gpou Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 για την μπαταριά δεν παραπονέθηκα, είπα πόσο κρατάει σε έντονη χρήση γιατί έχω διαβάσει και άλλους εδώ που δεν έβγαζαν μέρα και απαντήσεις ότι κάτι δεν έκανε καλά ο χρήστης αυτό που με κάνει να μην δώσω το invite είναι η εταιρεια και η αντιμετώπιση προς τους χρήστες, έκανα τα στραβά μάτια στην κιτρινίλα (ελάχιστη αλλά υπάρχει) και στο touch άλλα στο ταξίδι απλά ήταν τεράστια απογοήτευση (μιας και ήταν ουσιαστικά το πρώτο real life test του κινητού) ας το πουλάνε σαν ένα μέτριο κινητό και όχι με ψεύτικα φούμαρα ένα κάκιστο hardware θα μπορούσα πολύ εύκολα να το πουλήσω στην τιμή που το πήρα αλλά δεν θα το κάνω στο κουτί του και δρόμο ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι, είναι το πρώτο μου smartphone :lol: Εχει τόσο μεγάλο πρόβλημα το touch?? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Κακώς δεν το παιρνεις. Όπως προειπε ο φίλος τα σπάει το τηλέφωνο. Έχουμε τρομερή υποστήριξη Μα δεν αντιλέγω για την υποστήριξη, απλά για το πρόβλημα με την αφή το σκέφτομαι Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Εχει τόσο μεγάλο πρόβλημα το touch?? :worry: Ω ναι!! Και ακόμα να το διορθώσει. Με το να φλασαρεις άλλες Rom/kernel όλη την ώρα και να ψάχνεις να δεις εάν ο Πορτογάλος έβγαλε νέο fix με νέους drivers δεν κάνεις δουλειά. Φωνάζω για προβλήματα από τις 20,Αυγούστου. Αύριο παραλαμβάνω replacement το οποίο θα μπει στο ebay σε χρόνο ντε τε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Ω ναι!! Και ακόμα να το διορθώσει. Με το να φλασαρεις άλλες Rom/kernel όλη την ώρα και να ψάχνεις να δεις εάν ο Πορτογάλος έβγαλε νέο fix με νέους drivers δεν κάνεις δουλειά. Φωνάζω για προβλήματα από τις 20,Αυγούστου. Αύριο παραλαμβάνω replacement το οποίο θα μπει στο ebay σε χρόνο ντε τε! Υπάρχει συσκευή που να μην έχει θέματα από την αρχή; πόσο μάλλον για μια startup εταιρία! Το nexus 4 g2 g3 nexus 5 είχαν όλες σοβαρά θέματα από όταν βγήκαν στην αγορά. Σίγουρα υπάρχουν και άλλες αλλά δεν θυμάμαι. Γιαυτό βγαίνουν updates για να διορθώνουν προβλήματα ;) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Δεν αντιλέγω, η διαφορά είναι ότι στο Ν5 η Google σου είχε στείλει άλλο την επόμενη μέρα και άλλο και άλλο εάν δεν ήσουν ικανοποιημενος. Με αυτούς παλεύω για μια απάντηση 2 μήνες.... Ας μην βγούμε αλλο εκτός topic όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Εχει τόσο μεγάλο πρόβλημα το touch?? :worry: δεν είμαι αντικειμενικος αλλά θα το θέσω έτσι παίρνεις ένα τηλ που έχει σχεδόν τα πάντα με μίση τιμή από οτιδήποτε άλλο με παρόμοια χαρακτηριστικά η εταιρία ισχυριζεται ότι πουλάει κόστος, εγώ θα συμφωνήσω άρα εάν βάλεις την λογική μάλλον περιμένεις το hardware να μην είναι ότι ποιοτικό υπάρχει μια replica ferrari ότι και να κάνουμε θα έχει πάντα σασί και μοτέρ civic :lol: τώρα θα μου την πέσουν διάφοροι αλλά αυτή είναι η γνώμη μου, τι να κάνουμε.... Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 τελικα μπορει να διορθωθει το προβλημα με sw release?εδω και καιρο διαβαζψ οτι ειναι θεμα hw λογω digitizer Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 τελικα μπορει να διορθωθει το προβλημα με sw release?εδω και καιρο διαβαζψ οτι ειναι θεμα hw λογω digitizer Πιστεύω θα δοθεί λύση. Πάντως με under volt που το έχω λιώσει σήμερα το κινητό δεν έκανε κιχ. Είμαι ήδη μείον 50 και λέω να δοκιμάσω πιο κάτω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Και μολις εφαγε το πρωτο γερο σκαλωμα.... Αγορασμενο απο το σαιτ, απειραχτο λειτουργικα, περασμενο το τελευταίο update. Ημουν στην εφαρμογη facebook, και διαβαζα καποια αρκετα σχολια και σε καποια φαση κοκαλωσε, δεν ανταποκρινοταν. Το αφησα καμια δεκαρια δευτερόλεπτα, τπτ, πατησα το κουμπι κλειδωματος, ουτε. Το πατησα για να το κλεισω, οσο παρατεταμενα χρειάζεται, ενιωσα δονηση, αλλα τπτ. Ξαφνικα μαυρισε η οθονη και ειχε αναμενα τα κουμπια της συσκευης. Οτι και να πατουσα, δεν έκανε τπτ... Τοαφησα κανα 5λεπτο,παρέμεινε στην ιδια κατασταση. Αποφασισα να κρατησω πατημενο το κουμπι κλειδωματος οσο παει και οτι γινει. Τλκ, εκανε επανεκκίνηση. Ολα καλα τωρα, αλλα εχει εμφανιση την τελιτσα που εμφανίζεται οπου πατας στην οθονη.... Πως βγαίνει αυτό ειπαμε??? Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Πιστεύω θα δοθεί λύση. Πάντως με under volt που το έχω λιώσει σήμερα το κινητό δεν έκανε κιχ. Είμαι ήδη μείον 50 και λέω να δοκιμάσω πιο κάτω με ποια διαδικασια κανεις undervolt? υπαρχει επιλογη με καποια εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 με ποια διαδικασια κανεις undervolt? υπαρχει επιλογη με καποια εφαρμογη? UKM & synapse δεν είναι εύκολο, θέλει διάβασμα και πολλές δοκιμές, οι nerds λένε ότι με γενικό undervolt δεν καταφέρνεις τπτ σε σκληρή χρήση αναφέρουν soft reboots στο thread του ak υπάρχει αναλυτική σχετική συζήτηση Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xterm Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Ξύπνησα σάββατο πρωι και ειδαι Invitation στο mail μου. Το τσιμπησα αμεσως χωρις δευτερη σκεψη. Το περιμένω πως και πως... Παράθεση Galaxy Nexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Εμένα ξέρετε πόσες φορές έκανε σκαλώματα και επανεκκίνηση μόνο του το S3 μου; Πιστεύω ότι όλα τα τηλέφωνα έχουν θέματα, εδώ τα δραματοποιούμε. Με την παραδοχή ότι αγοράζεις μισό τιμής: η κιτρινίλα δεν υφίσταται για μένα ως θέμα, το touch έχει ένα σπάνιο θέμα, το GPS έχει καμιά φορά θέμα που το έχουν διαφορά τηλέφωνα. Εγώ είμαι Γαλλία και το χω λιώσει. Με τα 320 ευρώ που έδωσα είμαι υπέρ ευχαριστημένος, σιγά μην έδινα 500-700. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Επίσης martinoff όταν έχεις αλλάξει rom κλπ στο κινητό σου, δεν πιστεύω ότι μπορείς να λες ότι δε δουλεύει καλά. Με τη στοκ πώς δούλευε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Και μολις εφαγε το πρωτο γερο σκαλωμα.... Αγορασμενο απο το σαιτ, απειραχτο λειτουργικα, περασμενο το τελευταίο update. Ημουν στην εφαρμογη facebook, και διαβαζα καποια αρκετα σχολια και σε καποια φαση κοκαλωσε, δεν ανταποκρινοταν. Φαντάζομαι γνωρίζεις οτι το ΦΒ είναι από τις πιο δυστροπες εφαρμογές... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Φαντάζομαι γνωρίζεις οτι το ΦΒ είναι από τις πιο δυστροπες εφαρμογές... Καλα ναι, αλλα δεν με απασχολησε, απο τον αυτγουστο το εχω λιωσει, δεν εχω παραπονο. Απλα το αναφερα, το κντ ειναι θηριο για εμας που το λιωνουμε στα βασικα, και χωραφι για να καλλιεργησουν αυτοι που ασχολούνται με προγραμματισμους! Απλα η κουκιδα οταν παταω στην οθονη πως βγαινει βρε παιδια, με ενοχλει αφανταστα!!! Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Απλα η κουκιδα οταν παταω στην οθονη πως βγαινει βρε παιδια, με ενοχλει αφανταστα!!! Developers options->show touches Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Developers options->show touches Ευχαριστω!! Θυμαμαι οτι καπου το εβλεπα, αλλα ξεχασα οτι ειχα απενεργοποιησει αυτο το μενου για να μην κανω καμια πατατα, αλλα μετα το μπλοκαρισμα δεν ξερω πως εβαλε την κουκιδα. Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Εμένα ξέρετε πόσες φορές έκανε σκαλώματα και επανεκκίνηση μόνο του το S3 μου; Πιστεύω ότι όλα τα τηλέφωνα έχουν θέματα, εδώ τα δραματοποιούμε. Με την παραδοχή ότι αγοράζεις μισό τιμής: η κιτρινίλα δεν υφίσταται για μένα ως θέμα, το touch έχει ένα σπάνιο θέμα, το GPS έχει καμιά φορά θέμα που το έχουν διαφορά τηλέφωνα. Εγώ είμαι Γαλλία και το χω λιώσει. Με τα 320 ευρώ που έδωσα είμαι υπέρ ευχαριστημένος, σιγά μην έδινα 500-700. Εμένα το s3 μου πάλι δεν έκανε ποτέ επανεκίκνηση αλλά είχε σκαλωματάκια. Αλλά πιστεύω ότι δεν τα αξίζει τα λεφτά του το 1+ γιατί πλέον με τα ίδια λεφτά παίρνεις Note 3 που είναι καλύτερο σε ΟΛΑ (κάμερα, οθόνη, πενάκι, μπαταρία ίδια θα έλεγα, πολύ ανώτερη αφή) εκτός μερικών - ελαχίστων lags που μπορεί να εμφανίσει σε καποιο υπομενού. Και έχει και μεγαλύτερη οθόνη στις ίδιες διαστάσεις. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν είμαι αντικειμενικος αλλά θα το θέσω έτσι παίρνεις ένα τηλ που έχει σχεδόν τα πάντα με μίση τιμή από οτιδήποτε άλλο με παρόμοια χαρακτηριστικά η εταιρία ισχυριζεται ότι πουλάει κόστος, εγώ θα συμφωνήσω άρα εάν βάλεις την λογική μάλλον περιμένεις το hardware να μην είναι ότι ποιοτικό υπάρχει μια replica ferrari ότι και να κάνουμε θα έχει πάντα σασί και μοτέρ civic :lol: τώρα θα μου την πέσουν διάφοροι αλλά αυτή είναι η γνώμη μου, τι να κάνουμε.... Φίλε μαζί σου !!!! Δεν μπορούμε όλα να τα ωραιοποιούμε. Τα σύκα-σύκα και η σκάφη-σκάφη. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Εμένα το s3 μου πάλι δεν έκανε ποτέ επανεκίκνηση αλλά είχε σκαλωματάκια. Αλλά πιστεύω ότι δεν τα αξίζει τα λεφτά του το 1+ γιατί πλέον με τα ίδια λεφτά παίρνεις Note 3 που είναι καλύτερο σε ΟΛΑ (κάμερα, οθόνη, πενάκι, μπαταρία ίδια θα έλεγα, πολύ ανώτερη αφή) εκτός μερικών - ελαχίστων lags που μπορεί να εμφανίσει σε καποιο υπομενού. Και έχει και μεγαλύτερη οθόνη στις ίδιες διαστάσεις. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε μαζί σου !!!! Δεν μπορούμε όλα να τα ωραιοποιούμε. Τα σύκα-σύκα και η σκάφη-σκάφη. Νομιζω πως για να παρεις note 3 κατω απο 400 δεν θα βρεις πουθενα και μαλιστα 32αρι. Το 64αρι μου στοιχισε 330. Επισης επειδη ετυχε και ειχα note 3 το τελευταιο 6μηνο,επετρεψε μου να σου πω οτι η μπαταρια του ηταν αρκετα χειρότερη και σαν συσκευη πιο αργη απο το one+..Βαλε καιβτο knox. Στα υπολοιπα για πενακι αφη καμερα συμφωνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Νομιζω πως για να παρεις note 3 κατω απο 400 δεν θα βρεις πουθενα και μαλιστα 32αρι. Το 64αρι μου στοιχισε 330. Επισης επειδη ετυχε και ειχα note 3 το τελευταιο 6μηνο,επετρεψε μου να σου πω οτι η μπαταρια του ηταν αρκετα χειρότερη και σαν συσκευη πιο αργη απο το one+..Βαλε καιβτο knox. Στα υπολοιπα για πενακι αφη καμερα συμφωνω. Μα 400 εχει τώρα το note 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Ακριβως ο geornirv ειπε οτι στα ιδια λεφτα παιρνεις note 3.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Πουλήστε τα μάγκες γτ βγήκατε και οφ τοπικ. Κινητό τύπου nexus δεν είναι για όλους. Είμαστε beta testers αυτή τη στιγμή. οποιος θέλει ολοκληρωμένο κινητό υπάρχουν στην αγορά απειρα . Είδαν όλοι την τιμή χώμα και το χτύπησαν και οι πιο άσχετοι με το android. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Πουλήστε τα μάγκες γτ βγήκατε και οφ τοπικ. Κινητό τύπου nexus δεν είναι για όλους. Είμαστε beta testers αυτή τη στιγμή. οποιος θέλει ολοκληρωμένο κινητό υπάρχουν στην αγορά απειρα . Είδαν όλοι την τιμή χώμα και το χτύπησαν και οι πιο άσχετοι με το android. Έτσι ακριβώς !!! Εδώ ο άλλος του ήπιε το αίμα με συνέχεια ανοιχτό το 3G να ψάχνει κεραίες εν κίνησή και ανοιχτό το gps και του κάνει εντύπωση που έχει ανοικτή οθόνη , άκουσον, άκουσον ....μόνο 4 με 4,5 ώρες ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Έτσι ακριβώς !!! Εδώ ο άλλος του ήπιε το αίμα με συνέχεια ανοιχτό το 3G να ψάχνει κεραίες εν κίνησή και ανοιχτό το gps και του κάνει εντύπωση που έχει ανοικτή οθόνη , άκουσον, άκουσον ....μόνο 4 με 4,5 ώρες ! Ναι γτ έπρεπε να βγάλει 8ωρο!Εδώ βγάλαμε το note με καλύτερη μπαταρία και κάμερα. Που αν είχαμε το λογισμικό της Samsung θα έσπερνε. Τέσπα μη γίνομαι και κακός :p Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts