Jump to content

OnePlus One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η ανακοίνωση στο site της oneplus μιλάει για μέσα Οκτωβρίου
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η ανακοίνωση στο site της oneplus μιλάει για μέσα Οκτωβρίου

Στο twitter της κάτι πήρε το μάτι μου για την επόμενη εβδομάδα.

Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly.

Βοήθεια χριστιανοί, κοντεύω να σαλτάρω. Δεν μπορώ και να ποστάρω στο opo forum για κάποιο λόγο, είναι το πρώτο post και μου λέει ότι πρέπει να έχω 5 replies για να ποστάρω;!!! (του spam η χαρά)

Έχω το ευρωπαϊκό μοντέλλο με τα 64Gb, και το XPH33R. Αρουτάριστο, τίποτα παράξενο από εφαρμογές.

Εδώ είναι το κουφό τώρα: έχω κοσμοκάρτα, χωρίς δωρεάν data. Το internet από 3G/LTE κτλ το έχω απενεργοποιημένο.

Κι όμως κάθε μέρα στις 12:03 τα μεσάνυχτα παίρνω μήνυμα από την κοσμοκάρτα ότι κάποια εφαρμογή ενεργοποίησε data!!!!!! (Εκτός και αν "χαλάσω" τα APN)...

Πέρα από το ότι θα με χρεώνει ο κούκος αηδόνι, τί γίνεται, έχω φάντασμα στο μηχάνημα; Έχουν περάσει ένα κάρο κινητά από τα χέρια μου, το fastboot/φλασάρισμα whatever μου είναι συνήθες. Δεν είμαι άσχετος τέλος πάντων. Τι κουφό είναι αυτό να παίζουν τα data όταν τα έχω disabled;;;

Μια βοήθεια χριστιανοί...

Edited by carmik

Καταρχήν άλλαξε το σημείο πρόσβασης για να μη χρεώνεσαι.. το .gr κάντο. .g

Θα το κάνω από αύριο. Σπάω το κεφάλι για να βρω τι παίζει όμως ανάθεμα. Είμαι ο μόνος στον οποίο γίνεται;

Τι να σου πω.. Διαβάζω και το νήμα της wind, εκεί να δεις μονοευρα που πέφτουν ανεξελεγκτα.. Κάποια εφαρμογή μάλλον.. Δεν ξέρω..

Εγώ με το που ενεργοποιώντας το lte,χάνει το σήμα η κοσμοτε.τι παιζει?

Έτσι κάνει, γυρίζει διακόπτη το 4G.:p

Τραγικά πράγματα στην Ελλάδα του 2015 το mobile internet.. Τέτοιες συσκευές χωρίς internet είναι σαν φεραρι με μηχανή γιουκο.
Shit Happens!!!

Καλημέρα από gps lock όταν το ανοίγεται πως πάει;

Εμένα καθυστερεί την 1η φορά.

Ηλίας

OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :)

Καλημέρα από gps lock όταν το ανοίγεται πως πάει;

Εμένα καθυστερεί την 1η φορά.

Lockάρι με τη μία , ποιο πρόγραμμα έχεις, με sygic εγώ.

Lockάρι με τη μία , ποιο πρόγραμμα έχεις, με sygic εγώ.

sygic χρησιμοποιώ και εγώ, αλλά και με άλλες εφαρμογές αργεί.

Να πω ότι χρησιμοποιώ 33R χωρίς root κλπ.

Edited by hotfixus

Ηλίας

OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :)

Βοήθεια χριστιανοί, κοντεύω να σαλτάρω. Δεν μπορώ και να ποστάρω στο opo forum για κάποιο λόγο, είναι το πρώτο post και μου λέει ότι πρέπει να έχω 5 replies για να ποστάρω;!!! (του spam η χαρά)

Έχω το ευρωπαϊκό μοντέλλο με τα 64Gb, και το XPH33R. Αρουτάριστο, τίποτα παράξενο από εφαρμογές.

Εδώ είναι το κουφό τώρα: έχω κοσμοκάρτα, χωρίς δωρεάν data. Το internet από 3G/LTE κτλ το έχω απενεργοποιημένο.

Κι όμως κάθε μέρα στις 12:03 τα μεσάνυχτα παίρνω μήνυμα από την κοσμοκάρτα ότι κάποια εφαρμογή ενεργοποίησε data!!!!!! (Εκτός και αν "χαλάσω" τα APN)...

Πέρα από το ότι θα με χρεώνει ο κούκος αηδόνι, τί γίνεται, έχω φάντασμα στο μηχάνημα; Έχουν περάσει ένα κάρο κινητά από τα χέρια μου, το fastboot/φλασάρισμα whatever μου είναι συνήθες. Δεν είμαι άσχετος τέλος πάντων. Τι κουφό είναι αυτό να παίζουν τα data όταν τα έχω disabled;;;

Μια βοήθεια χριστιανοί...

Επειδή κι εμένα μου γινόταν αυτό για τις 2 πρώτες μέρες, άκου τι έκανα και από τότε δεν το κάνει. Πήγαινε στις ρυθμίσεις και κάτω απ' το bluetooth έχει το mobile networks (τα έχω στα αγγλικά, οπότε δεν ξέρω πώς το έχουν μεταφράσει στα ελληνικά που ίσως έχεις). Πάτα εκει και μετά απενεργοποίησε την δεύτερη επιλογή, που για εμένα είναι η Data roaming ενώ η πρώτη είναι το data enabled. Ελπίζω να είναι αυτό το θέμα.

Καλησπέρα παιδιά SOS μόλις πήρα το πολυπόθητο invite αλλα δεν γνωρίζω πως να το κάνω προώθηση ελλάδα έχει κανεις να μου πει κάποιο τρόπο?εκτος από αυτόν που είναι στο forum με το tunelbear gt δεν κατάλαβα χριστό

Δεν μας λες τι δεν κατάλαβες όμως...

Είναι αναλυτικός ο οδηγός..Που δυσκολεύεσαι???

Μήπως έχεις κάποιο φίλο στις χώρες που κυκλοφορεί το κινητό??

Καλησπέρα παιδιά SOS μόλις πήρα το πολυπόθητο invite αλλα δεν γνωρίζω πως να το κάνω προώθηση ελλάδα έχει κανεις να μου πει κάποιο τρόπο?εκτος από αυτόν που είναι στο forum με το tunelbear gt δεν κατάλαβα χριστό

sygic χρησιμοποιώ και εγώ, αλλά και με άλλες εφαρμογές αργεί.

Να πω ότι χρησιμοποιώ 33R χωρίς root κλπ.

Δεν έχω θέμα με GPS ειμαι με 33r με root αλλά δεν έχει σημασία αφού δεν έχω πειράξει κάτι, και με run keeper που το δοκίμασα είναι άψογο.

Το όλο θέμα με τα προγράμματα και τα forward δεν νομίζω ότι το κατέχω θα μπερδευτώ κάπου και θα γίνει η στραβή και μην ξεχνάμε ότι έχω 24 ώρες για το invite και κάπως έχω αγχωθεί

Επειδή κι εμένα μου γινόταν αυτό για τις 2 πρώτες μέρες, άκου τι έκανα και από τότε δεν το κάνει. Πήγαινε στις ρυθμίσεις και κάτω απ' το bluetooth έχει το mobile networks (τα έχω στα αγγλικά, οπότε δεν ξέρω πώς το έχουν μεταφράσει στα ελληνικά που ίσως έχεις). Πάτα εκει και μετά απενεργοποίησε την δεύτερη επιλογή, που για εμένα είναι η Data roaming ενώ η πρώτη είναι το data enabled. Ελπίζω να είναι αυτό το θέμα.

Data networks -> Ενεργοποίηση δεδομένων

Data roaming -> Περιαγωγή δεδομένων

Καταχάρηκα που βρήκα κάποιον με παρόμοιο θέμα. Δυστυχώς και οι 2 επιλογές σε μένα ήταν απενεργοποιημένες :(

Ερώτηση: παρακάτω στον τύπο δικτύου τι έχεις, 2G, 3G ή LTE; Και ποια έκδοση λογισμικού;

Δεν ξέρω τι να ψάξω...

Edited by carmik

Παιδια ενω ολα πανε ρολοι με την συσκευη εχω ενα θεμα με το οτι δεν μπορω να κανω μεγεθυνση στην οθονη πχ σε φωτογραφιες ή σε καποιον browser. Οταν βαζω τα δυο δαχτυλα στην οθονη για να μεγενθυνω οπως εκανα σε ολες τις συσκευες που ειχα η οθονη κανει κατι τρελα σαν να τρελαινεται! Τι μπορει να φταιει ?

πήγαινε στα θέματα του κινητού κι επέλεγε το Holo.. restart και λογικά θα σου παίξει.

Αν θες κατέβασε και την δωρεάν εφαρμογή ώστε να τεστάρεις μετά ότι αναγνωρίζει μέχρι και 10 δάχτυλα..

Το όλο θέμα με τα προγράμματα και τα forward δεν νομίζω ότι το κατέχω θα μπερδευτώ κάπου και θα γίνει η στραβή και μην ξεχνάμε ότι έχω 24 ώρες για το invite και κάπως έχω αγχωθεί

Με τα προγράμματα ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Γράψου στο mailboxde.com, πάρε τη διεύθυνσή σου και μετά μπες στο γερμανικό site του oneplus, γράψου, κάνε claim το invite.. και προχώρα.

Edited by Delijohn
http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

το τunelbear δεν χρειαζεται να το κανεις.απλα κανε τις εγγραφες στην οneplus και στην mailboxde.διάβασε τον οδηγό είναι εύκολο

NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One!

Έτσι κάνει, γυρίζει διακόπτη το 4G.:p

Ναι,αλλά δεν έχω καθόλου σήμα κινητής,ουτε δεδομένα όμως....

Hyper82!

Έβαλα το ROM toolbox kai τα καταφερα μου εκανε αντιγραφη του αρχείου (όχι αυτό πυ ειχατε στο 1ο ποστ, αλλα το αρχείο απο δω http://forum.xda-developer...s-one-t2835010) αλλά εχω προβλημα μετα απο επανεκινηση μου γραφει οτι η εφαρμογή AUDIO Fx δεν λειτουργει και δεν με αφηνει να κανω το οτιδηποτε γιατι συνεχως εμφανιζεται το μνμ αυτο και πρεπει α παταω οκ συνεχεια. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ??? Βοήθεια Παρακαλώ.!!!!
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Παιδια ενω ολα πανε ρολοι με την συσκευη εχω ενα θεμα με το οτι δεν μπορω να κανω μεγεθυνση στην οθονη πχ σε φωτογραφιες ή σε καποιον browser. Οταν βαζω τα δυο δαχτυλα στην οθονη για να μεγενθυνω οπως εκανα σε ολες τις συσκευες που ειχα η οθονη κανει κατι τρελα σαν να τρελαινεται! Τι μπορει να φταιει ?

Αυτό μου το κάνει και εμένα. Είναι ένα από τα θέματα του κινητού αυτό και η κιτρινίλα εκεί που είναι τα on screen buttons. Άλλα προβλήματα δεν έχει βγάλει. Η μπαταρία πλέον με franco r18 είναι καλή. Ας είναι καλά ο prioxxx που με έπεισε να τον βάλω, βέβαια 6 ώρες οθόνη ακόμα δε βλέπω, αλλά με μικτή χρήση 3g wi fi που του κάνω μια χαρά είναι και οι 4,5.

• The title was changed to OnePlus One