Jump to content

OnePlus One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

που ειναι η ρυθμιση ρε παιδια για να γλιτωσουμε τα 12 επιπλεον ευρω που ζηταει το paypal απο τη τιμη του to2c???

στον λογαριασμο σου πατας profile.μετα my money στο currencies επιλεγεις στο add currency σαν primary το αμερικανικο δολαριο,ετσι δεν κανει την μετατροπη το paypal αλλα η τραπεζα στην οποια ανηκει η καρτα σου

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το έκανα εγω αυτο που λες με το αμερικάνικο δολλάριο αλλα 290 μου βγαζει και όχι 278

τι 290..ευρω?,μα δεν θα επρεπε να σου βγαζει ισοτιμια με αυτο τον τροπο,χρεωνει στο νομισμα του πωλητη,βαλε και στην παραγγελια την χρεωση σε δολλαρια ωστε οταν σε παει στο paypal να παρει αυτο για βαση.

δωσε το σαιτ να κανω μια εικονικη παραγγελια να δω

http://www.to2c.com/original-oneplus-one-android-4-4-quad-core-2-5-ghz-qualcomm-snapdragon-801-ram-3gb-rom-16gb-with-5-5-full-hd-touch-on-lens-display.html

πως κάνεις εικονική?

Apple :rocket:

παω μεχρι την σελιδα του paypal αλλα δεν το αγοραζω,εμενα εβγαλε 379.99 δολαρια,δεν πρεπει να σου βγαζει ευρω οταν φτανεις εκει,ας μας πει και κανενας αλλος μην και δεν το κανεις σωστα,δες εχεις βαλει σαν primary νομισμα το δολλαριο?

παω μεχρι την σελιδα του paypal αλλα δεν το αγοραζω,εμενα εβγαλε 379.99 δολαρια,δεν πρεπει να σου βγαζει ευρω οταν φτανεις εκει,ας μας πει και κανενας αλλος μην και δεν το κανεις σωστα,δες εχεις βαλει σαν primary νομισμα το δολλαριο?

α οκ κι εγω ετσι κάνω.. μηπως πρέπει να διαλέξω Bill me in the currency listed on the seller's invoice.

Γιατί έτσι μου το βγάζει σε δολλάρια.

α οκ κι εγω ετσι κάνω.. μηπως πρέπει να διαλέξω Bill me in the currency listed on the seller's invoice.

Γιατί έτσι μου το βγάζει σε δολλάρια.

ααα αυτο ειναι,ειδες,γερναω και ξεχναω,βαλε και αυτο,αυτο ειναι το βασικο,καλο βραδυ

στην παραγγελια η χρεωση δολλάρια ειναι

Καλο θα ηταν να μην φαινονται τα στοιχεια σου.

Φιλικα παντα.

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

στον λογαριασμο σου πατας profile.μετα my money στο currencies επιλεγεις στο add currency σαν primary το αμερικανικο δολαριο,ετσι δεν κανει την μετατροπη το paypal αλλα η τραπεζα στην οποια ανηκει η καρτα σου

Ακριβως οτι λεει ο daydream.

Ξερετε ποσα "καφεδακια" σας εχει πιει :) το paypal με την διαφορα ισοτιμιας?

Καλημέρα!Έχουμε καμία εκτίμηση πόσο κάνει να έρθει αν το παραγγείλω από το to2c??

αντε ναμαι εγω ο τελευταιος που την πατησα απο την κολο pay pal

Καλημέρα!Έχουμε καμία εκτίμηση πόσο κάνει να έρθει αν το παραγγείλω από το to2c??

Mε κανονικες συνθηκες,δηλ να εχει στοκ και να το στειλει αμεσα κανει γυρω στις 20 μερες,εχω παραλαβει και σε 11 αλλα και περιμενω τωρα 30 και για αλλο δεμα.

Ευχαριστώ πολύ πολύ!

Mε κανονικες συνθηκες,δηλ να εχει στοκ και να το στειλει αμεσα κανει γυρω στις 20 μερες,εχω παραλαβει και σε 11 αλλα και περιμενω τωρα 30 και για αλλο δεμα.

Μιλησα με την selina απο vickmall και ρωτησα αν ειναι γνησιο και μου ειπε οτι ειναι. Επισης ρωτησα γιατι φοραει colorOs και οχι cyanogenmod και μου ειπε οτι ετσι ειναι η κινεζικη εκδοση. Επισης ρωτησα αν μου το στειλει ρουταρισμενο με την cyanogenmod θα κανει αυτοματα update και αμα το κανω θα μεινει το multilanguage. Και μου ειπε ναι ολα καλα. Μονο για το 4G δεν ηταν σιγουρη. Τι λετε με δουλευε? :)

παιδια το 4g 99% δουλευει κ στην ελλαδα, το διαβασα καπου αλλα δεν θυμαμαι που για να κανω παραπομπη

ναι δουλευειι εντος ευρωππης σε αρκετα δικτυα ,το προβλημα της κινεζικης εκδοσης εντοπιζεται στην εγγυηση και β στο οτι δεν εχει 4g εν αμερικη

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Μιλησα με την selina απο vickmall και ρωτησα αν ειναι γνησιο και μου ειπε οτι ειναι. Επισης ρωτησα γιατι φοραει colorOs και οχι cyanogenmod και μου ειπε οτι ετσι ειναι η κινεζικη εκδοση. Επισης ρωτησα αν μου το στειλει ρουταρισμενο με την cyanogenmod θα κανει αυτοματα update και αμα το κανω θα μεινει το multilanguage. Και μου ειπε ναι ολα καλα. Μονο για το 4G δεν ηταν σιγουρη. Τι λετε με δουλευε? :)

Δε σε δουλευε φιλε! Το vickmall ειναι πολυ αξιοπιστο μαγαζι και στο λεω εγω που ειχα μια πολυ ασχημη εμπειρια προσφατα. Σκεφτομαι και εγω να το τσιμπησω απο το vickmall. Οσο για το 4G μην ανησυχεις. Δουλευει μια χαρα εδω στην Ελλαδα. Μονο στην αμερικη υπαρχει προβλημα με το 4G. Για την κινεζικη εκδοση του κινητου μιλαω.

Καλο θα ηταν να μην φαινονται τα στοιχεια σου.

Φιλικα παντα.

τι εννοείς? πως γίνεται να τα κρύψω?

παιδια , απο το to2c εγκαΘηστουν την αυθεντική cyanogen mod 11S ?:wacko:

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Eπισης παιδια θα ηθελα να ρωτησω μηπως ξερετε ποιες ειναι οι διαφορες την κινεζικης εκδοσης με της παγκοσμιας εκδοσης..:happy:

• The title was changed to OnePlus One