Te_salat Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Καλησπέρα....:) Παρέλαβα πρίν λίγο απο geekbuying.com.....16 μέρες με απλό ταχυδρομείο. Για να δούμε.....Είμαι δουλειά και δε μπορώ να το χαρώ...:p Ηλία καλοριζικο το κινεζάκι. Περιμένουμε εντυπώσεις. Πες στο αφεντικό να σου δώσει άδεια και κανόνισε να μας βρεις κάνα poutch που να ταιριάζει. :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Ηλία καλοριζικο το κινεζάκι. Περιμένουμε εντυπώσεις. Πες στο αφεντικό να σου δώσει άδεια και κανόνισε να μας βρεις κάνα poutch που να ταιριάζει. :) xexe...θα δοκιμάσω όλες τις bugatti .....κάποια θα κάνει.....:p Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Τελικά δεν άντεξα :D http://www.oppomart.com/ http://www.oppomart.com/oneplus-one-phone/official-colorful-protective-cover-shield-for-oneplus-one.html σε Κίτρινο φυσικά http://www.oppomart.com/oneplus-one-phone/torras-aluminum-frame-bumper-cover-for-oneplus-one.html σε Μαύρο http://www.oppomart.com/oneplus-one-phone/ultra-clear-screen-protector-for-oneplus-one.html Και screen Protector 39$ με τα μεταφορικά Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 (edited) Όσοι το έχετε, ο φωτισμός των πλήκτρων είναι τόσο αχνός ή να το κοιτάξω;;;...:) Με φυσικό φως μέσα σε δωμάτιο δε φαίνονται σχεδόν καθόλου. Edited July 17, 2014 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Όσοι το έχετε, ο φωτισμός των πλήκτρων είναι τόσο αχνός ή να το κοιτάξω;;;...:) Με φυσικό φως μέσα σε δωμάτιο δε φαίνονται σχεδόν καθόλου. Και αυτό που είχα στα χέρια μου έτσι ήταν τα πλήκτρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Όσοι το έχετε, ο φωτισμός των πλήκτρων είναι τόσο αχνός ή να το κοιτάξω;;;...:) Με φυσικό φως μέσα σε δωμάτιο δε φαίνονται σχεδόν καθόλου. Το έχουν έτσι επίτηδες για να μην φαίνονται διπλά όταν χρησιμοποιεις την επιλογή για buttons στην οθόνη :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Το έχουν έτσι επίτηδες για να μην φαίνονται διπλά όταν χρησιμοποιεις την επιλογή για buttons στην οθόνη :) Μα οταν αλλαζεις την επιλογη τα buttons σβηνουν απο οτι θυμαμαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andoda Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Οσοι βιάζεστε για δείτε εδώ :http://www.aliexpress.com/item/OnePlus-One-Smartphone-Quadcore-5-5-Screen-2-5GHz-Qualcomm-Snapdragon-801-MSM8974AC-8-13MP-Camera/1890092359.html λεπτομέρειες για το πως έρχεται :http://www.aliexpress.com/store/product/Deposit-for-Shipping-Monday-Order-for-the-EU/1153179_1773323796.html και λεπτομέρειες για το OnePlus One που στέλνει :http://www.aliexpress.com/store/product/one-plus-one-Oneplus-one-font-b-FAQ-b-font/1153179_1934054015.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scorpionste Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Εγώ εγώ εγώ!!! :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 οκ δωσε ενα email Με πμ να δω τι παιζει με την αλλαγη του mail. Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moredread Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Αν δεν χρησιμοποιηθεί απο τον Scorpion την χρειάζομαι άμεσα εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Τελικά δεν άντεξα :D http://www.oppomart.com/ http://www.oppomart.com/oneplus-one-phone/official-colorful-protective-cover-shield-for-oneplus-one.html σε Κίτρινο φυσικά http://www.oppomart.com/oneplus-one-phone/torras-aluminum-frame-bumper-cover-for-oneplus-one.html σε Μαύρο http://www.oppomart.com/oneplus-one-phone/ultra-clear-screen-protector-for-oneplus-one.html Και screen Protector 39$ με τα μεταφορικά ωραιος και κιτρινος! ποσο πανε τα μεταφορικα? ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πω ρε παιδια,πανω απο το φορουμ με ριφρες καθε δευτερολεπτο ειστε? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Ο moredread να στειλει τα στοιχεια που του ζηταω. αυριο πρωι θα προσπαθησω να την στειλω, παω για υπνο Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 ωραιος και κιτρινος! ποσο πανε τα μεταφορικα? ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πω ρε παιδια,πανω απο το φορουμ με ριφρες καθε δευτερολεπτο ειστε? Shipping & Handling 2.99$ Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moredread Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Ο moredread να στειλει τα στοιχεια που του ζηταω. αυριο πρωι θα προσπαθησω να την στειλω, παω για υπνο Συγνώμη κοιμήθηκα, έχεις p.m. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 (edited) Καλημέρα. Ας γράψω και εγώ λίγα πράγματα μετά από.... μισή μέρα χρήσης.... Εμένα προσωπικά μου αρέσει να διαβάζω για μια συσκευή σε σύγκριση με κάποιες άλλες, και έτσι θα γράψω τώρα.... Η συσκευή μου ήρθε από geekbuying.com σε 16 μέρες με απλό ταχυδρομείο και περασμένο ευρωπαϊκό firmware cm. Θετικά : Α. Γνωστό αλλά νομίζω το πιο σημαντικό. Ποτε στην ιστορία των smartphones δε βγήκε κάτι τόσο καλό σε αυτή τη τιμή. Β. Ποιότητα άριστη. Θυμίζει Ν5 αλλά φαίνεται ακόμα καλύτερο, και είναι. Τα κουμπιά δε τρίζουν, δε κουνιούνται, σου δίνει αίσθηση premium συσκευής. Μετά το Μ8 ότι καλύτερο. Γ. Ο ήχος πάλι μετα το Μ8 είναι ότι πιο δυνατό στο ηχείο. Επίσης το ακουστικό νομίζω ότι είναι το κορυφαίο που έχω ακούσει (πέρασα απ όλες τις ναυαρχίδες) Δ. Το άνοιγμα των εφαρμογών είναι ότι πιο γρήγορο έχω δει και δε δοκίμασα art. Σε smooth προηγείται το sense σε default εφαρμογές με μικρή διαφορά, αλλά σε τριτες εφαρμογές πραγματικά δε παίζεται. Ε. Η απόκριση κάτω από τον ήλιο είναι πολύ καλή, καλύτερη σίγουρα από amoled. Ζ. Η κάμερα του που δοκίμασα πρόχειρα θυμίζει Ν3 σε απόδοση αλλά η εστίαση είναι πολύ γρήγορη, επιπέδου S5. Η. Πολύ παραμετροποιησιμο.... Αλλάζεις όπως θες τη συσκευή. Αρνητικα : Α. Αν και στο χέρι κάθεται καλά είναι πολύ ψηλό και δε βολεύει τον χρήστη. Θα έλεγα ότι το Ν3 είναι καλύτερο σε χειρισμό όπως και το G3 λόγω χαμηλότερου ύψους. Και έχω μεγάλα χέρια btw. Είναι η μόνη συσκευή για να καταλάβετε που φαίνεται η γωνία της στη τσέπη μου. B. Ο φωτισμός των φυσικών πλήκτρων είμαι τόσο αχνος που ουσιαστικά δε φαίνονται τη μέρα ενω τη νύχτα και πάλι σε δυσκολεύουν. Αν λοιπόν δε προτιμήσετε τα on screen buttons θα δυσκολευτείτε. Ουδέτερα : Α. Η οθόνη δεν εντυπωσιάζει αλλά ούτε απογοητεύει. Καλύτερη από τις ναυαρχίδες κάτω από ήλιο αλλά σε όσους αρέσουν οι amoled δεν είναι τόσο εντυπωσιακή. Η φωτεινότητα είναι απλά οκ. Β. Η μπαταρία του φαίνεται να είναι στα επίπεδα Ν3, βέβαια μετά από μια φόρτιση μόνο. Περιμένω να δω. Edited July 18, 2014 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moredread Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Καλημέρα. Ας γράψω και εγώ λίγα πράγματα μετά από.... μισή μέρα χρήσης.... Εμένα προσωπικά μου αρέσει να διαβάζω για μια συσκευή σε σύγκριση με κάποιες άλλες, και έτσι θα γράψω τώρα.... Η συσκευή μου ήρθε από geekbuying.com σε 16 μέρες με απλό ταχυδρομείο και περασμένο ευρωπαϊκό firmware cm. Θετικά : Α. Γνωστό αλλά νομίζω το πιο σημαντικό. Ποτε στην ιστορία των smartphones δε βγήκε κάτι τόσο καλό σε αυτή τη τιμή. Β. Ποιότητα άριστη. Θυμίζει Ν5 αλλά φαίνεται ακόμα καλύτερο, και είναι. Τα κουμπιά δε τρίζουν, δε κουνιούνται, σου δίνει αίσθηση premium συσκευής. Μετά το Μ8 ότι καλύτερο. Γ. Ο ήχος πάλι μετα το Μ8 είναι ότι πιο δυνατό στο ηχείο. Επίσης το ακουστικό νομίζω ότι είναι το κορυφαίο που έχω ακούσει (πέρασα απ όλες τις ναυαρχίδες) Δ. Το άνοιγμα των εφαρμογών είναι ότι πιο γρήγορο έχω δει και δε δοκίμασα art. Σε smooth προηγείται το sense σε default εφαρμογές με μικρή διαφορά, αλλά σε τριτες εφαρμογές πραγματικά δε παίζεται. Ε. Η απόκριση κάτω από τον ήλιο είναι πολύ καλή, καλύτερη σίγουρα από amoled. Ζ. Η κάμερα του που δοκίμασα πρόχειρα θυμίζει Ν3 σε απόδοση αλλά η εστίαση είναι πολύ γρήγορη, επιπέδου S5. Η. Πολύ παραμετροποιησιμο.... Αλλάζεις όπως θες τη συσκευή. Αρνητικα : Α. Αν και στο χέρι κάθεται καλά είναι πολύ ψηλό και δε βολεύει τον χρήστη. Θα έλεγα ότι το Ν3 είναι καλύτερο σε χειρισμό όπως και το G3 λόγω χαμηλότερου ύψους. Και έχω μεγάλα χέρια btw. Είναι η μόνη συσκευή για να καταλάβετε που φαίνεται η γωνία της στη τσέπη μου. B. Ο φωτισμός των φυσικών πλήκτρων είμαι τόσο αχνος που ουσιαστικά δε φαίνονται τη μέρα ενω τη νύχτα και πάλι σε δυσκολεύουν. Αν λοιπόν δε προτιμήσετε τα on screen buttons θα δυσκολευτείτε. Ουδέτερα : Α. Η οθόνη δεν εντυπωσιάζει αλλά ούτε απογοητεύει. Καλύτερη από τις ναυαρχίδες κάτω από ήλιο αλλά σε όσους αρέσουν οι amoled δεν είναι τόσο εντυπωσιακή. Η φωτεινότητα είναι απλά οκ. Β. Η μπαταρία του φαίνεται να είναι στα επίπεδα Ν3, βέβαια μετά από μια φόρτιση μόνο. Περιμένω να δω. είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο galaxy note 3, θα το πάρω απο αμερική, συνεπώς δεν θα έχω διαμεσολαβητη για το one plus. πιο προτείνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο galaxy note 3, θα το πάρω απο αμερική, συνεπώς δεν θα έχω διαμεσολαβητη για το one plus. πιο προτείνεις? Με το N3 τα πράγματα είναι απλά. Αν σε ενδιαφέρει η χρήση με το πενάκι είναι μονόδρομος. Αν σε ενδιαφέρει μια pure Android εμπειρία με "πειραγματα" πας oneplus με αρκετά λιγότερα χρήματα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moredread Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Με το N3 τα πράγματα είναι απλά. Αν σε ενδιαφέρει η χρήση με το πενάκι είναι μονόδρομος. Αν σε ενδιαφέρει μια pure Android εμπειρία με "πειραγματα" πας oneplus με αρκετά λιγότερα χρήματα. Δεν το έχω δουλέψει να σου πω ποτέ το πενάκι, αλλά λόγο χρημάτων. θα πάω για το OnePlus, για κάποιο λόγο με πείθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Ουδετερα : Α. Η οθόνη δεν εντυπωσιάζει αλλά ούτε απογοητεύει. Καλύτερη από τις ναυαρχίδες κάτω από ήλιο αλλά σε όσους αρέσουν οι amoled δεν είναι τόσο εντυπωσιακή. Η φωτεινότητα είναι απλά οκ. Β. Η μπαταρία του φαίνεται να είναι στα επίπεδα Ν3, βέβαια μετά από μια φόρτιση μόνο. Περιμένω να δω. Ελπιζω να ειναι καλυτερα αυτα τα δυο απο του Note 2:cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 η τιμη του 64αρι ποσο ειναι? (εχω μπερδεψει τα μπουτια μου με τα κινεζικα!) εαν δωσω να το στειλουν Αγγλια,η τιμη του θα ειναι ιδια φανταζομαι ε?ή επειδη ειναι σε λιρες θα ειναι ακριβοτερο???! Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 (edited) 269£ ειναι η χρεωση + τα μεταφορικά που θα επιλέξεις,με standard που επέλεξα χρεώθηκα 347,48€ ακριβώς+την υπηρεσια που θα στο στειλει μετα ελλαδα Edited July 18, 2014 by alex_n80 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 η τιμη του 64αρι ποσο ειναι? (εχω μπερδεψει τα μπουτια μου με τα κινεζικα!) εαν δωσω να το στειλουν Αγγλια,η τιμη του θα ειναι ιδια φανταζομαι ε?ή επειδη ειναι σε λιρες θα ειναι ακριβοτερο???! σε τρώει η ισοτιμία λίρας , γύρω στα 355 με 360 θα σου πάει με την μεταφορά Ελλάδα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Ωραια λοιπον,αυριο θα κανω την παραγελλεια και αν δω οτι δεν με βολευει λογο ιντσων (μεγαλο αγχος αυτο!) να εχετε το νου σας οτι θα αναγκαστω να το αποχωριστω! θα ενημερωσω παντως!!! Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Ποια έκδοση είναι αυτή που φοράτε;Εμένα μια αναβάθμιση μου έβγαλε και πέρασε κανονικά. Είμαι στην KVT49L (2 JULY). Οκ είσαι με αυτή. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts