Jump to content

OnePlus One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γιατί δεν μου αρέσει η cm:happy:

Αν είναι μόνο θέμα εμφάνισης οκ..απλώς δεν προσφέρει κάτι παραπάνω..γι αυτό το είπα.

Αν είναι μόνο θέμα εμφάνισης οκ..απλώς δεν προσφέρει κάτι παραπάνω..γι αυτό το είπα.

όχι δεν είναι θέμα εμφάνισης.. ποτέ δεν συμπαθούσα τις ρομ της cm. τις θεωρούσα βαριές. η oxygen για μένα είναι ότι πρέπει!

όχι δεν είναι θέμα εμφάνισης.. ποτέ δεν συμπαθούσα τις ρομ της cm. τις θεωρούσα βαριές. η oxygen για μένα είναι ότι πρέπει!

σε βολεύει δηλαδή με την άθλια google camera?

IPhone 15 Pro 

σε βολεύει δηλαδή με την άθλια google camera?

είναι όντως άθλια..:lol:

ούτως η άλλως χρησιμοποιώ την oppo camera, οπότε δεν είναι σοβαρό θέμα για εμένα

Για την cm, διαβασε κανεις τιποτα ποτε θα βγει? Γιατι ψαχνω αλλα δεν βρισκω τιποτα. Παντου για την oxygen λενε.

περίμενε μην βιάζεσαι θα έρθει και αυτή σε καμία βδομάδα το πολύ..

Για την cm, διαβασε κανεις τιποτα ποτε θα βγει? Γιατι ψαχνω αλλα δεν βρισκω τιποτα. Παντου για την oxygen λενε.

σε λίγες μέρες λογικά ειναι έτοιμη κ αυτη..... αν κ δεν καταλαβαίνω πως την δίνουν αφου πηγαίνει προς micromax.... εχει γίνει λιγο σαλάτα η κατάσταση.....

Edited by scorpio3

IPhone 15 Pro 

σε λίγες μέρες λογικά ειναι έτοιμη κ αυτη..... αν κ δεν καταλαβαίνω πως την δίνουν αφου τη κάνει προς micromax.... εχει γίνει λιγο σαλάτα η κατάσταση.....

τα βρήκαν.. είπαν ότι θα το υποστηρίζουν κανονικά το opo

τα βρήκαν.. είπαν ότι θα το υποστηρίζουν κανονικά το opo

ευτυχώς... θα έχουμε δυο official επιλογές τότε + τις άλλες custom....

IPhone 15 Pro 

Ειναι πολυ περιεργο οτι και οι δυο περιμεναν την πιστοποιηση αλλα η cm θα αργησει λιγο ακομα να βγει ενω η oxygen βγηκε ηδη κ πηρε πιστοποιηση.

Μήπως επειδή η cm τη δίνει OTA και όχι με φλασαρισματα?

Δεν ξερω...μου φαινεται περιεργο...μαλλον εχει να κανει με θεμα μαρκετινγκ η οτιδηποτε αλλο. Δεν νομιζω πως ειναι δυσκολο να ξεκινησουν να την δινουν μεσω οτα. Εκτος κι αν ακομα αυτοι περιμενουν την πιστοποιηση. :p

1.Η κιτρινιλα ειναι γνωστό πρόβλημα σε κάποιες συσκευές.. Με τον καιρό θα εξασθενήσει..

2.Η φόρτιση Καλό είναι να γίνεται από το 20% μέχρι να πάει στο 100. Καλό είναι επίσης να μην το αφήνεις όλο το βράδυ.

3.Στο κουτί το γράφει

4.Το συνδέεις με καλώδιο ή κατέβασε κάποια εφαρμογή τύπου airdroid η shareit για να μην μπλέκεις με καλώδια.. Στο κινητό για να διαβάζει υπότιτλους κατέβασε το vlc

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση

Ειναι πολυ περιεργο οτι και οι δυο περιμεναν την πιστοποιηση αλλα η cm θα αργησει λιγο ακομα να βγει ενω η oxygen βγηκε ηδη κ πηρε πιστοποιηση.

Έτσι και αλλιώς και στην αρχική ανακοίνωση η cm θα ερχόταν 3 ημέρες αργότερα.

ΥΓ. Το κάνει επίτηδες η cyanogen για να κραξουν την oxygen :p

Έτσι και αλλιώς και στην αρχική ανακοίνωση η cm θα ερχόταν 3 ημέρες αργότερα.

ΥΓ. Το κάνει επίτηδες η cyanogen για να κραξουν την oxygen :p

Μαλλον θελει να κανει guest εμφανιση. :lol:

Πάντως το LG G2 άλλο πράμα .....

Τελικά έχει η sim πρόβλημα.

Τι εννοείς άλλο πράγμα για το G2. Καλύτερο, ή χειρότερο από το ΟΡΟ; Πάντως εμένα, επειδή πριν το one είχα το G2, το one μου αρέσει περισσότερο. Ίσως δεν αρέσει σε κάποιους, από ότι έχω διαβάσει, το ότι είναι λίγο πιο βαρύ, τουλάχιστον σε σχέση με το G2, ή το μέγεθος του. Σε μένα, το εχω γράψει πάλι, μου αρέσει περισσότερο το one και το θεωρώ σημαντική αναβάθμιση σε συσκευή σε σχέση με το G2. Μάλιστα εκείνο που μου αρέσει, ανάμεσα στα άλλα, είναι και το πολύ καλό του σήμα σε σχέση με το G2. Στο χώρο της εργασίας μου υπάρχει γενικότερα πρόβλημα με τη Wind. Με το G2 έπρεπε να βγω έξω για να πάρω τηλέφωνο. Με το one όμως, εχω μία με δύο γραμμές άνετα και κάνω και κλίση.

Παιδες χρειαζομαι βοηθεια. Εχω το κινητο απο τον Οκτωβρη δεν μου εχει παρουσιασει κανενα θεμα ολα κομπλε. Εχει 3 μερες ομως τωρα που η οθονη δεν ανταποκρινεται καλα σαν να κολλαει, σαν να μην ρολαρει καλα. Προχθες εγραφα μηνυμα με το swiftkey και πληκτρολογουσε μονο του χωρις να αγγιζω καν την οθονη, χθες με επαιρναν τηλ και δεν μπορουσα να σηκωσω το τηλ ηταν λες και δεν αγγιζα την οθονη. Γυρισα σπιτι το εκλεισα και σημερα το πρωι ολα κομπλε , δηλ το πιανει κατα διαστηματα αυτο και δεν ξερω τι να κανω!! Τωρα εκανα επαναφορα εργοστασιακων και φαινεται ενταξει. Ειναι θεμαι hardware ή software ?

Χαρίζονται 2 invites που μου ήρθαν και λήγουν σε 2 μέρες.

Όποιος θέλει, πμ.

Panathinaikos Uber Alles. Death to false metal. For every day that stings a better day it brings.

Παιδες χρειαζομαι βοηθεια. Εχω το κινητο απο τον Οκτωβρη δεν μου εχει παρουσιασει κανενα θεμα ολα κομπλε. Εχει 3 μερες ομως τωρα που η οθονη δεν ανταποκρινεται καλα σαν να κολλαει, σαν να μην ρολαρει καλα. Προχθες εγραφα μηνυμα με το swiftkey και πληκτρολογουσε μονο του χωρις να αγγιζω καν την οθονη, χθες με επαιρναν τηλ και δεν μπορουσα να σηκωσω το τηλ ηταν λες και δεν αγγιζα την οθονη. Γυρισα σπιτι το εκλεισα και σημερα το πρωι ολα κομπλε , δηλ το πιανει κατα διαστηματα αυτο και δεν ξερω τι να κανω!! Τωρα εκανα επαναφορα εργοστασιακων και φαινεται ενταξει. Ειναι θεμαι hardware ή software ?

Αφού έστρωσε με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μάλλον είναι θέμα software. Συνήθως το πρόβλημα το δημιουργεί κάποιο θέμα που κατεβάζουμε. Αρκετοί υποστηρίζουν οτι οφείλεται και στο firmware. Όποτε στα επόμενα update ενδεχομένως να διορθωθεί.

Χαρίζονται 2 invites που μου ήρθαν και λήγουν σε 2 μέρες.

Όποιος θέλει, πμ.

Υπάρχει θέμα για τα invites εδώ. :)

Edited by kyrgeo1978

Καλησπερα παιδια! Τελευταια εχω ενα θεμα με battery drain δλδ... εκει που μ κραταγε καπου 2,5 - 3 μερες με την ιδια χρηση βγαζει περιπου το μισο... Εχει διαπιστωσει κανει αλλος το ιδιο θεμα? τωρα ειμαι μετα απο 1ημερα και 5 ωρες στο 26% μπαταρια με 9% οθονη (1ο ειναι υπηρεσιες google me 41%).

Καλησπερα παιδια! Τελευταια εχω ενα θεμα με battery drain δλδ... εκει που μ κραταγε καπου 2,5 - 3 μερες με την ιδια χρηση βγαζει περιπου το μισο... Εχει διαπιστωσει κανει αλλος το ιδιο θεμα? τωρα ειμαι μετα απο 1ημερα και 5 ωρες στο 26% μπαταρια με 9% οθονη (1ο ειναι υπηρεσιες google me 41%).

Ρυθμίσεις-Απόρρητο-Προστασία απορρήτου, κρατάς πατημένο το Υπηρεσίες Google play και αλλάζεις το αφύπνιση και το διατήρηση λειτουργίας σε κατάσταση 'δεν επιτρέπεται'..

Εδώ είναι η λύση σου. Αυτό έκανα και είμαι οκ.

Edit: Από πάνω δόθηκε η απάντηση. Εγώ έκανα μόνο το "διατήρηση λειτουργίας" (Keep awake) "δεν επιτρέπεται" (dinied) και το "αφύπνιση" (awake) το άφησα ως έχει και λύθηκε το πρόβλημα με το battery drain.

Edited by johnnie_
Sent it From outer Space.

• The title was changed to OnePlus One