aiolos Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Στα thread που αναφέρονται σε προβλήματα γράφουν αυτοί που έχουν προβλήματα. Τι περιμένετε δηλαδή; Να μπούν χιλιάδες χρήστες και να λένε "εγώ δεν έχω πρόβλημα; " :rolleyes: Δεν αποκλείω να υπάρχει κάποιο κατασκευαστικό πρόβλημα σε κάποιες παρτίδες. Αλλά να λέτε οτι τα One έχουν πρόβλημα επειδή έχουν πάθει κάτι 150 συσκευές είναι αστείο. Απο τη στιγμή που κάποια συσκευή έχει πρόβλημα το καλύτερο είναι να επικοινωνήσετε άμεσα με την OnePlus. Δεν ξέρω τι λέει το service τους (και ελπίζω να μη μάθω) αλλά περιμένοντας δεν κερδίζετε και τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Αν επέμβω στο Google play, τι σημαίνει αυτό στην πράξη για την λειτουργία του κινητού πέρα από το θέμα της μπαταρίας ? Μήπως έχω προβλήματα στην γενικότερη λειτουργεί? Όχι, δεν αλλάζει κάτι άλλο στη λειτουργία του τηλεφώνου. Δοκίμασέ το! Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Στα thread που αναφέρονται σε προβλήματα γράφουν αυτοί που έχουν προβλήματα. Τι περιμένετε δηλαδή; Να μπούν χιλιάδες χρήστες και να λένε "εγώ δεν έχω πρόβλημα; " :rolleyes: Δεν αποκλείω να υπάρχει κάποιο κατασκευαστικό πρόβλημα σε κάποιες παρτίδες. Αλλά να λέτε οτι τα One έχουν πρόβλημα επειδή έχουν πάθει κάτι 150 συσκευές είναι αστείο. Απο τη στιγμή που κάποια συσκευή έχει πρόβλημα το καλύτερο είναι να επικοινωνήσετε άμεσα με την OnePlus. Δεν ξέρω τι λέει το service τους (και ελπίζω να μη μάθω) αλλά περιμένοντας δεν κερδίζετε και τίποτα. Συμφωνώ μαζί σου. Κι έγω πήρα τον Γενάρη του 14 το ipad air με επιφύλαξη διότι είχαν κατακλειστει τα ξένα φόρουμ για τεράστια προβλήματα στην οθονη(μέχρι και για απόσυρση ολοκληρων παρτιδων λέγανε!!!). Τελικά ήτανε άψεγαδιαστο!! Κάτοχος Oneplus One από Οκτώβρη κατασκευής τέλος Σεπτεμβρίου όπως κι ενός φίλου μου. Και τα δύο άψογα σε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Όχι, δεν αλλάζει κάτι άλλο στη λειτουργία του τηλεφώνου. Δοκίμασέ το! Έγινε το κάνω να δω τι θα έχουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Το θέμα είναι αν είναι πρόβλημα hardware ή θέμα software (λογισμικού, ρυθμίσεων, θεμάτων κλπ); Γιατί σε πολλούς τα θέματα διορθώνονται ανάλογα με τροποποιήσεις παραμέτρων software. Δεν ξέρω αν δικαιολογούνται τα σποραδικά προβλήματα με αυτό που ειπώθηκε περί θερμοκρασίας. Εγώ θυμάμαι να έχω κατά καιρούς θέμα, τώρα με την lollipop είναι εντονότερο. Κυρίως typing lag. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Να φανταστώ δοκιμάσατε ήδη να αλλάξετε πληκτρολόγιο (app), για να δείτε εαν φταίει η εφαρμογή ή όχι ε? Εγώ πάντως δεν έχω κανένα θέμα με το opo..και μια λίγη κιτρινίλα που υπήρχε στην αρχή, έχει υποχωρήσει σχεδόν τελείως με τον καιρό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pashos Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Λογαριασμό windowslive πως βάζω?παταω προσθηκη έχει κάτι επιλογές βάζω τα στοιχεια αλλά τπτ,γνωρίζει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fontastrelos Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Απλά για να καταλάβετε τι πρόβλημα έχω σας δείχνω αυτό το βίντεο, εγώ πατάω μόνο στα δεξιά αριστερά της οθόνης και είναι λες και πατάω ανά διαστήματα και πιο μέσα. https://drive.google.com/file/d/0B9tmI0Sn-WVHMTNnQncwMXdvd0E/view Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Απλά για να καταλάβετε τι πρόβλημα έχω σας δείχνω αυτό το βίντεο, εγώ πατάω μόνο στα δεξιά αριστερά της οθόνης και είναι λες και πατάω ανά διαστήματα και πιο μέσα. https://drive.google.com/file/d/0B9tmI0Sn-WVHMTNnQncwMXdvd0E/view Το ίδιο κάνει στην δικιά μου και στις περισσότερες προβληματικές συσκευές. Αυτό είναι ghost swipe που προκαλείται όταν πατάς ταυτόχρονα ή πολύ γρήγορα σε δύο σημεία στο ίδιο "ύψος" της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Λογαριασμό windowslive πως βάζω?παταω προσθηκη έχει κάτι επιλογές βάζω τα στοιχεια αλλά τπτ,γνωρίζει κανεις? pop-mail.outlook.com 995 Ssl Smtp-mail.outlook.com 587 Starttls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 θα ηθελα να μου πειτε αποψεις για το κινητο. απο μπαταρια πως τα παει? απο αυτονομια και καμερα? βγαζει προβληματα σε καποιο τομεα? ρωταω εκ μερος φιλου. Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Έχω μια απορία. Στο εικονίδιο στην status bar του σήματος κινητής σχεδόν όλες τις φορές εμφανίζει ένα θαυμαστικο. Τι είναι; Είναι φυσιολογικό; Ο παροχος μου είναι Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Έχω μια απορία. Στο εικονίδιο στην status bar του σήματος κινητής σχεδόν όλες τις φορές εμφανίζει ένα θαυμαστικο. Τι είναι; Είναι φυσιολογικό; Ο παροχος μου είναι Vodafone Ειναι επειδη εχεις κλειστα τα δεδομενα σαν ειδοποιηση καπως. Αν τα ανοιξεις, θα δεις οτι φευγει, αφου πιασει 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Ειναι επειδη εχεις κλειστα τα δεδομενα σαν ειδοποιηση καπως. Αν τα ανοιξεις, θα δεις οτι φευγει, αφου πιασει 3G. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 δεν βλέπει ο υπολογιστής το one plus one μέσω usb Τι πρέπει να κάνω?? Γιατι θέλω να κάνω back up!!! Και επίσης δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την πρόσδεση usb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pashos Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 pop-mail.outlook.com 995 Ssl Smtp-mail.outlook.com 587 Starttls Thx λέω και εγώ υπάρχει περίπτωση να μην γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 δεν βλέπει ο υπολογιστής το one plus one μέσω usb Τι πρέπει να κάνω?? Γιατι θέλω να κάνω back up!!! Και επίσης δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την πρόσδεση usb Δοκίμασε εγκατάσταση adb drivers. Αν και πάλι δεν το βλέπει δοκίμασε να αλλάξεις τη ρύθμιση να το βλέπει σαν κάμερα (από το status bar στο σηματάκι που σου βγάζει πάνω αριστερά όταν το συνδέσεις με usb). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Ξερει κανεις τι ακριβως ειναι αυτο που μου εβγαλε ενημερωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Καποιο service του Android 5.0 ειναι. Καντο update και μη ρωτας:p Σε ολους το εχει βγαλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Ξερει κανεις τι ακριβως ειναι αυτο που μου εβγαλε ενημερωση? Το λεει στην περιγραφη... "Το Android WebView είναι ένα συστατικό συστήματος με την υποστήριξη του Chrome που επιτρέπει στις εφαρμογές Android να εμφανίζουν το περιεχόμενο ιστού" Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Δεν εμφανιζει τίποτα στο κινητό κατα την σύνδεση και ουτε στον υπολογιστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonzacha Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Παιδιά εδώ και καμιά βδομάδα έχω πρόβλημα με το touch. Μερικές φορές όταν γράφω μήνυμα είναι σαν να πατάει μόνο του αλλού, και μετά είδα πως έχει ghost touch αρκετά. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει δεν το έκανε καθόλου από τον Δεκέμβρη που το έχω, είμαι με stock rom την 05Q Εχω και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα! Επειδη το εψαξα το θεμα αν παρατηρησεις και εσυ στο δικο σου , θα το κανει οταν το βαλεις σε τσεπη παντελονιου για 15λεπτα+ δηλ να πιεστει για 15 τουλαχιστον... Ωστοσο με ενα reboot στρωνει το touch! Δεν ξερω πραγματικα αν ειναι θεμα software ή hardware αυτο αλλα πιστευω ειναι hardware. Παραθετω και ενα βιντεακι απο εναν αλλον χρηστη που εχει το ιδιο θεμα.. https://www.youtube.com/watch?v=S6drgJb6OFg&app=desktop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Τώρα που το λες, χθες εκανα ταξίδι με αυτοκίνητο, το είχα στην τσέπη και βγάζοντας το είχα το θεματάκι με το touch. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VangelisG Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 (edited) Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Σήμερα το πρωί με κοψοχόλιασε λίγο η συσκευή.. Ενώ ήταν σε αναμονή με σβηστή οθόνη, δεν ανταποκρινόταν σε τίποτα (2πλό tap στην οθόνη, πάτημα κουμπιού power on, ακόμα και παρατεταμένο..). Το βάζω στην πρίζα, ούτε φόρτιζε, ούτε τίποτα, νεκρό τελείως... Ευτυχώς μου έκοψε και κράτησα το power-on κουμπί πατημένο για αρκετά δευτερόλεπτα και έκανε boot. Έκτοτε είναι μια χαρά, αν και τα χρειάστηκα για λίγο... Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κανέναν αυτό. ....μ έκοψε κρύος ιδρώτας λέμε.....μέχρι και εικόνες πέρασαν απ το μυαλό μου με το κινητό σε "πακέτο" μέσα σε αεροπλάνο για το δρόμο προς αγγλία....:D τι ρουκουμουκου ηταν αυτο δεν ξερω...!!!!...:blink: Edit: αυτο μου συνεβει πριν 15-20 μερες δηλαδη καπου κοντα στην ημερα που συνεβει και σε σενα. χμμμ....υποφτο Edited May 1, 2015 by VangelisG Παράθεση OnePlus One Sandstone Black 64 GB+Tempered Glass Screen Protector+Flip Cover ROM: Calkulin's OnePlus One v3.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Όταν λέτε ότι παρουσιάζεται προβλημα μετα απο την τσεπη, στην τσέπη το έχετε να ακουμπάει η οθόνη πάνω σας; Αν ναι, τότε δεν αποκλείεται το software προβλημα γιατι ειναι πολυ πιθανο να νιωθει την επαφη με το σωμα σας και να φρικαρει απο τα πολλαπλα, ακαταστατα και γρηγορα αγγιγματα. Αν το εχετε στην τσεπη χωρις να ακουμπαει η οθονη πανω σας, τοτε απλα σκεφτειτε το ενδεχομενο να το επηρεαζει η υγρασια. Οταν λοιπον το βγαλετε απο την τσεπη και δε λειτουργει, γιατι δε δοκιμαζετε να του ζεστανετε την οθονη λιγο με ενα σεσουαρ; Αυτο με την υγρασια το ειχα συναντησει σε αλλο κινητο παλαιοτερα. Βεβαια δεν ειχε capacitive οθονη αλλά resistive. Τρελενοταν το touch ακομα και οταν ο καιρος εξω ηταν πιο υγρος (πχ εβρεχε) ή όταν μιλαγες για λιγη ωρα στο τηλεφωνο (που το ακουμπαγες πανω σου) κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts