Jump to content

OnePlus One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ελεύθερη μετάφραση.....το έκανε παραγγελία πριν 8 ημέρες και προχτές του είπαν ότι του το έχουν στείλει χωρίς να του έχουν δώσει t/n....

Και ρωτάω εγώ; τι μας Ρωτάς βρε φίλε; Εσύ μιλάς με τους κινέζους, εμείςς τι να σου πού με;

χαχαχαχα έχει δικιο ο taliban. τους κινέζους ρώτα. εφόσον έχεις το order number δώστο τους να σου δώσουν το TN.

----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Edited by Xasta11
Apple :rocket:

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα παιδια εδω και οχτω μερες δεν μου εχουν στειλει το νουμερο αποστολης απο coolicool ενω μου το στειλαν απο προχτες ξερει κανεις τι γινετε?

Νομίζω ότι επειδή το στέλνουν με NLpost αργουν να στείλουν t/n αν αργήσουν παραπάνω από το κανονικό επικοινώνησε μαζί τους στο νήμα τους εδώ στο φόρουμ...

Έβαλα την MIUI 5 beta2. Πολύ ωραία, ποτέ δεν είχα χρησιμοποιήσει αυτη την rom.

απλά δεν ξέρω αν είναι bug ή αν απο κάπου το ενεργοποιείς, δεν έχει double tap.

Για browser δοκιμάστε τον Javelin, είναι ελαφρύς, γρήγορος και έχει floating mode σαν το Link Bubble
Ericsson T65 > Siemens S65 > SE W550i > Iphone 3GS > HP Pre 3 > Galaxy S3 + Note 8 > OnePlus One

Ρε παιδιά...μπήκα λίγο viber κανένα 10λεπτο και μου υπερθερμανθηκε. Έχω την κινεζική εκδοση, το έχω να δουλεύει σε perfomance και φοράει θυκη σιλικόνης. Λέτε να φταίει κάτι απο αυτα? Πείτε την γνώμη σας.

----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έβαλα την MIUI 5 beta2. Πολύ ωραία, ποτέ δεν είχα χρησιμοποιήσει αυτη την rom.

απλά δεν ξέρω αν είναι bug ή αν απο κάπου το ενεργοποιείς, δεν έχει double tap.

Τι λέει Ρομ? Είναι γρήγορη? Είναι βαρύτερη απο CM ? Έχει OTA updates?

Ρε παιδιά...μπήκα λίγο viber κανένα 10λεπτο και μου υπερθερμανθηκε. Έχω την κινεζική εκδοση, το έχω να δουλεύει σε perfomance και φοράει θυκη σιλικόνης. Λέτε να φταίει κάτι απο αυτα? Πείτε την γνώμη σας.

----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι λέει Ρομ? Είναι γρήγορη? Είναι βαρύτερη απο CM ? Έχει OTA updates?

Είναι πολύ γρήγορη φίλε μου, τώρα ποια είναι πιο γρήγορη δύσκολο να πω. Και η cm πολύ γρήγορη είναι. η miui είναι όμορφη και κάτι διαφορετικό. Απλά είναι beta ακόμα...δεν ξέρω για τα updates αλλά όταν πάω system updates κρασαρει, θέλει βελτιώσεις . Μπορείς να δεις στο xda.πάντως πάει πολύ καλά. Εφόσον έχεις αυτό το κινητό αξίζει να δοκιμάζεις διάφορα.

Πάντως με την beta miui βγάζει λιγότερο στο antutu

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Λοιπον Αλεξ εδώ είμαστε
thank u αργύρη δουλευει άψογα!:happy:! Edited by alex_n80

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

ρε παιδιά πως γίνεται στο μαύρο να μου εμφανίζει σαν 2 καμένα πιξελάκια και στα αλλα χρώματα όχι?

• Administrators
ρε παιδιά πως γίνεται στο μαύρο να μου εμφανίζει σαν 2 καμένα πιξελάκια και στα αλλα χρώματα όχι?

Γιατί δεν είναι καμμένα αλλά stuck pixels. Δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Modpic.gif

Παίζει εφαρμογή νομίζω που μπορεί να στα φτιάξει. Παίζει μια μλκ με χρώματα συνεχόμενα για κάποια ώρα. Ψάξε να βρεις

Δημήτρης

Παραγγελία από 16-07-2014 και μέχρι σήμερα αυτά...:

Status Date Status Description

22-07-2014 Received from Customer

24-07-2014 Despatched to overseas (Country code: GR)

Να αρχίσω να ανησυχώ ή τους έπιασε η καλοκαιρινή ραστώνη....?

Παίζει εφαρμογή νομίζω που μπορεί να στα φτιάξει. Παίζει μια μλκ με χρώματα συνεχόμενα για κάποια ώρα. Ψάξε να βρεις

οκ βρήκα ενα που λέγεται dead pixel detect and fix. για να δούμε.

• Administrators
οκ βρήκα ενα που λέγεται dead pixel detect and fix. για να δούμε.

Ελπίζω να είσαι τυχερός γιατί σε γενικές γραμμές αυτά δεν κάνουν τίποτα.

Modpic.gif

Διάβασε τον οδηγό στην πρώτη σελίδα :)

είμαι σε άλλη ρομ όχι στη cyanogen. ειμαι με slimkat. αυτο που λέει ο οδηγος το έκανα χτες αλλα έλεγε failed.

ωραία !!!! Γιατί τον είχα ΄΄καψει΄΄ τον Παντελή την προηγούμενη εβδομάδα με την βιασύνη μου !!!!!!!

ΑΕΚτζης τον εκαψε ΑΕΚτζης τον γιατρεψε χαχα ερχομαστε ετσι;:wink::whistle:

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Παραγγελία από 16-07-2014 και μέχρι σήμερα αυτά...:

Status Date Status Description

22-07-2014 Received from Customer

24-07-2014 Despatched to overseas (Country code: GR)

Να αρχίσω να ανησυχώ ή τους έπιασε η καλοκαιρινή ραστώνη....?

Από πού το παρήγγειλες; Είσαι 4 μέρες πριν από μένα, νομίζω όπου να ναι πρέπει να το λάβεις.

Εχει δοκιμάσει κανεις άλλη εφαρμογή για την κάμερα;

Δοκίμασα την google και την FV αλλά δεν με ικανοποίησαν.

Χωρίς να έχω δει ακόμα φωτο σε οθόνη PC, έχω την εντύπωση ότι στις ημερήσιες η κάμερα ειναι λίγο πιο κάτω από του S4 octa της γυναίκας μου. Φαίνεται όταν κανεις μεγάλη μεγενθυση. Θα κανω κάποια στιγμή συγκριτικό με S4 octa και iPhone 5s.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εχει δοκιμάσει κανεις άλλη εφαρμογή για την κάμερα;

Δοκίμασα την google και την FV αλλά δεν με ικανοποίησαν.

Χωρίς να έχω δει ακόμα φωτο σε οθόνη PC, έχω την εντύπωση ότι στις ημερήσιες η κάμερα ειναι λίγο πιο κάτω από του S4 octa της γυναίκας μου. Φαίνεται όταν κανεις μεγάλη μεγενθυση. Θα κανω κάποια στιγμή συγκριτικό με S4 octa και iPhone 5s.

Δοκίμασε την Lenovo super camera.θα την βρεις στο Xda. Σε όλα μου τα κινητά με aosp αυτή χρησιμοποιώ. Έχει και επιλογές για hdr macro κλπ.

σήμερα δοκίμασα το gps σε διαδρομή κέντρο Αθήνας - Καλλιθέα, όλα σούπερ! Επίσης χτες το βράδυ πέρασα και έπαιξα λίγο με το modern combat 5 , περιττό να πώ ότι δεν κόλλησε, δεν δίστασε ούτε κλάσμα δευτερολέπτου και από γραφικά φοβερή απεικόνιση !!!!

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μία ερώτηση στους έχοντες.

Αληθεύει ότι η κάμερα τραβάει μόνο με aspect ratio 4:3?

Στα 13mp και στα 12mp ναι .Στα 9.7mp είναι 16:9

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Δοκίμασε την Lenovo super camera.θα την βρεις στο Xda. Σε όλα μου τα κινητά με aosp αυτή χρησιμοποιώ. Έχει και επιλογές για hdr macro κλπ.

Ευχαριστώ

Αυτο ειναι το link?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2427015

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• The title was changed to OnePlus One