Jump to content

OnePlus One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα. Νέος κάτοχος και εγώ με 1+ 1 κατασκευής 17/9.

Σήμερα με ΟΤΑ 38R

ερωτήσεις / παρατηρήσεις:

1. Μου φαίνεται ότι έχει υπερβολικά χαμηλό ήχο κατά την διάρκεια κλήσεων. To παρατήρησε κανείς;

2. Δεν έχει toggle για αυτόματο 2g/3g switch που πιθανώς να σχετίζεται με την ποιότητα της κλήσης άρα και με το 1.

3. Έκανε ένα random reboot ενώ το κρατούσα στο χέρι μου. Τι παρατηρείτε εσείς;

Κατά τα άλλα, προερχόμενος από HTC ONE m7, μπορώ να πω οτι είναι καλή για πρώτη προσπάθεια αλλά με παιδικές ασθένειες.

τον ηχο τον χαμηλωνω για να μην ακουνε οι αλλοι διπλα μου (και με την 33 το ιδιο).και reboot δεν μου εχει κανει.

NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One!

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

1. Προσπάθησε να πετύχεις να βάλεις τις τρύπες του ακουστικού ακριβώς στην τρύπα του αυτιού σου. Σε ένα συγκεκριμένο σημείο ακούς μια χαρά, αλλά με μικρή μετακίνηση νιώθεις τον ήχο χαμηλό.

2. Υπάρχει toggle 3/2G, όπως λέει και ο kikos7, μην το έχεις στο LTE.

3. Reboot ποτέ, αλλά το δικό μου είναι κινέζικο και έχω κάνει clean install προηγούμενη έκδοση.

Edited by Davout

Καλημέρα. Νέος κάτοχος και εγώ με 1+ 1 κατασκευής 17/9.

1. Μου φαίνεται ότι έχει υπερβολικά χαμηλό ήχο κατά την διάρκεια κλήσεων. To παρατήρησε κανείς;

2. Δεν έχει toggle για αυτόματο 2g/3g switch που πιθανώς να σχετίζεται με την ποιότητα της κλήσης άρα και με το 1.

3. Έκανε ένα random reboot ενώ το κρατούσα στο χέρι μου. Τι παρατηρείτε εσείς;

1. Προσωπικά και εγώ βρίσκω τον ήχο από δυνατό έως πολύ δυνατό.

2. Δεν γνωρίζω δυστυχώς.

3. Μου έκανε μόνο ένα reboot ενώ ρύθμισα μέσα από μια εφαρμογή να κρυφτεί το εικονίδιο της στο drawer.

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

1. Προσωπικά και εγώ βρίσκω τον ήχο από δυνατό έως πολύ δυνατό.

2. Δεν γνωρίζω δυστυχώς.

3. Μου έκανε μόνο ένα reboot ενώ ρύθμισα μέσα από μια εφαρμογή να κρυφτεί το εικονίδιο της στο drawer.

εμενα μ εκανε ενα reboot οταν πηγα να κανω εξοδο απ το skype

Ρωτάει με μοτίβο από χτυπήματα. Το κινητό έχει επιλογή ξεκλειδώματος σε διπλό χτύπημα. Αν θες να βάλεις και κλείδωμα σε διπλό χτύπημα χρειάζεσαι επιπλέον εφαρμογή.

Εγω παντως απο τις ρυθμίσεις του κινητού εχω και το ξεκλειδωνω με διπλο χτυπημα και το κλειδωνο παλι με διπλο χτυπημα επανο δεξια εκει που λεει την ωρα, ετσι ωστε να μην παταω το κουμπι συνεχεια.

Hyper82!

Ε εντάξει αυτό όμως δεν είναι εύκολη επιλογή. Για να φτάσεις το δάκτυλο στην ώρα πιθανότατα χρειάζεσαι 2 χέρια. Υπάρχουν άπειρες εναλλακτικές.

Ασχετο με την κουβεντα σας,αλλα εχετε ακουσει αν σκοπευουν στο μελλον να στελνουν και Ελλαδα?να μην πηγαινουν τζαμπα 40 ευρουλακια.Αν και ενα το κανουνε θα ειναι οταν θα εχει βγει το oneplus three:)
NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One!

Εγώ φίλε μου πήρα κινέζικο με free shipping. Τώρα όπως και να το κάνεις η τιμή είναι η ίδια, λίγο πάνω από 300 και είναι τρομερά ελκυστική σχετικά με αντίστοιχα τηλέφωνα 500-700 ευρώ. Κάποια στιγμή θα έρθει και στην Ελλάδα υποθέτω.

εκει ειχα καταληξει και εγω αλλα τελικα ειχα βρει προσκληση και πηρα την διεθνη εκδοση.ωστοσο αλλο να στο στελνει η oneplus με 309 και αλλο να δινεισ 340.ελπιζω να βγουνε καποια στιγμη και τα ακουστικα σε στοκ να μπορουμε να βρουμε καποιο

Καλησπέρα,έχει παρατηρήσει κανεις,το volume button έχει ενα μικρο τζόγο σε σχέση με το power button.ισχυει κ σε εσάς? Edited by geo35

Το παρατήρησα σε ελεγχόμενες συνθήκες σε σχέση με ενα HTC one m7 και ισως να είναι λίγο χαμηλότερος ο ήχος αλλά όχι κάτι τραγικό.

Όταν ήμουν στον δρόμο με πολύ φασαρια τότε είχα θέμα.

Άλλη ερώτηση: ποιον media player προτεινετε; ο MX player μου εκανε νούμερα με τον hardware decoder. Μιλάω για αναπαραγωγή mkv με ac3/DTS.

Γενικά το κινητό τα σπάε . Εχει και καλη μπαταρία.

Δεν ξέρω αν ήταν παλιό πρόβλημα που μετέπειτα διορθώθηκε, αλλά και ο στοκ παίζει mkv. Αλλά αν κάποιος θέλει και υπότιτλους τότε πρέπει να πάει σε τρίτη εφαρμογή. Εγώ με τον mx δεν είχα κάποιο πρόβλημα, αλλά οι απαιτήσεις μου δεν είναι ιδιαίτερες.
Shit Happens!!!

Το παρατήρησα σε ελεγχόμενες συνθήκες σε σχέση με ενα HTC one m7 και ισως να είναι λίγο χαμηλότερος ο ήχος αλλά όχι κάτι τραγικό.

Όταν ήμουν στον δρόμο με πολύ φασαρια τότε είχα θέμα.

Άλλη ερώτηση: ποιον media player προτεινετε; ο MX player μου εκανε νούμερα με τον hardware decoder. Μιλάω για αναπαραγωγή mkv με ac3/DTS.

Γενικά το κινητό τα σπάε . Εχει και καλη μπαταρία.

Με τον ΜΧ βάλε και τον Α7 hardware decoder. Ψάξε στο Google πως (βασικά βάζεις ένα zip και του λες να το χρησιμοποιήσει). Εμένα μου έκανε νεράκια, το έβαλα και παίζει ταινίες 1080p με DTS ήχο μπόμπα. :lol:

Currently: Samsung Galaxy S8+

http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg

Επίσης έχει κανείς κανένα θέμα με γκρι σκούρο/ανθρακί όταν κατεβαίνει το μενού από πάνω (όπως το Aero) αλλά με μπλε χρωματισμούς (αντί για τους πράσινους του Aero); Με ενδιαφέρει το "Στυλ" στο μενού θέματα.

Το flux και flux white που έχω είναι ωραία, αλλά έχουν έντονο άσπρο ή μαύρο background σε συνδυασμό με μπλε ανοιχτά συνήθως εικονίδια.

Κάτι σε γκρι - μπλε σκούρο;

Edit: Μια εναλλακτική που βρήκα είναι το θέμα "mono sky blue" από τη "mono collection" αλλά έχει χάλια εικονίδια στην πάνω μπάρα.

Edited by Davout

Καλό, ευχαριστούμε!

Ρε παιδιά, έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει μετακίνηση αρχείου μεταξύ φακέλων στην εσωτερική μνήμη; Γιατί μου βγάζει μήνυμα λάθος ενώ δεν έχω επιλέξει τον προορισμό του αρχείου;

Παιδιά υπάρχει πρόβλημα με το GPS σε πολλούς αλλά και σε μένα.Η κάμερα ποτέ δεν με ενδιέφερε όσο το gps, είναι εργαλείο.Κρίμα, έχει κάνεις πρόβλημα; μέσα στο σπίτι πιάνει αλλά όταν οδηγώ,η κάνει επανεκκίνηση η χάνεται το σήμα για πολύ ώρα με κανέναν δορυφόρο σε επαφή κλπ.Όποιος ξέρει μπορεί ας βοηθήσει παρακαλώ.
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Εμένα καμία φορά όταν αργεί να πιάσει σήμα το GPS του κάνω επανεκκίνηση και στρώνει, αλλά αυτό το είχα και στο S3. Edited by Davout

Παιδιά υπάρχει πρόβλημα με το GPS σε πολλούς αλλά και σε μένα.Η κάμερα ποτέ δεν με ενδιέφερε όσο το gps, είναι εργαλείο.Κρίμα, έχει κάνεις πρόβλημα; μέσα στο σπίτι πιάνει αλλά όταν οδηγώ,η κάνει επανεκκίνηση η χάνεται το σήμα για πολύ ώρα με κανέναν δορυφόρο σε επαφή κλπ.Όποιος ξέρει μπορεί ας βοηθήσει παρακαλώ.

Tο καλύτερο gps σε κινητό που είχα ποτέ , δε χάνει ουτε μέτρο, απο σήμα καμπάνα κλειδώνει δορυφόρο σε 3" , δε το χάνει ακόμη και μέσα σε σήραγγες δοκιμασμένο Καβάλα Θεσσαλονίκη , απλά άψογο . Χρησιμοποιώ το sygic το οποίο και έχω αγοράσει 35€.

Είσαι από τους τυχερούς τότε.έχω το Tom Tom, copilot αγορασμένα αλλά το θέμα δεν είναι στους χάρτες αλλά στο ότι χάνει όλους τους δορυφόρους εν κίνηση εννοείται.Το ελέγχω αφού δεν έχει σήμα και με το Androits 0 δορυφόρους.
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Καλημέρα, εχω ευρωπαικη συσκευη, χωρις να την εχω πειραξει καθολου, αγορασμενη αρχες αυγουστου, και μολις μου ηρθε η ενημερωση!
Hyper82!

Ελα ντε, και γω με 33 και 38, Sygic, είμαι με εξαιρετικό GPS!

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Φοράτε την ίδια rom εσείς που έχετε τέτοια απόκλιση στον δέκτη του GPS;

Το μόνο που έχω κάνει είναι root & twrp τα υπόλοιπα μαμά το τελευταίο μου ταξίδι ήταν με την 33 και όλα ήταν μια χαρά , τωρα μόλις πήρα ΟΤΑ αναβάθμιση στην 38 και αυτή τη στιγμή που μιλάμε γίνεται εγκατάσταση ,δε ξερω αν θα έχει καποια επίπτωση στο gps θα την δοκιμάσω και αν αλλάξει κατι θα ενημερώσω.

• The title was changed to OnePlus One