nekmaria Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Το τηλέφωνο αν και μου εστάλη rootαρισμένο,κάνει κανονικά updates. Κορυφαίο στο antutu και άριστο και στα υπόλοιπα benchmarks. Η cyanogen έχει πολύ ψάξιμο και παραμετροποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 φιλε μου αν και εχει 64 GB και μαλιστα συνεχομενο χωρο διαθεσιμο που ειναι super , usb otg εχει? φλασακια δεχεται δηλαδη? Φυσικά . Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 @Mythozz και άλλα παιδιά που το έχετε, πείτε και για τη μπαταρία μόλις το στρώσετε. Βάλτε και κάνα screenshot αν είναι εύκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Κάτι άρχισε να κινείται.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Το μπεζελ γυρω απο την οθονη ειναι μεταλλικο η οχι; με ρωτησε ενας καλος φιλος χθες και του απαντησα ειναι μεταλλικο αλλα το κινητο το επιασα λιγο στα χερια μου. Ειλικρινα ομως τωρα εχω αμφιβολιες :( Κατα τα αλλα βγαινουν συνεχως reviews που μιλανε για κορυφαια σχεση ποιοτητας τιμης. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekmaria Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 ένα μειονέκτημα είναι ότι ζεσταίνεται γρήγορα η μπαταρία ειδικά αν εκτελείς βαριές εφαρμογές ή benchmarks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Πόση ώρα θέλει για να φορτίσει πλήρως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekmaria Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 (edited) Από το χθεσινό unboxing φωτογραφία Edited July 10, 2014 by nekmaria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 (edited) ένα μειονέκτημα είναι ότι ζεσταίνεται γρήγορα η μπαταρία ειδικά αν εκτελείς βαριές εφαρμογές ή benchmarks Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις κάποιες εφαρμογές στις οποίες βλέπεις αύξηση θερμότητας? Αν πρόκειται για 3d games ok. Αν όμως είσαι στο facebook η κάνεις browsing και ζεσταίνεται σαν το iphone, υπάρχει πρόβλημα. Για μένα είναι πολύ σημαντικό. Στο iphone 5s βάζω θήκη μόνο και μόνο επειδή όταν είμαι με 3g ζεσταίνεται πολύ και μ εκνευρίζει. Στα βίντεο που έχω δει πάντως και μάλλον είναι με παλαιότερη έκδοση CM, βλεπω και καθυστερησεις οταν χρησμοποιουνται τα capacity button και γενικά δεν ξέρω αλλά κάτι μ ενοχλεί στην απόκριση της οθόνης. Μπορεί να είναι η ιδέα μου. Γενικά εγώ το κατατάσσω στην κατηγορία των Nexus. Ναι μεν έχει καλύτερη καμερα που ανήκει σε άλλη κατηγορία, αλλά γενικά τα υλικά και η ποιότητα κατασκευής παραπέμπουν εκεί. Edited July 10, 2014 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Σε benchmarks θερμαίνεται όπως όλα τα κινητά. Δεν εδώ δει άλλες αυξήσεις θερμοκρασίας. Σε ποιότητα είναι 2 σκαλιά πάνω από Nexus, επίπεδο Samsung. nekmaria Android 4.4.2 εχεις; Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Να κανω μια ερωτηση..εχω το μι3 και σκεφτομαι να παρω το ονε_πλας αλλα κολλαω..υπαρχει κανενας που να εχει δουλεψει και τα δυο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Σε benchmarks θερμαίνεται όπως όλα τα κινητά. Δεν εδώ δει άλλες αυξήσεις θερμοκρασίας. Σε ποιότητα είναι 2 σκαλιά πάνω από Nexus, επίπεδο Samsung. nekmaria Android 4.4.2 εχεις; Νίκο καθυσηχαστικό αυτό που μου λες. Περιμένω το review σας. Απο τα βίντεο δεν μπορούν να βγουν σωστα συμπεράσματα. Αν δεν το έχετε τελειώσει, καλό είναι να βάλετε το Nexus 5 δίπλα, και να ανοίγετε ταυτόχρονα κοινές εφαρμογές. Θα πάρουμε έτσι μια ιδέα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις κάποιες εφαρμογές στις οποίες βλέπεις αύξηση θερμότητας? Αν πρόκειται για 3d games ok. Αν όμως είσαι στο facebook η κάνεις browsing και ζεσταίνεται σαν το iphone, υπάρχει πρόβλημα. Για μένα είναι πολύ σημαντικό. Στο iphone 5s βάζω θήκη μόνο και μόνο επειδή όταν είμαι με 3g ζεσταίνεται πολύ και μ εκνευρίζει. Στα βίντεο που έχω δει πάντως και μάλλον είναι με παλαιότερη έκδοση CM, βλεπω και καθυστερησεις οταν χρησμοποιουνται τα capacity button και γενικά δεν ξέρω αλλά κάτι μ ενοχλεί στην απόκριση της οθόνης. Μπορεί να είναι η ιδέα μου. Γενικά εγώ το κατατάσσω στην κατηγορία των Nexus. Ναι μεν έχει καλύτερη καμερα που ανήκει σε άλλη κατηγορία, αλλά γενικά τα υλικά και η ποιότητα κατασκευής παραπέμπουν εκεί. με τη θηκη δε το βοηθας το κινητο,να ξερεις Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Έχω βρει ενα γνωστό Αγγλία. Προσπαθώ να συννενοηθω. Αν βγάλω άκρη θα σου πω αμέσως αν σε προλαβω κ δεν τη δώσεις αλλου Δυστυχώς σε πρόλαβε ο φίλος taliban... Για την ακρίβεια μου έστειλε ΠΜ στις 13:03 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Νίκο καθυσηχαστικό αυτό που μου λες. Περιμένω το review σας. Απο τα βίντεο δεν μπορούν να βγουν σωστα συμπεράσματα. Αν δεν το έχετε τελειώσει, καλό είναι να βάλετε το Nexus 5 δίπλα, και να ανοίγετε ταυτόχρονα κοινές εφαρμογές. Θα πάρουμε έτσι μια ιδέα. Αν το OnePlus One πιάνει 37000+ στο AnTuTu και το Nexus 5 κυμαίνεται από 27-32000 σε όλα τα test τι να σου δείξω; Το vanilla Android είναι τέλειο στο N5, αλλά και η Cyanogen πάνω σε αυτό βασίζεται. Εγώ στο One έχω βγάλει το Hexo UI και έχω επιλέξει το Holo του vanilla. Θα δεις πολύ μικρές διαφορές κάτω του μισού δευτερολέπτου υπέρ του OnePlus One σε κάποια μενού, σε σχέση με το Nexus 5. Τα έχω και τα δύο, για αυτό στο λέω. ;) Φαντάσου όμως την μισή ίντσα παραπάνω που σηκώνει το One :) Κοιτάς όμως και την γενικότερη συμπεριφορά της συσκευής. Το One έχει καλύτερη κάμερα, οθόνη (ευκρίνεια, απόκριση), μπαταρία (20% μεγαλύτερη αυτονομία από το N5) και ποιότητα κατασκευής. Το Ν5 έχει το πιο pure Android και είναι πανάλαφρο. :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Εγώ αύριο θα το πάρω αλλά πιστεύω από το λίγο που το δούλεψα πριν το παραγγείλω ότι πρόκειται για πραγματικά κορυφαίο κινητό σε σχέση τιμής απόδοσης... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Δυστυχώς σε πρόλαβε ο φίλος taliban... Για την ακρίβεια μου έστειλε ΠΜ στις 13:03 Ο taliban είναι αδερφός :confused: εγώ περιμενα απάντηση μέχρι απόγευμα. Σε ευχαριστώ κ πάλι! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν το OnePlus One πιάνει 37000+ στο AnTuTu και το Nexus 5 κυμαίνεται από 27-32000 σε όλα τα test τι να σου δείξω; Το vanilla Android είναι τέλειο στο N5, αλλά και η Cyanogen πάνω σε αυτό βασίζεται. Εγώ στο One έχω βγάλει το Hexo UI και έχω επιλέξει το Holo του vanilla. Θα δεις πολύ μικρές διαφορές κάτω του μισού δευτερολέπτου υπέρ του OnePlus One σε κάποια μενού, σε σχέση με το Nexus 5. Τα έχω και τα δύο, για αυτό στο λέω. ;) Φαντάσου όμως την μισή ίντσα παραπάνω που σηκώνει το One :) Κοιτάς όμως και την γενικότερη συμπεριφορά της συσκευής. Το One έχει καλύτερη κάμερα, οθόνη (ευκρίνεια, απόκριση), μπαταρία (20% μεγαλύτερη αυτονομία από το N5) και ποιότητα κατασκευής. Το Ν5 έχει το πιο pure Android και είναι πανάλαφρο. :) Screenshots σε μπαταρία μπορείς να βάλεις; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOR1K1N Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Αν το OnePlus One πιάνει 37000+ στο AnTuTu και το Nexus 5 κυμαίνεται από 27-32000 σε όλα τα test τι να σου δείξω; Το vanilla Android είναι τέλειο στο N5, αλλά και η Cyanogen πάνω σε αυτό βασίζεται. Εγώ στο One έχω βγάλει το Hexo UI και έχω επιλέξει το Holo του vanilla. Θα δεις πολύ μικρές διαφορές κάτω του μισού δευτερολέπτου υπέρ του OnePlus One σε κάποια μενού, σε σχέση με το Nexus 5. Τα έχω και τα δύο, για αυτό στο λέω. ;) Φαντάσου όμως την μισή ίντσα παραπάνω που σηκώνει το One :) Κοιτάς όμως και την γενικότερη συμπεριφορά της συσκευής. Το One έχει καλύτερη κάμερα, οθόνη (ευκρίνεια, απόκριση), μπαταρία (20% μεγαλύτερη αυτονομία από το N5) και ποιότητα κατασκευής. Το Ν5 έχει το πιο pure Android και είναι πανάλαφρο. :) OnePlus One Score:36638 4 points παραπανω απο xiaomi mi3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 (edited) Αν το OnePlus One πιάνει 37000+ στο AnTuTu και το Nexus 5 κυμαίνεται από 27-32000 σε όλα τα test τι να σου δείξω; Το vanilla Android είναι τέλειο στο N5, αλλά και η Cyanogen πάνω σε αυτό βασίζεται. Εγώ στο One έχω βγάλει το Hexo UI και έχω επιλέξει το Holo του vanilla. Θα δεις πολύ μικρές διαφορές κάτω του μισού δευτερολέπτου υπέρ του OnePlus One σε κάποια μενού, σε σχέση με το Nexus 5. Τα έχω και τα δύο, για αυτό στο λέω. ;) Φαντάσου όμως την μισή ίντσα παραπάνω που σηκώνει το One :) Κοιτάς όμως και την γενικότερη συμπεριφορά της συσκευής. Το One έχει καλύτερη κάμερα, οθόνη (ευκρίνεια, απόκριση), μπαταρία (20% μεγαλύτερη αυτονομία από το N5) και ποιότητα κατασκευής. Το Ν5 έχει το πιο pure Android και είναι πανάλαφρο. :) Αυτά περίμενα να δω :lol: επειδή ξέρω ότι έχεις και το Ν5. Έστω και προφορικά μου τα επιβεβαίωσες. Η CM είναι βαρύτερη αλλά αν κάτσουμε να βάλουμε σε βανιλια όλα αυτά που έχει θα γίνει πιο βαριά. Οπότε μια χαρά. Τώρα κάποιες ερωτήσεις προς όλους. Πως είναι ο ήχος από τα ηχεία? Βολεύει καλύτερα ο συνδυασμός capacity + gestures η τα on screen button? Οι φώτο είναι λίγο σκοτεινές η μου φαίνεται? Ανεβάστε μερικές να κάνουμε σύγκριση. Edited July 10, 2014 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Αυτά περίμενα να δω :lol: επειδή ξέρω ότι έχεις και το Ν5. Έστω και προφορικά μου τα επιβεβαίωσες. Η CM είναι βαρύτερη αλλά αν κάτσουμε να βάλουμε σε βανιλια όλα αυτά που έχει θα γίνει πιο βαριά. Οπότε μια χαρά. Τώρα κάποιες ερωτήσεις προς όλους. Πως είναι ο ήχος από τα ηχεία? Βολεύει καλύτερα ο συνωστισμός capacity + gestures η τα on screen button? Οι φώτο είναι λίγο σκοτεινές η μου φαίνεται? Ανεβάστε μερικές να κάνουμε σύγκριση. Ο ήχος του ηχείου είναι ΠΟΛΥ δυνατός και ποιοτικός. Εντυπωσιάστηκα. Αντιθέτως ο ήχος στο ακουστικό είναι ίδιος με του Nexus 5 που ήταν σχετικά χαμηλός. Εγώ προτίμησα τα capacity, χάνεις οθόνη με τα on screen χωρίς να υπάρχει λόγος. Τα gestures δουλεύουν μια χαρά, απλά 1-2 φορές στην τσέπη της βερμούδας μου, ενεργοποιήθηκε η κάμερα :p Η οθόνη του είναι πολύ ευαίσθητη πάντως. Θυμίζω οτι δεν του έχω screen protector περιμένω να μου έρθει :p Φοτο θα φτιάξω Flickr album για το review και θα ανεβάσω εκεί σύντομα. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Ο ήχος του ηχείου είναι ΠΟΛΥ δυνατός και ποιοτικός. Εντυπωσιάστηκα. Αντιθέτως ο ήχος στο ακουστικό είναι ίδιος με του Nexus 5 που ήταν σχετικά χαμηλός. Εγώ προτίμησα τα capacity, χάνεις οθόνη με τα on screen χωρίς να υπάρχει λόγος. Τα gestures δουλεύουν μια χαρά, απλά 1-2 φορές στην τσέπη της βερμούδας μου, ενεργοποιήθηκε η κάμερα :p Η οθόνη του είναι πολύ ευαίσθητη πάντως. Θυμίζω οτι δεν του έχω screen protector περιμένω να μου έρθει :p Φοτο θα φτιάξω Flickr album για το review και θα ανεβάσω εκεί σύντομα. Ωραίος μ έφτιαξες. Με το 1+ θα εχω ολοκληρωμένη συσκευή και δεν θα χρειαστεί να πουλήσω το i5s :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Το ισχύει στο θέμα εγγύηση για τις συσκευές που αγοράστηκαν από Κίνα? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Κωστα για τα ηχεια που εχει κατω δες εδω http://www.gsmarena.com/oneplus_one-review-1101p6.php Δες στο πινακακι τι γινεται.... :) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Πολύ δυνατός ήχος. Ότι πρέπει για εμάς τα κουφαλογα :D Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Θεωρητικα, 9 φορες πιο δυνατο απο το Μ8; Μη τα λετε αυτα, εμενα με κραζαν οταν ειπα υπαρχουν και δυνατοτερα του One :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts