Jump to content

Jiayu G4S

kostas123pao
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

...μπορειται να με βοηθησετε σας παρακαλω σε ενα θεμα μετα απο φορματ του pc εχασα τους drivers απο το mtk6592 και δεν μπορω με τιποτα να τους ξαναπερασω...

http://www.jiayu.es/desarrollo/DRIVERS/DriversG4S.zip

Ισως χρειαστείς ομως εγγραφή στο Ισπανικό φόρουμ http://www.jiayu.es/software.php?soft&jiayu=G4S

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τον τελευταίο καιρό μου παρουσιάζεται όλο και πιο συχνά το εξής πρόβλημα στις κλήσεις...όταν ο συνομιλητής μου έχει cosmote και δεδομένα ενεργοποιημένα τότε η κλήση μετά από κάποια δευτερόλεπτα κόβεται (drop calls)...το έχει παρατηρήσει και άλλος και εάν ναι υπάρχει λύση? νομίζω κάπου αλλού πρέπει να πήρε το μάτι μου κάτι αλλά δεν θυμάμαι εάν είναι σε αυτό το ποστ ή σε άλλο...

http://www.jiayu.es/desarrollo/DRIVERS/DriversG4S.zip

Ισως χρειαστείς ομως εγγραφή στο Ισπανικό φόρουμ http://www.jiayu.es/software.php?soft&jiayu=G4S

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου αλλα τιποτα μπορεις να με βοηθησεις λιγο παραπανω δεν θυμαμαι καθολου πως τα καταφερα με το προηγουμενο τηλ

Χρησιμοποιώ δύο κάρτες cosmote, q και από εχθές δεν έχω καθόλου σήμα. Για την ακρίβεια εμφανίζεται ένα κόκκινο Χ δίπλα στις γραμμές (κάποιες στιγμές εμφανίζεται ένα κλειδάκι πάνω στις γραμμές όταν το Χ εξαφανίζεται). Όταν πιάνει σήμα προσπαθώ να κάνω κλήση αλλά τερματίζεται αυτόματα και χάνεται τελείως το σήμα. Τοποθέτησα σήμερα και μία κάρτα vodafone η οποία λειτουργεί κανονικά. Γνωρίζει κανείς σε τι μπορεί να οφείλεται αυτό και τι πρέπει να κάνω?

φιλε μου δεν εχεις μεσα τα imei

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παιδια γεια σας την εκανα την μ........κια με το sp fl too πατησα αντι για download πατησα firmware upgrade εγινε φορματ περαστηκε η καινουργια ρομ αλλα οταν ανοιγω το το τηλ εχει χασει τα imei οπου ευτυχως τα εχω γινεται κανονικα root με εν απροβλημα η αφη στο κατω μερος τις οθονης δεν λειτουργει κανονικα τα κουμπια λειτουργουν λιγο πιο πανω απο εκει που βρισκοναταιοπως και τα εικονιδια στην οθονη ενω απο τα 3/4 τις οθονης και επανω λειτουργει σωστα εαν βαλω αλλη ρομ μεσω recovery ολο το παραπανω προβλημα λυνεται δηλαδη ειναι θεμα software και οχι ζημιας του κινητου το θεμα ειναι πως με τις ρομ apo to need 4.4 οταν τις βαλω δεν μπορω να κανω root ωστε να ξαναπερασω τα imei ωστε να εχω σημα.

Παιδια κανω εκληση οποιος μπορει να με βοηθησει θα τον ευχαριστησ πολυ περιμενω την βοηθεια σας...

γεια σας,

ειμαι αναμεσα στο κινητο του νηματος και στο Lenovo A8 το οποιο ειναι σχετικα καινουργιο

παρακαλω βοηθηστε με γιατι εχω πελαγωσει...εσεις τι θα μου προτεινατε?

*δεν εχω ιδεα απο ρομς κτλπ

ευχαριστω

γεια σας,

ειμαι αναμεσα στο κινητο του νηματος και στο Lenovo A8 το οποιο ειναι σχετικα καινουργιο

παρακαλω βοηθηστε με γιατι εχω πελαγωσει...εσεις τι θα μου προτεινατε?

*δεν εχω ιδεα απο ρομς κτλπ

ευχαριστω

Ρίξε μια ματιά (και) εδώ, σε σχόλιό μου στην ίδια ερώτηση άλλου μέλους στο νήμα του Α8.

Ίσως σε βοηθήσει (κάπως)...

έχω το g4s (μάλλον g4sl) , δηλαδή την έκδοση με τον οχταπύρηνο και 1gb μνήμη. Ακολουθώ κανονικά της rom που βγαίνει για το g4s (με τα 2gb); Ποια είναι η τελευταία σταθερή έκδοση για το μοντέλο μου; υπάρχει σε 4.4;

Η τελευταία official είναι KitKat 4.4.2 που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα.

Για 'μένα η καλύτερη και πιο σταθερή είναι η 4.2.2 του Ιουνίου.

Hello moto....!

Η τελευταία official είναι KitKat 4.4.2 που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα.

Για 'μένα η καλύτερη και πιο σταθερή είναι η 4.2.2 του Ιουνίου.

Την 12/09 εννοείς έτσι;

Καλησπέρα!

Επειδή ψάχνω για τηλέφωνο στις 4.7'' για γυναίκα και έχω καταλήξει μεταξύ αυτού Jiayu G4S (λόγο καλύτερων χαρακτηριστικών και ιδιαίτερα της μπαταρίας των 3000mA) και του κλασικού Xiaomi Hongmi 1S (Quad με 2000mA) , θα ήθελα από κατόχους να μου πουν αν είναι ευχαριστημένοι από το κινητό, αν έχει βγάλει προβλήματα και αν το προτείνουν για αγορά ?

Προορίζεται για γυναίκα και θα είναι το πρώτο της smartphone, αλλαγή ROM κλπ αν χρειαστεί δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά σαν συσκευή κυρίως ρωτάω γιατί έχω διαβάσει για τα προβληματικά G3S και πολλοί με αποτρέπουν από την Jiayu ...

Ευχαριστώ

Καλησπέρα!

Επειδή ψάχνω για τηλέφωνο στις 4.7'' για γυναίκα και έχω καταλήξει μεταξύ αυτού Jiayu G4S (λόγο καλύτερων χαρακτηριστικών και ιδιαίτερα της μπαταρίας των 3000mA) και του κλασικού Xiaomi Hongmi 1S (Quad με 2000mA) , θα ήθελα από κατόχους να μου πουν αν είναι ευχαριστημένοι από το κινητό, αν έχει βγάλει προβλήματα και αν το προτείνουν για αγορά ?

Προορίζεται για γυναίκα και θα είναι το πρώτο της smartphone, αλλαγή ROM κλπ αν χρειαστεί δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά σαν συσκευή κυρίως ρωτάω γιατί έχω διαβάσει για τα προβληματικά G3S και πολλοί με αποτρέπουν από την Jiayu ...

Ευχαριστώ

Πιπίλα φίλε το κινητό.

Πιπίλα σε λεωωωωωωω:):)

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Καλησπέρα!

πιπίλα σε λέω και εγώ αλλά για γυναικα δεν... φιλαράκι,

βαρύ τούβλο μεγάλο (στο μάτι)...., πάρτης κανένα ομορφούλικο xperia γιατί θα στη λέει μια ζωή, για τις γυναίκες όσο πιο σύντομα αδειάζει η μπαταρία τόσο πιο καλό είναι, σαν τα παπούτσια όσο πιο ψηλοτάκουνα τόσο πιο mast

άσε που θα πέσει σε μελαγχολία επειδή τις φίλης τις η κολλητή τις την είπε για τι μάρκα που δε την ξανά άκουσε :):)

Edited by giorgoslekkas

Είχα ενεργοποιήσει το καλοκαίρι το μετρητή για τα data. Είχα βάλει όριο 1GB για ένα μήνα (από μια προσφορά της Cosmote). Ενώ το ρύθμισα μια χαρά και παίζει, πώς αλλάζω τη ρύθμιση (τον όγκο) πάλι; Ό,τι και να έψαξα στις ρυθμίσεις δεν μπορώ να βρω κάτι σχετικό...
... Morpheus: What is "real"? How do you define "real"? If you 're talking about what you can feel, what you can smell, what you can taste and see, then "real" is simply electrical signals interpreted by your brain...

Καλησπέρα!

Ευχαριστώ

εγω εχω και τα 2. το jiayu η γυναικα μου και το xiaomi εγω. το jiayu δε εχει κανενα προβλημα και ειναι και ελαφρως μικροτερο σε διαστασεις απο το g3s που ειχε. επειδη της αρεσε το προηγουμενο ηθελε το ιδιο και παλι. εγω δε αλλαζω το δικο μου αλλα πιστευω οτι με τη προσαρμογη μιας κοκκινης πλατης οπως εκανα εγω γινετε πιο φινετσατο και πιο ομορφο για γυναικα. παντως απο τα 2 το jiayu ειναι ανωτερο. αλλα με το xiaoni εχεις απιστευτη υποστηριξη και τελειο λειτουργικο.

Καλησπέρα!

Ευχαριστώ

Εχω το G4S (και στο παρελθον ολη τη σειρά G4) και η μητέρα μου το Xiaomi Hongmi 1S. Το Xiaomi πολύ καλό, αλλά έχει τεράστιο "κάδρο". Μου θυμίζει 5άρι και όσες φορές το έπιασα στο χέρι μου, με κούρασε. Αν είχα λίγο χρονο να ψαχτώ για άλλη ROM για το G4S, και δεν είχε το θεματάκι με το +30 και ώρες ώρες με το δορυφόρο, θα έλεγα ότι ειναι η τέλεια συσκευή.

Πιπίλα φίλε το κινητό.

Πιπίλα σε λεωωωωωωω:):)

πιπίλα σε λέω και εγώ αλλά για γυναικα δεν... φιλαράκι,

βαρύ τούβλο μεγάλο (στο μάτι)...., πάρτης κανένα ομορφούλικο xperia γιατί θα στη λέει μια ζωή, για τις γυναίκες όσο πιο σύντομα αδειάζει η μπαταρία τόσο πιο καλό είναι, σαν τα παπούτσια όσο πιο ψηλοτάκουνα τόσο πιο mast

άσε που θα πέσει σε μελαγχολία επειδή τις φίλης τις η κολλητή τις την είπε για τι μάρκα που δε την ξανά άκουσε :):)

Δες για το μικρότερο του αδερφάκι (g2f) σε λευκό νομίζω είναι ότι πρέπει

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ! :)

Όπως προείπα είναι το πρώτο της smartphone αλλά για να μπορεί να βλέπει άνετα και να το χρησιμοποιεί κατέληξα ότι ιδανικά είναι οι 4.5-4.7'' με καλή ανάλυση και μνήμη τουλάχιστον 1GB για να μην σέρνεται. Είναι συνειδητοποιημένη ότι θα είναι κινέζικο (δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό), ξέρει από το δικό μου Sony Xperia Z (5'') τι περίπου να περιμένει συγκριτικά (ίσως το ότι είναι λίγο πιο χοντρό να μην..), βέβαια πάντα μεγάλο ρόλο παίζει και η εμφάνιση, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει συνηθίσει το καθημερινό φόρτισμα. Στην χειρότερη περίπτωση που δεν μπορεί να το συνηθίσει θα το πάρει ο σύζυγος της που και αυτός ψάχνει για αντικαταστάτη του Samsung Omnia που πνέει τα λοίσθια...:D

εγω εχω και τα 2. το jiayu η γυναικα μου και το xiaomi εγω. το jiayu δε εχει κανενα προβλημα και ειναι και ελαφρως μικροτερο σε διαστασεις απο το g3s που ειχε. επειδη της αρεσε το προηγουμενο ηθελε το ιδιο και παλι. εγω δε αλλαζω το δικο μου αλλα πιστευω οτι με τη προσαρμογη μιας κοκκινης πλατης οπως εκανα εγω γινετε πιο φινετσατο και πιο ομορφο για γυναικα. παντως απο τα 2 το jiayu ειναι ανωτερο. αλλα με το xiaoni εχεις απιστευτη υποστηριξη και τελειο λειτουργικο.

Ευχαριστώ για το συγκριτικό και εγώ το Xiaomi είχα καταρχήν στο μυαλό μου, αλλά η μικρή μπαταρία και το καθημερινό φόρτισμα όπως αναφέρω παραπάνω είναι αυτό που με έκανε κυρίως να βλέπω το Jiayu G4S για να της προτείνω, που μπορεί να βγάλει και 2η μέρα χωρίς φόρτισμα και σαφώς τα καλύτερα χαρακτηριστικά (εκτός του GPS). Και δεν είναι και πολύ πιο άσχημο από το Xiaomi..

Τέλος και τα 2 πιτσιρίκια όλο και κάποιο παιχνίδι (angry birds) θα παίξουνε ....:D

Είχα ενεργοποιήσει το καλοκαίρι το μετρητή για τα data. Είχα βάλει όριο 1GB για ένα μήνα (από μια προσφορά της Cosmote). Ενώ το ρύθμισα μια χαρά και παίζει, πώς αλλάζω τη ρύθμιση (τον όγκο) πάλι; Ό,τι και να έψαξα στις ρυθμίσεις δεν μπορώ να βρω κάτι σχετικό...

Mε ενεργοποιημένα τα data, δες για το data usage cycle (στα ελληνικά δε ξέρω) μέσα στο data usage, εκεί σου δίνει επιλογή να αλλάξει το κύκλο που μηδενίζει το όριο, δηλαδή κάθε πότε ξεκινά ο μήνας στο συμβολαιό σου.

Ευχαριστώ για το συγκριτικό και εγώ το Xiaomi είχα καταρχήν στο μυαλό μου, αλλά η μικρή μπαταρία και το καθημερινό φόρτισμα όπως αναφέρω παραπάνω είναι αυτό που με έκανε κυρίως να βλέπω το Jiayu G4S για να της προτείνω, που μπορεί να βγάλει και 2η μέρα χωρίς φόρτισμα και σαφώς τα καλύτερα χαρακτηριστικά (εκτός του GPS). Και δεν είναι και πολύ πιο άσχημο από το Xiaomi..

Αφού είναι το πρώτο της smartphone, η 3k μπαταρία θα της βγάζει 4, όχι 2 μέρες.. Όταν ασχολείται με τα καλά των smartphones, θα πεσει στις 2 :) Kαι ενώ είχα αμφιβολίες μιας και δε το είχα δει απο κοντά, όταν ήρθε και τα έβαλα δίπλα με 1s, το jiayu δεν υστερει πουθενα σε εμφανιση, ειδικα η οθονη του το κανει και φαινεται πολυ ποιοτικο.

Το έδωσα απο 10 λεπτα σε δυο φίλους για να μου κανουν μια μινι συγκριση με τα δικα τους (samsung galaxy s4, one plus one) και οι δυο ειχαν μονο καλα λογια να πουν. Ο samsungας ξενερωσε οταν εμαθε ποσο κοστίζει σε σχεση με το δικο του, και όσο για τον φιλο με τον εταιρο κινεζο, ακομα κι αυτος εμεινε μλκς με την αυτονομια του και με την οθονη του για την αναλυση που εχει και τα χρηματα που κοστιζει.

Με το θέμα του +30, ότι δηλαδή για παράδειγμα στα μηνύματα δεν αναγνωρίζεται η επαφή έχει βρει κάποιος κάποια μόνιμη και ωραία λύση γιατί το να έχω τις επαφές με και χωρίς +30 δεν το θεωρώ και σοβαρή λύση
Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Καλημέρα από πλευράς φωτογραφίας πως παει;Επίσης φοράει την 4.2 η την 4.4;

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Το έδωσα απο 10 λεπτα σε δυο φίλους για να μου κανουν μια μινι συγκριση με τα δικα τους (samsung galaxy s4, one plus one) και οι δυο ειχαν μονο καλα λογια να πουν. Ο samsungας ξενερωσε οταν εμαθε ποσο κοστίζει σε σχεση με το δικο του, και όσο για τον φιλο με τον εταιρο κινεζο, ακομα κι αυτος εμεινε μλκς με την αυτονομια του και με την οθονη του για την αναλυση που εχει και τα χρηματα που κοστιζει.

καλημέρα φίλοι συν κάτοχοι των JIAYU G4S, ταπεινή μου γνώμη για το κινητό μας μετά από 2-3 εβδομάδες χρήσης, 1ον δε μασάω από κοπλιμέντα, όποιος πραγματικά το εκτιμάει περισσότερο από galaxy s4 πουλάει το galaxy του και παίρνει δυο καινούργια G4S, η του μένουν φράγκα και για home theather....,

και Alcatel να έχει κάποιος στα χερια του ναι μεν του λέω μια χαρά κινητούλι είναι για τα λεφτά του αλλα εγω δεν....

η rom είναι άθλια, η οθόνη θεοσκότεινη σε σχέση με αλλα κινητά, η ευκρίνεια όντως καλή, η camera τι να πω? με galaxy s3-s4 δε χρειάζεσαι extra φωτογραφική στην εκδρομή σου. το gps αχ-βάχ..., τελευταία μου κινητά εγώ ένα p880 lg με μια εκπληκτική rom (zaiben) 4πύρινο με 1gb ram το κινητό ζωγράφιζε στην καθημερινή χρήση δε με κούραζε σε τίποτε κυριολεκτικά πετούσε στα πάντα!!! (προσοχή με την custom rom, γιατί με την official όντως είχε θέματα, κατάπινε την μπαταρία κλπ) η μπαταρία του θεωρητικά 40% μικρότερη του G4S που σημαίνει φόρτιση ανά 1-1,5 μέρα έναντι G4S με θεωρητικά +40% που σημαίνει φόρτιση ανά 1,5-2 μέρες δηλαδή λίγες ώρες μετά θέλει φόρτιση και το G4S, δε ξεχνάς που έχεις βάλει τον φορτιστή, χρήσιμη η 3 αμπερώρια μπαταρία εάν βρίσκεσαι σε βουνό χωρίς ηλεκτρικό δίκτυο (και εάν είναι 100% ειλικρινής ότι πρόκειται για 3 και όχι ίσος πραγματικά 2-2,5 αμπερώρια, μιλάμε πάντα για κινέζους), η σύζυγος ειχε το lg g με 2gb ram, το ίδιο άψογο, προσωπικά δεν έβλεπα καμία extra special απόδοση λόγο 2 gb ram του g έναντι του δικού μου p880,

προ-προηγούμενα κινητά εγώ galaxy s3, συζύγου lenovo a820, εγώ πήγα σε G4S, η σύζυγος τσάκωσε ένα xperia sp που το πέτυχε σε προσφορά κάπου 169 ευρώ, ρε γυναίκα με τα ίδια λεφτά θα σου έπαιρνα με 2 gb ram 8πύρινο κλπ κλπ απάντηση ε και? δε θα ήτανε xperia, άσε που θα περίμενα 1 μήνα να έρθει κλπ κλπ.... σημειωτέον υπέρ ευχαριστημένη από το παλιό τις κινέζικο lenovo a820 (εκπληκτική διάρκεια μπαταρίας κλπ με lamda rom), με λίγα λόγια ναι μεν σφαίρα το G4S όμως πεθύμησα το παλιό καλό μου lg με το εκπληκτικό gps που λειτουργούσε jet αφημένο ακόμη και στο χειρόφρενο, το G4S ούτε στο παρμπίζ δεν βλέπει τίποτε, πεθύμησα την φωτεινότητα του lg σε ντάλα ήλιο έβλεπες τα πάντα, το μόνο που ευχαριστήθηκα πραγματικά στο g4s είναι το εξωτερικό ηχείο που πραγματικά φωνάζει!!! ενώ το p880 και με viper4android και πάλι δεν έφτανε τα db του g4s, με λίγα λόγια και επηρεασμένος από τον φίλο που θέλει κινητό για γυναίκα που δε πρόκειται να το ξεσκίσει με multitasking κλπ ένα οποιοδήποτε κινητό με καλή camera και αξιοπρεπή ρολάρισμα θα τις είναι οκ, το SP τις συζύγου φοράει την 4.3 rom και πραγματικά είναι υπέρ πλήρης, άψογη φωτογραφία gps, καλύτερο wi-fi, γενικά σφαίρα σε όλα (antutu 23000), ακουστικά μαζί κλπ κλπ (ειναι και LTE). μη μου θυμώνετε και εγώ g4s έχω αλλα νομίζω μου αρκεί το ένα στην οικογένεια, δε θα το ήθελα και για τι σύζυγο, ας έχουμε και ένα κινητό που λειτουργεί το gps του, βγάζει και αξιοπρεπή φωτογραφίες χάχα...

ο λόγος που αλλάξαμε κινητά μια ψιλοανακαίνιση στο σπίτι πριν λίγο καιρό, τις συζύγου μάλλον κλάπηκε η δε το βρίσκουμε, στο δικό μου έπεσε λίγη μπογιά και στη βιασύνη μου να το καθαρίσω έπεσε διαλυτικό μέσα από την τρύπα των ακουστικών και άσπρισε η οθόνη, λειτουργεί ανάβει δέχεται κλήσεις με κάρτα που βάζω χωρίς pin, μάλλον μόνο η οθόνη την πλήρωσε, κάποια στιγμή θα το επαναφέρω εάν μου πούνε λογικά λεφτά σε service αντικατάστασης οθόνης

Edited by giorgoslekkas

καλημέρα φίλοι συν κάτοχοι των JIAYU G4S, ταπεινή μου γνώμη για το κινητό μας μετά από 2-3 εβδομάδες χρήσης, 1ον δε μασάω από κοπλιμέντα, όποιος πραγματικά το εκτιμάει περισσότερο από galaxy s4 πουλάει το galaxy του και παίρνει δυο καινούργια G4S, η του μένουν φράγκα και για home theather....,

και Alcatel να έχει κάποιος στα χερια του ναι μεν του λέω μια χαρά κινητούλι είναι για τα λεφτά του αλλα εγω δεν....

η rom είναι άθλια, η οθόνη θεοσκότεινη σε σχέση με αλλα κινητά, η ευκρίνεια όντως καλή, η camera τι να πω? με galaxy s3-s4 δε χρειάζεσαι extra φωτογραφική στην εκδρομή σου. το gps αχ-βάχ..., τελευταία μου κινητά εγώ ένα p880 lg με μια εκπληκτική rom (zaiben) 4πύρινο με 1gb ram το κινητό ζωγράφιζε στην καθημερινή χρήση δε με κούραζε σε τίποτε κυριολεκτικά πετούσε στα πάντα!!! (προσοχή με την custom rom, γιατί με την official όντως είχε θέματα, κατάπινε την μπαταρία κλπ) η μπαταρία του 40% μικρότερη του G4S που σημαίνει φόρτιση ανά 1-1,5 μέρα έναντι G4S με +40% που σημαίνει φόρτιση ανά 1,5-2 μέρες δηλαδή λίγες ώρες μετά θέλει φόρτιση και το G4S, δε ξεχνάς που έχεις βάλει τον φορτιστή, χρήσιμη η 3 αμπερώρια μπαταρία εάν βρίσκεσαι σε βουνό χωρίς ηλεκτρικό δίκτυο (και εάν είναι 100% ειλικρινής ότι πρόκειται για 3 και όχι για πραγματικά 2-2,5 αμπερώρια, μιλάμε πάντα για κινέζους), η σύζυγος ειχε το lg g με 2gb ram, το ίδιο άψογο, προσωπικά δεν έβλεπα καμία extra special απόδοση λόγο 2 gb ram του g έναντι του δικού μου p880,

προ-προηγούμενα κινητά εγώ galaxy s3, συζύγου lenovo a820, εγώ πήγα σε G4S, η σύζυγος τσάκωσε ένα xperia sp που το πέτυχε σε προσφορά κάπου 169 ευρώ, ρε γυναίκα με τα ίδια λεφτά θα σου έπαιρνα με 2 gb ram 8πύρινο κλπ κλπ απάντηση ε και? δε θα ήτανε xperia, άσε που θα περίμενα 1 μήνα να έρθει κλπ κλπ.... σημειωτέον υπέρ ευχαριστημένη από το παλιό τις κινέζικο lenovo a820 (εκπληκτική διάρκεια μπαταρίας κλπ με lamda rom), με λίγα λόγια ναι μεν σφαίρα το G4S όμως πεθύμησα το παλιό καλό μου lg με το εκπληκτικό gps που λειτουργούσε jet αφημένο ακόμη και στο χειρόφρενο, το G4S ούτε στο παρμπίζ δεν βλέπει τίποτε, πεθύμησα την φωτεινότητα του lg σε ντάλα ήλιο έβλεπες τα πάντα, το μόνο που ευχαριστήθηκα πραγματικά στο g4s είναι το εξωτερικό ηχείο που πραγματικά φωνάζει!!! ενώ το p880 και με viper4android και πάλι δεν έφτανε τα db του g4s, με λίγα λόγια και επηρεασμένος από τον φίλο που θέλει κινητό για γυναίκα που δε πρόκειται να το ξεσκίσει με multitasking κλπ ένα οποιοδήποτε κινητό με καλή camera και αξιοπρεπή ρολάρισμα θα τις είναι οκ, το XP τις συζύγου φοράει την 4.3 rom και πραγματικά είναι υπέρ πλήρης, άψογη φωτογραφία gps, καλύτερο wi-fi, γενικά σφαίρα σε όλα (antutu 23000), ακουστικά μαζί κλπ κλπ (ειναι και LTE). μη μου θυμώνετε και εγώ g4s έχω αλλα νομίζω μου αρκεί το ένα στην οικογένεια, δε θα το ήθελα και για τι σύζυγο, ας έχουμε και ένα κινητό που λειτουργεί το gps του χάχα...

ο λόγος που αλλάξαμε κινητά μια ψιλοανακαίνιση στο σπίτι πριν λίγο καιρό, τις συζύγου μάλλον κλάπηκε η δε το βρίσκουμε, στο δικό μου έπεσε λίγη μπογιά και στη βιασύνη μου να το καθαρίσω έπεσε διαλυτικό μέσα από την τρύπα των ακουστικών και άσπρισε η οθόνη, λειτουργεί ανάβει δέχεται κλήσεις με κάρτα που βάζω χωρίς pin, μάλλον μόνο η οθόνη την πλήρωσε, κάποια στιγμή θα το επαναφέρω εάν μου πούνε λογικά λεφτά σε service αντικατάστασης οθόνης

φίλε μου, βάλε καμιά τελεία...αδύνατο να καταλάβει κανείς γράφεις....

Edited by basdel
διόρθωση

giorgoslekkas μάλλον έπεσες σε ελαττωματικό, γιατί αυτά που λες δεν ισχύουν.

Εγώ έχω γεμίσει τον τόπο, εννοώντας στο φιλικό μου περιβάλλον με G4s και κανείς δεν έχει τα προβλήματα που αναφέρεις, ούτε με το GPS, ούτε με την φωτεινότητα της οθόνης και πάει λέγοντας. Η φωτογραφική του μηχανή είναι εξαιρετική, βγάζει εκπληκτικές φωτογραφίες.

Το δικό μου προσωπικά το GPS κλειδώνει 4 δορύφορους μέσα σε κλειστό χώρο στο υπόγειο. Ίσως να είναι και θέμα ROM.

Εμένα η μπαταρία κρατάει 2.5 μέρες με χρήση Internet και Facebook.

Hello moto....!