daydream59 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 που ειναι η ρυθμιση ρε παιδια για να γλιτωσουμε τα 12 επιπλεον ευρω που ζηταει το paypal απο τη τιμη του to2c??? στον λογαριασμο σου πατας profile.μετα my money στο currencies επιλεγεις στο add currency σαν primary το αμερικανικο δολαριο,ετσι δεν κανει την μετατροπη το paypal αλλα η τραπεζα στην οποια ανηκει η καρτα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 το έκανα εγω αυτο που λες με το αμερικάνικο δολλάριο αλλα 290 μου βγαζει και όχι 278 Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 το έκανα εγω αυτο που λες με το αμερικάνικο δολλάριο αλλα 290 μου βγαζει και όχι 278 τι 290..ευρω?,μα δεν θα επρεπε να σου βγαζει ισοτιμια με αυτο τον τροπο,χρεωνει στο νομισμα του πωλητη,βαλε και στην παραγγελια την χρεωση σε δολλαρια ωστε οταν σε παει στο paypal να παρει αυτο για βαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 στην παραγγελια η χρεωση δολλάρια ειναι Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 στην παραγγελια η χρεωση δολλάρια ειναι δωσε το σαιτ να κανω μια εικονικη παραγγελια να δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 δωσε το σαιτ να κανω μια εικονικη παραγγελια να δω http://www.to2c.com/original-oneplus-one-android-4-4-quad-core-2-5-ghz-qualcomm-snapdragon-801-ram-3gb-rom-16gb-with-5-5-full-hd-touch-on-lens-display.html πως κάνεις εικονική? Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 http://www.to2c.com/original-oneplus-one-android-4-4-quad-core-2-5-ghz-qualcomm-snapdragon-801-ram-3gb-rom-16gb-with-5-5-full-hd-touch-on-lens-display.html πως κάνεις εικονική? παω μεχρι την σελιδα του paypal αλλα δεν το αγοραζω,εμενα εβγαλε 379.99 δολαρια,δεν πρεπει να σου βγαζει ευρω οταν φτανεις εκει,ας μας πει και κανενας αλλος μην και δεν το κανεις σωστα,δες εχεις βαλει σαν primary νομισμα το δολλαριο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 παω μεχρι την σελιδα του paypal αλλα δεν το αγοραζω,εμενα εβγαλε 379.99 δολαρια,δεν πρεπει να σου βγαζει ευρω οταν φτανεις εκει,ας μας πει και κανενας αλλος μην και δεν το κανεις σωστα,δες εχεις βαλει σαν primary νομισμα το δολλαριο? α οκ κι εγω ετσι κάνω.. μηπως πρέπει να διαλέξω Bill me in the currency listed on the seller's invoice. Γιατί έτσι μου το βγάζει σε δολλάρια. Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 α οκ κι εγω ετσι κάνω.. μηπως πρέπει να διαλέξω Bill me in the currency listed on the seller's invoice. Γιατί έτσι μου το βγάζει σε δολλάρια. ααα αυτο ειναι,ειδες,γερναω και ξεχναω,βαλε και αυτο,αυτο ειναι το βασικο,καλο βραδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 ευχαριστώ πολύ Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristos99 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 ευχαριστώ πολύ αντε ναμαι εγω ο τελευταιος που την πατησα απο την κολο pay pal Παράθεση One plus one Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Τελικά τα κινέζικα υποστηρίζουν Lte?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 στην παραγγελια η χρεωση δολλάρια ειναι Καλο θα ηταν να μην φαινονται τα στοιχεια σου. Φιλικα παντα. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- στον λογαριασμο σου πατας profile.μετα my money στο currencies επιλεγεις στο add currency σαν primary το αμερικανικο δολαριο,ετσι δεν κανει την μετατροπη το paypal αλλα η τραπεζα στην οποια ανηκει η καρτα σου Ακριβως οτι λεει ο daydream. Ξερετε ποσα "καφεδακια" σας εχει πιει :) το paypal με την διαφορα ισοτιμιας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Καλημέρα!Έχουμε καμία εκτίμηση πόσο κάνει να έρθει αν το παραγγείλω από το to2c?? αντε ναμαι εγω ο τελευταιος που την πατησα απο την κολο pay pal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Καλημέρα!Έχουμε καμία εκτίμηση πόσο κάνει να έρθει αν το παραγγείλω από το to2c?? Mε κανονικες συνθηκες,δηλ να εχει στοκ και να το στειλει αμεσα κανει γυρω στις 20 μερες,εχω παραλαβει και σε 11 αλλα και περιμενω τωρα 30 και για αλλο δεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Ευχαριστώ πολύ πολύ! Mε κανονικες συνθηκες,δηλ να εχει στοκ και να το στειλει αμεσα κανει γυρω στις 20 μερες,εχω παραλαβει και σε 11 αλλα και περιμενω τωρα 30 και για αλλο δεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 http://www.to2c.com/original-oneplus-one-android-4-4-quad-core-2-5-ghz-qualcomm-snapdragon-801-ram-3gb-rom-64gb-with-5-5-full-hd-touch-on-lens-display.html Για δες εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 ειναι γνησιο αυτο που στελνουν ? Ποιο από όλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Με 10€ παραπάνω παίρνεις από τον κινέζο το 64αρι. Είναι μεγάλη η διάφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Μιλησα με την selina απο vickmall και ρωτησα αν ειναι γνησιο και μου ειπε οτι ειναι. Επισης ρωτησα γιατι φοραει colorOs και οχι cyanogenmod και μου ειπε οτι ετσι ειναι η κινεζικη εκδοση. Επισης ρωτησα αν μου το στειλει ρουταρισμενο με την cyanogenmod θα κανει αυτοματα update και αμα το κανω θα μεινει το multilanguage. Και μου ειπε ναι ολα καλα. Μονο για το 4G δεν ηταν σιγουρη. Τι λετε με δουλευε? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 παιδια το 4g 99% δουλευει κ στην ελλαδα, το διαβασα καπου αλλα δεν θυμαμαι που για να κανω παραπομπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 παιδια το 4g 99% δουλευει κ στην ελλαδα, το διαβασα καπου αλλα δεν θυμαμαι που για να κανω παραπομπη ναι δουλευειι εντος ευρωππης σε αρκετα δικτυα ,το προβλημα της κινεζικης εκδοσης εντοπιζεται στην εγγυηση και β στο οτι δεν εχει 4g εν αμερικη Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanelk Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Μιλησα με την selina απο vickmall και ρωτησα αν ειναι γνησιο και μου ειπε οτι ειναι. Επισης ρωτησα γιατι φοραει colorOs και οχι cyanogenmod και μου ειπε οτι ετσι ειναι η κινεζικη εκδοση. Επισης ρωτησα αν μου το στειλει ρουταρισμενο με την cyanogenmod θα κανει αυτοματα update και αμα το κανω θα μεινει το multilanguage. Και μου ειπε ναι ολα καλα. Μονο για το 4G δεν ηταν σιγουρη. Τι λετε με δουλευε? :) Δε σε δουλευε φιλε! Το vickmall ειναι πολυ αξιοπιστο μαγαζι και στο λεω εγω που ειχα μια πολυ ασχημη εμπειρια προσφατα. Σκεφτομαι και εγω να το τσιμπησω απο το vickmall. Οσο για το 4G μην ανησυχεις. Δουλευει μια χαρα εδω στην Ελλαδα. Μονο στην αμερικη υπαρχει προβλημα με το 4G. Για την κινεζικη εκδοση του κινητου μιλαω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Καλο θα ηταν να μην φαινονται τα στοιχεια σου. Φιλικα παντα. τι εννοείς? πως γίνεται να τα κρύψω? Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosezio7 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 http://www.to2c.com/original-oneplus-one-android-4-4-quad-core-2-5-ghz-qualcomm-snapdragon-801-ram-3gb-rom-64gb-with-5-5-full-hd-touch-on-lens-display.html Για δες εδώ παιδια , απο το to2c εγκαΘηστουν την αυθεντική cyanogen mod 11S ?:wacko: ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Eπισης παιδια θα ηθελα να ρωτησω μηπως ξερετε ποιες ειναι οι διαφορες την κινεζικης εκδοσης με της παγκοσμιας εκδοσης..:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts