fantomas_ktm Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Υπάρχει πιθανότητα να δοθεί ράδιο;;;!!! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Τελικά το πέρασα απο xda και όλα καλά. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Αν είναι stock ναι θα κάνει,δεν εχεις θέμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Λογικά πέρασε η stock απο πάνω,ξαναπέρασε την δεν τρέχει τίποτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Να ερθει με ενδιαφέρει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Να ερθει με ενδιαφέρει . Θα ερθει κανονικά.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Θα ερθει κανονικά.. Σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Αλλιως πως να το περάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Αφού χτες βγήκε πότε να προλάβουν να το πάρουν όλοι. Μέσα σε 2 εβδομαδες θα το χουν πάρει όλοι λογικα Δεν μιλησα για ολους.Anyway Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef212000 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Παίδες τα κατάφερα.οποτε έχω την 25 τώρα.άντε να δω πως θα περάσω τώρα την καινούρια... :) επαναλαμβάνω πάντως προς ενδιαφερόμενους.το κινητό σκίζει!!!για τα λεφτά του είναι ευκαιρία.σήμερα φίλος με s5 έκλαιγε τα 600 ευρώ που έδωσε. :) ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Εσας χάθηκε η ρύθμιση home στα settings μετα το update όπως γράφουν στο xda? Γιατι εμένα υπάρχει ακόμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 (edited) Εσας χάθηκε η ρύθμιση home στα settings μετα το update όπως γράφουν στο xda? Γιατι εμένα υπάρχει ακόμα. Αλεξ σε εμένα δεν υπάρχει.Μάλιστα εψαχνα να κάνω μικρότερα τα εικονίδια.Η ρύθμιση αυτή γίνεται απο τη home screen πια Η ρύθμιση εμφανίζεται μονο αν προστεθεί και άλλος launcher.Όμως τις ρυθμίσεις του trebuchet μπορείς να τις αλλαξεις μονο απο τη home screen πατώντας τη παρατεταμένα και έπειτα κανοντας swipe up Edited August 12, 2014 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geico Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 βρε παιδια εχω χασει την μπαλα με τοις διαδικασιες που διαβαζω παραπανω φτιαχτε μια σεκιδα αναλυτηκι με ολα να μην σας ζαλιζουμε συνεχεια αν και καινουργιος σε αυτα τα πραγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 (edited) Μςεικές φώτο με Clear Image. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/540/gpf31w.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/674/ieGHZK.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/673/OHqqVc.jpg Εδω ενα συγκριτικό με το S4 Zoom χωρίς ζουμάρισμα εννοείται. Οι φώτο είναι μικρό μέρος του πλάνου. Εχει γίνει μεγάλο crop. Tρομερη έκπληξη, το πάει στα ίσα το S4 Zoom. Μπράβο Cyanogen!!! http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/913/ATCn43.jpg Edited August 12, 2014 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 κάποιος χριστιανός να μας πει τι είναι το radio και αν πρέπει να το βάλουμε υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 κάποιος χριστιανός να μας πει τι είναι το radio και αν πρέπει να το βάλουμε υπάρχει? Το ράδιο είναι το τμήμα software το οποίο είναι υπεύθυνο για την επικοινωνία του hardware της συσκευής με τον "εξω" κόσμο...δηλαδή με την εκπομπή του κινητού για να συνδέεται στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας αλλά κ για να μπορεί να συνδέεται μέσω wifi,bluetooth,κ.τ.λ. Αυτά εν ολίγοις. Αν θελεις μπορείς να το περάσεις.Προσωπικά το πέρασα. Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Το ράδιο είναι το τμήμα software το οποίο είναι υπεύθυνο για την επικοινωνία του hardware της συσκευής με τον "εξω" κόσμο...δηλαδή με την εκπομπή του κινητού για να συνδέεται στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας αλλά κ για να μπορεί να συνδέεται μέσω wifi,bluetooth,κ.τ.λ. Αυτά εν ολίγοις. Αν θελεις μπορείς να το περάσεις.Προσωπικά το πέρασα. Οκ σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Όχι, μη την κάνεις claim. Θα προωθήσεις στο email του παιδιού που θα το πάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Δόθηκε παιδιά... Καλή τύχη στους υπόλοιπους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Δόθηκε παιδιά... Καλή τύχη στους υπόλοιπους δωθηκε εδω σε μελος ή καπου αλλου? Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Περασα και γω το update,με παιδεψε γιατι ειχα πειραξειβαρκετα αρχεια συστηματος,οποτε γυρισα στο καθαρο nandroid μου,φλασαρα καπακι και με το boot ηρθε και το update..Ξανα επαναφορά εργοστασιακων και εστησα απο την αρχη χωρις titanium.Ολα αψογα,στο ακουστικό και το μεγαφωνο διαφορα δεν ειδα,το λευκο ειναι πολυ διαφορετικο ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Ρε παιδιά έχω ένα κολλητό στην Αμερική αυτός μπορεί να το πάρει από εκεί? γιατί θα έρθει τέλος του μήνα Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Increased capacitive button illumination Εγώ πάντως δεν ειδα καμια αύξηση στον φωτισμό στα capacitive buttons. Το ίδιο μου φαίνονται. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://oneplus.net/de πρέπει να μπεις από Γερμανική IP εν προκειμένω! Καμια σχέση η ip Θα μπει απο το γερμανικό site. Το ίδιο επαθα κι εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Και τα 2 παίζουν ρόλο. Πρέπει να αλλάξει και τη χώρα του store και να μπει με VPN για Γερμανία. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Μςεικές φώτο με Clear Image. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/540/gpf31w.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/674/ieGHZK.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/673/OHqqVc.jpg Εδω ενα συγκριτικό με το S4 Zoom χωρίς ζουμάρισμα εννοείται. Οι φώτο είναι μικρό μέρος του πλάνου. Εχει γίνει μεγάλο crop. Tρομερη έκπληξη, το πάει στα ίσα το S4 Zoom. Μπράβο Cyanogen!!! http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/913/ATCn43.jpg Πολυ ομορφο ποστ που δείχνει πόσο καλό Τελικά είναι το κινητό αυτο Και πόσο πολύ το προσέχουν. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι έκαναν μεγάλη δουλειά στην κάμερα. Και μου λέει ότι θα έχει κερδίσει ακόμα και σε αυτονομία , ενώ είναι ήδη κορυφαίο. Δεν το εχω δοκιμάσει με την αναβάθμιση αλλα σίγουρα πολλοί θα δείτε διαφορά. Πόσο πάει αντουτου με την.4.4.4 Με διαφορά το καλύτερο κινητό σήμερα, τα κάνει όλα. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts