Jump to content

OnePlus One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να υποθέσω ότι δεν απαντάτε επειδή δεν έχετε προβλήματα ή επειδή κάνεις δε χρησιμοποιεί hands-free;

Μπορείτε όσοι χρησιμοποιείτε να μου πείτε τι ακουστικά έχετε κι αν σας ακούει ο συνομιλητής σας καθαρά;

Κορυφαία ακουστικά. Λίγο ακριβά αλλά αξίζουν τα λεφτά τους. Αυτά χρησιμοποιώ και δεν έχω κανένα θέμα. Τα έχω ένα χρόνο και δύο μήνες και είναι όπως τα αγόρασα.

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

με CM12S περασμενη ξανα και wipe cache/dalvik συνεχιζω να εχω θεμα με το touch. οχι παντα, αλλα που κ τρωει σκαλωματα σε ακυρες στιγμες ακομα και οταν δεν εχει ανεβασει θερμοκρασια το κινητο.

σημερα περασα το synaptics fix new firmware απο εδω: http://www.oneplusgreece.com/new-touch-firmware-from-oneplus/

αλλα @@. παλι τα ιδια.

Τελικα ειναι θεμα sw ή hw ρε παιδια?

Να ανοιξω ticket με την one plus ή θα μου λενε @ρχιδιΕς και θα το κοπανησω στον τοιχο απ τα νευρα?

Τι λετε?

OPO Sandstone 64GB

ROM: CM12S

με CM12S περασμενη ξανα και wipe cache/dalvik συνεχιζω να εχω θεμα με το touch. οχι παντα, αλλα που κ τρωει σκαλωματα σε ακυρες στιγμες ακομα και οταν δεν εχει ανεβασει θερμοκρασια το κινητο.

σημερα περασα το synaptics fix new firmware απο εδω: http://www.oneplusgreece.com/new-touch-firmware-from-oneplus/

αλλα @@. παλι τα ιδια.

Να ανοιξω ticket με την one plus ή θα μου λενε @ρχιδιΕς και θα το κοπανησω στον τοιχο απ τα νευρα?

Τι λετε?

Παίζει να εισαι ο μονος που λεει οτι δεν είδε διαφορα, καθως ολο το ιντερνετ και σε διαφορα θεματα που διαβαζω, κανεις δεν συνεχισε να εχει προβλημα μετα το fix.

αλλα @@. παλι τα ιδια.

Τι λετε?

εισαι σιγουρος οτι μπορουμε να το φλασαρουμε αυτο σε CM12S?

All it takes is a swipe...

Παίζει να εισαι ο μονος που λεει οτι δεν είδε διαφορα, καθως ολο το ιντερνετ και σε διαφορα θεματα που διαβαζω, κανεις δεν συνεχισε να εχει προβλημα μετα το fix.

με CM12S και αυτο το fix αλλοι δε συνεχιζουν να βλεπουν προβλημα? δεν μιλαω για nightlies γιατι εχω το κινητο για καθημερινη χρηση κ δεν θελω να μπαινω στο τρυπακι να ψαχνω καθε μερα σωστη nightly.

μπορει να το γυρισω σε Euphoria OS 1.0 - 5.02 που ειχα πριν την CM12 για να ελέγξω τι ειδους προβλημα ειναι στο κινητο μου, software ή hardware.

OPO Sandstone 64GB

Κατ'αρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Κι εγώ με Samsung και Sony, δεν μου παραπονεθηκε κάποιος από τους συνομιλητές...

Αυτό μου κάνει εντύπωση που λες, ότι με Samsung ακουστικά δεν έχεις πρόβλημα. Εμένα όταν είμαι σε εξωτερικό χώρο δε με ακούν καλά. Υπάρχει καμία ρύθμιση από τις επιλογές ήχου; Προσπαθώ να καταλάβω αν φταίει κάτι και με ακούν οι συνομιλητές μου "χαμηλά" ή αν σε όλους είναι έτσι; Δηλαδή περπατάς στο δρόμο ή μέσα σε λεωφορείο ξέρω γω με το hands-free να κρέμεται και ο άλλος σε ακούει καμπάνα (χωρίς να φωνάζεις). Εγώ αν δεν το φέρω στο στόμα μου δε με ακούνε καλά, εκτός αν είμαι σε συνθήκες ησυχίας κλπ (μπορεί να έχω παράλογες απαιτήσεις). Μη δώσω λεφτά για τα pistons τζάμπα, ενώ έχω 3 ζευγάρια ακουστικά.

Τα audiofx και maxxxaudio δεν παίζουν κάπου ε;

Ισχύουν αυτά;

https://forums.oneplus.net/threads/one-plus-one-does-not-support-most-headset-microphones.146341/

Edited by Davout

Κατ'αρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Αυτό μου κάνει εντύπωση που λες, ότι με Samsung ακουστικά δεν έχεις πρόβλημα. Εμένα όταν είμαι σε εξωτερικό χώρο δε με ακούν καλά. Υπάρχει καμία ρύθμιση από τις επιλογές ήχου; Προσπαθώ να καταλάβω αν φταίει κάτι και με ακούν οι συνομιλητές μου "χαμηλά" ή αν σε όλους είναι έτσι; Δηλαδή περπατάς στο δρόμο ή μέσα σε λεωφορείο ξέρω γω με το hands-free να κρέμεται και ο άλλος σε ακούει καμπάνα (χωρίς να φωνάζεις). Εγώ αν δεν το φέρω στο στόμα μου δε με ακούνε καλά, εκτός αν είμαι σε συνθήκες ησυχίας κλπ (μπορεί να έχω παράλογες απαιτήσεις). Μη δώσω λεφτά για τα pistons τζάμπα, ενώ έχω 3 ζευγάρια ακουστικά.

Τα audiofx και maxxxaudio δεν παίζουν κάπου ε;

Ισχύουν αυτά;

https://forums.oneplus.net/threads/one-plus-one-does-not-support-most-headset-microphones.146341/

Μια απο τα ίδια και εγώ με Samsung ακουστικά.. Δεν με ακουνε ποτε. Στην αρχή σκέφτηκα πως μάλλον χάλασαν αλλά τώρα βλέπω κι άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα.. Σκέφτομαι να πάρω τα pistons μπας και λειτουργουν σωστα.

εισαι σιγουρος οτι μπορουμε να το φλασαρουμε αυτο σε CM12S?

απανταω στον εαυτο μου, ναι δουλευει μια χαρα

All it takes is a swipe...

αλλα @@. παλι τα ιδια.

Τι λετε?

Να κάνεις wipe και να περάσεις nightly με το fix. Διάβασα ότι το fix μόνο του σαν αυτό στο σύνδεσμο που ανέβασες δεν δουλεύει.

Το είχα αναφέρει και πιο πανω οτι δεν θέλω να μπλεξω με nightlies. Είναι το κυριως κινητό μου και θέλω κάτι σταθερό.

OPO Sandstone 64GB

Καλημέρα, ερώτηση: σε εναν φίλο μου κάθε λίγο κ λιγάκι ενω δεν " πειράζει" το τηλ του εμφανίζει αχνά την ωρα κ ξανασβηνει. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτό;

Καλημέρα, ερώτηση: σε εναν φίλο μου κάθε λίγο κ λιγάκι ενω δεν " πειράζει" το τηλ του εμφανίζει αχνά την ωρα κ ξανασβηνει. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτό;

Ρυθμισεις-οθονη και φωτισμος-οθονη ambient-disable :)

Και εγώ το έχω απενεργοποιήσει αυτό επειδή μου την έδινε. Φεύγουν όμως μαζί και αυτά τα pop-ups στο πάνω μέρος της οθόνης;

Και εγώ το έχω απενεργοποιήσει αυτό επειδή μου την έδινε. Φεύγουν όμως μαζί και αυτά τα pop-ups στο πάνω μέρος της οθόνης;

Οχι, δεν φευγουν. Για τα pop-ups πηγαινεις ρυθμισεις-διαχειριση ειδοποιησεων.

Το είχα αναφέρει και πιο πανω οτι δεν θέλω να μπλεξω με nightlies. Είναι το κυριως κινητό μου και θέλω κάτι σταθερό.

Οι nightlies δεν είναι τόσο ασταθής όσο νομίζουμε! Για μένα δοκιμαστικά και επειδή το κινητό προσφέρεται για "πειράγματα" κάνε ένα nandroid backup αν έχεις custom recovery, κάνε και με το titanium backup τις εφαρμογές σου και μετά εγκατέστησε την 15/05 nightly (15-16-17 νομίζω έχουν το fix) απενεργοποιώντας το double tap to wake. Αν δεν μείνεις ευχαριστημένος γυρνάς με το nandroid στην κατάσταση που ήσουν πρωτού.

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

καλημέρα παιδιά...να ρωτήσω ( πρόσφατος κάτοχος ) ο φορτιστής είναι ταχύς φόρτισης γιατί σε κάποιους άλλους που τον βάζω αργεί πάρα πολύ.Επίσης έχει τις τελευταίες ημέρες πατάω τo soft button για να δω το multitask και δεν δουλεύει ενώ όταν το πατάω για επιστροφή δουλεύει κανονικά.Το έχω επανεκκινήσει δυο - τρεις φορές αλλά δεν...καμία ίδεα?

ευχαριστω πολυ, δουλεψε παρολο που το ειχε στο off. το ανοιξε κ το εκλεισε ξανα και πλεον δεν το κανει

Παιδιά σόρι αν έχει ξαναγίνει η ερώτηση στο thread (κάτι δεν πάει καλά με το search). Σας βγάζει το σηματάκι LTE ή απλά H+ το κινητό; Έχω vodafone.

Παιδιά σόρι αν έχει ξαναγίνει η ερώτηση στο thread (κάτι δεν πάει καλά με το search). Σας βγάζει το σηματάκι LTE ή απλά H+ το κινητό; Έχω vodafone.

Lte βγαζει. Επισης θα πρεπει να ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη απο την συσκευη και να τρεχει η υπηρεσια στον αριθμο σου.

Οι nightlies δεν είναι τόσο ασταθής όσο νομίζουμε! Για μένα δοκιμαστικά και επειδή το κινητό προσφέρεται για "πειράγματα" κάνε ένα nandroid backup αν έχεις custom recovery, κάνε και με το titanium backup τις εφαρμογές σου και μετά εγκατέστησε την 15/05 nightly (15-16-17 νομίζω έχουν το fix) απενεργοποιώντας το double tap to wake. Αν δεν μείνεις ευχαριστημένος γυρνάς με το nandroid στην κατάσταση που ήσουν πρωτού.

να σου πω ρε συ, αν ειναι να το κανω ολο αυτο, πηγαινω κατευθειαν σε euphoria os 1.0 που ειχα και πριν. ρομ βασισμενη στην cm12 να δοκιμασω κ κει τι γινεται. τωρα αυτο για με την απενεργοποιηση του double tap, με εκνευριζει καθε φορα που το διαβαζω (χωρις παρεξηγηση). Αν ειναι να καταργουμε ευχρηστες λειτουργιες του κινητου και γενικοτερα οτι συνοδευει το κινητο απο την μανα του, ε τοτε με συγχωρεις, παιρνω μια κινεζια ή οτι αλλο μου ρθει εκεινη την στιγμη και το χρησιμοποιω. επιπλεον, με το μεγεθος που εχει το κινητο, καλως ή κακως, εμενα οπως και πολυ κοσμο τον διευκολυνει το double tap.

γενικα η ολη φαση με την δυσλειτουργια του touch μου φαινεται περιεργη. δεν γινεται ετσι στα ξαφνικα το κινητο να παψει να υπακουει οταν το υπεβαλα σε διαφορες διεργασιες ειτε μικρες, ειτε μεγαλες, ενω πριν 2-3 μερες δουλευαν ολα ρολοϊ. και αυτο να γινεται σε ακυρες στιγμες. cm12s ετρεχε απο τοτε που βγηκε η ρομ, και μετα απο 1 μηνα να μου εμφανιζει αυτη την συμπεριφορα.

OPO Sandstone 64GB

παιδιά υπομονή στο επόμενο update πιστεύω να λυθούν τα όποια θέματα υπάρχουν

IPhone 15 Pro 

• The title was changed to OnePlus One