Jump to content

OnePlus One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει μια διαθέσιμη.. Βιάσου :-P

Εστειλα στον nikosoti εαν εννοεις οτι αυτη υπαρχει (εκτος και εαν εχεις καποια αλλη) ακομα δεν μου απαντησε. Περιμενω, μεχρι Δευτερα κατι πιστευω οτι θα βρω

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εστειλα στον nikosoti εαν εννοεις οτι αυτη υπαρχει (εκτος και εαν εχεις καποια αλλη) ακομα δεν μου απαντησε. Περιμενω, μεχρι Δευτερα κατι πιστευω οτι θα βρω

Με το invite του Nikosoti παρήγγειλα εγώ. Sorry φίλε. Αν δεν ανεβάσει κανείς άλλος μέχρι και τη Δεύτερα παραγγέλνεις Τρίτη.

Με το invite του Nikosoti παρήγγειλα εγώ. Sorry φίλε. Αν δεν ανεβάσει κανείς άλλος μέχρι και τη Δεύτερα παραγγέλνεις Τρίτη.

Aααα οκ, καλα εκανες κ με ενημερωσες να μην περιμενω, αλλα κατι θα βρω κ γω που θα παει. Αντε και καλοριζικο!

Aααα οκ, καλα εκανες κ με ενημερωσες να μην περιμενω, αλλα κατι θα βρω κ γω που θα παει. Αντε και καλοριζικο!

Ευχαριστώ φίλε. Ελπίζω να βρεις κάτι.Απλά να παρακολουθείς το thread. Καλή τύχη.

Αυτό είναι αμερικανικό θρίλερ, εμείς έχουμε κινέζικο martial art Bruce lee!

;)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Καλησπέρα.

Εδω και 3 μέρες αντιμετωπιζω πρόβλημα με την ποιότητα κλήσης. Και οταν λεω πρόβλημα εννοω οτι μετα βίας ακουγομαι απο τον συνομιλητη μου, με διακοπες,σαν να υπάρχει συνεχώς ελλειψη σήματος. Απεναντίας εγω δεν εχω πρόβλημα και ακουω εντελώς καθαρα.

Πειραματίστηκα κάνωντας κλήσεις απο διαφορετικα σημεια για να βεβαιωθω οτι δεν είναι θεμα ελλειψης σήματος, και το πρόβλημα παραμένει.

Το παραδοξο...όσες κλησεις εχουν γίνει μέσω viber ακουγομαι πεντακαθαρα!!

το θέμα ειναι πως τις τελευταιες μέρες το κινητο μου ειναι αχρηστο αφου δεν μπορω να μιλησω με κανέναν.

Εκανα πολλες φορες restart και δεν εχω αναβαθμισει σε 5Q. Το κινητο αγορασμενο τον Νοέμβριο 2015 απευθειας απο Οneplus One χωρις κανενα αλλο προβλημα μεχρι τωρα.

Την βοηθεια σας παιδια μηπως και το επαναφερω στη ζωή...δεν θέλω να μετανιωσω για την αγορα του!

Το κλασικό, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έκανες;
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Καλησπέρα.

Εδω και 3 μέρες αντιμετωπιζω πρόβλημα με την ποιότητα κλήσης. Και οταν λεω πρόβλημα εννοω οτι μετα βίας ακουγομαι απο τον συνομιλητη μου, με διακοπες,σαν να υπάρχει συνεχώς ελλειψη σήματος. Απεναντίας εγω δεν εχω πρόβλημα και ακουω εντελώς καθαρα.

Πειραματίστηκα κάνωντας κλήσεις απο διαφορετικα σημεια για να βεβαιωθω οτι δεν είναι θεμα ελλειψης σήματος, και το πρόβλημα παραμένει.

το θέμα ειναι πως τις τελευταιες μέρες το κινητο μου ειναι αχρηστο αφου δεν μπορω να μιλησω με κανέναν.

Εκανα πολλες φορες restart και δεν εχω αναβαθμισει σε 5Q. Το κινητο αγορασμενο τον Νοέμβριο 2015 απευθειας απο Οneplus One χωρις κανενα αλλο προβλημα μεχρι τωρα.

Την βοηθεια σας παιδια μηπως και το επαναφερω στη ζωή...δεν θέλω να μετανιωσω για την αγορα του!

Εγω θα πρότεινα, αναβαθμιση σε 5Q και μετά factory reset. :)

Λοιπόν ντρέπομαι γι'αυτό που θα γράψω και ήδη έχω περάσει τη μισή μέρα βρίζοντας τον εαυτό μου αλλά θα το τολμήσω.

Βρίσκομαι στο αεροπλάνο για εξωτερικό και δεν είχα το ειδικό μυτάκι διαθέσιμο και έπρεπε να αλλάξω τη SIM του τηλεφώνου. Προσπάθησα λοιπόν ο ΧΑΖΟΣ με μια οδοντοφλυφίδα, μη θυμούμενος πόσο βαθιά είναι η τρυπίτσα. Για να μην τα πολυλογώ η μύτη της οδοντοφλυφίδας έσπασε (σύριζα, δεν περίσσευε καθόλου) και σαν να μην έφτανε αυτό δοκιμάζοντας αργότερα με μια καρφίτσα το μόνο που ήταν να τη σπρώξω προς τα μέσα. Αποτέλεσμα να βγει το πορτάκι με την κάρτα SIM, αλλά να μην ξαναμπαίνει μέσα (προφανώς σφήνωσε η οδοντοφλυφίδα στο βάθος της τρυπίτσας).

Πέραν του βραβείου χαζομάρας και πολλών άλλων γιατί είμαι να σκάσω, έχει κανείς καμιά ιδέα του τι μπορώ να κάνω; Δοκίμασα και έβγαλα το back cover, μετά έχει 5 βίδες που της ξεβίδωσα αλλά δεν ανοίγει το πάνω μέρος και δε θέλω να επιμείνω και κάνω χειρότερη ζημιά. Όπως είπα είμαι στο εξωτερικό (για καιρό) και είμαι αβοήθητος. Να το πάω σε ένα τοπικό μαγαζί επισκευών μπας και; Να το στείλω Κίνα; Επειδή μου είναι απαραίτητο εδώ πέρα το βλέπω να αγοράζω άλλο τηλέφωνο και μετά αν επιδιορθωθεί να το δίνω σε κάποιο γνωστό.

Πάω να αυτοκτονήσω λόγω βλακείας...

Edited by Davout

Λοιπόν ντρέπομαι γι'αυτό που θα γράψω και ήδη έχω περάσει τη μισή μέρα βρίζοντας τον εαυτό μου αλλά θα το τολμήσω.

Βρίσκομαι στο αεροπλάνο για εξωτερικό και δεν είχα το ειδικό μυτάκι διαθέσιμο και έπρεπε να αλλάξω τη SIM του τηλεφώνου. Προσπάθησα λοιπόν ο ΧΑΖΟΣ με μια οδοντοφλυφίδα, μη θυμούμενος πόσο βαθιά είναι η τρυπίτσα. Για να μην τα πολυλογώ η μύτη της οδοντοφλυφίδας έσπασε (σύριζα, δεν περίσσευε καθόλου) και σαν να μην έφτανε αυτό δοκιμάζοντας αργότερα με μια καρφίτσα το μόνο που ήταν να τη σπρώξω προς τα μέσα. Αποτέλεσμα να βγει το πορτάκι με την κάρτα SIM, αλλά να μην ξαναμπαίνει μέσα (προφανώς σφήνωσε η οδοντοφλυφίδα στο βάθος της τρυπίτσας).

Πέραν του βραβείου χαζομάρας και πολλών άλλων γιατί είμαι να σκάσω, έχει κανείς καμιά ιδέα του τι μπορώ να κάνω; Δοκίμασα και έβγαλα το back cover, μετά έχει 5 βίδες που της ξεβίδωσα αλλά δεν ανοίγει το πάνω μέρος και δε θέλω να επιμείνω και κάνω χειρότερη ζημιά. Όπως είπα είμαι στο εξωτερικό (για καιρό) και είμαι αβοήθητος. Να το πάω σε ένα τοπικό μαγαζί επισκευών μπας και; Να το στείλω Κίνα; Επειδή μου είναι απαραίτητο εδώ πέρα το βλέπω να αγοράζω άλλο τηλέφωνο και μετά αν επιδιορθωθεί να το δίνω σε κάποιο γνωστό.

Πάντο σε κάποιο μαγαζί επισκευών πες τους τι έκανες και νομίζω θα στο φτιάξουν εύκολα και με λίγα χρήματα δεν νομίζω να έχει πάθει ζημιά.:)

Καταρχην, μην λες χαζομαρες, υπαρχουν ανθρωποι που εχουν ΣΟΒΑΡΑ προβληματα υγειας απο ενα πορτακι.

Για αρχη, δοκιμασε με μια σκουπα με αρκετα watt μηπως και το ρουφηξει.

Αλλιως, δεν βιντεο στο youtube πως το ανοιγουν για να το κανεις, αλλιως με κανα τσιμπιδακι δεν μπαινει για να δοκιμασεις μηπως και το τσιμπησεις?

Στάσου!! Μην το κάνεις με οδοντογλυφίδες τουλάχιστον! :lol::lol::lol:

Πέρα από την πλάκα, μη σκας.. μια κοπέλα με κάτι μυτερό (τσιμπιδάκι) ή σε ένα κατάστημα με ανάλογα εργαλεία (ρολογάδικο??) ίσως να σε βοηθούσε αρκετά.. χαζό που ρωτάω, αλλά αν πιέσεις πάλι μέσα το συρταράκι, δεν πετάει έξω την οδοντογλυφίδα;;

http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

Κατ'αρχάς το θέμα αυτοκτονίας είναι χιουμοριστικό προφανώς. Ας μη βάλουμε θέματα υγείας στη μέση γιατί ο καθένας μας κουβαλάει το σταυρό του ή των γύρω του.

Δεν την πετάει έξω όχι. Όταν βάζω το πορτάκι μέσα σαν να "χτυπάει" στη μια πλευρά και να μη φτάνει στο τέρμα της διαδρομής.

Το τσιμπιδάκι πού να μπει; Κοιτάξτε λίγο πόσο μικρή είναι η τρύπα. Μιλάμε για την τρύπα που μπαίνει το pinaki, ίσα ίσα για καρφίτσα... Εγώ πιστεύω ότι με το σπρώξιμο που έκανα με σκοπό να βρω χώρο για να τρυπήσω με την καρφίτσα την οδοντογλυφίδα και να την τραβήξω έξω, σφήνωσε παρακάτω προς το τέρμα.

Edited by Davout

Κατ'αρχάς το θέμα αυτοκτονίας είναι χιουμοριστικό προφανώς. Ας μη βάλουμε θέματα υγείας στη μέση γιατί ο καθένας μας κουβαλάει το σταυρό του ή των γύρω του.

Δεν την πετάει έξω όχι. Όταν βάζω το πορτάκι μέσα σαν να "χτυπάει" στη μια πλευρά και να μη φτάνει στο τέρμα της διαδρομής.

Το τσιμπιδάκι πού να μπει; Κοιτάξτε λίγο πόσο μικρή είναι η τρύπα. Ίσα ίσα για καρφίτσα... Εγώ πιστεύω ότι με το σπρώξιμο που έκανα με σκοπό να βρω χώρο για να τρυπήσω με την καρφίτσα την οδοντογλυφίδα για να την τραβήξω έξω, σφήνωσε παρακάτω προς το τέρμα.

προσπάθησε με καρφίτσα, όχι βελόνα ωστε να είναι πολύ λεπτή και πολύ προσεκτικά να το ξύσεις ώστε να διαλυθεί η οδοντογλυφίδα

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

προσπάθησε με καρφίτσα, όχι βελόνα ωστε να είναι πολύ λεπτή και πολύ προσεκτικά να το ξύσεις ώστε να διαλυθεί η οδοντογλυφίδα

Αυτή ήταν η αρχική μου σκέψη, αλλά το να ξύνεις στα τυφλά χωρίς να ξέρεις σε τι βάθος είναι καλό; Τι να πω... Άσε που φοβάμαι μη δε φταίει η οδοντοφλυφίδα μετά το σπρώξιμο και έχει γίνει ζημιά στο κουμπί στο βάθος.

Με τη σκούπα δοκίμασα, τίποτα. Αν το έκανα στην αρχή θα έπιανε πιστεύω.

EDIT: Μια μικρή βελτίωση στο βάθος που μπαίνει το πορτάκι είδα μετά από λίγο ξύσιμο. Φοβάμαι όμως ότι συνεχίζοντας στα τυφλά του κάνω ζημιά.

Edited by Davout

Να κάνω και εγώ το Μαγκαιβερ.

Καρφίτσα, και στη μύτη μια σταγόνα logo (δυνατή). Βάζεις μέσα τη καρφιτσα, τόσο ώστε να καταλάβεις ότι ακουμπας την οδοντογλυφιδα, την αφήνεις λίγη ώρα κολλήσει πάνω της και τη τραβάς προς τα έξω....

Μαγκαιβερ... :)

:)

Καλά Μην κάνεις το κολπο του μαγκαιβερ παραπάνω γιατί θα μπλέξεις, είναι τόσο μικρή η διατομή που θα κολλήσουν τα σύμπαντα.

Σιγά και προσεκτικά θα το καθαρίσεις με την καρφίτσα πιστεύω

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μετά από κάποιο ξύσιμο, βάζω το πορτάκι και φτάνει σχεδόν μέχρι το τέλος αλλά δεν κουμπώνει! Δεν αισθάνομαι την οδοντοφλυφίδα ρε παιδιά. Αφήστε που τώρα φτάνω με τη βελόνα στο τέρμα και πατάω μάλλον το κουμπί και μου πετάει το πορτάκι προς τα έξω, αλλά όπως είπα δεν κουμπώνει!

Κόλλα δε βάζω, ευχαριστώ!

Συνέχισε, έχει μείνει υπόλειμμα μικρό, λογικά θα το καθαρίσεις, υπομονή θέλει

Ας μη φάμε μια ολόκληρη σελίδα με τη χαζομάρα μου. Πιστεύεις ότι πρέπει να συνεχίζω στα τυφλά τρυπώντας και του κουμπί στο βάθος ή να το πάω σε ένα μαγαζί αύριο; Άμα ήμουν Ελλάδα θα το πήγαινα άνετα, εδώ άντε βγάλε άκρη με τους Γάλλους... Edited by Davout

Ας μη φάμε μια ολόκληρη σελίδα με τη χαζομάρα μου. Πιστεύεις ότι πρέπει να συνεχίζω στα τυφλά τρυπώντας και του κουμπί στο βάθος ή να το πάω σε ένα μαγαζί αύριο; Άμα ήμουν Ελλάδα θα το πήγαινα άνετα, εδώ άντε βγάλε άκρη με τους Γάλλους...

Να μην τρυπήσει τιποτα, συνέχισε ακόμα λίγο, βαλε μια διπλωμενη πετσετα και κτυπά το πάνω σε αυτή προσεκτικά, κατι το ελάχιστο έχει μείνει.

Αν δεν Αύριο πηγαινε το σε μαγαζί,η νύκτα,η κούραση και η τσαντίλα στο τέλος θα κάνουν ζημιά

Καλησπέρα.

Εγω θα πρότεινα, αναβαθμιση σε 5Q και μετά factory reset. :)

Τελικα την βρήκα την λύση....έψαξα και σε αλλα forum (

), και όλα αυτά για το γαμη...νο Google Now.

Το απενεργοποιησα και εκανα τεστ κλήσεων,,,,το προβλημα φαινεται να λύθηκε, ευχομαι οριστικά, είδωμεν!!!

Τέλος πάντων θα το πάω σε ένα μαγαζί αύριο. Η πετσέτα που λες και αυτή θα μείνει μέσα, μιλάμε για κάτι ελάχιστο.

Σας ευχαριστώ όλους πάντως.

Τελικα την βρήκα την λύση....έψαξα και σε αλλα forum (
), και όλα αυτά για το γαμη...νο Google Now.

Το απενεργοποιησα και εκανα τεστ κλήσεων,,,,το προβλημα φαινεται να λύθηκε, ευχομαι οριστικά, είδωμεν!!!

Αυτο εδω απενεργοποιησες?

http://i58.tinypic.com/2e5tvo3.png

Edited by FoT1s

• The title was changed to OnePlus One