Administrators athanaso77 Δημ. August 29, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Μολις πηρα το κινητο!!! Πρεπει να αλλαξω κατι στο μενου "επιλογες για προγραμματιστες" η στο "επιδοσεις" για να τρεχει καλυτερα μηπως? Όχι δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Γιατί... σου λείπουν οι επιδόσεις στη συσκευή σου; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Εντάξει ρε παιδιά καλο, χρυσό το oneplus αλλα να μην λέμε ότι δεν συγκρίνεται με το note 3 σε ποιότητα. Έλεος !!!! ΕΥΤΥΧΩΣ δεν συγκρίνεται. Όταν και εσύ θα το πιάσεις όπως λες, θα καταλάβεις. Για να στο εξηγήσω, δεν το είχα καθόλου, μα καθόλου στο μυαλό μου να το αγοράσω μέχρι που ένας συνάδελφος εδώ το πήρε το Sandstone black και έπεσε στα χέρια μου. Το παρείγγηλα την επόμενη ημέρα :) Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Καλημέρα! Εγώ τώρα που το παρατήρησα μου γράφει εκδοση cyanogen 11.0 και όχι 11s που αναφέρεται εδωμεσα μερικοί... Παιζει κάτι με αυτό? Το αγορασα επίσημα και δεν το έχω "σκαλισει " για κανένα λογο. Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Καλημέρα! Εγώ τώρα που το παρατήρησα μου γράφει εκδοση cyanogen 11.0 και όχι 11s που αναφέρεται εδωμεσα μερικοί... Παιζει κάτι με αυτό? Το αγορασα επίσημα και δεν το έχω "σκαλισει " για κανένα λογο. Μια χαρά είσαι ..... Don't worry.... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Όχι και δε χρειάζεται να γράφεις και στα 2 posts... Καλά, φόρτωσε το note 3 και το S5 με εφαρμογές και άνοιξε τες όλες και ανοιγόκλεινε μενού και μιλάμε. Και υπόψη είμαι Samsung fan, απλώς δεν πρόκειται να δώσω τόσα λεφτά για ένα τηλέφωνο. Επειδή είχα 2 τηλέφωνα της σειράς S σου λέω ότι το oneplus one χτυπάει τα αντίστοιχά του στα ίσα. Όποιος θέλει να δώσει παραπάνω ας πάρει μάρκα, δε νομίζω ότι θα δει διαφορά σε επιδόσεις, μην πω ότι το OPO είναι μπροστά. Τώρα αν κάποιος θέλει να το ψειρίσει ή να βρει διαφορές υπέρ του ενός ή του άλλου μπορεί εύκολα να το κάνει. Η επιτυχία του OPO ως value for money με φοβερές επιδόσεις και καλή ποιότητα νομίζω πως είναι δεδομένη. Κοίτα στην σειρά S και εγω ειχα θεματα . Αλλα το note 3 είναι πολύ καλυτερο από όλα τα samsung. θα δω και το OPO τι ψαρια πιανει. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 (edited) Επειδή δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί: Στην σελίδα "έγκρισης" FCC για το OnePlus One έχει αρκετές πληροφορίες (οπως εικόνες εσωτερικού και κυκλωμάτων) καθώς και το SAR της συσκευής: 0.353 (Head) και 0.798 (Body) Επίσης, στο ifixit, teardown της συσκευής (με βαθμολογία "ευκολίας" αποσυναρμολόγησης 5/10) Edited August 29, 2014 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Επειδή δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί: Στην σελίδα "έγκρισης" FCC για το OnePlus One έχει αρκετές πληροφορίες (οπως εικόνες εσωτερικού και κυκλωμάτων) καθώς και το SAR της συσκευής: 0.353 (Head) και 0.798 (Body) Επίσης, στο ifixit, teardown της συσκευής (με βαθμολογία "ευκολίας" αποσυναρμολόγησης 5/10) Τα δύο πρώτα link βγάζουν το παρακάτω μήνυμα " You are not authorized to access this page. " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Επειδή δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί: Στην σελίδα "έγκρισης" FCC για το OnePlus One έχει αρκετές πληροφορίες (οπως εικόνες εσωτερικού και κυκλωμάτων) καθώς και το SAR της συσκευής: 0.353 (Head) και 0.798 (Body) Επίσης, στο ifixit, teardown της συσκευής (με βαθμολογία "ευκολίας" αποσυναρμολόγησης 5/10) Αυτό γιατί το αναφέρεις τώρα; Έχουν κάποιο θέμα οι τιμές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Κανένα θέμα, αργά ή γρήγορα θα αρχίσουν και δω να ρωτούν για sar... Συγκριτικά το iPhone έχει 1.000... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Να και για τα invites : http://techblog.gr/mobile/oneplus-one-abandons-invites-9876/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 καλησπέρα παίδες, θα ήθελα να ρωτήσω τι παιζει με την εγγύηση και αν μπορεί καποιος να μου δώσει καμια προσκληση. Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Oneplus one drop test , προσοχή μην σας πέσει :lol::lol: Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Εμένα από την αρχή μου φαινόταν κάπως εύθραυστο. Με τη δωρεάν θήκη σιλικόνης που στέλνει μαζί το to2c πάντως φαίνεται ότι προστατεύεται περισσότερο από μπροστά αφού προεξέχει λίγο σε σχέση με την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShevaGR Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Ξέρει κανείς πόσο κάνει από το επίσημο site το 64αρι και τι πρέπει να κάνω για βρω πρόσκληση;;;;.... Ευχαριστώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Ξέρει κανείς πόσο κάνει από το επίσημο site το 64αρι και τι πρέπει να κάνω για βρω πρόσκληση;;;;.... Ευχαριστώ.... Γύρω στα 340€ από Γερμανία, 370€ από Αγγλία χονδρικά. Δε μπορείς να κάνεις κάτι για να αποκτήσεις invite, εκτός αν είσαι ενεργό μέλος στο forum της oneplus ή είσαι τυχερός να τσίμπησεις ένα από εδώ που δίνουν κατά καιρούς πολλά παιδιά. Αλλά για όλα τα παραπάνω απευθύνεσαι στο παρακάτω νήμα και όχι εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=397537 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Πάντως μετά από 2 εβδομάδες που έχω το κινητό μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος με το κινητό με εξαίρεση μόνο την δόνηση που είναι αρκετά χαμηλή και με το σπαστικό 2g,3g,4g που αλλάζει συνέχεια. Όσο για την κιτρινίλα στο κάτω μέρος της οθόνης είναι ελάχιστη και πρέπει να ψάξεις για να την δεις. Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Το πήρα στα χέρια μου 28/8 από vickmall, έκανα τα σχετικά unlock bootloader, πέρασμα twrp και root. Προς το παρόν έχω την 25 με 4.4.2. Έκανε 2 ώρες να φορτίσει απ το 14 στο 100%. Λίγο γρήγορο δεν είναι; Εσάς σε πόση ώρα φορτίζει; Ο φορτιστής είναι ο κινέζικος με ένα χάλια eu adapter που είχε μέσα το vickmall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RustyTank Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Κώστα, σε πόσο καιρό το παρέλαβες από την ημέρα αποστολής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Κώστα, σε πόσο καιρό το παρέλαβες από την ημέρα αποστολής? 11/8 παραγγελία με απλό ταχυδρομείο sing post για το φόβο του τελωνείου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Το πήρα στα χέρια μου 28/8 από vickmall, έκανα τα σχετικά unlock bootloader, πέρασμα twrp και root. Προς το παρόν έχω την 25 με 4.4.2. Έκανε 2 ώρες να φορτίσει απ το 14 στο 100%. Λίγο γρήγορο δεν είναι; Εσάς σε πόση ώρα φορτίζει; Ο φορτιστής είναι ο κινέζικος με ένα χάλια eu adapter που είχε μέσα το vickmall. Έχω την εντύπωση ότι ο ευρωπαικός είναι 2.1 Α, και έχει αναφερθεί ότι το κινητό "τραβάει" πάνω από 1Α, συνεπώς με συμβατικό φορτιστή αργεί να φορτίσει. Μόλις το παραλάβω θα το τσεκάρω. Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 2.1Α είναι ο φορτιστής και φορτιζει σε κάτι λιγότερο απο 2 ωρες.. Θα φορτίσει και με 1Α στον διπλό χρόνο αν σ'ενδιαφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 2.1Α είναι ο φορτιστής και φορτιζει σε κάτι λιγότερο απο 2 ωρες.. Θα φορτίσει και με 1Α στον διπλό χρόνο αν σ'ενδιαφέρει. Αυτή ακριβώς την επιβεβαίωση έψαχνα. Δε μπορώ ακόμα να βγάλω συμπέρασμα για τη μπαταρία του, πάντως δε βλέπω να κρατάει 6 ώρες οθόνη που λένε άλλοι κάτοχοι. 4,5 είναι πιο ρεαλιστική εκτίμηση. Θα επανέλθω όταν θα έχω περισσότερα στοιχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 (edited) Αυτή ακριβώς την επιβεβαίωση έψαχνα. Δε μπορώ ακόμα να βγάλω συμπέρασμα για τη μπαταρία του, πάντως δε βλέπω να κρατάει 6 ώρες οθόνη που λένε άλλοι κάτοχοι. 4,5 είναι πιο ρεαλιστική εκτίμηση. Θα επανέλθω όταν θα έχω περισσότερα στοιχεία. Το έχω πει και θα το ξαναπώ.... Μην ακούτε/διαβάζετε τπτ συγκεκριμένο για τη μπαταρίες. Είναι το πιο υποκειμενικό θέμα στο Android! Αν πχ είσαι συνέχεια με wifi και σε μια περιοχή με πολύ καλό σήμα, ναι, θα φτάσεις 6 ώρες, και παραπάνω. Ο μόνος τρόπος λοιπόν να συγκρίνετε screen on time σωστά είναι να έχετε ή να αλλάζετε πολλές συσκευές στη κατοχή σας... Edited August 31, 2014 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geico Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Να κάνω μια ερώτηση ? Τι ενωουμε πεθανε η συσκευή και τι συνεπάγεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Εγω πέρασα απο s3,s4,note 2, note 3,lg g2, και εβγαζα με ιδια χρήση s3 s4 3ωρες max. Note 2-3 4ωρες, g2 5ωρες και με αυτό είμαι γυρω στις 5.Μεσος ορος σε ολα για να'χετε μια εικονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts