry για το off topic....

Πάντως μετά την αλλαγή του φορουμ και του ανοίγματος 3 νημάτων έγινε ένας ψιλοχαμός για να βρείς παλαιά ποστ. Αρχή είναι ακόμα βέβαια, στη συνέχεια θα βοηθήσει. Αν και τώρα εγώ που διάβαζα καθημερινά το φορουμ για να ενημερώνομαι σχετικά με το ΦΟΒΕΡΟ μας τηλέφωνο, αναγκάζομαι να παρακολουθώ 3 νήματα... Ενώ πριν έμπαινα σε ένα και διάβαζα ότι νέο έχει προκύψει...!!!

Edited by kdami4

Δεν είπαμε ότι είναι γενικά άσχετοι. Αντιθέτως εκεί έχουν υπάρξει όλοι οι μεγάλοι του χώρου.

Παλιά για να ανοίξουμε νέο θέμα στο xda έπρεπε να περάσει πολύς καιρός να εξοικειωθούμε και να ξέρουμε τι λέμε.

Σήμερα έβλεπα κάποιον πρώτο ποστ καινούργιο θέμα και ξερολιές.

Αν έχεις πρόβλημα στην αυτονομία υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να κάνεις.

Δεν είναι κάτι που γενικεύεται. Μπορεί να υπάρχουν 50 με το ίδιο πρόβλημα αλλά με διαφορετική αιτία καθένας τους.

Πρώτα απ'όλα παίρνεις nand backup με custom recovery και τα data των εφαρμογών σου με titanium. Τα μεταφέρεις στο pc ή σε ένα usb αν έχεις καλώδιο otg.

Κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Επαναφέρεις μόνο το mail σου και με όλα ανοιχτά το αφήνεις 2-3 ώρες σε sleep mode. Αν τα πάει καλά επαναφέρεις τις γνωστές δοκιμασμένες εφαρμογές και τσεκάρεις πάλι σε sleep mode.

Εφόσον συνεχίζει καλά, το δουλεύεις μια μέρα και αφού σιγουρευτείς, περνάς τις υπόλοιπες αφήνοντας τις ύποπτες για το τέλος ώστε να καταλάβεις ποιά είναι το πρόβλημα.

Αν παρόλα αυτά συνεχίζεται το buttery brain, , ξαναφλασαρεις την Rom γιατί μάλλον και πήγε στραβά με την εγκατάσταση του update.

προς βοηθεια ισως και αλλων να πω οτι εδω στο φορουμ εχουν αναφερθει δυο αρχεια να

φλασαρεις

1. https://forums.oneplus.net/threads/official-ota-cm-11s-30o-flashable-zip.83968/

2.http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/rom-stock-rooted-4-4-4-xnph30o-t2845100

ποιο φλασαρουμε απο twrp ?

με το πρωτο αρχειο που φλασαρα που λογικα ειναι μονο το update εκει ειχα battery drain

τωρα θα κανω καθαρη εγκατασταση ολη της rom

Edited by panosa12

Σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια , σε 15 λεπτα εγινε η αλλαγη απο 16 σε 64 .

Και αμεσως πηρε και το update σε 4.4.4

Edited by memix

Μέγας Αλέξανδρος

προς βοηθεια ισως και αλλων να πω οτι εδω στο φορουμ εχουν αναφερθει δυο αρχεια να

φλασαρεις

1. https://forums.oneplus.net/threads/official-ota-cm-11s-30o-flashable-zip.83968/

2.http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/rom-stock-rooted-4-4-4-xnph30o-t2845100

ποιο φλασαρουμε απο twrp ?

με το πρωτο αρχειο που φλασαρα που λογικα ειναι μονο το update εκει ειχα battery drain

τωρα θα κανω καθαρη εγκατασταση ολη της rom

Που είχες buttery brain? Σε idle ή στην διάρκεια χρήσης?

Ρωτάω γιατί δεν έχω τσεκάρει την 30 σε idle. Δεν το έχω αφήσει σε ησυχία και το βράδυ φορτίζει από τότε που την πέρασα.

Σε χρήση είναι στα ίδια επίπεδα.

Όμως τώρα μόλις διάβασα ότι έχουν εντοπίσει πρόβλημα στον αισθητήρα εγγύτητας το οποίο αυξάνει την κατανάλωση όταν το έχεις σε fly ή sleep mode.

EDIT

Όντως υπάρχει battery brain όταν η συσκευή είναι σε κατάσταση idle.

Το έβαλα για μια ώρα σε fly mode και έχασε 2%. Ενώ πριν έχανα τόσο σε 4 ώρες και με την συσκευή σε κανονική λειτουργία.

Η διόρθωση είναι έτοιμη και θα ενσωματωθεί στα nightly builds*πριν δοθεί επίσημα με κάποιο mini ota update.

Edited by Te_salat

Παιδιά κάτσαμε και φτιάξαμε 3 ΘΕΜΑΤΑ για την συσκευή για να μην γίνεται μπάχαλο. Παρακαλώ να απαντάτε και να ρωτάτε το κάθε ερώτημα στο αντίστοιχο θέμα.

Αναβαθμίσεις, ROMS κλπ εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=397591

Κάθε off topic θα διαγράφεται.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

• The title was changed to OnePlus One