maximos Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Δουλεύει κάνεις το igo στο 1+;Το θέμα που έχω είναι ότι σβήνει η οθόνη μετά από 30 δευτερόλεπτα εάν δεν ακουμπισω την οθόνη. Ακριβώς το ίδιο πακέτο έχω στο Note 3 kai εκεί η οθόνη μένει αναμμενη όπως και πρέπει. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Ο λογαριασμός της Cyanogen είναι για περίπτωση απώλειας του κινητού μόνο, από όσο ξέρω και εάν δεν έχει αλλάξει κάτι Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Basa Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Eγω που δημιούργησα cyanogen account και ''έπαιζα'' με τις ρυθμίσεις, βλεπω απομακρυσμένη επαναφορα....δεν το πατάω λεω μωρε σιγα. Factoring reset λοιπον και μου ήρθε να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο. Ευτυχώς είχαν αποθηκευθει οι ρυθμίσεις και μου κατέβασε μονο του ολες τις εφαρμογές που είχα απο πριν. επαφες και foto δεν πειράχτηκαν. Επειτα εμεινα μονο η παραμετροποίηση για να το κανω όπως το ήθελα...κανα 2ωρω δηλαδή. Αυτα παθάινεις αν παλιμπαιδίζεις ;););) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Παιδιά να ρωτήσω λίγο με την εγγύηση 2 χρονων που δίνει το oneplusone είναι για τις χώρες όπου το στέλνει... Oποτε εμείς που παίρνουμε με εικονική διεύθυνση τρώμε ακυρο? πρέπει να το στείλουμε(βάλουμε ονoματα και διευθύνσεις) σε κάποιον φίλο μας πχ γερμανία που στέλνει έτσι ώστε να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την εγγύηση εάν γίνει κάτι με το όνομα του φίλου μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Παιδιά να ρωτήσω λίγο με την εγγύηση 2 χρονων που δίνει το oneplusone είναι για τις χώρες όπου το στέλνει... Oποτε εμείς που παίρνουμε με εικονική διεύθυνση τρώμε ακυρο? πρέπει να το στείλουμε(βάλουμε ονoματα και διευθύνσεις) σε κάποιον φίλο μας πχ γερμανία που στέλνει έτσι ώστε να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την εγγύηση εάν γίνει κάτι με το όνομα του φίλου μας? Καλά τα είπες! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Καλά τα είπες! ok thanks φίλος... η official miui rom για το oneplusone την έχει δοκιμάσει κανεις να πει καμια γνώμη? και κατι τελευταιο και τελειωνει το πρηξιμο :rolleyes: γιατι καποιος να βγαλει την cyanogen η οποια ειναι απο μια πολυ καλη ομαδα και να βαζει 34095034 αλλες ρομ? απλα για πειραματισμούς ή εχουν κατι παραπανω οι αλλες ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Καλά τα είπες! Και δηλαδή αν πάθει κάτι, για όσους το αγοράσαμε με mailbox, δε μπορούμε να το στείλουμε με τον αντίστροφο τρόπο? 2 χρόνια εγγύηση = 0 χρόνια ? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Και δηλαδή αν πάθει κάτι, για όσους το αγοράσαμε με mailbox, δε μπορούμε να το στείλουμε με τον αντίστροφο τρόπο? 2 χρόνια εγγύηση = 0 χρόνια ? Είναι πολύ θεωρητικό φίλε. Για αντίστροφο δεν ξέρω αν γίνεται. Πάντως εγώ που το πήρα από Κίνα είναι πιο εύκολο να το στειλω απευθείας εκεί. Αν έχει κανείς κάποια εμπειρία με επιστροφή σαν αυτή που λες ας μας γράψει Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Είναι πολύ θεωρητικό φίλε. Για αντίστροφο δεν ξέρω αν γίνεται. Πάντως εγώ που το πήρα από Κίνα είναι πιο εύκολο να το στειλω απευθείας εκεί. Αν έχει κανείς κάποια εμπειρία με επιστροφή σαν αυτή που λες ας μας γράψει Μακάρι να μη τύχει σε κανέναν, αλλά είναι μια λεπτομέρεια που αλλάζει πολύ πιστεύω το τρόπο που θέλει κάποιος να το αποκτήσει. Οπότε αν γνωρίζει κάποιος κατι παραπάνω ας μας πει :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Ερώτηση ιςως χαζή αλλα θα ρωτήσω... Βλέπω σε up boxing video στο YouTube όπως το παρακάτω οτι ο φορτιστής έρχεται σε δεύτερο πακέτο εκτος της κανονικής συσκευασίας του κινητού... Το παλικαρι που παρέλαβε το δικό μου δεν εχει παραλάβει δεύτερο πακετακι σαν αυτο...τι γίνεται...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 [...]Ευτυχώς είχαν αποθηκευθει οι ρυθμίσεις και μου κατέβασε μονο του ολες τις εφαρμογές που είχα απο πριν. [...] Σου κατέβασε μόνο τις δωρεάν που είχες (όπως κάνει π.χ. το HTC Backup) ή και τις αγορασμένες; Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesastou Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Καλημέρα! Μόλις παρέλαβα το κινητό και θα ήθελα να μου πείτε αν είναι χρήσιμη η δημιουργία λογαριασμού cyanogenmod για το κινητό. Locate Remote Wipe Remove Account Το πρώτο σου δείχνει που είναι στον χάρτη αλλά δεν σου δίνει δυνατότητα να το κάνεις να θορυβήσει (αν πχ το έχεις χάσει κάπου μέσα στο σπίτι και σε flight mode αλλά με WiFi ή στο αθόρυβο) Αυτήν την δυνατότητα την έχουν τα iOS και την έχω βρει χρήσιμη. Το τελευταίο ίσως έχει νόημα αν το πουλήσει κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Επικοινώνησα με την oneplus για το πρόβλημα που έχω στην οθόνη και μετά από ένα μήνυμα επιβεβαίωσης, μου στείλανε ξανά άλλο μήνυμα όπου λέγανε πως λόγω του μεγάλου φόρτου που έχουν θα επικοινωνήσουν μαζί μου σε δύο μέρες περίπου. Για να δούμε. Πως λέγεται συγκεκριμένα το πρόβλημα της οθόνης που παραθέτω στην φωτογραφία; Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Επικοινώνησα με την oneplus για το πρόβλημα που έχω στην οθόνη και μετά από ένα μήνυμα επιβεβαίωσης, μου στείλανε ξανά άλλο μήνυμα όπου λέγανε πως λόγω του μεγάλου φόρτου που έχουν θα επικοινωνήσουν μαζί μου σε δύο μέρες περίπου. Για να δούμε. Πως λέγεται συγκεκριμένα το πρόβλημα της οθόνης που παραθέτω στην φωτογραφία; stuck pixel νομίζω ότι είναι.. αν ήταν dead θα ήταν μαύρο.. μην περιμένεις πολλά νομίζω δεν καλύπτουν ένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Επικοινώνησα με την oneplus για το πρόβλημα που έχω στην οθόνη και μετά από ένα μήνυμα επιβεβαίωσης, μου στείλανε ξανά άλλο μήνυμα όπου λέγανε πως λόγω του μεγάλου φόρτου που έχουν θα επικοινωνήσουν μαζί μου σε δύο μέρες περίπου. Για να δούμε. Πως λέγεται συγκεκριμένα το πρόβλημα της οθόνης που παραθέτω στην φωτογραφία; Θα στειλεις το κινητο πισω για pixelακι;; Απολαυσε το οπως ειναι και μην ασχοληθεις για μενα. Θα κανει μηνα να παει και να'ρθει. Δοκιμασε καμια εφαρμογη απο playstore για κολλημενα pixel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 stuck pixel νομίζω ότι είναι.. αν ήταν dead θα ήταν μαύρο.. μην περιμένεις πολλά νομίζω δεν καλύπτουν ένα. Περιμένω την απάντηση τους. Πχ η LG καλύπτει έστω και ένα. Θα στειλεις το κινητο πισω για pixelακι;; Απολαυσε το οπως ειναι και μην ασχοληθεις για μενα. Θα κανει μηνα να παει και να'ρθει. Δοκιμασε καμια εφαρμογη απο playstore για κολλημενα pixel. Δοκίμασα διάφορες εφαρμογές από το Play Store αλλά τίποτα! Από την στιγμή που είναι ελάττωμα ναι θα το στείλω πίσω. Το θέμα είναι μέχρι να σου απαντήσουν, διότι έχουν πολλά tickets. Από 'κει και πέρα είναι σχετικά γρήγοροι, φίλος εξυπηρετηθηκε σε 4 μέρες (σε ευρωπαϊκή χώρα που διατίθεται το τηλέφωνο και διαμενω με ότι συνεπάγεται αυτό για την εγγύηση). Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 http://www.ebay.com/itm/OnePlus-ONE-64GB-3GB-RAM-Android-5-5-Smartphone-Mobile-4G-LTE-Unlocked-Black-/281443427683?_trksid=p2053446.m2463.l4410 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosleo116 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Και δηλαδή αν πάθει κάτι, για όσους το αγοράσαμε με mailbox, δε μπορούμε να το στείλουμε με τον αντίστροφο τρόπο? 2 χρόνια εγγύηση = 0 χρόνια ? Δεν ξερω ποιος ειναι ακριβως ο τροπος αποστολης στην Αγγλια, παντως με βαση το νομο εχεις εγγυηση 2 χρονια εφ'οσον εισαι Ευρωπη. Νομιζω οτι κατι τετοιο ειναι αδιαμφισβητητο. Εδω η Apple δινει ενα χρονο και τρωει ακυρα στην Ευρωπη ακριβως γι'αυτον το λογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpant Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Εχω και εγω ενα invitation που ληγει σε 2 μέρες. Ο πρώτος που θα μου στείλει pm το μαιλ του, το κέρδισε... Αλλά σκεφτείτε το σοβαρά, μην το στερήσετε από κάποιον που το θέλει πραγματικά, αν δεν είστε σίγουροι....Το invitation είναι για τον 64gb sandbox. Υποθέτω ότι όλοι ξέρετε ότι δεν στέλνει στην Ελλάδα, και πρέπει να το στείλεις σε άλλη χώρα που στέλνει πχ Αγγλία,Γερμανία σε κάποιο γνωστό /φίλο σας και να σας το στείλει αυτός, ή να χρησιμοποιήσεις εικονική διεύθυνση σε άλλη χώρα, υπάρχουν υπηρεσίες για αυτό. Εχω άλλη μια πρόσκληση, οποιος θέλει να μου στείλει pm. Αλλά μόνο αν ενδιαφέρεται πργματικά. Λήγει αύριο... Παράθεση Εγκατατήστε το dropbox με εξτρά 500mb δώρο! https://db.tt/OCU7WIRo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 http://www.gizmochina.com/2014/11/13/meizu-mx4-vs-huawei-honor-6-vs-xiaomi-mi4-vs-oneplus-one-which-chinese-smartphone-has-the-best-camera/ πως βλέπετε την κάμερα συγκριτικα με τα υπόλοιπα; είναι με τις νέες αναβαθμίσεις. Εγώ που θέλω πρώτα να έχει καλή κάμερα κ δεν με νοιαζουν πολύ οι rοm να παω σε κάτι άλλο π.χ mx4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Basa Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Σου κατέβασε μόνο τις δωρεάν που είχες (όπως κάνει π.χ. το HTC Backup) ή και τις αγορασμένες; Δυστυχώς δεν μπορω να σου απαντήσω γιατι δεν ειχα αγορασει καμία εφαρμογή. Ολες ήταν δωρεάν απο το Playstore. Πάντως το sygic navigator το οποίο εγκατέστησα σπασμένο φυσικά και δεν το επανεγκατέστησε από μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Αύριο θα έχω ένα 64 αρι μαύρο στα χέρια μου, ας όψεται ο geo35 που με μπριζωσε. Ελπίζω να μην το μετανοιωσω και ειδικά για την κάμερα. Λοιπόν, περισσότερα τις προσεχείς ημέρες με απορίες λογικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Ρε παιδια πως μπορω να απενεργοποιήσω εντελώς τα themes του oneplus. Ενεργοποιησα ενα (εχω κατεβασει 3-4 δωρεαν) , και γενικά δεν μπορώ να ξε-τσεκάρω κουτάκια αν δεν τικάρω αλλα απο αλλο theme. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neptun Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Πως μπορούμε να αποστειλουμε μια τηλεφωνικη επαφη μέσω sms. Δεν υπάρχει μετα τη 44 επιλογή για κοινοποίηση της επαφής μέσω sms! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Πως μπορούμε να αποστειλουμε μια τηλεφωνικη επαφη μέσω sms. Δεν υπάρχει μετα τη 44 επιλογή για κοινοποίηση της επαφής μέσω sms! Ποια εφαρμογή χρησιμοποιής; με την 8 sms πάντως έχεις επιλογή πρόσθεσεις στοιχείων επαφής.Και εάν στους ρυθμίσεις κάνεις'αφαίρεση όλων των unicode χαρακτήρων' θα έχεις ελληνικά sms με 160 χαρακτήρες.Τσέκαρε όλες τις ρυθμίσεις μια μια για να είσαι καλυμμένος Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts